Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitudja mi a címe annak a filmnek,amiben egy néger manusz süketet egy fehér pedig vakot játszott?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na ez egész jóak volt. Még néha egy kicsit engem is meg tudtak már-már lepni. Most már csak a második részre leszek kíváncsi (ha lesz).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
volt 1-2 jó pillanata, meg a zenék. tipikusan az a film amit 2x gyorsítással végig lehetne darálni mert a plot/szöveg annyira felesleges adalék szinte.
szal csak azt akarom mondani hogy ez belefért volna egy fél órás minifilmbe is 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aranyos rövidfilm, kellemes, mozgalmas, közepesen vicces, papírforma szerint.
8/10
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A requiem ultra szar volt pl, most komolyan, miért kellett tinédzserek köré szõni a filmet? lol
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Predator 2: 10/8
Predators: 10/7
AvP: 10/4
AvP2: 10/nézhetetlen
:o 😊
Crazy stupid love - Frankó vígjték volt!
Thor - Nekem tetszett remélem lesz folytatása!
A kísérõ - Hát nem tudom ehhez kell egy lelkierõ az biztos!
Dantes inferno - Nemtudom mennyire kötõdik a játékhoz,de majd csekkolom azt is!
James bond a quantum csendje - Frankó volt bár M alakítása nem volt most szimpi!
Tökéletes teremtmény - Gyenge volt szerintem ,de a csaj tetszett benne 😄
Bag of bones - Kellemes volt!
Little murder - Ezt a történetet már nem egyszer ellõtték.
A nyomozó - Na ez az a magyar film ami eddig a leggyengébb volt amit valaha láttam.Bár megvolt a maga groteszk feelingje az a fõszereplõ meg lol.
Közösségi háló - Faintos volt.
Next PC upgrade: 2022
Nem egy nagy szam film de melyik predator film volt hudejo? Szerintem egyik sem.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jobban tetszett mint a wall street 2... komor hangulatú, jol bemutatta mi újság, jok voltak a párbeszédek is, moralizálás stb. 8/10
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
A betûtípus, a Hev-Suit, A scifi-Köntös már megvan.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
bár gondolhattam volna, hogy ezzel a címmel nem lehet ironizálni 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(Amúgy ha nincs a Star Wars, valószínûleg sosem hallunk errõl a tök átlagos nevû kanadai fickóról, aki kamionokat vezet és hobbiból írogat. 😊 )
ma senki sem kap százmilliókat be nem "járatott" filmekre/projektekre
R. Scott sem kapott annyit amennyit szeretett volna, majdnem kútba is esett a projekt, rengeteg vita volt közte és a stúdió között
Cameron meg lazán kapta a 200-300 milliót, mert könnyen eladható terméket prezentált a vezetõknek
Nekem tetszik a Prometheus bemútatói " felcsigázott, valamint moziba hívott..... az már apróság, hogy olvastam és megvan a Kozmosz Fantasztikus sorozatban a Nyolcadik utas a halál... na meg a többi ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
DE kit érdekel? pár igazi sci-fi fanatikust? ÉS?
Lehet itt szidni Cameront, de az emberekkel van a baj. Cameron csinált egy ûrfantasyt, egyszerû sztorival amihez nem kell 100-as IQ, bevered a popcornt és ennyi és keresett 2,5 milliárdot
Scott meg a Prometheussal majd megint hoz egy jó közepes eredményt bevételileg, mint mindig...sõt azon se lepõdnék meg ha bukna a film (nem tudom mekkora a budget)
Cameron csinált egy Mélység titkát, mit ért vele...majdnem a karrierje bánta, ha nem lett volna T2 lehet ma úgy lenne mint McTiernian, Walter Hill stb. stb.
ja igen és cseszettül várom a Prometheust :-)
Avatar 2 meg a Prométeuszt küldi majd el a picsába ennyi erõvel. Bár a kát film látványvilága homlokegyeneset eltérõ, de ez gondolom az Avatar fikkantókat legkevésbé sem izgatja.
Nem vagyok nagy rajongoja a sorozatnak es nem tudom hany reszt lattam osszesen de ugy voltam vele, hogy legyen ami legyen ezt megnezem ma este...
( Ket dologra emlekszem az egesz sorozatbol. Mikor a faronkok az utra esnek meg valami majalison meghalnak paran.)
Ez a film valami rohadt idegesito. Nem tudom mikent lehet ezt viccesnek talalni, avagy szorakoztatonak. Szerintem szanalom az egesz.
10/viccnek is rossz.
3. szor akartam abbahagyni a filmet. Valahogy vegigultem...
Nem is olyan gaz film csak az a baj hogy kurvara pg13 az egesz. Szarra verik egymast es se egy kis ver, se egy zold-kek folt. SEMMI!
A cim atveros. A film eros kozepes.
TORTENELMI PILLANAT: Az elso film amiben a fogonosz azzal fenyegetozik, hogy KINYIROK MINDENKIT A FESZBUK BARATLISTADON!!!!!!!! OMG Komolyan?!
Mi lesz a kovetkezo? "a gepedrol beirom, hogy buzi vagyok es szeretem a faszt muhahha mekkora hekker vagyok giv mi de liszt!"
http://videodrome.freeblog.hu/
Amennyire tudom utálni a politikát a valós életben, a filmvásznon pont annyira tudom szeretni: nem ez az egyetlen ilyen téma, a matematikával ugyanígy vagyok.
Mindegy, a lényeg az, hogy már alapból a téma érdekesnek tûnt, ráadásul Ryan Gosling a címszerepben, remek mellékszereplõk (Clooney, Evan Rachel Wood, P.S.Hoffman), Clooney a rendezõi székben, a kritikák is szerették...
És nem véletlenül. Hihetetlenül stílusos, jól megírt film, nagyon élveztem végig. Év végi összesített toplistán bérelt helye van; aki meg azt mondja, hogy gyenge volt ez az év filmek terén, annak nincs igaza. biggrin.gif ( Még mennyi minden elõttünk van, a díjesélyes filmek 70%-a még nem ért el ide... És biztos van közöttük még jó pár remek darab...)
9/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Megpróbálták már felemás sikerekkel..
Lovecraftot inkább olvasni érdemes. De azt nagyon!
Szín az ûrbõl (The Colour out of Space, 1927, Amazing)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.