Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
(szvsz az E.T.-t egy mai gyermek is teljes értékûen tudná nézni, élvezni és rajongani érte, pláne ha akkora felhajtást és reklámot kapna (most) mint pl. egy Harry Potter.)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Például én anno meg voltam halva a Kickboxer-ért, ezerszer megnéztem alámondásos VHS-en, de egy most 18 éves valaki már azt sem tudja, mi az a VHS. Ha megnézetném vele a Kickboxert, simán körberöhögne háromszor.
(E.T. valószínûleg botanikus vagy xenobiológus volt)
nem mellesleg ET körme alatti kosz többet ér, mint az S8
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Cloverfield-et (2008) akkor meg se nézd.. 😊
(legalábbis az elsõ 70 percet felesleges..)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
FIGYELEM SPOILERVESZÉLY!
Ööö....én nem tudom, ez most családi sci-fi volt? Oké, a gyerekek története érdekes, drámai, "kalandos", de minek kellett ebbe az a dög? Lehet egyedül vagyok ezzel, de utálom az ilyen "kibaszott szörny tizedeli az emberiséget, és pusztít el városokat DE NEM MUTATJUK" filmeket, mivel így szinte semmit nem tudunk a lényrõl, nem is tesz hozzá a filmhez, ezért teljesen érdektelen, és unalmas volt ez a szál. Amivel szintén nem tudtam azonosulni, hogy 10 éves(!!!) kölkök egy rohadt csatamezõn szaladgálnak, mint az amerikai hõsök, és néznek szembe minden elõttük álló veszéllyel. A kezdetben aranyos gyermeki tulajdonságokat, a végére felváltotta az õrült svarcneggerkedés. De hogy jót is mondjak a gyerekszínészek jók voltak, a karaktereik is érdekesek, ezért minden ami róluk szólt az pozitívum.
4-5/10
Kismillioan lehuztak mar ezt a filmet, de sokkal jobb mint ahogy beallitjak.
Kellemesen csalodtam benne, mert a sok nyavajgas utan rossz filmre szamitottam.
Ezzel szemben azt kell mondjam, ez egy jo film a konnyu mufajbol.
A sountrackek pedig egyenesen kivaloak, ugy is fogalmazhatnek, hogy zene fuleimnek. 😄
7/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Cs. most megy moziba hatra megnézni a kolléganõivel.
Nem értik én miért nem megyek velük.lol
Ezt már megnézettem vele,hogy mire számítson <#vigyor5>#vigyor5>
Elsõ rész mai napig nagy kedvencem, kevés filmen röhögtem annyit, mint azon, sajnos a második részén kb. semmit. És ez a legnagyobb baja a filmnek, hogy szar poénok lettek írva hozzá, nem az, hogy az elsõ rész vázára épült(bazze nem várható volt a címbõl, hogy hasonló sztorija lesz? amúgy a legtöbb vígjátékfolytatás mindig az elsõ rész vázát használja). Erõltetett, kár érte.
Nincs pont.
Lenne 1 másik film amiben autóbuszbaleset történik 1 õserdõben vagy hol és meghal benne asszem a nõi föszereplõ. A férje nehezen tudja ezt feldolgozni de viszont a nõ jeleket küld neki hogy menjen oda a baleset helyszinére.
Ez még zavarosabb sajnos mert régen láttam és kimaradtak szerintem jelenetek.
██
Nem is csépelem a szót, ez volt talán az eddigi legrosszabb film, amihez moziban volt szerencsém. Míg az elõzõ résznél sikerült a rendezõnek egy feszesebb, laikusoknak is emészthetõbb filmet készítenie, itt meg sem próbáltak ilyesmit. Ellenben a rajongók vágyait maximálisan kielégítették, ugyanis a mozi után sok lánytól, nõtõl hallottam, ahogy mondja a párjának, hogy "ez volt a legjobb rész, ugye megnézzük mégegyszer?"
Csak Alkonyat-rajongóknak - mindenki más messzire kerülje.
10/1
Nem is értem miért nem láttam még eddig. Pedig Darren Aronofsky révén rég terveztem. A zene meg a szokásos Clint Mansell minõség.
8/10
K-Pax
Na ez is kimaradt valahogy az életembõl. Kevin Spacey itt is istenit alakít, mint mindig.
8/10
jó szarul irtam le de szerintem csak vágja valaki.
██
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem semmi bajom nem volt a filmmel
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na abból
PSN ID.: Beegabor
Csak a TE kedvedért megnéztem újra átpörgetve - nehogy azt mond, h felszínes vagyok, szóval valóban nem olyan jó az a csaj:
4/10
😄DD
Margin Call
Hmm, hú de tetszettek a Jeremy Irons-os jelenetek. Olyan jó volt minden közbeszólása és valóban elhittem, hogy õ egy olyan ember, aki mindig tudta, mit kell csinálnia és erre tette föl az életét. És e mellett semmi, de semmi máshoz nem ért. Igen, ilyennek képzelek el egy vezetõt.
