76
ki szeret flipperezni?
  • Teppik Amon
    #76
    +fav.
    BTW most hétvégén lesz a 2011es Flipperek éjszakája :D
    Sajna dolgozok.
  • senorland
    #75
    Flipperek Éjszakája & HPC 2009

    Helyszín: Gold Crown Biliárd szalon 1117 Budapest Budafoki út 111-113. (Lágymányosi híd Budai hídfőjétől pár száz méterre)

    Megközelítése tömegközlekedéssel

    A komplexum egyszerűen megközelíthető a 3-as, a gyors 3-as, és a 103-as autóbusszal. A 3-as busz esetében a sportközpont a Kelenföldi Erőmű és a Hengermalom utcai megálló között található. Valamennyi buszjárat esetében a javasolt leszállóhely a Kelenföldi Erőmű.

    Megközelítése autóval

    Autóval érkezhetünk a Budafoki útról mindkét irányból, és a Hengermalom út felől. A parkolás történhet az épület előtt mindkét oldalon, az utat elválasztó középső járdaszigeten, illetve a Mc Donald’s parkoló mellett is. A Mc Donald’s parkolót a jelzés szerint kizárólag saját vendégeik használhatják.


    Időpont: 2009 Október 17. 10.00 – 2009 Október 18. 10.00 [Non-Stop]

    Idén hatodszor kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb 24 órás flipperes bulija a Flipperek Éjszakája. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén ugyanazon a helyszínen a Gold Crown Biliárd szalonban próbálunk a tavalyi flipper számot is felülmúló bulit rendezni (várhatóan 35-40 flipper). Szeptember környékén már egy előzetes géplistát is találtok majd itt).

    Jegyárak:

    Elő-regisztráció esetén: 2500 Ft (helyszínen 3000 Ft).

    Az elő-regisztrációt a [email protected] e-mail címen tehetitek meg az alábbi adatok kitöltésével. Figyelem! Kérünk mindenkit a saját nevében, a saját email címével regisztráljon (egy főnél több regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!)! Kérünk titeket az alábbi adatok pontos kitöltésére:

    Regisztráló neve: Flipper Péter
    E-mail cím: [email protected]
    Telefonszám: 06/20 342 1234
    Fórum Nick: Flippeti
    High score name: FLP
    Az alábbi eseményre regisztrálok: Flipperek Éjszakája 2009 (erre azért van szükség mert külön kezeljük a nevezést a versenyre és a bulira is)


    HPC 2009 [Hungarian Pinball Championship]

    Idén első a (Flipperek Éjszakájával párhuzamosan) alkalommal kerül megrendezésre a Hungarian Pinball Championship. A verseny nemzetközileg is elismert, így azon világranglista pontok is gyűjthetőek.
    HPC 2009 Regisztráció:

    Az internetes regisztrációra október 1.-ig van lehetőség (vagy addig, amíg elérjük a 60 főt). A regisztráció után a High Score Name a főoldalon jelenik meg (igyekszünk minél gyakrabban frissíteni). A versenyre a nevezés limitálva van. Maximum 60 fő. Efölött sajnos nem tudunk regisztrációt fogadni. Helyszíni nevezésre (2000 Ft) csak akkor lesz lehetőség ha üres hely marad!

    A versenyre a nevezési díj 1500 Ft (amennyiben az interneten történik). Az nevezést a [email protected] e-mail címen tehetitek meg! Figyelem! Kérünk Mindenkit a saját nevében, a saját email címével regisztráljon (egy főtől több regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!)! Kérünk titeket az alábbi adatok pontos kitöltésére:

    Regisztráló neve: Versenyző Péter
    E-mail cím: [email protected]
    Telefonszám: 06/70 342 1234
    Fórum Nick: Flippeti
    High score name: FLP
    Az alábbi eseményre regisztrálok: HPC 2009 (erre azért van szükség mert külön kezeljük a nevezést a versenyre és a bulira is)

    HPC 2009 versenyre regisztráltak listája [32 fő] [frissítve 2009-07-21]

