8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#18 Okés, én csak a lényeget emeltem ki, hogy legyen elképzelésetek a tartalmáról :) -
#17 Igaz. Az UT-nek legalább valamilyen története is volt.
PyRex -
#16 Azért ettől icipicit több szöveg van a cikkben :)) -
#15 Csak mi a francot keres ott? UTben azt bírtam, hogy minden karakter hiteles volt, mert jó történeteket írtak hozzájuk, és nem néztek ki túl extrémül. Remélem nem lesz benne sok ilyen, mert akkor ez Q3A2 lesz -
#14 Pffffff :)))))))
PyRex -
#13 Deto : kb a következő......
khmmmmm
"GYERTEK GYILKOLNI KIS VIRTUÁLIS HARCOSOK, LŐJÉTEK SZÉT EGYMÁS KIBERNETIKUS SEGGÉT!!! ITT AZ ÚJ HENT-O-MAT JÁTÉK!!!"
szabad fordítás..... -
#12 Sajna nem. Kellene keresni angolra fordított szöveget, biztos van valahol... :(
PyRex
ui: az a bohóc iszonyú jól néz ki :) -
#11 Tud valaki Franciául? :) Mert akkor az még meg is értené miről szól a cikk a képeken. -
#10 Persze! És szerintem kb. egy időben fog kijönni. Nem hiszem, hogy full ugyanaz lesz a 2 game, állítólag az UT2 szebb / jobb lesz az UC-nél.
PyRex -
Gabo #9 Mióta mondogatom, hogy az X-box-os Unreal Championship PC-re is megjeleneik?
Ezek szerint mostmár a PC-s verzió címe is megvan. -
#8 Nemtom. Passz. :) De elkezdek keresni képeket mindjárt! -
#7 Mar elore orulok, az erre a motorra keszitett realfps jatekokra gondolva :) -
#6 Ennek az ujsagnak nincs online valtozata? -
#5 Ja, ok, gondoltam :)
PyRex -
#4 Ez a pár kép nem elég info? :)
PyRex -
#3 Bocsi. az elobb meg ures volt a topic :) -
#2 Ezt mar tudjuk az UT megjelenese ota...Van valami konkret infod? -
#1 Hi! Ezt csekkoljátok:
"Úgy bizony feleim...nem az Unreal 2-ről van szó, hanem annak a multiplayer részre gyúró testvéréről, a nem kevesebb odafigyelést igénylő Unreal Tournament 2-ről. Hosszú ideig csak pletyka szinten mozgott a dolog, ám azóta, hogy tegnap előkerültek belőle az első képek, már nem sok okunk van kételkedni! Ezeket egy francia magazinból scannelte be a PlanetUnreal, és máris megosztotta velünk! (GameStar)"
És íme a képek:
Azt hiszem a kis (és gyenge minőségü) képek ellenére látszik, hogy ez valami iszonyatosan király lesz... :-)))))))
PyRex