flipperek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
Hááát itt tényleg nincs mellébeszélés...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Efreet
tiszta, egyenes módszer.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

vizes
Az alku ilyen módszere eléggé célravezetőnek tünik...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

cSuwwi
Neki a tulaja hozta szóba, de ha utánanézel mondjuk az aproneten, akkor biztos, hogy találsz ilyet, mert a múltkor láttam egyet ilyen hirdetést.

Ez egyébként egy elég régi, elektroncsöves gép volt. 3 karos, 2 gombával és kész. 😊 A tulaj 30-ért akarta adni, mi meg 10-ért megvenni. Így lett belőle 20e Ft, meg azértis mert elsőre elvertük a tulajt, de durván.

shit happens

A téma érdekel,tudsz címet mondani ahol a haverod ezt a gépet vásárolta?

cSuwwi
Flipper 😊 Az egyik haverom ezt vett az apjának karácsonyra, és engem ért a megtiszteltetés, hogy vele együtt felszenvedjük a a házuk felső szintjére. 😞( Utána 2 napig nem éreztem se a kezem, se a lábam... De megérte, mert ingyé jáccok annyit, amennyit nem sajnálok.

Egyébként egy elég régi gép, még nem mátrixos kijelzős, hanem a jó régi elektroncsöves 😊 A nevét sajna nem tudom, de jó gép, csak ku*va nehéz 😞

shit happens

vizes
Nekem spec a Bally gépek inkább, Haunted house, Space Invaders, de sok kitünő Wiliams is volt, Black Knight, Black Knight 2000, Taxi, Pin Bot.

Efreet
az túlzás... nem próbálok ki sok flippergépet, de vannak olyanok, amikbe már rengeteg zsetont beleszórtam... 😊 sajnos Gumball-t már sehol se látni... pedig Williams gép...

vizes
Végre e gy profi!

Efreet
nagygépek közül a régi klasszikus Gumball Machine a kedvenc 😊 a 3 acélgolyó + 1 gumilabda a pályán feledhetetlen élmény 😊

gépen a Pro Pinball sorozat nem véletlenül a csúcs. Web, TimeShock!, BigRace USA, Fantastic Journey... a legjobban adják vissza az eredeti gépek hangulatát.

vizes
Ha megismered a gépet tudsz játékot csinálni akkor nem is kerül olyan sokba.

en imadtam valamikor flipperezni Adams Family volt a kedvencem!
Kurva sok Penzbe kerul
Gepen is nagyon szerettem es biztos szeretek is meg jatszani csak inkabb masokkal jatszom A Fantastic Journey nagyon tetszik

vizes
Hacsak nem laptop, mert az otthoni pc-det nehéz a kocsmába cipelni!

mondom, pléne, ha sz.gépen van...:-)))

vizes
A flipperezés szerves része egy a barátokkal eltöltött, sörözéssel stb egybekötött hajnalig tartó tivornyázásnak!

:-))

vizes
leginkább ha másé

főeg ha gépen van...:-))

vizes
Bevallom töredelmesen,hogy én rugdosni is szoktam.

na azért annyira nem vagyok tapasztalt, hogy éjjel nappal azzal jáccok, csak ha egy az utamba kerül akkor imádom...:-))

vizes
Úgylátom ez a téma behalt...

vizes
kedvencem az Indiana Jones,ismered?

én mindkettővel szeretek jáccani (valódi is, meg sz.gép-es is...). valahogy olyan jó...:-)

vizes
Izé, itt valami félreértés van, én valódi flippert képzeltem!

G@b0r
imádom.
Win xp-ben is van alapból egy flipper azzal szoktam jáccani

vizes
Na hát csak van valaki aki szeret flipperni!

← ElőzőOldal 2 / 2