    BAR [pl]
    MON [pl]
    KLM
    ATE
    ZOL
    SAL
    LAC
    RE [de]
    ZSZ
    DOR
    CNC
    FGC
    FFT
    TAK
    GYU
    AVV
    ZOO
    BZS
    UFO
    SZP
    FOX
    IZS
    CSI
    LIT
    HED
    S.G
    FSS
    ALQ
    SZK
    POL
    MOS
    GAB

    A verseny menete

    Versenyszabályzat alapelv:

    A versenyszabályzatban azt az elvet követjük, hogy ha egy gép "lejt", akkor az mindenkinek "lejt". Ha egy gép véglegesen meghibásodik, akkor a csoport eredményét azon a gépen töröljük. Értelemszerűen. Kevesebb százalék, kevesebb osztóval. Esetlegesen előforduló vitás esetekről a Flipper Klub Vezetősége dönt.

    Regisztráció élesítése:

    A regisztráció élesítése, azaz a nevezés szombaton 10.00 - 11.00 óráig lehetséges.

    Selejtező kör:

    3 X 20-as csapatokban 3 X5 gépen történik. A legjobb 20 jut tovább (a 60 versenyző közül!!!) az úgynevezett százalékos szisztémában (ez azt jelenti, hogy minden gépen van egy bizonyos pontszám, ami a 100%, efölött nem is kell tovább játszani, kevesebb pont esetén a versenyzők arányos százalékot kapnak. A gépek „tournament” módra vannak állítva extra ball nélkül! A legjobb négy a "12 (elődöntő) " között folytathatja automatikusan, a többiek (16) a következő körbe kerülnek

    16 között:

    Hirtelen halál (1 gépet sorsolunk ki)rendszert alkalmazzuk, így csökkentjük 8-ra a résztvevők számát. Azt, hogy melyik pár melyik gépen játszik sorsolással döntjük el. A „gyengébb” játékos húzhat gépet. A párok a következőképpen alakulnak ki:

    1 vs 9
    2 vs 10
    3 vs 11
    4 vs 12
    5 vs 13
    6 vs 14
    7 vs 15
    8 vs 16


    12 között (8 + 4 kiemelt, elődöntő):

    A játékosok nevét kalapba tesszük, és a párokat újra összesorsoljuk. A játékosok ebben a körben 2 gépet sorsolnak ki maguknak. Amennyiben a 2 meccs után döntetlen az eredmény (tehát mind a két játékos nyert egy partit) egy harmadik gépen dől el az eredmény (a gyengébb játékos húzhatja ki melyiken)

    6 között, döntő:

    A döntő 1 gépen zajlik!


    *Figyelem! Az Első Magyar Flipper Klub Egyesület a verseny lebonyolítására és a VI. Flipperek Éjszakája rendezvényre a változás minden jogát fenntartja! A rendezvényre ételt,italt behozni tilos . A helyszínen hideg-meleg konyha, büfé és pizzéria is működik!!!

  • Stocek
    #74
    Sziasztok. Nagy kérésem lenne... Szeretném beszerezni/letölteni (megfelelő aláhúzandó) a Pro Pinball sorozat részeinek Xp-vel/Vistával kompatibilis változatait. Amik nekem megvannak azok mind hibásak valamilyen téren. (Nincs zene, begyorsul a zene időnként). Remélem van valami megoldás rá! Előre is köszi.
  • Litium
    #73
    FLIPPEREK ÉJSZAKÁJA 2008 www.flipperklub.hu


    Helyszín:

    Gold Crown Biliárdszalon
    1117 Budapest Budafoki út 111-113.
    Különterem

    Időtartam:

    2008 november 22. 10.00 órától – november 23. 10.00 óráig. NON - STOP

    Jegyárak:

    Helyszínen: 3500 HUF
    Előzetes regisztráció alapján: 3000 HUF ([email protected]). A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk. Egy email címről egy regisztráció történhet. Az ár mindkét esetben tartalmaz 1500 HUF értékű étel és/vagy italfogyasztást.

