116
-
#71 nem veszem komlyan..:-) de tény, hogy baromság:-) -
#70 Mi van papa ? :D -
#69 csaq laza ökörködés ment, ezeket nem kell komolyan venni. -
#68 hogy én mekkora baromságokat tuudTam írni:-) -
#67 jóhogy Te szedted elő, leaglább tok rajtad élcelődni, te bénaaaa :DDD -
#66 báz pont tavaly nov. elején volt :( -
#65 van jég nincs korim. és inakbb sielni megyek :) -
nyunyu #63 Meg a jegen ritkan jon szembe a villanyoszlop... -
nyunyu #62 Aszfalton rosszabb, mert a gorkori jobban gurul, raadasul az aszfalton eses utan nem csuszol tovabb, hanem lenyuzod magadat...
Masreszt aszfalton lejto is szokott lenni, az meg ugye kezdoknek eletveszelyes... -
#61 korizni a legkönyebb dolog a világon , olyan mint a szarás , ha eszer csináltad nem felejted el és élmeényeket okoz...:-) -
#60 Vaker: ha nem vette el a kedved az elsö alkalom, akkor szuper! jobbulást, és irány vissza a vízre! -
#59 Nem olyan rossz dolog ez a korcsolyázás! Amikor még Tiszaújvárosban laktunk (kb. 10-15 éve), anno amikor még az ált.isk. 3.-ik osztályába jártam, nekünk kötelező óra volt a korcsolyázás, heti 3 órában! Persze, mert a város mellett van a TVK, ahogy többek között műtrágyát is gyártottak, ami úgyebár hasznos dolog, a műjéghez.
Szóval én is megtanultam valahogy, de azóta (kb. 10 éve) sem volt a lábamon korcsolya.
Csak ez sajnos nem olyan, mint a biciklizés, hogyha egyszer megtanulod, akkor... :) -
Vaker #58 Na, túl vagyok az első próbálkozáson.
Két dologra jöttem rá: a jég iszonyúan CSÚSZIK és baromi KEMÉNY! Persze ezt eddig is tudtam, de egész más amikor az ember testközelben tapasztalja, úgymond empírikus élménnyel gazdagodik...:-)
Szóval kimentünk a nagy körbe (a főtéren csináltak pályát) és figyeltük, hogy mit csinálnak a többiek. Kívülről marha könnyűnek tűnt a dolog, úgyhogy fölbátorodva belevágtunk. Rögtön hátra leszúrt ridbergerrel indítottam a kűrömet, fenéken landolva... Utána már óvatosabban a palánk mellett vagy egymás kezét fogva a párommal araszolgattunk.
Jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy rajtunk kívül más is most ismerkedik a víz ilyetén, fagyott állapotával és meglehetős gyakorisággal kel-fekszik. Az örömömet némileg beárnyékolta az a tudat, hogy az ő életkoruk úgy 5-7 év között mozgott... Eh, nem baj én akkor is meg fogok tanulni korcsolyázni! - mondogattam magamban.
A kitartásunk kb. 2 órán át tartott, akkora már kicsit elegünk lett ebből az instabil közegből, na meg a hátsónk is fájt már nagyon.
A dolog lényege, hogy nem adtam föl a harcot.
-Visszatérek!- mondtam a jégnek -plagizálva vmi ismeretlen osztrák színészt- és hazabicegtünk a kedvesemmel egymást támogatva... -
#57 Szióka, írtam neked mélt :)
-
#56 soxerencsét a jéghez!:-) -
#55 Vaker neked PISZKOS a fantáziád :-))
Továbbá lehet én is megyek holnap a Műjégre, NÉZŐNEK, semmiképpen nem megyek jégre, még most sincs rendben a lábam :-(
majd dekkelek addig :-))
-
Vaker #54 Látom, kicsit elkanyarodtunk a témától :-))
Vajh milyen álmot láttál Coine? /van sejtésem :-)
Visszatérve a korihoz, a hétvégén remélem lesz időm kimenni a jégre, majd írok, hogy hogy ment a dolog.
Addig is álmodjatok szépeket!
-
#53 na y akkor írok neked mélt, de rövid lesz és ha lesz időm akkor kifejtem :) -
#52 ja:)) -
#51 húú, az nagyon könnyü :) -
#50 bár azért csak kifúrja az oldalam!:-)
hmmm... csak egy vmit nem értek, hogy álmododhat vlki egy olyan vlkiről, akit nem ismer?:-) -
#49 akkor így maradtok :) hehehe... -
#48 én is lusta vagyok!:-) -
#47 vannak dolgok amiket csak privátban lehet elmondani :-)
írjak emilt ? most fáradt vagyok, írj te nekem és ha nagyon akarod tudni akkor biztosan válaszolok ;-)
-
#46 ez esetben szeretném hallani!:-) -
#45 ez legyen a legrosszabb álmom, mondani szokás :-)
nem rémálom volt nyugi ;-)
-
#44 attól függ, hogy rémálom volt-e vagy sem! -
#43 jajj :-)
hát őő izé az úgy volt, hogy tudod igazából én nem úgy gondoltam, de hiszen ismersz te engem, hogy én nem vagyok, olyan...
na látjátok ÍGY kell félrebeszélni :-)))))))))))
Y : nagyon akarod tudni ? :-)
-
#42 na, Coine lebuktál... -
#41 és mit? ha szabad kérdeznem!:-) -
#40 :-) -
#39 Veled álmodott mindenki :)
-
#38 persze hogy! elvégre törzstag vagy :) -
#37 jaja! -
#36 jaja! hiányoztam? -
#35 nini, ipszilon! rég jártál errefele :) -
#34 csak egy vmire vigyázz! a barùatnőm úgy törte el a kezét, hogy állt a jégen, dumált vlkivel és hopsz! elesett! és eltörte a kezét!csak úgy! szóval, nagyon vigyázz!:-) -
#33 kivéve most!:-) -
#32 már bocs, de te nem vagy eltiltva a géptől juniusig? -
#31 Nagyon nagy balszerencsém volt :-((
mint mindig...