116
-
Break #30 még soha nem korcsolyáztam, nincs is korcsolyám...de ha lesz eccer rá alkalmam, kipróbálom...
-
#29 Spec ... én már 7 éve korizok mégse tört el semmim :)
Legelőször elég durva volt :) , de meg lehet tanulni ! Nem nehéz ! -
#27 Na spec azzal nincs tapasztalatom... -
#26 Sportkótház, sebészet.
-
#25 szvsz bringázás sokkal veszélyesebb. Ott már törtem ugy el a kezemet hogy vissza kellet rakni a csontot a helyére. -
#24 nem volt szerencséd. Azé nem olyan könnyü nagyot esni. Én 9 év alatt még nem törtem semmimet és nem volt komoly sérülésem a kori miatt... -
#23 Hidd el ez nem olyan vicces, és sztem minden testrészed veszélyben van.
Én is így poénkodtam, aztán amikor leszívtak 1 deci sűrű vért a térdemből a Sportkórházban (mert felduzzadt) akkor már nem volt, olyan vicces a dolog.
-
#22 Hol kezeltek? -
#21 Én idáig 1x koriztam a Műjégen...
Eredmény : térdkalácsom kiugrott, majd visszaugrott, 1 hét fekvés, 4 hét gipsz és még most is járok gyógytornára, NE MENJ KORIZNI !!!
Hidj nekem... -
Vaker #20 Na, gyűjtök egy kis bátorságot és vmelyik nap kimegyek a jégre.
Majd kiderül, begipszelt kézzel hogy tudok írni :-) -
#19 Azért majd írd meg hogy megy! -
Vaker #18 Kori már megvan, nem recés az eleje, gondolom akkor "hokikorcsolya". Műanyag, 3 csatos és kivehető a betét belőle. Most vettem otthon (Mo-on). Majdnem túlsúlyos lett miatta a bőröndöm :-) -
#17 csak az a lényeg hogy szerezz be egy olyan korit ami jól megtartja a lábadat.Az nagyon szar ha mozog benne a lábad -
#16 mindenki volt kezdö. bánni nem kell, de ha érdekel, akkor bátran ki kell menni a jégre 1 pár jóminöségü korival, és tanulni abból, amit látsz... este meg borogatások meg lila foltok között jó lesz teázni :) -
#15 stockholm? én brüsszel:) itt sohasincs jég vagy hó :( -
#14 k akkor csak html topicban fogom csinálni... -
Vaker #13 Stockholm, úgyhogy van jég dögivel :-) -
#12 Szánom-bánom, kezdő vagyok,de tanulni sosem késő! -
#11 Gabor: leginkább a második... nem véletlenül vannak elkülönítve a html-es topicok... máshova a színezés-vastagítás meg a link-képbeszúráson kívül mást ne... nem jó mások esetleg fontos dolgait elrontani (még ha véletlenül is) egy elszabott kóddal... -
#10 külföldön élsz? hol?
Efreet: Mér nem éri meg időpocsékolás vagy baj lehet belőle? :) -
#9 A kori felvételét komolyan gondoltam,szerintem magadtól is menni fog,csak gyakorolni kell. Olyan ez mint a biciklizés, én arra is magamtól jöttem rá. Sok sikert! -
#8 Gabor, ne szórakozz feleslegesen a html kódokkal, nem éri meg...
korcsolyázás meg... ki kell menni pályára, és csinálni. nézd a többieket, és utánozz... szerintem hokikorcsolyával egyszerübb, én azzal tanultam meg. és persze rengeteg hatalmas esés is lesz hozzá... :) -
Vaker #7 Sajnos külföldön élek, úgyhogy kicsit messze van az Árpád út... :-)
Komolyan, semmi tanács? :-(( -
#6 Ez mit jelent nálad? -
#5 :D -
#4 Írásban csak annyit,hogy ha megpróbáltad akkor figyelmedbe ajánlom az Árpád úti kórház traumatologiáján Zágh főorvos urat,engem is ő rakott össze! Ja, ez nem vicc volt. -
Vaker #3 Tudom, hogy nehéz írásban/szóban megtanítani, de azért megköszönnék néhány tanácsot. Esetleg tud vki linket a témával kapcsolatban?
Köszi! -
#2 Leginkább úgy,hogy felveszed a korcsolyát! -
#1 ügyesen :)
én 9 éve korizok :)