    Várható géplista (a változás jogát a szervezők fenntartják):

    The Addams Family (2x) (Bally, 1992)
    Batman Forever (Sega, 1995)
    Black Knight 2000 (Williams, 1989)
    Cyclone (Williams, 1988)
    Demolition Man (Williams, 1994)
    Doctor Who (Bally, 1992)
    High Speed (Williams, 1986)
    Hurricane (Williams, 1991)
    F-14 Tomcat (Williams, 1987)
    Funhouse (Williams, 1990)
    Getaway: High Speed II (Williams, 1992)
    Mousin' Around (Bally, 1989)
    NBA Fastbreak (Bally, 1997)
    Pin*bot (Williams, 1986)
    Police Force (Williams, 1989)
    Robot (Zaccaria, 1985)
    Red & Ted's Road Show (Williams, 1994)
    Scared Stiff (Bally, 1996)
    Star Trek : The Next Generation (Williams, 1993)
    Taxi (Williams, 1988)
    Twilight Zone (Bally, 1993)
    The X-Files (Sega, 1997)
    Terminator 2 : Judgment Day (Williams, 1991)
    Theatre of Magic (Bally, 1995)
    White Water (2x) (Williams, 1993)


    Megközelítés tömegközlekedéssel

    A komplexum egyszerűen megközelíthető a 3-as, a gyors 3-as, és a 103-as autóbusszal. A 3-as busz esetében a sportközpont a Kelenföldi Erőmű és a Hengermalom utcai megálló között található. Valamennyi buszjárat esetében a javasolt leszállóhely a Kelenföldi Erőmű.


    Megközelítés autóval

    Autóval érkezhetünk a Budafoki útról mindkét irányból, és a Hengermalom út felől. A parkolás történhet az épület előtt mindkét oldalon, az utat elválasztó középső járdaszigeten, illetve a Mc Donald’s parkoló mellett is. A Mc Donald’s parkolót a jelzés szerint kizárólag saját vendégeik használhatják.
  • baracsi
    #72
    attól függ, mire gondolsz. Warez-ban nem tudok segíteni, de ha létező flipperek PC-s változata érdekel, akkor klikkelj ide

    Amire szükséged lesz az mind freeware, legális cucc, sőt pont arra hívja fel a figyelmed a program a rom első indításakor, hogy illegális érte pénzt kérni. Elethű, én játszottam igazi gépen is programon is, nem teljesen ugyanaz a feeling, de szuper a játékélmény.

    1. Visual Pinball
    2. VPinMame
    3. .vbs állományok
    4. .rom állomány bezippelve (ne tömörítsd ki!!! maradjon .zip-ben)
    5. .vpt állomány, ami maga a flipper

    sok sikert
  • huszarbeatrix
    #71
    tud valaki,hogy hol lehet letölteni flipper játékot?
  • Litium
    #70
    flipperklub.hu >> hírek

    2006. december 14.

    Szervusztok,

    Legutolsó taggyűlés során, sok mindenről határoztuk. Talán a legfontosabb dolog, hogy végleg eldőlt és reméljük belátható időn belül fórummotor-t és oldal design-t is cserélünk. Kérlek figyeljétek a fórum/visszabeszélő rovatát mert a fórum takarítása is napirenden van.

    Rimo elnökünk válláról levéve a terheket eldőlt, hogy az oldallal és a fórummal kapcsolatos ügyeket három ember Recon -Tyutyu és jómagam visszük tovább. Ha esetleg remek képsorozatotok leírásotok, design ötletetek van keressetek minket, akár e-mailben, fórumon, illetve privátban!

    És persze közben lezajlott a Flipperek Éjszakája 2006. Új képek, szerkesztve a képek menüpont alatt!

    Reconnak köszönhetően felkerült két leírás (Firepower - F-14 Tomcat) a leírások menüpontba.

    Üdv,
    Liti & Recon

    UI. És persze kellemes karácsonyi ünnepeket, flipperekben gazdag újévet mindenkinek...
  • Litium
    #69
    flipperklub.hu >> hírek www.flipperklub.hu

    2006. augusztus 07.