Maga a film sztorija: olyan, mint a Contagion - talán így indult el valami, talán nem... Amúgy úgysem értettem ebbõl se semmit...
Egy apró dolog motoszkált végig bennem: ÚÚÚristen! Mi történt ennek a gyereknek a szemöldökével???!?!?!
Tetszett, bár nem tudom mi: 7/10
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mellesleg rohadtul zavaró volt ugyanazon szereplõ fél perccel hamarabbi valósága, ráadásul háromszor. Nem tudtam figyelni, mert zavart. Amúgymeg tényleg nem értettem, de nem fogom megnézni megint, mert a halivúdi lelkemnek ez nem volt elég jó. 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egy spanyol valami. Érdekes is lehetne, de annyira nem tudtam figyelni a "sok" szereplõre, hogy érthetetlenné vált az egész. A csaj cickói igen jók voltak, btw... 😛
5/10
Amilyen jól eltalálták a történetet,szereplõket,zenéket annyira bénának hatott a farkas-kutya-majom szerû világító szájú valami.
Szinte az összes karaktert meg lehet szeretni még ha flegma,retardált is közülük némelyik.Viszont ezeket a szörnyeket nem lehet komolyan venni.
Minden egyes feltûnésükön majdnem hangosan felnevettem.
A viselkedésük a kinézetük nagyon gagyi.Kér érte mert ezt leszámítva jó film volt.
6/10
No kezdjük is az elmúlt néhány nap terméseivel:
Halhatatlanok:
Moziban néztük haverokkal, másképp nem is mentem volna. A trailer alapján egy gagyi látványfilmnek tûnt, ami a 300 sikereire épít. Kb olyan jövõt jósoltam volna neki, mint a Spiritnek a Sin City után...
Ennek ellenére meglepõen jó volt😄 Abszolút nem azt hozta, amit vártam... meglepett😊
A történet , a 300-hoz hasonlóan, a mitológia kiforgatása, tele van sablonnal, de remekül klappol. A fõszereplõ csaj iszonyat sexy, a harcok nagggggyon jók és brutálisak, a látványvilág szép. A 3D abszolút nem tett hozzá viszont semmi plusszt, haverom szavával élve: "Ez csicska 3D volt"😄
Az istenek idióták voltak és az utolsó néhány perc is... ettõl eltekintve egy jó film volt
7/10
Mr. Popper Pingvinjei:
Szokásos családi film... PINGVINEKKEL😄 Semmi extrára nem számítottam, nem is kaptam tõle... szóval ezt teljesítette😄
Egynek teljesen jó volt, egy barátnõvel összebújós estére.
6/10
Juno:
Történet egy nem betervezett terhességrõl és e probléma megoldásáról.
Igazából ezt a filmet Cera miatt kezdtem el nézni, mert most valahogy egy olyan színvonalú filmre vágytam, de szinte alig szerepelt benne. Nem is baj, mert Ellen Page olyan szinten elviszi a hátán a filmet, hogy az iszonyat. Hatalmas mekkora szerepet játszik... tetszett minden perce, remek film.
7/10
Emberi százlábú 2:
Nem is tudom miért... de én arra számítottam, hogy ez jobb lesz, mint az 1... HÁT NEM AZ😄
Semmi értelme... nehogy már a film tetõpontja az legyen, hogy a tizenx darapból álló "emberi százlábút" jól behashajtózza a "fõhõs"😄
Szeretem a brutális és lelketlen filmeket és nem is az, hogy ezen felháborodtam volna... ez a film szimplán szar.
Kellemes romantikus estékhez, barátnõ társaságában ajánlom megnézésre!
shift+del/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagyon rendben volt, nem szúrták el. Méltó folytatása vagyis elõzménye a 82es Russell féle reméknek.
Szerencsére a készítõk nem követték a trendet és nem lett 3Ds, nem kerültek bele felfújt ribanckurvák, sõt a kamerarángatást is sikerült teljesen mellõzni! A részletekre nagyon fgyeltek pl a bázis a 82es flmben és ebben.
A lényeg ugyan úgy ütõs volt mint ahogy annó még CGI nélkül, a varázsa megmaradt ugyan úgy.
Egyet sajnálok hogy újat nem mutatott fel, szinte mindent tudtunk már, hisz párszor láttuk az elõzõ filmet, ráadásul 1-2 jelenet át is lett emeltek onnan, de szerencsére nem a film kárára.
Simán 9/10
Mondjuk azt még mindig viccesnek találom, hogy egy ilyen életforma hogy az istenbe épít egy lyen ûrhajót, de biztos van ré tudományos magyarázat.😄DD
Én is végignéztem. Jól mondja a srác. Fel is iratkoztam már egy ideje.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Bátorkodtam beszúrni a hosszabb véleményemet is, röviden összefoglalva: egy ez jó karácsonyi animáció film. 😊
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
És tényleg... azon kevés kritikusok közé tartozik, aki vicces is és igazat is mond😊)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx