Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Altered 8/10 Ez tetszett,eredeti ötlet,félelmetes de vicces is helyenként.

Willenbrock
Egy bemutatóban láttam az ufót-ránézésre ijesztõ volt,meg a hangja is de a tartalmát nem olvastam el.

Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 / Alkonyat: Hajnalhasadás

Nem is csépelem a szót, ez volt talán az eddigi legrosszabb film, amihez moziban volt szerencsém. Míg az elõzõ résznél sikerült a rendezõnek egy feszesebb, laikusoknak is emészthetõbb filmet készítenie, itt meg sem próbáltak ilyesmit. Ellenben a rajongók vágyait maximálisan kielégítették, ugyanis a mozi után sok lánytól, nõtõl hallottam, ahogy mondja a párjának, hogy "ez volt a legjobb rész, ugye megnézzük mégegyszer?"

Csak Alkonyat-rajongóknak - mindenki más messzire kerülje.

10/1
SzakYy
The Fountain
Nem is értem miért nem láttam még eddig. Pedig Darren Aronofsky révén rég terveztem. A zene meg a szokásos Clint Mansell minõség.
8/10

K-Pax
Na ez is kimaradt valahogy az életembõl. Kevin Spacey itt is istenit alakít, mint mindig.
8/10

sadvagabond
Stranger than fiction (Felforgatókönyv) Egyik kedvencem.

Pyotr
Sziasztok, egy film cimét keresem amiben 1 irónõ történetét (dráma) játsza egy pasi és összejön benne 1 pék vagy cukráz csajjal akibe szerelmes lesz.
jó szarul irtam le de szerintem csak vágja valaki.

██

Tikal
konkrétan nem neked szólt, tudod 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
MiafaXX? Ne nekem okoskodjatok, én csak a 66122 -re reagáltam, ami pedig a 66118 -ra
Nekem semmi bajom nem volt a filmmel

PSN ID.: Beegabor

Tikal
Trailer nem is jott ki a filmhez? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Guren
még nem láttam a filmet, de 1 év alatt akaratlanul is belefutottam egy raklap infóba, amibõl lejött, hogy egy gyerekszereplõs kalandfilm. ezek szerint más nem.

Seth
Emlékszel még a teaser-re? Amiben nem lurkók szaladgáltak, hanem a felborult vonatot mutatták,aminek vmi istentelenül döngeti az ajtaját?
Na abból

Totti5
Mivel ez egy ET 2.0, és sosem volt arról szó hogy ez valami sicifi horror lenne...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Guren
mibõl szûrted le, hogy félelmetes sci-fi lesz?

Fertõzés
3/5

A link a blogomra vezet. Tudom, önjelölt kritikus vagyok stb, stb

ZilogR
<#eljen>
Csak a TE kedvedért megnéztem újra átpörgetve - nehogy azt mond, h felszínes vagyok, szóval valóban nem olyan jó az a csaj:
4/10

😄DD

Margin Call
Hmm, hú de tetszettek a Jeremy Irons-os jelenetek. Olyan jó volt minden közbeszólása és valóban elhittem, hogy õ egy olyan ember, aki mindig tudta, mit kell csinálnia és erre tette föl az életét. És e mellett semmi, de semmi máshoz nem ért. Igen, ilyennek képzelek el egy vezetõt.
Maga a film sztorija: olyan, mint a Contagion - talán így indult el valami, talán nem... Amúgy úgysem értettem ebbõl se semmit...

Egy apró dolog motoszkált végig bennem: ÚÚÚristen! Mi történt ennek a gyereknek a szemöldökével???!?!?!

Tetszett, bár nem tudom mi: 7/10

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

davidka003
Jut eszembe, barátnõvel nézõs film a Hachiko: A Dog's Story (2009). Mindenkinek ajánlott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Willenbrock
Super 8 Sajnos bealudtam rajta,félelmetes sci-fire számítottam aztán már az elején látszott hogy gyerekfilm ez.A szereplõk igen halkan beszéltek-ilyenkor mindíg elaludtam-aztán az ufó 100X hangosabb disznóvisítására állandóan felriadtam.Az egésznek végig ET fílingje volt-már amennyit láttam belõle.