    A monszun esők eljövetelével úgy tűnik ismételten megélénkül a flipper klub. Körvonalazódni látszik egy újabb flipperek éjszakája... Részletekkel remélhetőleg augusztus végéig előállhatok.... Addig is akinek helyszín ötlete, esetleg kapcsolata van olyan helyre ahova olcsón be tudnánk jutni kérjük jelezze. Természetesen a gépfelajánlásokat a bulira, illetve minden segítséget [ pl. szállítás], ötletet várunk!

    Addig is RECON-nak köszönhetően egy remek, teljes Black Knight 2000 leírást találhattok a leírások menüpontban.

    További szép nyarat, fesztiválozást, semmittevést illetve nyugis melóhelyet...

    Liti
  • stargame
    #68
    sziasztok!van egy teljesen felújított CREATURES FROM THE BLACK LAGOON flipperem eladó(hibátlan playfield,cabin is jó állapotban van),NAGYON SZÉP!.kis hibája,a tükörmozgató motor nem működik.irányár:250 000
    ha érdekel valakit:[email protected]
  • Litium
    #67
    Szia,

    Én nem vagyok kereskedő (így nem hiszem hogy tudok segíteni) de az a gyanúm hogy normális áron nem igazán van:( Nekem is kéne egy :)
  • stargame
    #66
    HELLO LITIUM!
    Köszi,de már sikerült szereznem.
    Most Indiana Jones kellene nekem(normális áron),ha tudnál benne segíteni nagyon megköszönném.
  • Litium
    #65
    Sziasztok

    stargame! pont van most egy nálam eladó!

    http://www.automataberles.hu/index.php?id=eladogepek

    Teljes mértékig meújult az oldalam is :))
    http://www.automataberles.huap

  • stargame
    #64
    Sziasztok!
    nekem egy felujitott twilight zone flipper kellene.tudnátok benne segíteni?mennyibe kerülhet? köszi
  • Litium
    #63
    flipperklub.hu >> hírek

    2006. május 15.

    Ez most a legfontosabb: EURÓPA BAJNOK MAGYARORSZÁG!

    A versenyről képek megtekinthetőek a képek menüpontban! Hosszú hallgatásunk okairól, arról mit történik a háttérben mostanában, ITT olvashattok.

    Új képek érkeztek a 2006 flipper képe játékhoz.

    Hamarosan élménybeszámolók is felkerülnek az oldalra, illetve reményeink szerint a versenyen készült videókat is megnézhetitek. Érdemes folyamatosan látogatni az oldalt, mert rövidesen ismét fontos híreink lesznek számotokra!

    [Az éjszaka során az oldalon található összes kép átméretezésre [köszönet EdHunternek a segítségért] kerül, a gyorsabb elérés érdekében. Előfordulhat, hogy valamelyik nem "töltődik" be. Ha ilyet találnátok kérlek jelezzétek, akár a fórumon akár e-mailben. A fórumon található lezárt topikok átkerülnek a tématemetőbe. Ezeket csak nagyon indokolt esetben tudjuk visszaállítani (javarészt duplikációkról idejét múltja topikokról van szó). A flipperekkel foglalkozó általános részben a sikertelen képbeillesztési problémákat orvosoltuk, így most mindenhol található minimum egy kép.]

    http://www.flipperklub.hu/index.php?id=hirek
  • vizes
    #62
    Ja.
    Így javul a vérkeringés.
    Főleg az agyadban ha már az utolsó golyó is zsinórban megy ki...
  • Prank
    #61
    hogy ne zsibbadjon el a lábad
  • vizes
    #60
  • Fülüke
    #59
    A flipper tök jó. :)
  • vizes
    #58
    Játszottál már valaha valódi flippergépen?
  • Viktorr
    #57
    Hali
    Mi értelme van az asztalba rúgásoknak?
  • Litium
    #56
    flipperklub.hu >> hírek

    Új kép érkezett a 2006 flipper képe játékhoz.

    Valamint

    Örömmel éresítjük a tagokat és a fórumozókat, hogy 2006.04.29-30. Münchenben megtartandó Pinball Európa Bajnokságon az Első Magyar Flipperklub hivatalos csapatot indít.

