10
LG 795 FT gondok!
  • Pheel
    ehhh. Szomorú helyzet. Igazából senki sem tehet róla, de nagyon gázos. :(((
  • ogy
    Nos... Mellékeltem egy kb. A5-ös méretű lapot mindkét oldalán teleírva. Szépen sorban, ahogy a hiba előjön, valamint a hibakeresési mechanizmust, melyet alkalmaztam. (Különböző felbontások, frekvenciák és színmélységek alkalmazása. Aztán olyan, hogy gép bekapcsolva marad, monitor kikapcs, monitor lehűl, gép és VGA kártya nem, majd monitor visszakapcs... és a monitor ugyanúgy "elromlik" . Hidegen még jó, melegen már rossz. De még a biztonság kedvéért: monitor másik számítógéphez kapcsolva és a hiba most is előjön, úgyhogy sajnos megvan a "bűnös". Ja, még annyi, hogy másik monitor az eredeti géphez és annak semmi baja. Hát durván ennyi. Még egypár monitortester program... CheckScreen, Nokia Test. Ezekkel nagyon jól látszik, amikor szétmegy a kép. Ugyanis ilyenkor a beállítóábrák szélein színhibák keletkeznek.) Szóval leírtam, hogy mi van. DE azt nem tudom, hogy elolvasták-e és tényleg csináltak-e valamit. Mert miután visszakaptam a hiba ugyanúgy, mint korábban, előjött. Szerintem nem ült elé egy szerelő és 2 órán keresztül nem használta intenzíven, mint én itthon. Akkor meg nem sokra mentek. Mindenesetre így rontja a szememet, mert az eléletlenedett kép nagyon zavaró, úgyhogy újra mennie kell a szervízbe. Majd meglátom mi lesz.
  • Todd
    Hmm, és a szervizekben mi volt? Mert a haver elvitte és azt mondták neki miután vissza kapta, hogy a moncsinak semmi baja. A mozgást biztos csak "álmodtad"...
  • ogy
    Toddd.
    Az a helyzet, hogy azért nem egyedi eset a haverodé.
    Nálam a dolog a következőképpen játszódik le. Monitor bekapcs, a kép "hideg" és világos, 15-20 perc után szuper, gyönyörű, aztán eltelik 1,5-2 óra és egyszercsak a kép szétmegy. Egészen pontosan a jobb- és baloldalon kicsúszik a kép pár millimétert, és ekkor el is homályosodik, életlen lesz. Ezután megpróbál visszaállni, ami nem sikerül igazán, egy kicsit kint marad, de a nagyobb baj az, hogy a kép nem éles már, maszatos és ezért baromira zavaró. Persze ha újra beállítom a képméretet akkor bent marad, de éles az már nem lesz.:-((( A moncsi egy 795 FT, nem pluszos. Az egészhez hozzátartozik, hogy már egy kört futott a szervízzel, szerintük megjavították, én meg itthon bekapcsoltam, és megállapítottam, hogy nem. Előtte egy FT+ volt, csak elromlott más baja lett. Ilyen problémája sosem volt. Ez cserébe lett helyette, kár a másikért. Szerintem egy szériából vannak a monitoraink a haverodéval.
    Azt mondanom sem kell, hogy már mindent megvizsgáltam ezzel a hibával kapcsolatban. Higgyétek el, a monitor a "bűnös".
  • Zozo76
    Nekem is ilyen monitorom van.
    Semmi fele mozgas nincs, meg a tesztprogram fekete/feher valtasoknal sem. Persze a kepmeretet melegen kell beallitani amokor mar mondjuk egy oraja be van kapcsolva. Ez egy jo gep!
  • Mathias
    Hello nekem is ilyen van egy ideje, de csak annyit tapasztaltam, hogy a beállított éleket bekapcsolás után pár percel tudja csak a helyére tenni, de nem látrni ahogy mozog mert szép fokozatosan jó helyre kerűlnek a szélek.
  • Bradock
    Sütinek igaza van.
    Nekem is ilyen monitorom van, most 2 éves de soha semmit ilyet nem produkált.
    Vidd vissza a boltba, ha kell verd ki a balhét. Szerintem Te hibásat vittél haza. Lehet, hogy a hidegről bevitted a meleg szobába és nem vártad meg, hogy rendesen átmelegedjen. Egy pici lecsapódó pára már tudja károsítani az elektronikát. Persz ez csak feltevés. Szóval érvényesítsd a garanciális jogaidat. Ha kell:
  • Todd
    Hello, segítség kéne. A haverom vett egy LG 795 FT moncsit (nem 795 Plus). De időközönként mozog a kép. Pl. a sarkok hol látszódnak, hol eltűnnek majd megint előjönnek. Főleg a Desktop-ban lehet észrevenni. A srác visszavite az üzletbe, de nem akarták visszavenni, mert az egyik eladó azt mondta, hogy "én bizony nem látok semmi mozgást" a másik meg azt, hogy "látok, de ez még hiba tűrőképességen belül van"... :( Akkor most ez LG monitor sajátosság (bár nem hinném) vagy tényleg szar a monitor? 5leteket várok...
    ui: akit érdekel az üzlet neve szivesen leírom, ahol ekkora köcsögök vannak megérdemlik a negatív reklámot... :)