Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
1. 9/10
2. 8/10
3. 10/10
Zseniális sorozat, nagyszerû színészi játék és hangulat, jó kis storyk. Bár Sherlock amikor belelendül az ember a felét meg sem érti és elolvasni sincs ideje a feliratot, mert darálja a dolgokat, de ez legyen a legkisebb gond😊
Watson karaktere kicsit felemás, kb annyi szerepe van mint egy lábtörlõnek, de vannak jó pillanatai, és van kin osztani a poénokat Sherlocknak😊 Rettentõen érzetetni akarták hogy még ha orvos is, akkor is "buta" a társához képest, és semmivel nem ér többet, mint ha behoztak volna akárkit az utcáról és Sherlock mellé állították volna társnak, mert semmit nem csinált a 3 rész alatt kb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pont ma akarom megnézni.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Renee Zellweeger ezúttal kilép a beskatulyázott szeleburdi szõke szerepbõl és egy családvédõ gyámhivatalnokként ment ki egy kislányt egy erõszakos és furcsa családból. Miután Lilinek nincs senkije ideiglenesen magához veszi, új életet kezdenek de ezután kezdenek a dolgok ijesztõen alakulni. Folyamatosan felgyorsuló misztikus thriller, kiváló színészi játék, mimika, képi világ, a sztori viszont már nem új a nap alatt. Amolyan modern Omen film, A-kategórában, jóval kevesebb vallási hangsúllyal, kevesebb gore (szinte semmi), és kevés ijesztõ tekintet/arctorzulás. Értéke pont ebben rejlik: régi témát dolgoz fel, de valóságosabb eszközökkel (dialógusok, hanghordozás, apróbb cselekményi részletek) éri el a hatást, nem a hagyományosan elcsépelt horror elemekkel.
Érdekessége, hogy a kislány a Kingdom Hospital-ban volt a fõszereplõ (a nevére nem emlékszem). Nálam ez így 7/10.
Pihenõ a pokolban: ne nézz vissza (Rest Stop: Don’t Look Back):
Az elsõ rész után itt egy lineáris folytatás, lenne sztori is, kiderülnek a miértek, visszatekintés a múltba, bár túl hamar már az elején ellövik az összes rejtélyre a megoldást, minden világos. Mi a baj a filmmel? Minden: a gore a szokásos, sok újdonság nincs, a szereplõk jellemei egytõl egyig eltúlzottak, akinek nyávognia kell az túlnyávogja, aki kemény az sekélyes, a félbolond inkább irreálisan idióta leszedált drogosnak tûnik és a viccelõdés meg néha oda nem illõ és erõltetett. Így már sajnos veszít a félelmetességébõl mivel a "hihetõ" irányából a szatíra felé mozdul a film. A vége elcsépelt, sajnos morális tanmesének édes kevés (remélhetõleg nem ez volt a cél vele) bûn és bûnhõdés tekintetében nem elégít ki semmilyen belsõ igényt. Nem tudsz benne senkit sajnálni, senkinek drukkolni. Az meg már egy pont az i-n, hogy a kötelezõ elemnek, a fõhõs szõke „bombanõnek” egy ping-pong labdányi bibircsók van az arcán.. ez csak engem zavar?? Hát ez egyszer nézhetõ, az elsõ rész után jelentõs visszalépés. 5/10. Jóindulattal…
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tinihorror, ráadásul a fos fajtából, aki teheti kerülje - 3/10
Kill the irishman
maffiózós, igaz történet, nem volt olyan rossz, de nem szippantott be annyira - 6/10
Truman show
ezt még csak most láttam végig, jim carrey drámája, ami arról szól, hogy egy tv mûsorban nõtt fel carrey, és rajta kívül mindenki színész, a felesége, anyja, mindenki, de õ nem tud semmit az egészrõl... - 8/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Valami hiányzott belõle de a vége mikor már idõsek voltak az tetszett.
Nálam az 5. résztõl kezdve halt meg a sorozat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mint a szinkron vs. feliratnál.
tudod mi az élet rendje? aki kicsit is igényesebb, az felirattal nézi meg a filmet úgyis eredeti dubbal, és amikor a mozizás elõtt tájékozódik akkor természetesen megsasolja az angol címet is (esetleg ezzel együtt ignorálja a szép magyar kontármunkákat).
akinek meg kurvára mindegy hogy mire ül be (és nem zavarja az a pár szinkronszínész aki szinte minden nagy filmben szerepel már), annak a cím is mindegy lesz. az a baj hogy utóbbi a többség. ezen lehet vitázni sokat hogy mi a jó és mi nem itt magyarországon, de ez nem csak a forgalmazón hanem az emberek ingerenciáján is múlik. ha pedig az a tendencia hogy a "kõagy õrnagy" típusú címekkel jobban lehet csalogatni a közönséget, akkor láthatod hogy nincs mirõl beszélni. valaki ezekre is rábólint, lehet nincs köze a filmekhez, de a profit beszél.