ZilogR
Majd az amcsi remake-et megnézem.
Mellesleg rohadtul zavaró volt ugyanazon szereplõ fél perccel hamarabbi valósága, ráadásul háromszor. Nem tudtam figyelni, mert zavart. Amúgymeg tényleg nem értettem, de nem fogom megnézni megint, mert a halivúdi lelkemnek ez nem volt elég jó. 😊

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

stargatelost
Pedig a legértelmesebben mutatja be az idõutazást. Úgy emlékszem mindennemû paradoxon nélkül. Jobban oda kellett volna figyelni 😛

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ZilogR
Timecrimes - Idõbûnök

Egy spanyol valami. Érdekes is lehetne, de annyira nem tudtam figyelni a "sok" szereplõre, hogy érthetetlenné vált az egész. A csaj cickói igen jók voltak, btw... 😛

5/10

desigo
Attack the Block

Amilyen jól eltalálták a történetet,szereplõket,zenéket annyira bénának hatott a farkas-kutya-majom szerû világító szájú valami.
Szinte az összes karaktert meg lehet szeretni még ha flegma,retardált is közülük némelyik.Viszont ezeket a szörnyeket nem lehet komolyan venni.
Minden egyes feltûnésükön majdnem hangosan felnevettem.
A viselkedésük a kinézetük nagyon gagyi.Kér érte mert ezt leszámítva jó film volt.

6/10
jhetedikj
Csúcshatás(2011)

Voltak benne jó jelenetek, tetszett. 😊

8/10

anno 1987

Ejj de rég írtam ide véleményt😄
No kezdjük is az elmúlt néhány nap terméseivel:

Halhatatlanok:

Moziban néztük haverokkal, másképp nem is mentem volna. A trailer alapján egy gagyi látványfilmnek tûnt, ami a 300 sikereire épít. Kb olyan jövõt jósoltam volna neki, mint a Spiritnek a Sin City után...
Ennek ellenére meglepõen jó volt😄 Abszolút nem azt hozta, amit vártam... meglepett😊
A történet , a 300-hoz hasonlóan, a mitológia kiforgatása, tele van sablonnal, de remekül klappol. A fõszereplõ csaj iszonyat sexy, a harcok nagggggyon jók és brutálisak, a látványvilág szép. A 3D abszolút nem tett hozzá viszont semmi plusszt, haverom szavával élve: "Ez csicska 3D volt"😄
Az istenek idióták voltak és az utolsó néhány perc is... ettõl eltekintve egy jó film volt
7/10

Mr. Popper Pingvinjei:

Szokásos családi film... PINGVINEKKEL😄 Semmi extrára nem számítottam, nem is kaptam tõle... szóval ezt teljesítette😄
Egynek teljesen jó volt, egy barátnõvel összebújós estére.
6/10

Juno:

Történet egy nem betervezett terhességrõl és e probléma megoldásáról.
Igazából ezt a filmet Cera miatt kezdtem el nézni, mert most valahogy egy olyan színvonalú filmre vágytam, de szinte alig szerepelt benne. Nem is baj, mert Ellen Page olyan szinten elviszi a hátán a filmet, hogy az iszonyat. Hatalmas mekkora szerepet játszik... tetszett minden perce, remek film.
7/10

Emberi százlábú 2:

Nem is tudom miért... de én arra számítottam, hogy ez jobb lesz, mint az 1... HÁT NEM AZ😄
Semmi értelme... nehogy már a film tetõpontja az legyen, hogy a tizenx darapból álló "emberi százlábút" jól behashajtózza a "fõhõs"😄
Szeretem a brutális és lelketlen filmeket és nem is az, hogy ezen felháborodtam volna... ez a film szimplán szar.
Kellemes romantikus estékhez, barátnõ társaságában ajánlom megnézésre!
shift+del/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
The Thing (2011)

Nagyon rendben volt, nem szúrták el. Méltó folytatása vagyis elõzménye a 82es Russell féle reméknek.

Szerencsére a készítõk nem követték a trendet és nem lett 3Ds, nem kerültek bele felfújt ribanckurvák, sõt a kamerarángatást is sikerült teljesen mellõzni! A részletekre nagyon fgyeltek pl a bázis a 82es flmben és ebben.

A lényeg ugyan úgy ütõs volt mint ahogy annó még CGI nélkül, a varázsa megmaradt ugyan úgy.

Egyet sajnálok hogy újat nem mutatott fel, szinte mindent tudtunk már, hisz párszor láttuk az elõzõ filmet, ráadásul 1-2 jelenet át is lett emeltek onnan, de szerencsére nem a film kárára.