    A résztvevő versenyzők: Barna Péter /Mr Braun/ Füredi Sándor /FSS/ Mosi Zoltán László /MO/ Szalai Krisztián /SZK/.

    További információk: itt

    A verseny linkje: www.europinball.org

    www.flipperklub.hu
  • Litium
    #55
    flipperklub.hu >> hírek

    2006. március 27.

    Két új kép érkezett a 2006 flipper képe játékhoz.

    Hamarosan elérhető az M1-en leadott flipper klubos anyag....

    www.flipperklub.hu
  • Litium
    #54
    flipperklub.hu >> hírek

    2006. március 15.

    Szervusztok,

    Felhívnám a figyelmeteket holnap az M1-en 16.00 órakor kezdődő ZSELÉ című műsorra amelyben a mi kis klubbunk is képviselteti magát.

    Köszönet érte Csabának és Attilának....
  • Litium
    #53
    flipperklub.hu >> hírek

    flipperklub.hu >> hírek

    2006. március 5.

    Megérkezett az első kép a 2006 flipper képe játékhoz. Köszönjük ihead, sok sikert!

    Letölthető egy 30 perces a Stern gyárában készült film arról hogyan készülnek a flipperek. Letöltések menüpont.

    Segítséget várunk fordításhoz. Több flipper bemutató film van a birtokunkban (T2, Addams family , Circus voltaire stb) , de szeretnénk ha felirattal együtt kerülne az oldalra ehhez várjuk a segítségetek. ha van kedved fordítnai (angolról - magyarra) írj e-mail-t vagy jelentkezz a fórumban...

    www.flipperklub.hu
  • Litium
    #52
    flipperklub.hu >> hírek

    2006. január 22.

    Nos, 2006-ban pontosan 19 napig bírtam ki, hogy ne vegyek új flippert. Az áldozat ezúttal a "the shadow" nevezetű gép. Természetesen villámgyorsan szétkaptam a nagytakarítás képei megtekinthetőek a "képek" menüpontban.

    Figyelem! Új logo-t szeretnénk a főoldalra, ha van jó ötletetek netalán tudtok rajzoli minden kezdeményezést várunk a [email protected] e-mail címre. Ötletek, a fórumban is megoszthattok velünk.

    És... Keressük 2006 legjobb flipper képét. Nincs megkötés. Küldjétek az általatok legjobbnak vélt képeket [természetesen csak azokat amelyeket ti készítettetek. Ezek minden hónap első hetében felkerülnek az oldalra augusztus 31. -ig. Szeptembertől pedig kezdetét veszi egy többkörös szavazás amelynek eredménye képen a ti szavazataitok alapján december-re megszületik az eredmlény. Részletek a fórumban...
  • Litium
    #51


    flipperklub.hu >> hírek

    2005. december 17.

    Békés karácsonyt, és flipperekben gazdag újévet mindenkinek! Jövőre még több képpel, még több leírással, remélhetőleg egy-két rendezvénnyel folytatjuk tovább..... Köszönjük a segítséget, a hozzászólásokat a fórumban, a képeket, a leírásokat stb.

    Üdvözlettel: az EMFK tagjai
  • Litium
    #50
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. november 24.

    Érzésem szerint egy igen hosszú sorozat veszi kezdetét "a hogyan állítsunk talpra egy flippert témakörben". Részletes leírás, remek stílusban, avidának köszönhetően. Szerintem mindenki epekedve várja majd a folytatást, a történet végét, sikerül-e életet lehelni a Spiderman és a Pink panther gépekbe.... Leírás tehát a szervizelés menüpontban.....

    www.flipperklub.hu
  • Litium
    #49
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. november 13.

    V. Péternek köszönhetően felkerült az oldalunkra hmmm nem tudom másként mondani "flipper kisokos". Több mint szótár alapkifejezések és annak a magyarázatai. Megtaláljátok a szervizelés témakörben.
  • Litium
    #48
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. október 24.

    Felraktam pár képet Tisu kollega büszkeségéről.... Adam's Family Gold... Hmm... Igazán szép...
  • Litium
    #47
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. október 16.

