111
Mondjatok már egy jo SMS progit...
-
#19 Én is a ICQ SMS küldőjét használom! :D Az a legjobb szerintem! -
#18 :)))))))))) bocs fiuk..az az átkozott bill...no mindegy... -
Break #17 néha lehagy 1-1 betűt, vagy szót, de nem számít....:-)) -
#16 Csodálkoztam is az elején. -
#15 itt a vége már igazi Csocsos mondatszerkesztés lett... :) -
Break #14 ebből télleg okosabb lettem... -
#13 semelyiket..sokat kiproszálétam de egyik sem jo..eddig a 77 sms volt..most csak icuka van de az nem olyan jo..szal incsen..régen unimobile de ez már nem tök mindegy..szal én is arra várok hogy jo legye... -
Break #12 te melyik progit használod, és honnan szedted le?? -
#11 jolvan rájöttem....englis re kell ranki a gépet és kész a 160 karakter.,...amugy vaaki olyan sms progit mondjon ami nem orák mulva hanem azonnal elküldi azt a szart.... -
Break #10 rájöttem...a végére odabassza a kicsike a maga kis reklámját ilyen szöveggel:
"//Erre az SMS-re válaszolhatsz!"
(idézőjelek nélkül és a két perjel is ott van az elején) A kis aranyos....
-
Break #9 ezt én is épp ma láttam. bemásolok egy kb. 110-120 karakteres SMS-t word-ból, nyomok egy kib@szott szóközt, erre lefaragja úgy, hogy csak 60 marad benne (a 777sms-ről szólottam). lehet, hogy az SMS már csak 60 kari???? (na azért remélem nem, de aki okosabb lécci magyarázza már el, köszi...) -
#8 ehe azsongya hogy ebben a languegaban csak 70 karaktert engedélyeZ:)))))))))) miylen languageről beszél bazzeg?anol szarom van -
#7 sőt 69 re! icuka 2001 b mvan -
#6 ténlyeg ti milyen okosak vaytok..akkor azt meséljétek el nekem mért csak 60 karaktert lehet elküldeni?? ki van törölve midnen!!ahogy elkezdek irni azonnal a 160 ..sima 60 ra ugrik le!! -
#5 Igazad van ezt kellett volna tanácsolnom... -
#4 vagy a default aláírást átírni valami szép üresre, és akkor törölgetni se kell... main-preferences-sms messages-add signature kocka off. -
#3 Elég egyszerű 160 karaktert küldeni icq-val. Töröld a hülye dumát amit a progi automatikusan a levélbe tesz: "Sender: xxxxx 1131206. Press "reply"......" -
#2 ICQ tökéletesen megy... 160 karakter, tokkal vonóval, és eddig mindegyik célhoz ért... (legkésöbb másnap reggel, túlterhelések meg ilyenek miatt...) -
#1 Sziasztok nem tudtok egy jo SMS progit már kiprobáltam egy csomo..Wild SMS, SMS-iT, Smart SMS,Text2Gsm,net2phone, Extreme SMS...egyik sem jo bár ha valaki tudja hogy valamelyik hogy fog jol müködni akkor szoljon már..pl hogy mi a 777 sms címe meg hasonlo ...hogy ne kelljen a netre menni az sms ért csak a progiba beirod a szervertr a neved jelszod é ö elküldi... ismertétek az unimobile-t? az volt alegjobb...tudott mindent és mindig elküldte az SMS...az icq meg szar lett 60 karaktert küld el..nevetséges...vagy hoyg lehet vele 160 at küldeni?segítség!