Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prometheus Trailerhez annyit hogy Vmi ilyesmi hangulatra képzelnék el egy Half-Life filmet is.
A betûtípus, a Hev-Suit, A scifi-Köntös már megvan.

zoliapu
Warrior néztem jó film, de mondjuk sztem az élõ meccsek még jobbak még ha nem is ennyire pörgõsek.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

Tyler1
let's start the hype. jöhet a világmegváltás, és az új mérföldkõ, ávátárnál is ezekkel dobálóztak, csupán ennyi.

bár gondolhattam volna, hogy ezzel a címmel nem lehet ironizálni :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

PetruZ
Cameronnak van saját produkciós cége és bizony tol lóvét a saját filmjeibe, tehát könnyebben kap mellé még. Valószínûleg az is közrejátszik, hogy övé a két legnagyobb nyereséget hozó film is, és rendezõként eddig ~8 milliárdot termelt ki...
(Amúgy ha nincs a Star Wars, valószínûleg sosem hallunk errõl a tök átlagos nevû kanadai fickóról, aki kamionokat vezet és hobbiból írogat. :) )
persze, de most látvány/CG/Sci-fi stb. filmekrõl beszélünk és nem Scott vagy Cameron adja rá a lóvét hanem a stúdió
ma senki sem kap százmilliókat be nem "járatott" filmekre/projektekre
R. Scott sem kapott annyit amennyit szeretett volna, majdnem kútba is esett a projekt, rengeteg vita volt közte és a stúdió között
Cameron meg lazán kapta a 200-300 milliót, mert könnyen eladható terméket prezentált a vezetõknek

Tikal
Mi köze a ket AVP filmnek Ridley Scotthoz meg az õ filmjéhez? Semmi. Azt a ket szart ket szar rendezõ készítette, oket meg ne hasonlitsuk mar Scott-hoz, meg akkor sem ha neki is becsúszott mar egy ket nem olyan jó film...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

birdo
Miért baj, ha látványosnak látszik egy filmbemutató alapján, akkor bevonz moziba minket ? A mai mozi már arról szól, hogy valóban kiélvezhessük a technika által élvezhetõbbé varázsolt mozit? Az az alkotó aki ki is használja, hogy látványossá tegye alkotását sok-sok pénzbõl, az megérdemli, hogy kíváncsiak legyünk a filmjére.
Nekem tetszik a Prometheus bemútatói " felcsigázott, valamint moziba hívott..... az már apróság, hogy olvastam és megvan a Kozmosz Fantasztikus sorozatban a Nyolcadik utas a halál... na meg a többi ))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Tikal
Az igazán jó filmek ugy készülnek hogy a rendezõ meg az író nem azt nézik hogy na majd most hány milliót kaszálnak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
epic film lesz, hogy mennyire azt majd meglátjuk. azért itt van pár avp rész intõ jelként, ami miatt én óvatosan fogadom ezt az új alkotást
PetruZ
Úgy is rég volt már, hogy valaki elcsöppent némi okosan összevágott látványvilágon és rögtön muszáj lett összehasonlítani a litert a méterrel. Amúgy én nem látom, mit lehet enni ezen a traileren, bár tudott, hogy nem vagyok kifejezetten sem Alien, sem Ridley Scott rajongó. :)
tigeroo
nem tudom mi köze van az intelligenciának a diplomához? :-)
Totti5
Azért nem hiszem hogy a prométeuszhoz egyetemi diploma kell... ez hülyeség. Ugyan úgy popcorn lesz, ugyan gy a látványtól vannak oda minden fórumon a tréler után.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sokan azt nem értik meg, hogy lehet itt jó, meg érdekes, meg különleges filmet csinálni, fõleg sci-fiben, mennyi de mennyi könyv van, még ki se kellene találni újat
DE kit érdekel? pár igazi sci-fi fanatikust? ÉS?
Lehet itt szidni Cameront, de az emberekkel van a baj. Cameron csinált egy ûrfantasyt, egyszerû sztorival amihez nem kell 100-as IQ, bevered a popcornt és ennyi és keresett 2,5 milliárdot
Scott meg a Prometheussal majd megint hoz egy jó közepes eredményt bevételileg, mint mindig...sõt azon se lepõdnék meg ha bukna a film (nem tudom mekkora a budget)

