Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unreal://62.112.221.146
Ha valaki nem tudná akkor ezt az Explorerbe kell beírni a címsorba. Oda ahova a honlap címeket irod be. 9-ig élni fog. Ha nem jön senki akkor leállítom
Ha valaki nem tudná akkor ezt az Explorerbe kell beírni a címsorba. Oda ahova a honlap címeket irod be. 9-ig élni fog. Ha nem jön senki akkor leállítom
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Én indíthatok
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
NMNekem minden elsõre hibátlanul indult.
Asszem ki kellene probálni multiban, mert is unalmas! 😊
Asszem ki kellene probálni multiban, mert is unalmas! 😊
http://deathfellows.hu/
a hangproblémákhoz: az egyik könyvtárban van egy aol vagy mi azt fel kell installálni.
Az én konifgom 1.2Ghz Cerko, 256Mb Ram, TNT2!!!!!!
és mit mondjak: ha egyedül voltam akkor jól mondhatni simán ment , de QRWA ronda. a textúrák néhány helyen elég szarok. De az sajna a kártyám hibája 😞(
DE amúgy a fegyverek nagyon teccenek, meg a gyorsaság is de ha lenne Gef3 am el tudom képzelni , hogy nézhet ki a híd a "dzsungeles" pályán!
Asszem a MOHAA után most ez lesz a 2. 😊
Az én konifgom 1.2Ghz Cerko, 256Mb Ram, TNT2!!!!!!
és mit mondjak: ha egyedül voltam akkor jól mondhatni simán ment , de QRWA ronda. a textúrák néhány helyen elég szarok. De az sajna a kártyám hibája 😞(
DE amúgy a fegyverek nagyon teccenek, meg a gyorsaság is de ha lenne Gef3 am el tudom képzelni , hogy nézhet ki a híd a "dzsungeles" pályán!
Asszem a MOHAA után most ez lesz a 2. 😊
koszontem.
Aki meg nem jott volna ra... CDn van egy OpenAl konyvtar, abban levo .exet kell feltelepiteni es semmi gond nem lesz a hanggal.
nem demo. egy kiszivárgott 2001-es béta. kevésbé bugos, mint az unreal2 alpha...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na mi van?Mindenki ezt a gamot várta,most itt a demo és csak siránkoztok,hogy ilyen meg olyan?????????

Freak: közel 500 mega az iso ami fel van darabolva... nem hiszem, hogy 27megára le lehet tömöríteni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na szal.Nekm probléma nélkül megy.Van hang,zene,a grafika nagyon büntetõ.Szaggatásmentesen fut.1,3G cerka,384M SD Ram,AC97 Integrált hang,ABIT GF3Ti200 128M DDR.Király a game.Én nem láttam benne bugot(eddíg)Az irányítást ne, lehet változtatni.Ha vki csinál szervert nyomhatunk!
Emberek nem lehettek ennyire lámák! Mint gondoltok ha hivatalos demo lenne, nem az lenne az elsõ dolguk, hogy a hivatalos oldalon ezt világgá kürtöljék?
Legyetek már észnél!
Legyetek már észnél!
botok textúrái nincsenek benne mivel ez nem hivatalos demo. amikor dedicated servert indítottam akkor láttam hogy az összes model texturára írja hogy nincs meg...
A 2001 dátum ott a kép felsõ részén ne zavarjon téged se, csak poén. Ez a tavalyi (talán kora õszi) verziója a játéknak, akkor ennyit tudott. Ez kb. olyan mintha a kedvenc kajádat félkész állapotban zabálnád fel a fortyogó fazékból.
Ha a HIVATALOS, mostanában kiadásra kerülõ demót megvárod, ott már nem lesznek ilyen gondok.
Ha a HIVATALOS, mostanában kiadásra kerülõ demót megvárod, ott már nem lesznek ilyen gondok.
Cerka 1,3G,384M SDRam,GF3Ti200 128M DDR,AC97 int.hang.Menni fog?
Kimaradtam vmibõl?Ilyen nincs 2 hét szabi után megyek elõszõr éjszaka dolgozni,erre pont aznap este jelenik meg.Már szedem is!
brühühü nagyon szaggat😞(( mondjuk frageltem párat de csak azért mert AIbácsi épp beleakadt a két textúraközötti árokra és pont nem takarta el a fa lombtextúrahibája amitõl amúgy szép fehér csíkos szokott lenni. amúgy tetszik nagyon csak ne szaggatna. még ezek az alfabetegségek se zavarnának. lehet hogy a ram a bûnös amúgy mert csak nagy területeknél akad...na mindegy majd a fullban vagy legalábbis a hivatalos demoban leveszem a grafikát minimumra. már ha nem ez a minimum...ja igen a grafikája pedig szerintem qrva szép, olyan természetes szóval nem igazán állsz meg megcsodálni a falon a pöttyöket mert egyszerûen tudod hogy abban nem találnál hibát, és úgy teljes egészében élvezel a látványra! hehe csak ne szagggatttnnnaaa...
heh amúgy nagyon "bejött" nálam a vicced! talán ha simán mûxött volna a progi akkor meg se eszem de qrva ideges voltam és akkor mindenre harapok😊
UT.INI-t editalni kell.Gef3 beallitasok vannak ott.
HighDetailActors=True
UsePrecaching=True
UseTrilinear=False
AdapterNumber=-1
ReduceMouseLag=True
UseTripleBuffering=False
UseHardwareTL=True
UseHardwareVS=False
UseCubemaps=False
DesiredRefreshRate=60
UseCompressedLightmaps=True
MaxPixelShaderVersion=255
UseVSync=False
stb. ahogy jonak latjatok.
HighDetailActors=True
UsePrecaching=True
UseTrilinear=False
AdapterNumber=-1
ReduceMouseLag=True
UseTripleBuffering=False
UseHardwareTL=True
UseHardwareVS=False
UseCubemaps=False
DesiredRefreshRate=60
UseCompressedLightmaps=True
MaxPixelShaderVersion=255
UseVSync=False
stb. ahogy jonak latjatok.
mi? ezt ki mondta?
amúgy nézz el a forumunkra(na jó én csak "tag" vagyok😊)ide
amúgy nézz el a forumunkra(na jó én csak "tag" vagyok😊)ide
na most írta a NIS: a win/temp könyvtárban(amibe mivel töröltem elõtte mindent csak az ut filejai kerültek volt egy infected file...ezt néztem is elõtte hogy nem lehet törölni)
Nah,hat ez nalam is hang nelkul megy csak.A beallitasok finoman szolva hinyzanak,a bot-ok iszonyatosan gagyik,a graf szep.Texturahibak mindenutt, 128MB ram telleg keves lesz neki de NAGYON!!Sebesseg eppenhogy elfogathato amd750+gef2+384mb.Ebbol a szarbol nem lehet semmilyen kovetkeztetest levonni,ez nem demo, hanem valami alpha-beta szar.
nah lessz szerver vagy menjek aludni ?😉
nem 😉 en "kicsit" regebben hasznalom ezt a nikket...de mostanaban mar inkabb W-vel irom a felreertesek elkerulese vegett (en mar csak ilyen bekes Mber vagyok) 😉
nah, valaki szervert ?
ne huzd a geped 😉