552
Mese melyet mi írunk
  • Sephi
    Nah ma ennyi tellet nincs sok idom:( jobb volt nekem a szombat de nah... midn1
  • magus
    ctrl+f
    próbáld ki!
    hasznos:)
  • CSOCSO
    nekem hánszor volt ilyen bazzeg hoyg nemtaláltam pedig benen volt az első 50 topicban, tehát a képernyőn volt és sehol nem találtam:)!
  • magus
    itt
  • magus
    ha vki beszall...
  • coolpet
    bazze nem talalom a folytatasos tortenet topicot hol van?????
  • Sephi
    Tolem... de kedden es szerdan ki ?
  • CSOCSO
    Szombat nekem a legjobb!!!!!
  • magus
    hmm, elolvastam, hát...
    BESZARÁS JÓ SZERINTEM. Elolvastam az összes lemaradásomat, Folytassuk, nagyon jó!. Pénteken tudok irni. Megcsináljam a beosztást?
    Akkor ennyien vagyunk?
    FREAK
    Hmuda
    CSOCSO
    Sephi
    És jómagam
    ez 5
    Én jövök pénteken
    akkor ez a beosztás ok?
    Csütörtök-Sephi
    Péntek-magus
    Szombat-CSOCSO
    Vasárnap-Hmuda
    Hétfő-FREAK

ez igy jó?
  • FREAK
    Az első részemben már el lett magyarázva.......
  • Sephi
    Eszt jo lett vona elobb elmondani nemde?
  • FREAK
    Ez van, állatfóbia. Mindig gyalog megy, teleporttal, vagy valamilyen varázs segítségével. Viszont kurva jó futó, képes egy napig futni, ha kell teljes fegyverben.
  • Sephi
    Enyem a 500 :PPPPPPPPPPPP
  • Sephi
    Bazzer es akkor meg modjak hogy en nem figyelek:))) Csocs vegyel szemuveget vaz!:))

Szal akkor most a lovas resznel felni kellet volna? En aszitem hogy kisalatokrol fel! Magyarazd mar el nekem akkor hogy fognak utazni ha nem lovon? Min fognak kiberelnek egy Volkswagent?
  • CSOCSO
    folytassuk..és kéne a beosztás is napra!
  • CSOCSO
    fél az állatoktol??? nem a sirron fél?? és ö váéltozik álattá eg hasonlok?
  • FREAK
    Kösz.

Viszont mégegyszer felhívnám a művész urak figyelmét a tényre, hogy HIO DWEN FÉL AZ ÁLLATOKTÓL!!!!!!!

Nem ül lóra, nem simogat kismacskákat és még egy pelyhes kisnyúltól is irtózik. NE felejtsétek már el, mert így tiszta gagyi káosz az egész.

Amúg ez egy létező betegség, utána lehet nézni.
  • Sephi
    Nah ez egesz jo :)
  • FREAK
    Na. Grask legújabb kalandjai már a boltokban! Vagyis a "folytatásos történet" topikban.
  • Sephi
    Nem hujujuk man el. Ez aszitem hogy humorosan irjuk mire kiderul hogy nem... de latod Csocso hogy man senki nem ir:((( Akkor most mi van?!
  • CSOCSO
    nemtom mi a geci van..veletek akarom megirni csak ne hülyüjük mán el!...
  • Sephi
    Me nem irod meg te ha ennyire tudod hogy most mit kell csinalni... oszinten? Ugy latom ez is olyan lesz hogy huu elkezdunk valamit majd megujakes ez is el fog veszni:( Mar csak mi maradtunk Csocso?
  • CSOCSO
    egy ember mondta hogy akor legyen vicces..de szvsz nem kéne elbaszni.. ha vicceset irunk senki nem fgoja komolyanveni és megprobál néha silány vicceket irni...hát inkább...szvsz legyen komoly és ne vicces..szerintetek?
  • Sephi
    Hat bazd meg az elobb meg aszt irjatok hogy csinajuk viccesen! Most meg aszondod irjak mint te. Te nem viccesen irtad? En most mar nem ertem oszinten nem ertem magyarazza el nekem valaki! Es megint mondom ketlem hogy te tobb romantikus filmet lattal volna mint en! Akkor most szogezzuk le hogy mit is irunk oksa? Mert en mar nem tudom ugy nez ki hogy csak en irok roszul mindeki mas jol ir. Ez bisztos azert van mert elolvasom mit irtok itt

Na mind1 " next time " majd nem vicesen irom jo?
  • CSOCSO
    "Ekozben a masik 3 ferfi aki orommel felfogva hogy a hatra maradt testver nem is olyan hulye "
    hehehehe na ezen röhögtem kb 1 percig!
    szvsz nem kééne elbaszni nevetséges és vicces okosságokkal!kérem vegyük komolyan ezt az egészet okay!és sephi nem is tudom hogy mondjam..probélj meg ironkikusan irni ahogy én..vagy nemtom..egy kicsit elhülyüöd..hjo lenne érted meg minden...csak egy kcisit komolyabban irj és nem arról van sz hogy ne vicceset..probálj meg kicsit érzelgősebben,meghatóbban komolyabban irni...ehhez sok filmet kéne nézned...mondjuk lehethogy most csak a peral harbor beszél belőlem..most néztem meg...no mindenki legyen szíves komolyan venni..ezt az egészet...
  • CSOCSO
    csak kérlek ne legyen több olyan hogy fény..és akkor fényes lett midnen meg szent tűz és jöttek a ksi anygaák! ezt felejstd el kérlek..elolvasom mit irtál most az eéső 5 sor jo.. ..
  • Sephi
    Na ez egy gyors leiras volt remelem ertekelitek hogy a poenos verziot irtam le...
  • Sephi
    En irok honap mert ma tanulnom kell:(
  • CSOCSO
    hehe nyah irtam egy kissebbet!szeretném ha a lányba beleszeretne azaz máér szerei de el akarja vinni és harcolon eg azzal a sta Brhon al..az hoyg a lány vele megy e vagy nem az találjátok ki.mindenesetre nem kell happy filmenk lenie igy a történet elején!remélem vágjátok mire értem ezt..(lány ügyileg)....
  • CSOCSO
    :)))))))
  • Hmuda
    Valami városba. Nemtom már.
  • CSOCSO
    bazz Hmuda! nincs kedvem elolvasni sephijét!hova mennek most a léggömbel?:)
  • Hmuda
    gogogo
  • CSOCSO
    mivel lemaradtunk irok!
  • Hmuda
    Irtam.
  • CSOCSO
    nagyon eltüntünk hahó!!!!!!!!!!!!!irj!
  • Hmuda
    Akkor ma én jövök?
  • Sephi
    Akkor most mi legyen!?
  • FREAK
    Sephi, írjad nyugodtan....... Ezt már úgyis csak te bírod követni, úgy látom ez a szellemes sztori kicsit sok volt a többieknek. Nem véletlenül nem folytatja senki......
  • Sephi
    Ha ize! Figyej mar en tudok irni barmikor! Szal valaom hogy irok mas napaokon is csak mondjatok meg mikor!