Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A betûtípus, a Hev-Suit, A scifi-Köntös már megvan.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
bár gondolhattam volna, hogy ezzel a címmel nem lehet ironizálni :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(Amúgy ha nincs a Star Wars, valószínûleg sosem hallunk errõl a tök átlagos nevû kanadai fickóról, aki kamionokat vezet és hobbiból írogat. :) )
ma senki sem kap százmilliókat be nem "járatott" filmekre/projektekre
R. Scott sem kapott annyit amennyit szeretett volna, majdnem kútba is esett a projekt, rengeteg vita volt közte és a stúdió között
Cameron meg lazán kapta a 200-300 milliót, mert könnyen eladható terméket prezentált a vezetõknek
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem tetszik a Prometheus bemútatói " felcsigázott, valamint moziba hívott..... az már apróság, hogy olvastam és megvan a Kozmosz Fantasztikus sorozatban a Nyolcadik utas a halál... na meg a többi ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
DE kit érdekel? pár igazi sci-fi fanatikust? ÉS?
Lehet itt szidni Cameront, de az emberekkel van a baj. Cameron csinált egy ûrfantasyt, egyszerû sztorival amihez nem kell 100-as IQ, bevered a popcornt és ennyi és keresett 2,5 milliárdot
Scott meg a Prometheussal majd megint hoz egy jó közepes eredményt bevételileg, mint mindig...sõt azon se lepõdnék meg ha bukna a film (nem tudom mekkora a budget)
Cameron csinált egy Mélység titkát, mit ért vele...majdnem a karrierje bánta, ha nem lett volna T2 lehet ma úgy lenne mint McTiernian, Walter Hill stb. stb.
ja igen és cseszettül várom a Prometheust :-)
Avatar 2 meg a Prométeuszt küldi majd el a picsába ennyi erõvel. Bár a kát film látványvilága homlokegyeneset eltérõ, de ez gondolom az Avatar fikkantókat legkevésbé sem izgatja.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem vagyok nagy rajongoja a sorozatnak es nem tudom hany reszt lattam osszesen de ugy voltam vele, hogy legyen ami legyen ezt megnezem ma este...
( Ket dologra emlekszem az egesz sorozatbol. Mikor a faronkok az utra esnek meg valami majalison meghalnak paran.)
Ez a film valami rohadt idegesito. Nem tudom mikent lehet ezt viccesnek talalni, avagy szorakoztatonak. Szerintem szanalom az egesz.
10/viccnek is rossz.
3. szor akartam abbahagyni a filmet. Valahogy vegigultem...
Nem is olyan gaz film csak az a baj hogy kurvara pg13 az egesz. Szarra verik egymast es se egy kis ver, se egy zold-kek folt. SEMMI!
A cim atveros. A film eros kozepes.
TORTENELMI PILLANAT: Az elso film amiben a fogonosz azzal fenyegetozik, hogy KINYIROK MINDENKIT A FESZBUK BARATLISTADON!!!!!!!! OMG Komolyan?!
Mi lesz a kovetkezo? "a gepedrol beirom, hogy buzi vagyok es szeretem a faszt muhahha mekkora hekker vagyok giv mi de liszt!"
http://videodrome.freeblog.hu/
Amennyire tudom utálni a politikát a valós életben, a filmvásznon pont annyira tudom szeretni: nem ez az egyetlen ilyen téma, a matematikával ugyanígy vagyok.
Mindegy, a lényeg az, hogy már alapból a téma érdekesnek tûnt, ráadásul Ryan Gosling a címszerepben, remek mellékszereplõk (Clooney, Evan Rachel Wood, P.S.Hoffman), Clooney a rendezõi székben, a kritikák is szerették...
És nem véletlenül. Hihetetlenül stílusos, jól megírt film, nagyon élveztem végig. Év végi összesített toplistán bérelt helye van; aki meg azt mondja, hogy gyenge volt ez az év filmek terén, annak nincs igaza. biggrin.gif ( Még mennyi minden elõttünk van, a díjesélyes filmek 70%-a még nem ért el ide... És biztos van közöttük még jó pár remek darab...)
9/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Megpróbálták már felemás sikerekkel..
Lovecraftot inkább olvasni érdemes. De azt nagyon!
Szín az ûrbõl (The Colour out of Space, 1927, Amazing)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Elõzetesben a látvány és a hangulat igen-igen jónak tûnik.
A sztorit meglátjuk.
A Prometheus az Alien tetralógia elsõ (mester)darabjának (1979) elõzményfilme lesz.
Mint a '82-es The Thing-nek a 2011-es remake/prequel.
ávátár elmehet a picsába?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azért nem gondoltam volna, hogy az Utolsó Csillagharcos ennyire régi film, azt hittem a 80-as évek végén készült.
El ne csesszék!
El ne csesszék! :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor