8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#7796 NNA, ha valaki este 7 körül le akarja bontani az arcomat, az dobjon ip-t, vagy majd felrakom, hogy nekem mi van beállítva.
SysConfig az van. -
#7795 jaja ám a beállítások nem lettek tökéletesek küldtem egy mailt hogy még miket kéne megváltoztani ha ez emg van én azon leszek hogy mindenki felmnjen a szerverre és rájöjjön hogy ez jó :) -
#7794 NoCD peccs is egyúttal a 2225-ös! -
tbundy #7793 ha rászánom magam ut2-zni nagy ritkán(ha épp nem Gárdonyban vagyok :P), én sem magyar szervereken játszok... -
steweee #7790 tud vki egy oldalt mondani ahonnan letölthetem a 2225-ös peccst ami megy egy "biztonsági másolattal" is? a debonus pack-nek vki megadta a letöltési címét de onnan már nem jön. jól jönne esetleg az is -
#7789 Múltkor valami 7 szerverből egyen volt forgalom, ketten zúzták egymás úgy, hogy én többet voltam lelőve, mint nem -
#7788 -
#7787 Ja :) -
antijedi #7786 ugye :P -
#7785 Közben olvasgatom vissza a fórumot...
dikki ezrért még számolunk bár én is csak heti kb fél órát játszom max , és azt is off , de le nem törölném semmi pénzért..nem azért vettem meg anno
A Magyar szerverek is ennyire panganak mint ez a fórum ? -
#7784 Favorites, add server, beírod haver ipjét és hozzá adja a alistádhoz rákattintasz ketszer azt mehet a agém :D remélem mostmá az admin bekonfigolja az fo servert ahogy mondtam azt ott mehet a hent ugye antijedi ? :) -
#7783 wow -
#7782 Hi mindenkibe!
Csak kipróbáltam hogy él-e még a nickem
Üdv a régi motorosoknak és külön tbundy-nak és dikki-nek -
antijedi #7781 amugy meg ase hasznalatalis lehet... -
#7780 én is így másztam fel internyetes szerverre
Holnap este 7 körül egy kis hent? -
antijedi #7779 favoriteshez hozáadod és ako ott megjelnik aszsem -
TheZsenyka #7778 De sehol nem tudom megadni a server ip-t. Szétkerestem az arcomat. Csak filterelni lehet. Hol lövöd be az IP-t? -
antijedi #7777 ipvel kapcsoldjatok... -
TheZsenyka #7776 Üdv! Mit kell tennem hogy a 2225-ös peccsel tudjak haverral játszani, és úgy szervert csinálni hogy látszódjon???? Mindíg csak authentication failed aztán csá... -
#7775 Milyen legyen egy SW render? Ráadásul felezőre kapcsolva, mert nem tudja jobban a gépem :) -
#7774 Faceoff server adminját hol lehet megtalálni váltanék vele pár szót -
#7773 ez az SW render? elég gagyi. -
#7772 navégre -
tar.hu anyád!!! -
namégeccer -
tönkrement a videókártyám? -
#7768 debonus-t is, meg a hivatalos kieget is, meg a 2225-ös peccset is érdemes feltenni :) (peccset pláne, mert különben verzióeltérés hibaüzivel kibaszhat a szerver)
A kódról meg annyit, hogy közben nem húztad újra alatta a vinfost? -
#7767 A Face Off-ot többen nyomják, ott is a TDM megy. Az elején mikor megjelent még objective-et és CTF -et is próbálgattak, mára ez eléggé leült.
Jungle Warfare sokkal jobban néz ki, ellenben az összesen 2-3 működő szerver miatt alig tólja pár emberke. Nekem sokkal jobban bejön JW, azonban volt már olyan tapasztaltam többször, hogy ha TDM-et játszottunk és mindenki távcsövest választott akkor mindenki felment egy hegyre gubbasztani és várta az ellent. Azt ha az egyik csapat megunta és elkezdett keresgélni a mozgás miatt hamar észrevették magasról és simán lelötték. Így talán itt a mission alapú dolgok mehetnek majd, bár a távcsőves pityú túl durvára sikeredett szerintem.
SW: Hát soxor előfordul , hogy valami 30 ember nyomja a TDM-et ami elég brutálisan néz ki. A lézerfegyverek valami olyan baromi módra lőnek, hogy kell pár nap mire megtanulja az ember. Sajnos kevés fegyver van még a bétában, és elég erős gép kell hozzá, meg a lövések is elég érdekesen mennek. Olyat, hogy a célkeresztben tartsd felejtsd el. Lőssz egyet, és ha szerencséd van beleugrik. De zene jó, és grafika is arat a SW univerzum miatt. -
tbundy #7766 érdemes felrakni a DE bonust sztem, vannak benne jó pályák, + úgyis kellenek a netes játékhoz -
steweee #7765 hi! hogy lehet az hogy hónapok óta nem játszottam a játékkal, internetre meg ezzel még sosem mentem fel, és most hogy megint akartam vele játszani, hibaüzenetet küldött: your cd key is invalid - ha jól eléxem. persze orvosoltam a problémát a UT2k3 key changerrel, de azért érdekes. találkozott már vki hasonlóval? a másik kérdésem az lenne hogy mi az a debonus.ut2mod és érdemes e feltenni. jelenleg 2199es patch + epicbonuspackone -
#7764 Faceoff szerverre mindenki!!! -
#7763 Akartam berakni szoftverrenderes ut2k3 képet, de szar a floppy, amin hoztam... -
#7762 Akar valaki agyaggalamblövészetet tartani? Mert ha igen, akkor pl péntek este 7-körül velmegyek a netre, oszt találjatok el :)
pénteken mindenesetre rendesen megfingattak :((( -
#7761 Basszus, újra kell húznom ezt a szart...
Vagy valaki nem tudná felrakni az eredeti XGameTextures.utx-et? -
#7760 Naszal, hogyan is kapcsolódok modemen keresztül egy játékra? -
#7759 Kipróbáltam én is a JW és a FO-t. Valahogy a JW komolyabbnak tűnik bár lehet, hogy az elkészültségi állapot miatt. A méretek is árulkodnak Fo: 70-en valahány mb, JW:260 Mb. ( sok map van hozzá az is biztos)
Este leszedem ezt a "csillagokháborúja" izét is.
-
tbundy #7758 csak 2225-s peccs kell hozzá -
[Walaki]D`Lair #7757 khm... -
tbundy #7755 kipróbáltam a troopers-t, kicsit többet vártam ,de nem rossz -
#7754 Én csak annyit, hogy éépen 56%-nál tart a letöltés! :)
Kell hozzá az "eredeti" Unreal Tournament 2003?