Simán 9/10

Mondjuk azt még mindig viccesnek találom, hogy egy ilyen életforma hogy az istenbe épít egy lyen ûrhajót, de biztos van ré tudományos magyarázat.😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

CSOCSO
szerintem az attack of the block egyaltalan nem volt valami nagy movie. Sokkal jobb volt a kovbojos alienes film. Meg mindig kiallok amellett amit mondtam: jobb movie mint a kozepes battle la vagy skyline.
TaRka0107
<#eljen>
Én is végignéztem. Jól mondja a srác. Fel is iratkoztam már egy ideje.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Karácsony Artúr

Bátorkodtam beszúrni a hosszabb véleményemet is, röviden összefoglalva: egy ez jó karácsonyi animáció film. 😊

8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Tegnap végignéztem az összes videóját, mert ez meghozta a kedvem és KEGYETLEN😄D Hogy lehet egy embernek ilyen jó beszélõkéje?😄
És tényleg... azon kevés kritikusok közé tartozik, aki vicces is és igazat is mond😊)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

böröczk
Az az Olivia W. kritika rész 😄 <#taps>

Kumiho #2179

Azért az attack the block sztem csak egy B kategoriás film és ahhoz képest nem rossz de azért a district 9-el együtt emlegetni nagyon merész.
precision
szerintem az Attack the Block és a District 9 is sokkal jobb "alien" film mint a kóvbojos
a Battle LA az nálam nem közepes hanem egyenesen 1 pont 😊

Bazinga!

CSOCSO
Cowboys & Aliens

Imadok filmet ugy leulni es nezni, hogy elotte mar mindenki lefikazta.
Ilyenkor mindig jo csalodni, hogy pedig nem is volt annyira gagyi a film.
Skyline meg a Battle: LA-t kozepesre iteltem. Ez a film siman jobb mint a masik ketto egyutt!
Semmi kifogasom a film ellen. Nem volt hianyerzetem, nem tudom mi mast lehetett volna kihozni meg ebbol a filmbol egy ilyen cimmel.
Nem mondom, hogy annyira lenyugozott volna de nagyon is jo popcorn film volt.
legyen 8/10
Jobban tetszett mint a legutobbi par foldonkivuli film.

Shep
Ki akar itt ráerõltetni bárkire is bármit? Egyszerûen próbálok megérteni dolgokat, hogy te ebbe mit magyarázol bele az a te egyéni problémád.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Gépész unalmas de a vége jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

morcosqtya
Köszi. 😊
Akkor marad "A gépész" meg a "Meztelen ebéd" ma estére..
(Utóbbit már elkezdtük de elaludt rajta, a százlábú-húsgyári jelenetnél meg öklendezett szegénykém.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Seth
2. rész viszont már beleadott apait anyait, ott hashajtót kapnak a páciensek, gondolhatod micsoda buli keveredik belõle 😄

davidka003
Pont tegnap láttam, most akartam írni róla.
Szerintem nem volt durva. Nem mutattak semmit. Mondjuk mikor jelzik, hogy a csávó a szájába kakkant a csajnak, na az volt kicsit durva, de én nem lettem rosszul tõle.
7/10-et megérdemel, mert nekem a hangulata meg a beteg doktor tetszett.

Tikal
ne reménykedj szerintem abban hogy: "sztori, csavar, színészi játék, érdekesebb jellemrajz, karakterek stb" 😊

Seth
Hulladék, barátnõvel kerülendõ.
Amúgy meglepõen kevés vér van benne(nem egy Hullajó-hoz képest 😄), az sem a "százlábú" összeépítésekor keletkezik 😊

morcosqtya
Relax már!

Inkább azt árulja el valaki, hogy megnézhetõ-e a Human Centipede (nem az új hanem az elsõ rész) épeszû emberként és lelkileg egészséges barátnõvel vagy eleve hamvába hullt ötlet? 😊
(mennyire erõteljesen gore a film / van-e a véren kívül egyéb filmesztétikai "értéke" is esetleg (sztori, csavar, színészi játék, érdekesebb jellemrajz, karakterek stb) avagy hulladék?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tyler1
Az is unalmas már, hogy valaki mindig megpróbálja a saját szubjektív véleményét felsõbbrendûként titulálni, és kötelezni a másikat az egyetértésre.
Mi alapján kötsz bele abba, hogy kinek hogy tetszett a szaros cowboys&aliens? Neked tetszett, oké, nem kell ehhez semmilyen magyarázat, hogy western scifi, szórakoztatás, meg sg színvonal, mindenki eldönti magának, hogy egy film miért tetszett neki, avagy miért nem.

Esetleg neked az összes létezõ film tetszett, amit láttál? Mert ha nem, akk saját magadra dõl ez a vita, amit feleslegesen generáltál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

precision
"unalmas már mindig ugyanazt hallgatni"

tekerj át rajta / ne regaálj rá

problem?

