76
ki szeret flipperezni?
  • Litium
    A flipper klubos fórumban össze vannak gyűjtve a helyek
  • Litium
    flipperklub>>> hirek
    www.flipperklub.hu

2005. július 27.

Tiszta erőből dühöng a nyár mégis vannak új híreim. Ma felkerstek az RTL-től valószínű, hogy ismét nyilvánosságot kapunk a TV-ben és az FHM magazinban. Talán, végre felgfigyel ránk valami cég és pénzhez jutunk :)

A www.pinball.com kezd feltámadni poraiból a fórumot tudom mindenkinek ajánlani.

ÉÉÉÉs körvonalazódik, egy újabb rendezvény ötlete szeptember-október környékére. Mindenkit kérek szavazzon illetve olvassa el a részleteket itt:
    http://fey-progress.hu/flipperklub.hu/forum/viewtopic.php?t=326
  • Aquli
    Szinte sosem flippereztem, csak párral szám.gépen. Pedig meg tudom érteni azokat, akik szeretik (van hangulata).
  • cenobite
    Eredeti flippereket hol lehet az országban venni? Engem pl. érdekelne egy Creature From The Black Lagoon, vagy egy Addams Family, esetleg egy Elvira... Ezekkel nagyon sokat játszottam anno és egyszer szeretnék egy saját flippert.
  • Litium
    flipperklub.hu >> hírek

2005. július 2.

Tóth István jóvoltából újabb képek tekinthetőek meg a képek menüpontban. Ezúttal egy igen szép állapotú Rescue tipusú flipperről....
  • [HUN]FaTaL
    Extreme Pinball, Pro Pinball Sorozat és Pure Pinball rulz:D
  • VinylToy #30
    huuu, mennyit nyomtam anno, lehet előkeresem valami CD-mről :D
  • OPM
    psycho rulez! (aki emlékszik rá, tudja miről beszélek :)
  • Litium
    flipperklub.hu >> hírek

2005. június 28.

Az Orbitor1 flipperből 889 db készült összesen tehát igazán ritkának mondható. Természetesen Magyarországon is felehető belőle egy darab és pinhed fórumozónak köszönhetően el is jutott hozzánk pár kép. A gép igazi különlegesség abból a szempontból hogy homorú plexi playfieldje van, forgó bumperei, valamint az, hogy a golyó a karok mögött is el tud menni, anélkül, hogy leesne. Nos tehát a fotók megtalálhatóak a képek menüpontban.
  • Litium
    Üdv,

Felhívám a figyelmetekte erre az oldalra (ha már valaki volt olyan kedves és szólt hogy itt is léteznek flipperes topikok)

www.flipperklub.hu
  • vizes
    Hááát itt tényleg nincs mellébeszélés...
  • Efreet
    tiszta, egyenes módszer.
  • vizes
    Az alku ilyen módszere eléggé célravezetőnek tünik...
  • cSuwwi
    Neki a tulaja hozta szóba, de ha utánanézel mondjuk az aproneten, akkor biztos, hogy találsz ilyet, mert a múltkor láttam egyet ilyen hirdetést.

Ez egyébként egy elég régi, elektroncsöves gép volt. 3 karos, 2 gombával és kész. :) A tulaj 30-ért akarta adni, mi meg 10-ért megvenni. Így lett belőle 20e Ft, meg azértis mert elsőre elvertük a tulajt, de durván.
  • nulla
    A téma érdekel,tudsz címet mondani ahol a haverod ezt a gépet vásárolta?
  • cSuwwi
    Flipper :) Az egyik haverom ezt vett az apjának karácsonyra, és engem ért a megtiszteltetés, hogy vele együtt felszenvedjük a a házuk felső szintjére. :(( Utána 2 napig nem éreztem se a kezem, se a lábam... De megérte, mert ingyé jáccok annyit, amennyit nem sajnálok.

Egyébként egy elég régi gép, még nem mátrixos kijelzős, hanem a jó régi elektroncsöves :) A nevét sajna nem tudom, de jó gép, csak ku*va nehéz :(
  • vizes
    Nekem spec a Bally gépek inkább, Haunted house, Space Invaders, de sok kitünő Wiliams is volt, Black Knight, Black Knight 2000, Taxi, Pin Bot.
  • Efreet
    az túlzás... nem próbálok ki sok flippergépet, de vannak olyanok, amikbe már rengeteg zsetont beleszórtam... :) sajnos Gumball-t már sehol se látni... pedig Williams gép...
  • vizes
    Végre e gy profi!
  • Efreet
    nagygépek közül a régi klasszikus Gumball Machine a kedvenc :) a 3 acélgolyó + 1 gumilabda a pályán feledhetetlen élmény :)

gépen a Pro Pinball sorozat nem véletlenül a csúcs. Web, TimeShock!, BigRace USA, Fantastic Journey... a legjobban adják vissza az eredeti gépek hangulatát.
  • vizes
    Ha megismered a gépet tudsz játékot csinálni akkor nem is kerül olyan sokba.
  • atee
    en imadtam valamikor flipperezni Adams Family volt a kedvencem!
    Kurva sok Penzbe kerul
    Gepen is nagyon szerettem es biztos szeretek is meg jatszani csak inkabb masokkal jatszom A Fantastic Journey nagyon tetszik
  • vizes
    Hacsak nem laptop, mert az otthoni pc-det nehéz a kocsmába cipelni!
  • Break
    mondom, pléne, ha sz.gépen van...:-)))
  • vizes
    A flipperezés szerves része egy a barátokkal eltöltött, sörözéssel stb egybekötött hajnalig tartó tivornyázásnak!
  • Break
    :-))
  • vizes
    leginkább ha másé
  • Break
    főeg ha gépen van...:-))
  • vizes
    Bevallom töredelmesen,hogy én rugdosni is szoktam.
  • Break
    na azért annyira nem vagyok tapasztalt, hogy éjjel nappal azzal jáccok, csak ha egy az utamba kerül akkor imádom...:-))
  • vizes
    Úgylátom ez a téma behalt...
  • vizes
    kedvencem az Indiana Jones,ismered?
  • Break
    én mindkettővel szeretek jáccani (valódi is, meg sz.gép-es is...). valahogy olyan jó...:-)
  • vizes
    Izé, itt valami félreértés van, én valódi flippert képzeltem!
  • G@b0r
    imádom.
    Win xp-ben is van alapból egy flipper azzal szoktam jáccani
  • vizes
    Na hát csak van valaki aki szeret flipperni!