    1 ÉVES AZ ELSŐ MAGYAR FLIPPER KLUB

    - Összegzés az első évünkről a bemutatkozás menüpont alatt

    - Felkerült az első adag kép a flipperrek éjszakáiról.... Hatalmas buli volt.
  • Litium
    #46


    flipperklub.hu >> hírek

    2005. október 11.

    Három nap van hátra.... És péntek este 8 órakor elkezdődik az év bulija. Flipper, flipper, flipper na meg persze sör, csocsó, darts (hölgyeket remélem hoztok). Két fontos dolog lenne, amiről már jártattam a számat de azért mégegyszer a biztonság kedvéért:

    - Nem annyira egyszerű a helyszínt megtalálni térkép megtalálható a rendezvények menüpont alatt de ha biztosra akartok menni t www.terkepbank.hu -ról jó Budakeszi térképet lehet letölteni. Egyébként legegyszerűbben a Moszkva tér Szilágyi Erzsébet fasor felöl tudtok jönni ott ki lesz táblázva, hogy hol kell kanyarodni Budakeszi felé a Budakeszi útra.

    - Regisztráljatok, regisztráljatok van még helyünk mégis véletlenül se járjon úgy senki, hogy a végén nem tudjuk helyhiány miatt beengedni. Tehát szóljatok a haveroknak illetve mindenkinek aki még vacilál, hogy jön-e.....

    - Családosok figyelmébe! Sokan kérdeztétek dohányzás elszeparált helye a büfénél lesz tehát nyugodtan lehet gyerekekkel érkezni.

    Nagyjából ennyi a rendezvényen találkozunk.
  • Litium
    #45
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. október 7.

    Szevasztok,

    Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy már csak 7 nap van hátra a következő bulinkig. Kérek mindenkit aki még nem tette meg, regisztráljon mert a vártnál többen jelentkeztetek így előfordulhat, hogy hely hiánnyal fogunk küzdeni (jelenleg azért még van hely). Sajnos egy bizonyos létszám fölött nem tudunk titeket beengedni. Természetesen aki regisztrált azt ez a veszély nem fenyegeti.

    Többen értetlenül álltatok azelőtt, hogy nem lehet más nevében jelentkezni [jelentkezés részletesen olvaható: itt). A türelmeteket kérjük, erre azért van szükség hogy esetleges változás esetén mindenkit személyesen tudjuk értesíteni. Akiktől kértem, hogy külön-külön küldjék el a regisztrációt kérem tegyék meg! Az [email protected] által visszaigazolt e-mail tekinthető érvényes jelentkezésnek.

    Még valami. A félreértések elkerülése végett. Pénteken a buli 20.00 kezdődik. A pénteki belépő másnap délig jogosít a részvételre, így a szombati jegyek 12.00-tól érvényesek.

    Éééés egy kis kedvcsináló: A fórumban megtekinthető a bulin résztvevő gépek előzetes listája.

    Have a nice day!
  • Litium
    #44
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. október 3.

    Szevasztok,

    Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy már csak 11 nap van hátra a következő bulinkig. Kérek mindenkit aki még nem tette meg, regisztráljon mert a vártnál többen jelentkeztetek így előfordulhat, hogy hely hiánnyal fogunk küzdeni (jelenleg azért még van hely). Sajnos egy bizonyos létszám fölött nem tudunk titeket beengedni. Természetesen aki regisztrált azt ez a veszély nem fenyegeti.

    Többen értetlenül álltatok azelőtt, hogy nem lehet más nevében jelentkezni [jelentkezés részletesen olvaható: itt). A türelmeteket kérjük, erre azért van szükség hogy esetleges változás esetén mindenkit személyesen tudjuk értesíteni. Akiktől kértem, hogy külön-külön küldjék el a regisztrációt kérem tegyék meg! Az [email protected] által visszaigazolt e-mail tekinthető érvényes jelentkezésnek.

    Még valami. A félreértések elkerülése végett. Pénteken a buli 20.00 kezdődik. A pénteki belépő másnap délig jogosít a részvételre, így a szombati jegyek 12.00-tól érvényesek.

