15
Wingate serverek
-
fawcet #15 Annyi biztos, hogy a Wingate-s szerveren kell beállítani valamit, de mit azt bnem tudom. Kérem segítsetek ebben is! -
fawcet #14 Munkahelyemen az internetserver a Wingate-s. Amúgy a gépem proxy-n keresztül csatlakozik hozzá a netszolgáltatásért. -
fawcet #13 220 WinGate Engine FTP Gateway ready nevű hibát ír ki amikor a böngészőben szeretnék ftp.uw.hu-ra felmenni. Total Commanderben pedig azt írja hogy nem találja a kiszolgálót. Felhasználónévvel és jelszóval szeretnék felmenni a tárterületemre.
Wingate megy a szerveren ahol az internet meg van osztva. Be van állítva a proxy, a Lan-on keresztül internetmegosztásnál. 80-as port http-nek, 21es port az ftp-nek. Wingate-n is ez a port megy.
Be van kapcsolva a passzív üzemmód.
Mindent kipróbáltam ami eszembe jutott. Mit lehet tenni ezügyben, hogy sikerüljön az ftp elérésem.
Köszönöm előre is a válaszokat!!! -
#12 up
hol van a wingate lista? -
#11 A telnetbe kell őket beírni. Viszonr nekem nagyon kellenének MŰKÖDŐ wingate serverek, adhatnál párat ha már annyi van neked :)) -
#10 azt eddig is tudtam hogy mire lehet használni csak nem tudtam hova kell beírni. -
#8 én tudok egy halmot csak nem tudom hogy kell használni.Segítek neked de akkor te is segítts nekem. -
#7 én tudok egy halmot csak nem tudom hogy kell használni.Segítek neked de akkor te is segítts nekem. -
#6 Link -
#5 Ó bazzeg, bocsi! -
#4 Akkor meg minek írsz? :)
Nézz utána itt:shit happens -
#3 nem sorry.) -
#2 Tud valaki egy listát működő anonym wingate serverekről? -
#1 Tud valaki egy listát működő anonym wingate serverekről?