Bazinga!

Tikal
Nálam pont fordítva... Keves filmet nézek mostanaban, pont azert mert keves a jó film és tul sok az átlagos, amire ket het múlva mar nem emlekszem és az ujra nézése szoba sem jon....

MrSpock
Nyugi, itt abból kell kiindulni sg-n hogy minden szar,kivéve azok a filmek amiket kb.3-4 emberke istenít,most nem akarom megnevezni õket,mert még személyeskedésnek hangzana.És képesek bárkivel vitába szállni igazuk megerõsítésére.😊
Én nagyon szeretem a filmeket,nem csak azért írok,hogy megmondjam a tuti frankót. engem nem érdekel a hype és hasonó tömeghisztériák,megnézem..tetszik e vagy sem eldöntöm ennyi. De nem erõlködöm hogy márpedig ez afilm azért tuti,mert..és elõadás,csak arra várva valaki belekössön,vagy igazat adjon.
Bár itt is talán légyeffektus mûködik.😄 Mert uhh ezt sokan látták csak jó lehet 😄
Vannak akik ezt részesítik elõnyben,fõleg sorozatoknál szoktam ezt olvasni,hogy a számok nézzétek meg!! Azok nem hazudnak!!😄 És persze nem emrik bevalalni sokszor ,hogy ennek ellenére tényleg szar valami.😊
A lentebb emlegetett filmet én is láttam kb 6/10re értékelném. 3 pont a jó színészgárdának,persze semmit nem mutattak. Bár Olivia egyedül megérne nálam úgy 8 pontot,ha elmehetnék vacsorázni vele 😊
Az alapkomcepció jó volt,csak tényelg kicsit mindenki alevegõben lógott. Ez nem úgy siekrült ahogy keleltt volna,de nagyon szarnak nem mondanám,mert akkor az igazán Zs filmek milyenek? 😄

Go Jeff Go!!!!

Shep
Én elfogadom csak unalmas már mindig ugyanazt hallgatni ,hogy ez is szar az is szar, semmi nem jó, unalmas. Gondolom nem 1-2 filmet láttál már életedben így ki kellett volna már alakuljon benned egy olyan szelektáló rendszer ami alapján ki tudod szûrni elég jó aránnyal a neked tetszõ filmeket és akkor fõleg azok közül kell válogatni. Ha meg nem hát az ne legyen már más hibája 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Én végig sem tudtam nézni. Olyan volt mintha, amatõr 20 évesek fogtak volna pár kamerát és felvették volna ezt a filmet. Nekem a színészi játéka sem tetszett a fõszereplõnek, pedig angolul néztem, direkt eredeti hanggal.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

precision
Ha még nem láttam, honnan tudjam, hogy tetszik e? Én nem ítélek elõre... utólag meg persze, hogy van véleményem. "Titeket" pedig ki kényszerít rá, hogy ne fogadjátok el más véleményét? 😊 Szerintem senki. 😊

A kóvboj vs élien szerintem max 5 pontos film. Én elfogadom hogy neked többet ér vagy jobban tetszett. Ez van. Én viszont alig vártam már hogy vége legyen és kijöjjek a moziból 😊

Bazinga!

Shep
Amíg a profit termeléshez ez is elég ez is lesz, nincs ezen mit csodálkozni. Ezért írtam hogy mindenki megtalálja a számítását csak keresnie kell és egyébként meg ki kényszerít titeket, hogy megnézzétek az éppen aktuális Hálivúdi "sikerfilmet"? Szerintem senki.

precision
igen, mondhatni így is, hogy hányingerünk van már a futószalagon gyártott "egykaptafa" filmektõl 😊
a hatalmas hollywoodi forgatókönyv íróknak biztos van ilyen "trash generatorjuk", aminek megadnak egy-két kulcsszót és kidob nekik egy random de mégis "egyen" forgatókönyvet 😊

de azért nem vagyok elkeseredve, mert voltak/vannak még jó filmek, vannak még jó rendezõk/írók és vannak jó színészek

Bazinga!

Shep
Szerintem mindkettõ jó. 😊 Egyébként meg egyre több az olyan ember akinek ha a csillagokat lehozzák az égrõl az sem elég, akármit kap akkor is beleköt és az ilyeneket igazából az szórakoztatja, hogy örökké elégedetlenek mindennel. Ennek fõ oka szerintem az lehet, hogy az ilyen illetõk minden szart megnéznek és egyszerûen megcsömöltek az egésztõl és ezeknek a száma mindaddig nõni fog amíg 2 gombnyomással elérhetõ minden film a neten.