552
Mese melyet mi írunk
-
#552 hmuda gondold már azt lévci hogy magus nyer a lotton ok?:) -
#551 Huh, pont tegnap jutot eszembe, hogy mégegyszer elolvasom az olvasmányt. : ))) -
#550 dehat... mindekinek mas a nezete nem? Nekem az teccik ... neked nem... nekem meg az nem teccik hogy te hogy irsz akkor :P Most mit tudgyak mondani? -
#549 de akor ne hasonlítson semire és ne legyen nevetséges mert aki utáljára szállt be az nagyon hülyeségeket irt... nekem ettől a" elövedte a kardját felkiáltott hogy "pajsz" mire a kardből őld fénycsóva csapodott kis körbe burkolván a hösünket" dologtol a hátamon feláll a szőr! az ilyenek nézzék a dragon ball-t azo volt még ilyen gagyi!!!!!! -
#548 Apam... hat ugy kene hozafogni hogy elore megegyezunk hogy nem baszuk le a masikat mit es miert irt... mashogy nem megy:) -
#547 sztem jo toltet. okosabbak nagyobbak bölcsebbek lettünk:)))) de akkor mar egy ujabb történettel. én benne lennék, uj tagokkal,de akkor már szabadabban... -
#546 én nem.. -
TneX #545 NA mi van ezzel,ennyire meghalt?Elő kéne szadni,le kéne porolni,nomeg folytatni!De elfelejtettük hogy van ijen is:))) -
#544 Nos irtam ket fejezetet legujjab muvembol es hat demo valtozatban kiadom nektek is ha erdekel.
Ez egy mese csomo angol humorral.
alig van sor ahol ne lenne valami hulyeseg:)
Helyesirasilag roszul alok most szolok szoval akit erdekel az ne irjon visza ilyet hogy hat helyesiras egy-es meg dumak mert nem fogadom el:)
A tortenet Rick Drake , Forzental Drake fiarol szol.
Akit olvasot mar ilyesmit annak tecceni fog
Aki keri a demi versiot annak szolok hogy Office XP allat volt irva es nincsenek ekezetek es .doc formatumban van.
Ha kell egyszeruen irjal egy E-mail a
[email protected]
es szivesen elkuldok egy peldanyt! Az elso 3 fejezetet.
jo szorakozast:) -
#543 Teh en nem tudom hogy legyen ... en elmondtam az alapontomat hogy szerimte mi jo ... -
#542 felőlem ok, de akkor meg olyan mintha külön topicba irnénk, és a végén összeresztenénk... -
#541 Szerintem is. Mindeki vegyen egy szereplot es annak mutassa be a tevekenyseget es a vegen oszetalkoznak... vagy ilyesmi... -
#540 Figyi, az ötlet jó, csak mondom, szerintem kéne bele egy rendszer, mielőtt elkezdjük. -
#539 Figyi, az ötlet jó, csak mondom, szerintem kéne bele egy rendszer, mielőtt elkezdjük. -
#538 hát
akkor ennyi. Szerintetek? Én is kiszállok... -
#537 Sorry fiúk, csak bejelenteném, hogy kiszállok. Külön külön mindenkinek tök jók a részei, de így egyben elég lapos lett. Kb itt hagynám abba, ha könyv formában olvasnám.
Ha kezdődik egy új, és lesz valami előre meghatározott rendszer, ami meggátolja az ellaposodást, az érdekel. Byee -
#536 senki semmit? -
#535 na irtam
tudom nem tul jo,de legalább elkezdtem:) -
#534 Oksa -
#533 ok folyt köv:) -
#532 Oksa... akkor maradunk mi harman? Mig nem jon valaki... de akkor mi legyen a beosztas? Amig harman vagyunk mindeki ir a kov utan oksa? Szal irjal most te Csocs asztan magus majd en es igy tovabb amig nem lesz valaki... ha meg jon valaki mas az szojon elore hogy akar irni de akkor ahhoz tartsa magat! -
#531 tőlem ok. Én benne vagyok hogy foltassuk, csak tegnap nem tudtam/felejtettem irni... -
#530 Csinaltok amit akartok es has majd eldontotetek mi leggyen szojatok mar... en nem akarom ugy irni hogy a tobiek mar nem irjak es majd az lesz hogy elvetem az otletet vagy a szereplojet. Ha egyut kezdtuk egyut csinajuk is vegig! -
#529 tök midnegy 3 an irjuk meg vagy mi? menjünk a folyt topicba az általűnos forumba ot lehet baromkodni ... -
#528 de nem is fook szerintem irni... -
#527 mondom péntek jó volt. Csak kiment e fejemből sorry, meg hát nem is voltamitthon. -
#526 tudom baratom en is igy vagyok vele de a tobbiek? hmm? neha neha... -
#525 én vagyok midnennap...én tudok irni bármikor... -
#524 He ezzel nem undok akartam lenni csak idegelt hogy ujjab nap es nem irtak be! Felre ne ertsetek vaz! -
#523 Tolem... ez igy nem megoldas gyerekek... alig irunk! ma me nem irt meg senki!? Basznak ra! ez van... igy nem lehet komolyan venni a dolgot. Mindeki tessek beirni amikor a nap megvan adva vagy irja meg elore es becopyza ha nem? -
#522 jófej vagy...
jó, haggyuk abba
ennyi volt -
#521 kabbe -
#520 Szerintem meg hagyuk abba! Ugy nem tudunk semmit sem csinalni hogy vagyunk 5 en amibol egy nem nagyon er (magus) ra masik ketto alig jar ide (Freak meg Hamuda) negyedik-rol (Csocso) a joizles hatarain belul meg nem tudok nyilatkozni! -
#519 ok... :)))))))))
hagyuk ezt hogy egy ember kié.... -
#518 hát
nekem mind1
igy elveszti a varázsát
de jó, akkor enyém Sirron meg Dwen -
#517 enyém GRASK emberek én hoztam be! én szereplöm!!
Én játékom!!brühühü nyah:)
enyém a nő is:) eheheh -
#516 :)))))))))))))))))))))))))))) inkább ird azt hogy dögölnél meg mert ez a halnál egy kcisit gagyi:) de azé kösz a bokot:) -
#515 Gyerekek megvan micsinajunk! Szerimtem a legjobb lenne ha kategoriakra osztanank a meset!
ugyertem hogy pl Freak az mindig a fogonoszrol
es csinahatnak ugy hogy mindeki vesz egy szereplogardat vegig vezeti a mesen es a vege fele mindeki talkozik es ugy olik meg a fogonoszt!
Mind pl : en vennem Arviast magus venne Sirron es Dwent asztan Csocs mas szereploket es igy egy erdekes mese alakulna ki tobb szereplovel akkor mindekinek meg lenne a sajat tortenete a sajat fantaziajaval es nem lenne gond! Persze ugyancsak azon a bolygon tortenik minden ugyanazok a faluk meg erdok meg miegymas es majd oszetalkoznak... mit szoltok? -
#514 Hogy halnal meg ! -
#513 nekemis jo szal neked midnegy..:)