Cameron csinált egy Mélység titkát, mit ért vele...majdnem a karrierje bánta, ha nem lett volna T2 lehet ma úgy lenne mint McTiernian, Walter Hill stb. stb.

ja igen és cseszettül várom a Prometheust :-)
Tikal
A célközönség is teljesen mas... Avatar-t ötéves unokaocsem is megnézte, de a prometheust mar nem fogom neki ajánlani:))

Totti5
Ez jó kérdés.

Avatar 2 meg a Prométeuszt küldi majd el a picsába ennyi erõvel. Bár a kát film látványvilága homlokegyeneset eltérõ, de ez gondolom az Avatar fikkantókat legkevésbé sem izgatja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mi van az Avatar-ral???

CSOCSO
Final Destination 5

Nem vagyok nagy rajongoja a sorozatnak es nem tudom hany reszt lattam osszesen de ugy voltam vele, hogy legyen ami legyen ezt megnezem ma este...
( Ket dologra emlekszem az egesz sorozatbol. Mikor a faronkok az utra esnek meg valami majalison meghalnak paran.)

Ez a film valami rohadt idegesito. Nem tudom mikent lehet ezt viccesnek talalni, avagy szorakoztatonak. Szerintem szanalom az egesz.

10/viccnek is rossz.
3. szor akartam abbahagyni a filmet. Valahogy vegigultem...
Nem. Igazából nem. De elkezdett játszani típus karaktereket, valamilyen szinten egyformákat és az sosem tesz jót. Teszem azt DiCaprio is tök jó színész volt már kölök korában, aztán rajtaragadt a nyálas jófiú szerepe és elég sokat kellett dolgozni, hogy mást is játszhasson. Vagy ott van Bruce Willis lerobbant, alkoholista katona/rendõr szerepeivel. Pedig õ is tud(na) játszani, pl. a 13 Majomban megmutatta szerintem. Cloony meg mostanában kezdi levedleni azt a ráaggatott szívtipró kígyóbõrt ... végre.

CSOCSO
Abduction

Nem is olyan gaz film csak az a baj hogy kurvara pg13 az egesz. Szarra verik egymast es se egy kis ver, se egy zold-kek folt. SEMMI!
A cim atveros. A film eros kozepes.

TORTENELMI PILLANAT: Az elso film amiben a fogonosz azzal fenyegetozik, hogy KINYIROK MINDENKIT A FESZBUK BARATLISTADON!!!!!!!! OMG Komolyan?!

Mi lesz a kovetkezo? "a gepedrol beirom, hogy buzi vagyok es szeretem a faszt muhahha mekkora hekker vagyok giv mi de liszt!"
Soha nem volt középszer :)

http://videodrome.freeblog.hu/

Cloony jó rendezõ szerintem és talán mint ha mostanában színészként is kezdene kitörni a középszerbõl.

CSOCSO
Prometheus trailer nem gyenge!!!! A vege nagyon alienes lett azokkal a hangokkal meg a bevagott arccal.
The Ides of March

Amennyire tudom utálni a politikát a valós életben, a filmvásznon pont annyira tudom szeretni: nem ez az egyetlen ilyen téma, a matematikával ugyanígy vagyok.
Mindegy, a lényeg az, hogy már alapból a téma érdekesnek tûnt, ráadásul Ryan Gosling a címszerepben, remek mellékszereplõk (Clooney, Evan Rachel Wood, P.S.Hoffman), Clooney a rendezõi székben, a kritikák is szerették...

És nem véletlenül. Hihetetlenül stílusos, jól megírt film, nagyon élveztem végig. Év végi összesített toplistán bérelt helye van; aki meg azt mondja, hogy gyenge volt ez az év filmek terén, annak nincs igaza. biggrin.gif ( Még mennyi minden elõttünk van, a díjesélyes filmek 70%-a még nem ért el ide... És biztos van közöttük még jó pár remek darab...)

