Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csépelem a szót, ez volt talán az eddigi legrosszabb film, amihez moziban volt szerencsém. Míg az elõzõ résznél sikerült a rendezõnek egy feszesebb, laikusoknak is emészthetõbb filmet készítenie, itt meg sem próbáltak ilyesmit. Ellenben a rajongók vágyait maximálisan kielégítették, ugyanis a mozi után sok lánytól, nõtõl hallottam, ahogy mondja a párjának, hogy "ez volt a legjobb rész, ugye megnézzük mégegyszer?"
Csak Alkonyat-rajongóknak - mindenki más messzire kerülje.
10/1
Nem is értem miért nem láttam még eddig. Pedig Darren Aronofsky révén rég terveztem. A zene meg a szokásos Clint Mansell minõség.
8/10
K-Pax
Na ez is kimaradt valahogy az életembõl. Kevin Spacey itt is istenit alakít, mint mindig.
8/10
jó szarul irtam le de szerintem csak vágja valaki.
██
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem semmi bajom nem volt a filmmel
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na abból
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak a TE kedvedért megnéztem újra átpörgetve - nehogy azt mond, h felszínes vagyok, szóval valóban nem olyan jó az a csaj:
4/10
😄DD
Margin Call
Hmm, hú de tetszettek a Jeremy Irons-os jelenetek. Olyan jó volt minden közbeszólása és valóban elhittem, hogy õ egy olyan ember, aki mindig tudta, mit kell csinálnia és erre tette föl az életét. És e mellett semmi, de semmi máshoz nem ért. Igen, ilyennek képzelek el egy vezetõt.
Maga a film sztorija: olyan, mint a Contagion - talán így indult el valami, talán nem... Amúgy úgysem értettem ebbõl se semmit...
Egy apró dolog motoszkált végig bennem: ÚÚÚristen! Mi történt ennek a gyereknek a szemöldökével???!?!?!
Tetszett, bár nem tudom mi: 7/10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mellesleg rohadtul zavaró volt ugyanazon szereplõ fél perccel hamarabbi valósága, ráadásul háromszor. Nem tudtam figyelni, mert zavart. Amúgymeg tényleg nem értettem, de nem fogom megnézni megint, mert a halivúdi lelkemnek ez nem volt elég jó. 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egy spanyol valami. Érdekes is lehetne, de annyira nem tudtam figyelni a "sok" szereplõre, hogy érthetetlenné vált az egész. A csaj cickói igen jók voltak, btw... 😛
5/10
Amilyen jól eltalálták a történetet,szereplõket,zenéket annyira bénának hatott a farkas-kutya-majom szerû világító szájú valami.
Szinte az összes karaktert meg lehet szeretni még ha flegma,retardált is közülük némelyik.Viszont ezeket a szörnyeket nem lehet komolyan venni.
Minden egyes feltûnésükön majdnem hangosan felnevettem.
A viselkedésük a kinézetük nagyon gagyi.Kér érte mert ezt leszámítva jó film volt.
6/10
No kezdjük is az elmúlt néhány nap terméseivel:
Halhatatlanok:
Moziban néztük haverokkal, másképp nem is mentem volna. A trailer alapján egy gagyi látványfilmnek tûnt, ami a 300 sikereire épít. Kb olyan jövõt jósoltam volna neki, mint a Spiritnek a Sin City után...
Ennek ellenére meglepõen jó volt😄 Abszolút nem azt hozta, amit vártam... meglepett😊
A történet , a 300-hoz hasonlóan, a mitológia kiforgatása, tele van sablonnal, de remekül klappol. A fõszereplõ csaj iszonyat sexy, a harcok nagggggyon jók és brutálisak, a látványvilág szép. A 3D abszolút nem tett hozzá viszont semmi plusszt, haverom szavával élve: "Ez csicska 3D volt"😄
Az istenek idióták voltak és az utolsó néhány perc is... ettõl eltekintve egy jó film volt
7/10
Mr. Popper Pingvinjei:
Szokásos családi film... PINGVINEKKEL😄 Semmi extrára nem számítottam, nem is kaptam tõle... szóval ezt teljesítette😄
Egynek teljesen jó volt, egy barátnõvel összebújós estére.
6/10
Juno:
Történet egy nem betervezett terhességrõl és e probléma megoldásáról.
Igazából ezt a filmet Cera miatt kezdtem el nézni, mert most valahogy egy olyan színvonalú filmre vágytam, de szinte alig szerepelt benne. Nem is baj, mert Ellen Page olyan szinten elviszi a hátán a filmet, hogy az iszonyat. Hatalmas mekkora szerepet játszik... tetszett minden perce, remek film.
7/10
Emberi százlábú 2:
Nem is tudom miért... de én arra számítottam, hogy ez jobb lesz, mint az 1... HÁT NEM AZ😄
Semmi értelme... nehogy már a film tetõpontja az legyen, hogy a tizenx darapból álló "emberi százlábút" jól behashajtózza a "fõhõs"😄
Szeretem a brutális és lelketlen filmeket és nem is az, hogy ezen felháborodtam volna... ez a film szimplán szar.
Kellemes romantikus estékhez, barátnõ társaságában ajánlom megnézésre!
shift+del/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagyon rendben volt, nem szúrták el. Méltó folytatása vagyis elõzménye a 82es Russell féle reméknek.