Ugyanis a "No country for old man" az a "This ain't a country for old man like me"-nek a rövidítése. És igazából Tommy Lee Jones-ra vonatkozik (és az õ szájából is hangzik el ha jól emlékszem).
A country nem országot jelent ebben a mondatban hanem vidéket, mint a countryside. És a teljes mondat jelentése pedig: ez a vidék nem olyan véneknek való mint én.
Tehát a "nem vénnek való vidék" kivételesen a sok bénázás után egy jól sikerált magyar filmcím fordítás.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én megnéztem és nem volt annyira rossz...
de egyvalami nem volt rendben: a CÍM!
Ugye mindenki ismeri azt a "mondást", h "Gyáva népnek nincs hazája!"?! Tegyük fel, hogy ez angolul van és EZT jelenti (tehát azt, hogy "gyáva népnek nincs hazája").
Namost ez hogy hangzana magyarul a film címének fordítója szerint? Valahogy úgy, hogy "Nem félõseknek való vidék"!
Na, ez itt van elbaszarintva...!
Merthogy ennek a filmnek az a címe, hogy "Az idõseknek nincs hazája", vagy "Az idõseknek nincs országa"!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nah ez nagyon tutko kis film volt! Izgalom is volt boven, szinte alig mutattak, hogy mirol is van szo, ami igazan bejott!
A gyerekek jol jatszottak szal szerintem siman 8/10!
Kicsit jobb is lehetett volna a vege.
Ja es megerkezett a 3D szemcsim... OMG NAGYON ZSIIIIR! ahogy megerkezik a masodik par mar nezzuk is a Cars2-t
10/10
Barátnõvel vasárnap délután megnézõs, összebújós! <#eljen>#eljen><#law>#law>
Cápa omg, esetleg mondanál erre jobb címet? Állkapocs?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Groundhog Day - Idétlen idõkig
Metro - Két túsz között
Kingpin - Tökös tekés
True Lies - Két tûz között
The Pacifier - Gorillabácsi
Home alone - Reszkessetek betörõk
Jaws - Cápa
Big - Segítség, felnõttem!
Inkább a "fasza gyerek" lenne a megfelelõ.
Ez meg csak úgy alapból idiótán hangzik: 😊)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
You're the man=te vagy a fasza csávó/gyerek.
Ha már szar cím:
The believer=A hitetlen
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Meg az "óriáspókok támadása" vagy mi.
Illetve a:
"Na ki a fasza gyerek?" - "The Man"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Messze a legjobb fordítás az ez:
A.I. Assault -> (kapaszkodni tessék!) Támadás a harci robotok szigete ellen
ez nagyon bejött! bírtam a poénokat, jó a koreográfia is az akciójeleneteknél. a sztori ugyan kicsit sablonos és sajnos érezhetõ, hogy 15 percet kényszerbõl csaptak hozzá, hogy meglegyen a 90 perc
mindenesetre soha rosszabb "beszélõ állatok" anim. filmet!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nico - A törvény felett (vagy valami ilyesmi)
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Bejön/beúszik a title méteres hatalmas piros betûkkel:
VIRUS
megszólal a magyar hang:
Lépéskényszer.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A film hangulatában a helyenként Danny Boyle rendezéseit idézte, ami nálam nagy pirospont. Bradley Cooper egészen jó színész, képes volt elvinni a hátán a mozit, ami lényegében egy drámába oltott színes trip. Méghozzá abból is az a jóféle, élvezetes, helyenként kissé õrült utazás 😊
10/8
Pókerfilm némi romantikázással, Eric Bana, Drew Barrymore, és Robert Duvall társaságában. Nagy klisé az egész, de egész tûrhetõ a sztori, viszont értelmetlen, balfasz csavar a befejezés.
6/10 - a vége miatt
Egész szórakoztató volt, bár néhol kicsit vontatott, meg persze full kiszámítható. A fõellenfél továbbra is gagyi, de azért volt benne egy igencsak értékelhetõ sub-boss is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Piranha 3D tetszett, de ez... szinte nézhetetlen, élvezhetetlen, amatõr, nevetséges/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8.5/10
Vadállat egy film, mindenkinek csak ajánlani tudom.
A magyar fordítás kitalálójának a fejét legszívesebben letépném, mert el tudom képzeln, hogy ezzel az elbaszott gagyi buzi címmel elriasztanak pár embert az amúgy marha jó filmtõl...
Valós történet alapján, archív felvételekkel, sztem nagyon hatásos, kicsit drámába hajló maffiafilm /?/
9/10 a vége felé kicsit sok volt nekem a robbantás
😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Senki nem irt meg rola, ami meglepo pedig hatalmas a film.
A sztori nincs tele csavarokkal; szaddam fia keresett maganak egy hasonmast mert apucinak is van egy es az milyen kircsi.
Sokat nem akarok szpojlerezni de kicsit mast vartam. Azt hittem, hogy a hasonmas majd hatalomra akar torni vagy valami hasonlo csavaros tortenet lesz de semmi.
Igy is 8/10! Aki teheti nezze meg!