    Végezetül egy jó hír: Hamarosan (elvileg napokon belül) új tárhelyre költözünk, ami a mostanság gyengélkedő fórumunk jelentős gyorsulását fogja eredményezni.

    Éééés egy kis kedvcsináló: A fórumban megtekinthető a bulin résztvevő gépek előzetes listája.

    Have a nice day!

    www.flipperklub.hu
  • vizes
    #43
    NAHÁT!

    Örömmel látom, hogy e régen nyitott topikom feléledt!
  • Litium
    #42

    Szevasztok,

    Egy előnye megvan ennek a szutyok esős időnek. Az emberek többet punyulnak a gép előtt így B.Imre is befejezte a régen várt Stern fordítást és én sem voltam lusta megszerkeszteni feltölteni az oldalra.

    Tehát:

    flipperklub.hu >> hírek

    2005. szeptember 20

    Felkerült egy hosszabb lélegzetű fordítás, Bohner Imrének köszönhetően (Flipper történelem menüpont). A Stern múltja és jelene, rengteg érdekesség, kulissza titok. A forrás Gary Stern beszéde a Century Club tagjai előtt (Amusement Showcase International-szakkiállítás, 2004). (Remélem néhányan kedvet kaptok fordításhoz, vagy flipper leírás készítéshez. Ha nincs ötletetek mit szeretnétek fordítani jelentkezzetek itt (link) olvashattok. Legyetek ti is részese a honlap fejlődésének!).

    És regisztráljatok a flipperek éjszakáira (már csak 26 nap), tudjátok sokkal könnyebb úgy tervezni, ha előre tisztába vagyunk azzal mennyien látogattok majd el a rendezvényre. Készülőben van a flipper klubos póló is. Erről bővebben itt (link) olvashattok.

    www.flipperklub.hu
  • Litium
    #41
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. szeptember 18

    Nos. Igen, végre konkrétumok..... Flipperek éjszakái részeletek: RENDEZVÉNYEK menüpont. Már csak 28 nap !!!

    www.flipperklub.hu
  • csab69
    #40
    Sziasztok!

    nekem van néhány eladó flipperem:

    Comet, Playboy, Checkpoint, Riverboat Gambler, Dr Who, Space Station, Getaway: High Speed 2, Hardbody, Stellar Wars, High Speed, Taxi, F14 Tomcat, Fire, Silverball, Jokerz

    mindegyiket felújitottam, megjavitottam
    http://jatekautomata.uw.hu
  • Litium
    #39
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. szeptember 3.

    Feltettem pár képet, Gergő gépeiről. Hmmmm, hát vannak tartalékok az országban... Reno (1957) Square Head (1963) Lost World stb.... Jövő hét pénteken este 7 órától Flipper Klubos gyűlés a Don Pepe-ben (Margit hídnál a Komjádi uszoda alatt). Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

    Remélhetőleg jövő hétre meglesz a flipperek éjszakái-nak a helyszine és indulhat a regisztráció.
  • Litium
    #38
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. augusztus 8.

    Új képek kerültek fel az oldalra ezuttal egy nagyon szép állapotú ROAD SHOW-ról "Herculesnek" köszönhetően. Folyamatban van a flipperek éjszakáinak szervezése amelyre valószínűleg Október 21-22.-én kerül sor. Kérek mindenkit aki még nem szavazot, szavazzon illetve olvassa el a részleteket. Tervbe vettem, hogy legyártatok pár darab flipper klubos pólót amennyiben lesz rá igény. Kérlek erről is szavazzatok ITT. Jó nyarat, fesztiválozást és persze flipperezést.

    www.flipperklub.hu
  • Litium
    #37
    flipperklub.hu >> hírek

    2005. augusztus 1.

    Néhány nehézséggel még ugyan, küzdünk de könnyen elképzelhető, hogy megrendezésre kerül a flipperek éjszakái nevű (igen már neve is van a dolognak:) rendezvényünk. Részletek a rendezvények menüpont alatt....

    Elkészült az Infomániás anyag (rtlklub). Állítólag 11.-én kerül adásba. Az FHM még bizonytalan, de a férfias játékok cikksorozatban még az idén szó lesz a flipperről......