SMS Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat ez a progi szartse csinal.
Istenem te szöszi vagy?
WoldCoolSMS.dk
eloszor bealitod hogy 36 utanna a szamot
es ha a 20 masodperc lassu :-)
WoldCoolSMS.dk
eloszor bealitod hogy 36 utanna a szamot
es ha a 20 masodperc lassu :-)
Most miről beszélsz? SMS Suite? Nem működik... Csak egy kicsit lassúúú... 

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Én az SMS Suite-t
www.sellnumbers.com/sms/
ingyenes (reklám van, árulkodás nincs), gyors, egyszerű, küldés után visszajelez (néha csal), gyorshívó lista készíthető stb.
a Help->Network Status segítségével olyan szolgáltatót kell választani, ahol négy "zöldlámpa" jön be. ha az egyik szolgáltató bemondja az unalmast, másikat kell választani az előbbi kritérium szerint. igaz, ilyenkor a gyorshívó listán új bejegyzést kell felvinni.
icq mar nem megy 😞
de az itt levo progik nagyon jok:
http://home.intekom.com/cellular/download_free_sms_software.htm
de az itt levo progik nagyon jok:
http://home.intekom.com/cellular/download_free_sms_software.htm
Csocso: Én nem akarlak szekálni, csak kijavítottam arra, ami valójában. Ami meg az újságírókat illeti, legalább látni milyen tájékozottak. Én is láttam már iszonyatos baromságokat néhány újságban... 😊
Break: Az a gondom vele, hogy újra kellett telepítenem a winfost és formázáskor valahogy elkeveredett. Arra azért még emléxem, hogy valaha a netkukacon láttam a linkjét, de az oldal címe megváltozott, és nem találom. Sorry!
Mellesleg: Boldog Új Évet mindenkinek!
Break: Az a gondom vele, hogy újra kellett telepítenem a winfost és formázáskor valahogy elkeveredett. Arra azért még emléxem, hogy valaha a netkukacon láttam a linkjét, de az oldal címe megváltozott, és nem találom. Sorry!
Mellesleg: Boldog Új Évet mindenkinek!
shit happens
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
jójó, de az ICQ-ban hol lehet SMS-t küldeni? és ha eszedbe jutna az oldal címe, lécci oszd meg velünk...
Nemegészen... Az ICQ azt jelenti, hogy I Seek You, vagyis Kereslek téged. De így sem rossz. Volt régebben egy német oldal, most nem jut eszembe a neve. Az volt messze a legjobb SMS-es oldal. Be tudtad állítani a saját (vagy más számát), és amikor SMS-t küldtél, a megadott számot adta meg feladónak.
A reklámját könnyen ki lehetett játszani, csak 140 karakternél többet kellett írni. Így lemaradt a reklám 😊
És alapból össze tudott fűzni 5 db SMS-t 😊
A minap néztem az oldalt, de sajnos szünetel ez a szolgáltatás 😞
Ja, és azonnal küldte az SMS-t. Már közel volt a tökéleteshez 😊
Hiába, a németeknél ez másképp megy mint itthon. Ott nem a reklámokból akarják magukat eltartani, mint náluk pl.: az ingyensms.hu...
A reklámját könnyen ki lehetett játszani, csak 140 karakternél többet kellett írni. Így lemaradt a reklám 😊
És alapból össze tudott fűzni 5 db SMS-t 😊
A minap néztem az oldalt, de sajnos szünetel ez a szolgáltatás 😞
Ja, és azonnal küldte az SMS-t. Már közel volt a tökéleteshez 😊
Hiába, a németeknél ez másképp megy mint itthon. Ott nem a reklámokból akarják magukat eltartani, mint náluk pl.: az ingyensms.hu...
shit happens
és már fel van téve, épp öt perce tettem fel, hol lehet benne SMS-t küldeni?
és mit lehet vele csinálni??
az icq annyit tesz mint látlak téged: i see u.... azaz áj szík jú...
én csak ugy hívom:icuka...ICQ...
én csak ugy hívom:icuka...ICQ...
köszike:-)))
nah, én még ehhez nagyon hülye vagyok...
mi az az ICQ???
jolvan..az sem rosz ha elmented a számát akkor a nevet irja ki amin elmentetted csakl ahogy mondták néha fél napot késik..és az gusztustalan..nekem kb az 5 perc késés a megengedett
Én is a ICQ SMS küldőjét használom! 😄 Az a legjobb szerintem!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
néha lehagy 1-1 betűt, vagy szót, de nem számít....:-))
ebből télleg okosabb lettem...
semelyiket..sokat kiproszálétam de egyik sem jo..eddig a 77 sms volt..most csak icuka van de az nem olyan jo..szal incsen..régen unimobile de ez már nem tök mindegy..szal én is arra várok hogy jo legye...
te melyik progit használod, és honnan szedted le??
jolvan rájöttem....englis re kell ranki a gépet és kész a 160 karakter.,...amugy vaaki olyan sms progit mondjon ami nem orák mulva hanem azonnal elküldi azt a szart....
rájöttem...a végére odabassza a kicsike a maga kis reklámját ilyen szöveggel:
"//Erre az SMS-re válaszolhatsz!"
(idézőjelek nélkül és a két perjel is ott van az elején) A kis aranyos....

"//Erre az SMS-re válaszolhatsz!"
(idézőjelek nélkül és a két perjel is ott van az elején) A kis aranyos....

ezt én is épp ma láttam. bemásolok egy kb. 110-120 karakteres SMS-t word-ból, nyomok egy kib@szott szóközt, erre lefaragja úgy, hogy csak 60 marad benne (a 777sms-ről szólottam). lehet, hogy az SMS már csak 60 kari???? (na azért remélem nem, de aki okosabb lécci magyarázza már el, köszi...)
ehe azsongya hogy ebben a languegaban csak 70 karaktert engedélyeZ😊))))))))) miylen languageről beszél bazzeg?anol szarom van
ténlyeg ti milyen okosak vaytok..akkor azt meséljétek el nekem mért csak 60 karaktert lehet elküldeni?? ki van törölve midnen!!ahogy elkezdek irni azonnal a 160 ..sima 60 ra ugrik le!!
Igazad van ezt kellett volna tanácsolnom...
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
vagy a default aláírást átírni valami szép üresre, és akkor törölgetni se kell... main-preferences-sms messages-add signature kocka off.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Elég egyszerű 160 karaktert küldeni icq-val. Töröld a hülye dumát amit a progi automatikusan a levélbe tesz: "Sender: xxxxx 1131206. Press "reply"......"
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
ICQ tökéletesen megy... 160 karakter, tokkal vonóval, és eddig mindegyik célhoz ért... (legkésöbb másnap reggel, túlterhelések meg ilyenek miatt...)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Sziasztok nem tudtok egy jo SMS progit már kiprobáltam egy csomo..Wild SMS, SMS-iT, Smart SMS,Text2Gsm,net2phone, Extreme SMS...egyik sem jo bár ha valaki tudja hogy valamelyik hogy fog jol müködni akkor szoljon már..pl hogy mi a 777 sms címe meg hasonlo ...hogy ne kelljen a netre menni az sms ért csak a progiba beirod a szervertr a neved jelszod é ö elküldi... ismertétek az unimobile-t? az volt alegjobb...tudott mindent és mindig elküldte az SMS...az icq meg szar lett 60 karaktert küld el..nevetséges...vagy hoyg lehet vele 160 at küldeni?segítség!