13
Program kellene hozza
  • Cableguy
    #13
    A UPC direct idénre igéri a müholdas net szolgátatást. A beltéribe épitett modem segitségével telafonon ad, müholdon vesz mint a Strong vagy a Skyvision, Skystar kártyák. A UPC egy Philips DSX 6010 beltérivel oldaja meg.ami egy 6025 lebutitott változata. ez a beltéri aztán egy soros kapcsolaton kötik a PC-re nem kell mondanom hogy azt a sebesség et amit a müholddal nyer el is veszti a soros kábelen. Na mindeggy. hivatalos szerelő vagyok. de akábeltévé sem áll távol tölem.

    Amugy a Skyvisionról bövebben www.sat.hu sok minden mást is lehet ott találni és mazsolázni. de nem sokára a www.cableguy.hu-n is.

    Nekm viszont az kéne hogy a gyári EOL szoftver nem telepít madress name-t és kéne ge ykét ip cim hozzá.
    tud valaki segiteni. THX!
  • Fam
    #10
    itt az sg-n is árulnak pc kartyat hozzá, olvasd el azt
  • Bradock
    #9
    A műholdasról írjon már valaki, ha más nem legalább hallomásból.
  • shabba
    #8
    Bakka szerintem a UPC Directre gondolt. A UPC azon is igért netet.
  • Epox
    #7
    Bakka: viccelsz? Az UPC szélessávú szolgáltatást nyújt a TV kábelhálózaton keresztül. Nekem is az van, mégpedig a Chello. Kell hozzá egy Terayon kábelmodem, de ezt biztosítják neked. Van még a Broadband is, szintén az UPC keretében, de ott ha jól tudom különböző csomagok vannak és aszerint kell fizetni, hogy milyen csomagot rendeltél meg. És persze van adatforgalmi - letöltési korlát. Azt ha elérted csökkentik a sebességet, de erről nem tudok érdemben nyilatkozni, mert sosem próbáltam a Broadbandet.
  • Bakka
    #6
    En hallottam valami olyat, hogy UPC- n is lehet netezni. Az mi es hogy mukodik ? Ugye az is muholdas ?
  • Bradock
    #5
    Szolnokon bruttó 48 ezer ami egy éves kártyát is tartalmaz. A http://www.externet.hu címen lehet olvasni az akció részletéről.
    Így első ránézésre megéri, csak jó lenne tudni hoszabb távon mi a hátránya. Telefonvonal kell hozzá, mert azon küldöd a "kéréseket" a szolgáltatóhoz. Tehát van némi telefonköltség is.
  • UnConnecteD
    #4
    Epox > pontosan ez.

    Haver megrendelte, bekotette. Neki 50ezer volt, ami 1 eves hasznalati dij is, igy aztan a kartya tulajdonkeppen ingyen volt. Eleg korrekt sebesseggel tud tolteni vele, es 0-24-ig.
  • Epox
    #3
    Ezt nem egészen értem. Hogyan akarsz műholdhoz csatlakozni? Közvetlenül csak egy SkyStar adapterkártyával lehet csatlakozni egy műholdhoz. A Strong PC100I pont ilyen, de persze csak "tölteni" tud és kell hozzá egy hagyományos internet elérés is. Na meg kell még egy parabolaantenna és egy szélessávú univerzális vevőfej. Ezután megcélozhatod az Astra műholdat. Beállítod a kártyához adott szoftverekkel a rendszert és elküldöd a kéréseket a kiszolgálónak, de az adathegyek már a műholdról özönlenek lefelé. Na most egy évvel ezelőtt a kártya ára 60 ezer forintnál több volt, tehát nem tudom megéri -e. De hogyan akarsz te műholdhoz csatlakozni?
  • K.András
    #2
    milyen adatokat akarsz te müholdrol?
    csapatmozgás vagy koka ültetvény után kutatsz vagy mi?:)
    mert nem tudom elképzelni milyen adatok kellenének müholdrol......
  • UnConnecteD
    #1
    Van egy program, amivel le lehet kerni adatokat muholdrol, ez pl. a EON Fetch File Manager A meg levo verzio nem akar menni ( v2.5.5.55 ) Szukseg lenne olyan programra, amelyik ugyanerre valo. Tudtok ilyeneket ?