Folytatásos mese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Eszt jo lett vona elobb elmondani nemde?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
Ez van, állatfóbia. Mindig gyalog megy, teleporttal, vagy valamilyen varázs segítségével. Viszont kurva jó futó, képes egy napig futni, ha kell teljes fegyverben.

Riszpekk

Sephi
Enyem a 500 😛PPPPPPPPPPP

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Bazzer es akkor meg modjak hogy en nem figyelek😊)) Csocs vegyel szemuveget vaz!😊)

Szal akkor most a lovas resznel felni kellet volna? En aszitem hogy kisalatokrol fel! Magyarazd mar el nekem akkor hogy fognak utazni ha nem lovon? Min fognak kiberelnek egy Volkswagent?

CSOCSO
folytassuk..és kéne a beosztás is napra!
CSOCSO
fél az állatoktol??? nem a sirron fél?? és ö váéltozik álattá eg hasonlok?
FREAK
Kösz.

Viszont mégegyszer felhívnám a művész urak figyelmét a tényre, hogy HIO DWEN FÉL AZ ÁLLATOKTÓL!!!!!!!

Nem ül lóra, nem simogat kismacskákat és még egy pelyhes kisnyúltól is irtózik. NE felejtsétek már el, mert így tiszta gagyi káosz az egész.

Amúg ez egy létező betegség, utána lehet nézni.

Riszpekk

Sephi
Nah ez egesz jo 😊

FREAK
Na. Grask legújabb kalandjai már a boltokban! Vagyis a "folytatásos történet" topikban.

Riszpekk

Sephi
Nem hujujuk man el. Ez aszitem hogy humorosan irjuk mire kiderul hogy nem... de latod Csocso hogy man senki nem ir😞(( Akkor most mi van?!

CSOCSO
nemtom mi a geci van..veletek akarom megirni csak ne hülyüjük mán el!...
Sephi
Me nem irod meg te ha ennyire tudod hogy most mit kell csinalni... oszinten? Ugy latom ez is olyan lesz hogy huu elkezdunk valamit majd megujakes ez is el fog veszni😞 Mar csak mi maradtunk Csocso?

CSOCSO
egy ember mondta hogy akor legyen vicces..de szvsz nem kéne elbaszni.. ha vicceset irunk senki nem fgoja komolyanveni és megprobál néha silány vicceket irni...hát inkább...szvsz legyen komoly és ne vicces..szerintetek?
Sephi
Hat bazd meg az elobb meg aszt irjatok hogy csinajuk viccesen! Most meg aszondod irjak mint te. Te nem viccesen irtad? En most mar nem ertem oszinten nem ertem magyarazza el nekem valaki! Es megint mondom ketlem hogy te tobb romantikus filmet lattal volna mint en! Akkor most szogezzuk le hogy mit is irunk oksa? Mert en mar nem tudom ugy nez ki hogy csak en irok roszul mindeki mas jol ir. Ez bisztos azert van mert elolvasom mit irtok itt

Na mind1 " next time " majd nem vicesen irom jo?

CSOCSO
"Ekozben a masik 3 ferfi aki orommel felfogva hogy a hatra maradt testver nem is olyan hulye "
hehehehe na ezen röhögtem kb 1 percig!
szvsz nem kééne elbaszni nevetséges és vicces okosságokkal!kérem vegyük komolyan ezt az egészet okay!és sephi nem is tudom hogy mondjam..probélj meg ironkikusan irni ahogy én..vagy nemtom..egy kicsit elhülyüöd..hjo lenne érted meg minden...csak egy kcisit komolyabban irj és nem arról van sz hogy ne vicceset..probálj meg kicsit érzelgősebben,meghatóbban komolyabban irni...ehhez sok filmet kéne nézned...mondjuk lehethogy most csak a peral harbor beszél belőlem..most néztem meg...no mindenki legyen szíves komolyan venni..ezt az egészet...
CSOCSO
csak kérlek ne legyen több olyan hogy fény..és akkor fényes lett midnen meg szent tűz és jöttek a ksi anygaák! ezt felejstd el kérlek..elolvasom mit irtál most az eéső 5 sor jo.. ..
Sephi
Na ez egy gyors leiras volt remelem ertekelitek hogy a poenos verziot irtam le...

Sephi
En irok honap mert ma tanulnom kell😞

CSOCSO
hehe nyah irtam egy kissebbet!szeretném ha a lányba beleszeretne azaz máér szerei de el akarja vinni és harcolon eg azzal a sta Brhon al..az hoyg a lány vele megy e vagy nem az találjátok ki.mindenesetre nem kell happy filmenk lenie igy a történet elején!remélem vágjátok mire értem ezt..(lány ügyileg)....
CSOCSO
😊))))))
Hmuda
Valami városba. Nemtom már.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSOCSO
bazz Hmuda! nincs kedvem elolvasni sephijét!hova mennek most a léggömbel?😊
Hmuda
gogogo

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSOCSO
mivel lemaradtunk irok!
Hmuda
Irtam.

CSOCSO
nagyon eltüntünk hahó!!!!!!!!!!!!!irj!
Hmuda
Akkor ma én jövök?

Sephi
Akkor most mi legyen!?

FREAK
Sephi, írjad nyugodtan....... Ezt már úgyis csak te bírod követni, úgy látom ez a szellemes sztori kicsit sok volt a többieknek. Nem véletlenül nem folytatja senki......

Riszpekk

Sephi
Ha ize! Figyej mar en tudok irni barmikor! Szal valaom hogy irok mas napaokon is csak mondjatok meg mikor!

magus
najó akkor csak négyen öten maradtunk, gamecube kiszállt
irjatok amikor ti vagyto kemberek!

Sephi
Nem baj hogy man
csutortok van es meg senki nem irt a heten?

FREAK
Ok, észrevettük 😊)))

Amúgy miért nem ír senki????

Riszpekk

Sephi
www.azishtencseszemegawinfost.hu

Szeretnem bejelenteni hogy ma csak 4 szer talapitettem fel a windowzt... es mar faj a fejem!

magus
ja amugy nem tok angolul

magus
If the phone rings, I will answer it

magus
Why phone rings?

magus
When phone rings?

magus
What is phone?

magus
Ott van a sorrend #443-as hozzászólásban.

Sephi
where is the phone?
where are the phones?

FREAK
hehe, itt valaki keveri a németet az angollal 😊)

where is the ...? (ENG)
who ist der/die/das ....? (GER)

Riszpekk

CSOCSO
i dunno kérdésem van angolban ha azt kérdezem hol van a telefon akkor az who is the telephon ha azt kérdem hol vannak a telefonok akor who are the thelephons...vagy nem?? van:is a vannak meg are..vagy nem? mi a
"melyik" kérdő szó?
Sephi
na mivan?

CSOCSO
i dunno..magustol kérdezd mivan...
Sephi
irjam en?

CSOCSO
sephi bejöhetne..
magus
Gyerünk gyerekek. Folytassuk!.Vkinek bekébne szállni.
Amugy az elején megbeszéltük, ha vki nem tud irni akkor szól.

FREAK
Én szóltam tegnap, hogy nekem nem okés. Miért nem írt senki?

Riszpekk

GAMECUBE
nah szerdan gyuvok akkor?