8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#1707 A kérdésem a következő ... az alábbiak igazak ?!?
GAMESTAR ONLINE
Tuti UT 2003 dátum!!!
[2002-08-20 @ 17:26 - ZeroCool] (kommentek: 11)
A Tothegame értesülései szerint, mostmár 100%-osan tuti, hogy az Unreal Tournament 2003, ez év szeptemberében, egészen pontosan 27-én lát majd napvilágot európában! Ennél többet nem is tudok hozzáfűzni a dologhoz... Így legyen! -
Gabo #1705 Braveheart:
Még nem jelent meg. Ami kint van, az csak egy-két kalóz alfa/béta verzió. -
Al-Ashrad #1703 az csak véletlen volt :) próbálgattam a jeleket de amugy is ideges vagyok mer nekem meg nem fut... :) lényeg az hogy nem neked szolt :D -
Al-Ashrad #1701 Brave www.extra.hu/vipera2 itt asszem még fennt van -
Al-Ashrad #1700 -
Al-Ashrad #1697 Őm mondjuk azt még hozzá tenném hogy ami most fennt van Driver azzal minden fagy... :) de amig volt olyan amivel nem fagyott semmi UT azzal is kifagyott...ugyhogy most kéne nekem egy normális Driver de ugye ilyet nehéz szerezni... :) -
Al-Ashrad #1696 De az az 1-2 perc amig játszom vele addig meg sem akad még akkor sem amikor közvetlenül betölti még utánna sem gyakorlatilag folyik csak aztán kifagy...már probáltam nem 1 detonátort... szal nem tom mi lehet a gond... -
Garrett #1695 itt a gond Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
tegyél fel uj drivert, de szerintem ezt a kártyát megeszi a game reggelire... -
Al-Ashrad #1693 1-2 percet max tok játszani aztán Critical erroral kifagy. megpróbáltam már egy halom Detonatort és nem megy -
Garrett #1692 osk mi már próbálgattuk párszor, de nekem most nincs fenn a gépemen (kellett a hely a morrowindnek) de még ehéten felteszem. -
franci #1691 OK!
Akkor majd megbeszéljük, de ki kellene próbálni,csak szóljatok mikor játszunk! -
Garrett #1690 dehogynem csak aki csinál szervert az ide szépen beírja az ip-t és lejjebb le van írva hogy lehet jól becsatlakozni. -
dashed_ #1689 de az is a neten megy nem ? :) -
franci #1688 És ezt nem is lehet a neten játszani, hanem csak egymás között ip-n keresztül? -
Garrett #1687 talán mert ez egy kiszivárgott béta... -
franci #1686 Miért nincs a Multiplayernél a server listben semmi?
Még a világon sehol sem játszták? -
#1684 Szerintem a jatek inditasarol beszel.
Annal pedig egy OpenAL feltetele elegendo.
Krv ecceru, mert az inditomenuben ott van, elegge feltunik.
A jatek kozbe meg csak ritkan fagy ki (legalabb is nekem XP alatt), akkor sem jatszas kozben, alltalaban nekem menuben szokott kihalni, de mondom ritkan, azt meg el lehet viselni, mert csak visszavad desktopra...
by kbb -
#1683 dem=sem... -
#1682 Mikor is fagy ki? Játék közben, vagy a játék el dem indul? -
Garrett #1679 BattleField 1942 ot van 2 topiccal arrébb -
Garrett #1677 ááá azt majd Flex... :D de mostmár én is szedem a BF et remélem el is fog indulni... -
Al-Ashrad #1676 Hello!
Na problémám lenne a game-val,elindul meg minden szép és jó, de aztán egy critical errorral kifagy... ha valaki tud segíteni akkor irjon plss
Előre is köszi! -
Gabo #1675 Milyen egetverő újítást vártál?
Ami jó volt az UT-ben, azt megtartották, amin lehetett finomítani azon javítottak. -
#1674 Garrett ... inkabb BF servert csinalj holnap ...
Szerver file mar kint van ... kliens meg holnap ^.^ -
Garrett #1673 h majd holpanap.Most nme skoras mennel
vleem -
#1672 hali. nem lesz ma game?? irj bazz es akkor ha kell csinalok gamet. -
Garrett #1671 a fejlesztők sokmindent mondanak.. én már csak a saját szememnek hiszek. Próbáld ki és elválik... -
#1669 Jah, egy kerdes! Milyen connedtel lehet internetes game-t jatszani? Elfogja birni ezt meg a jo oreg 56,6-os modemem? :D VAgy nagyon nincs ra esely? (Megszoktam mar a magas pinget meg a lagot :D)
by kbb -
#1668 Idezet Petyus_ szovegebol: "...ahogy az UT2003 béta szépen fagyasztja az XP-t. :)"
Jah, csak ebbol asszocialtam ilyen szornyusegekre, amugy most toltom az utolso file-t, krv kivancsi vagyok mar a game-ra :))
by kbb -
#1666 Hogy is van most ez?
Ez a Vigilante fele beta most akkor nem megy XP alatt?
by kbb -
Garrett #1663 kellett nekik konzol :P -
#1662 Gonosz! :D -
Garrett #1661 ehhehehehe király lenne :D -
#1660 De amióta a fejlesztő csóka (a kis fülbevalós, nem jut eszembe a neve :D) a hivatalos fórumon bejelentette, hogy két hélten belül jön a demó, azóta már eltelt két hét... :(
Szerintem az lehet, hogy az Unreal Championshipsen dolgoznak rohammunkában... képzeljétek el mekkora blama lenne, ha az X-Box Live-on nyomulnának az amcsi kölykök és a Win2000 kernel lefagyna az X-Boxban ahogy az UT2003 béta szépen fagyasztja az XP-t. :) (a netkód ugyanaz asszem) -
Garrett #1659 ahh értem. KIRÁLY akkor csak én nem tudok értőolvasni! :D -
Garrett #1655 jah de azt ne felejtsd el hogy ez amivel mi játszunk elvileg nincs megjelenve... -
Garrett #1654 lehet... csak ezt nem merik a PC seknek megmondani...
Tényleg jut eszembe:
X-box ra kiadott játék max fél évvel az BOX os kiadás után jelenhet meg más platformra...
Vagy csak simán minden fejelsztő az UT champ on dolgozik?
Elmehetnek a CSába... -
#1653 Nem nagyon tudom elképzelni, hogy a Doom3 miatt HALASZTANÁK a megjelenést (mondjuk nem vagyok egy nagy marketinges, de a Doom3 még csak egy távoli víziónak tűnik, az UT2003 meg már bétában is szép, láttuk :))... inkább az X-Boxos Unreal Championships zavarhat be a képbe... :( -
Garrett #1652 ha jól értelmezem akkor mind2 játék 2003 márc ra csúszik... -
Garrett #1651 ERRŐL BESZÉLEK:
4 napja:
(C&VG) Az Infogrames informátorok szerint a singli örömökkel szolgáló Unreal II. megjelenése is a dítmacskázós, többjátékos UT2003 testvér sorsára jutott. A megjelenést elhalasztották, egészen 2003 márciusáig.
A lépés érthető és racionális. A Doom3 mondhatni mindent üt a porondon, így az Unreal 2 motorját is megpróbálják minél több finomsággal teletuszkolni, hogy mindenki előtt, minél szebb élményt nyújthassanak az első negyedben debütáló játékukkal.