9/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Willenbrock
Tudom,megvan a 3 kötetes Lovecraft összes :)

A Gyûrûk Urára is ezt mondották, amíg Jackson papa neki nem állt.

morcosqtya
Nagy kihívás.
Megpróbálták már felemás sikerekkel..
Lovecraftot inkább olvasni érdemes. De azt nagyon!

Szín az ûrbõl (The Colour out of Space, 1927, Amazing)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Willenbrock
Mondjuk ez inkább horror lenne mint sci-fi.

Willenbrock
Én meg Del Toro-tól az Õrület Hegyeit ami egy Lovecraft novella,de szerintem abból már nem lesz semmi mert mindíg azt mondják hogy Lovecraftot nem lehet rendesen filmre vinni meg hogy pesszimista stb.

Tikal
Cameron egyszer már csinált olyat mint amilyen a Prometheus lesz :)

OFF: Én Camerontól egy Battleangel Alita-t várok, ha már sci-fi ... de csak nem kezdett még bele.

morcosqtya
Igen, jóformán R. Scott is azt nyilatkozta "nem szorosan" kötõdik az Alien sorozathoz, de egyfajta háttérsztoriban a Weyland-Yutani vállalat piszkos múltjába tekinthetünk majd be. Azaz nem szoros elõzményfilm, ennek ellenére aki a tetralógiát valamennyire is nagyra tartja annak ott lesz a gyûjteményében mivel ugyanabban az "Alien" univerzumban foglal helyet.
Elõzetesben a látvány és a hangulat igen-igen jónak tûnik.
A sztorit meglátjuk.

tigeroo
inkább spinoff, nem?
morcosqtya
Sehogy.
A Prometheus az Alien tetralógia elsõ (mester)darabjának (1979) elõzményfilme lesz.

Mint a '82-es The Thing-nek a 2011-es remake/prequel.

Én valami ilyesmit vártam volna Camerontól mint ez a Prometheus lesz,nem pedig Avatart...Talán Ridley Scott össze tud hozni megint egy jó scifit,ha már Cameron nem :)

Tikal
persze, de szerintem alapvetõen a kettõ ég és föld.. de lehet csak nekem..

Sok rosszat lehet rá mondani, de azt nem, hogy nem volt kidolgozott logikus világa. Fizikával, csillagászattal, nyelvvel, stb. Persze biztos lehet benne találni logikai bakikat. Meg eredeti szándék szerint sci-fi volt ... más kérdés, hogy inkább Space-fantasy lett.

Tikal
hogy jön ide az avatar? :)

Tyler1
jesus fuckin christ<#wow2><#wow2><#eljen>
ávátár elmehet a picsába?

tigeroo
trilógiának készül?
Jim Morrison
na ennek örülök, ez lesz remélhetõleg az elsõ imaxes élményem :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Köszi, érdekes infó. lehet pár "elfelejtett gyöngyszemre" rá is keresek majd :)
Azért nem gondoltam volna, hogy az Utolsó Csillagharcos ennyire régi film, azt hittem a 80-as évek végén készült.

PetruZ
Volt már, a '80-as évek elején kezdõdött, de tényleg nagyon ritka volt.
BenedekFeco
El ne csesszék!
El ne csesszék!
El ne csesszék! :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Seth
Ezekbõl végül nemsokat látni,mert rátoltak egy halom effektet vagy abszolut ki is hagyták

PSN ID.: Beegabor

Guren
Seth
Sokkal ijesztõbb, undorítóbb volt minden, mint a 2011-ben. Egy cgi monszta nemigazán tudja visszaadni ugyanazt

PSN ID.: Beegabor

Tyler1
82-höz képest lehet, de 2011-hez képest borzalmas volt.

Szerintem nem is volt igazi CGI akkor még, hiszen a Disney féle TRON volt az elsõ ilyen komolyabb próbálkozás, de az is fekete fehérben készült el még így is és utólag színezték Szerintem még olyan vas sem volt akkor (nem emberi árban sem) amivel egy normálisabb blue/greenbox beillesztést meg lehetett volna csinálni.