Szerencsére a készítõk nem követték a trendet és nem lett 3Ds, nem kerültek bele felfújt ribanckurvák, sõt a kamerarángatást is sikerült teljesen mellõzni! A részletekre nagyon fgyeltek pl a bázis a 82es flmben és ebben.
A lényeg ugyan úgy ütõs volt mint ahogy annó még CGI nélkül, a varázsa megmaradt ugyan úgy.
Egyet sajnálok hogy újat nem mutatott fel, szinte mindent tudtunk már, hisz párszor láttuk az elõzõ filmet, ráadásul 1-2 jelenet át is lett emeltek onnan, de szerencsére nem a film kárára.
Simán 9/10
Mondjuk azt még mindig viccesnek találom, hogy egy ilyen életforma hogy az istenbe épít egy lyen ûrhajót, de biztos van ré tudományos magyarázat.😄DD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én is végignéztem. Jól mondja a srác. Fel is iratkoztam már egy ideje.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Bátorkodtam beszúrni a hosszabb véleményemet is, röviden összefoglalva: egy ez jó karácsonyi animáció film. 😊
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
És tényleg... azon kevés kritikusok közé tartozik, aki vicces is és igazat is mond😊)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a Battle LA az nálam nem közepes hanem egyenesen 1 pont 😊
Bazinga!
Imadok filmet ugy leulni es nezni, hogy elotte mar mindenki lefikazta.
Ilyenkor mindig jo csalodni, hogy pedig nem is volt annyira gagyi a film.
Skyline meg a Battle: LA-t kozepesre iteltem. Ez a film siman jobb mint a masik ketto egyutt!
Semmi kifogasom a film ellen. Nem volt hianyerzetem, nem tudom mi mast lehetett volna kihozni meg ebbol a filmbol egy ilyen cimmel.
Nem mondom, hogy annyira lenyugozott volna de nagyon is jo popcorn film volt.
legyen 8/10
Jobban tetszett mint a legutobbi par foldonkivuli film.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Akkor marad "A gépész" meg a "Meztelen ebéd" ma estére..
(Utóbbit már elkezdtük de elaludt rajta, a százlábú-húsgyári jelenetnél meg öklendezett szegénykém.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szerintem nem volt durva. Nem mutattak semmit. Mondjuk mikor jelzik, hogy a csávó a szájába kakkant a csajnak, na az volt kicsit durva, de én nem lettem rosszul tõle.
7/10-et megérdemel, mert nekem a hangulata meg a beteg doktor tetszett.
Amúgy meglepõen kevés vér van benne(nem egy Hullajó-hoz képest 😄), az sem a "százlábú" összeépítésekor keletkezik 😊
Inkább azt árulja el valaki, hogy megnézhetõ-e a Human Centipede (nem az új hanem az elsõ rész) épeszû emberként és lelkileg egészséges barátnõvel vagy eleve hamvába hullt ötlet? 😊
(mennyire erõteljesen gore a film / van-e a véren kívül egyéb filmesztétikai "értéke" is esetleg (sztori, csavar, színészi játék, érdekesebb jellemrajz, karakterek stb) avagy hulladék?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mi alapján kötsz bele abba, hogy kinek hogy tetszett a szaros cowboys&aliens? Neked tetszett, oké, nem kell ehhez semmilyen magyarázat, hogy western scifi, szórakoztatás, meg sg színvonal, mindenki eldönti magának, hogy egy film miért tetszett neki, avagy miért nem.
Esetleg neked az összes létezõ film tetszett, amit láttál? Mert ha nem, akk saját magadra dõl ez a vita, amit feleslegesen generáltál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én nagyon szeretem a filmeket,nem csak azért írok,hogy megmondjam a tuti frankót. engem nem érdekel a hype és hasonó tömeghisztériák,megnézem..tetszik e vagy sem eldöntöm ennyi. De nem erõlködöm hogy márpedig ez afilm azért tuti,mert..és elõadás,csak arra várva valaki belekössön,vagy igazat adjon.
Bár itt is talán légyeffektus mûködik.😄 Mert uhh ezt sokan látták csak jó lehet 😄
Vannak akik ezt részesítik elõnyben,fõleg sorozatoknál szoktam ezt olvasni,hogy a számok nézzétek meg!! Azok nem hazudnak!!😄 És persze nem emrik bevalalni sokszor ,hogy ennek ellenére tényleg szar valami.😊
A lentebb emlegetett filmet én is láttam kb 6/10re értékelném. 3 pont a jó színészgárdának,persze semmit nem mutattak. Bár Olivia egyedül megérne nálam úgy 8 pontot,ha elmehetnék vacsorázni vele 😊
Az alapkomcepció jó volt,csak tényelg kicsit mindenki alevegõben lógott. Ez nem úgy siekrült ahogy keleltt volna,de nagyon szarnak nem mondanám,mert akkor az igazán Zs filmek milyenek? 😄
Go Jeff Go!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A kóvboj vs élien szerintem max 5 pontos film. Én elfogadom hogy neked többet ér vagy jobban tetszett. Ez van. Én viszont alig vártam már hogy vége legyen és kijöjjek a moziból 😊
Bazinga!
a hatalmas hollywoodi forgatókönyv íróknak biztos van ilyen "trash generatorjuk", aminek megadnak egy-két kulcsszót és kidob nekik egy random de mégis "egyen" forgatókönyvet 😊
de azért nem vagyok elkeseredve, mert voltak/vannak még jó filmek, vannak még jó rendezõk/írók és vannak jó színészek
Bazinga!