Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy egy rettentően buta film. Szóval Ramo nevelt lányát elrabolják kurvának, erre a nagy okos Ramo ahelyett, hogy szépen oda kammondazóna és kimentené , nyíltan odaáll hat tucat bűnöző elé akik szarrá verik és emiatt csajt is megölik. Miközben később oda tud majd kommandózni kétszer is...elsőre is ezt kellet volna tenned te barom!
Fúj de nagy hülyeség
Jó jó, mit is vártam ez egy Rambo film...azért áljunk meg, az első Rambo nem volt egy hülyeség. jól felépített történet volt. Ezt inkább kár volt megcsinálni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
10/10
Csodálatos, felemelő. Őszintén sajnálom azt, aki nem tudja gyermeki lélekkel átélni legalább ezt a 2 órát. Végoig könyneztem és remegtem.
Az elején elkezdtem számolni a baromságokat, de az első óra után már annyi volt, hogy inkább feladtam. Talán Palpatine visszahozása mindennek az alja. Ez a tipikusan az az ötlet, ami az utolsó pillanatban született meg és nem volt átgondolva, de hát valahogy vissza kellett terelni a kisiklott sztorit a Last Jedi után. Unalmas karakterek immár harmadjára, 0 izgalom, abszolút nem érdekel melyik semmitmondó gyökér hal meg. Egyedül a Rey-Kylo szál ért valamit, de ott is olyan böszmeségek voltak, hogy csak néztem mint hal a szatyorban. A látvány nyilván b.szó volt, meg a hangok is iszonyat jók voltak, ezért kap egy szánalom 5/10-et.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem pont attól misztikus, hogy becsukja a szemét és tudja használni? 😊 Ha a Móra kiadó gondozásában megjelenő tankönyvből bárki meg tudná tanulni, akkor nem sok misztikum lenne benne. De ha csak néhányan képesek rá és "elég" becsukni a szemüket, nem pont attól válik misztikussá? 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Nekem 9/10.
Tarantino rajong ezért a korszakért. Várható volt, hogy összerak egy ilyen filmet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.12.22. 21:52:55
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csacsi: nem azon voltak kiakadva (legalábbis akiket én olvastam), hogy az űrben voltak, hanem azon, hogy egy sci-fi környezetben mit keresnek a lovak. Mert ha az zavarta volna őket, amit írsz, akkor ugye nem csak a "lovon" lett volna a hangsúly, hanem azon, hogy egyáltalán mindenki(!) oxigénmaszk nélkül harcolt az "űrben".
Egy film attól lesz igazán darkos és félelemetes, ha majdnem mindig sötét van.
- A rendező, valószínűleg....
Egy ördögűzős film, de felejtsük el, lépjünk tovább.....
3/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az utolsó bekezdésedben foglaltakhoz az lenne a kérdésem, hogy akkor miért nézel SW-t? Ez történet azokról a dolgokról (is) szól, amiket kifogásolsz. Kicsit kisarkítva olyan, mintha a Vészhelyzetben kifogásolnád, hogy miért vannak sebészek, vagy miért van vér... vagy nem tudom mi. 😊
Technikailag, plusz a látvány nagyon rendben van (be is baszna ha nem), az új helyszínek is jópofák de kár, hogy szinte semminek a bemutatására nincs idő. Ugrálnak ide-oda, csak hogy minél több mindent bepasszírozzanak a 2 órába. 20 percenként jelenik meg egy új figura, akikről kb semmit nem tudunk meg, de 3 percnyi képernyőidő után persze mind
Nálam a SW-ban mindig az erő volt a leggyengébb láncszem. Egyszerűen nem bírom az olyan figurákat, akik mindenféle erőterekkel meg ilyenekkel operálnak. Igen,tudom hogy mese, de akkorse 😊 Itt meg aztán minden 5 percre jut egy lebegtetés, villámszórás, meg "kézrátét".
4/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Holy fuckin' hell...
8/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak mert ő ugyanúgy elhajította. 😊
Na végre! Nekem nagyon tetszett. Ezerrel volt benne nosztalgia faktor, de inkább így, mint full ostoba bazári szemfényvesztésekkel (TLJ)!
Most én nem értem igazán a fanyalgást! Volt benne minden ami, egy Star Wars filmbe kell! Izgalom, misztikum, szívhez szóló részek, vívódás (minden értelemben 😊).
A TLJ után ez kimondottan egy fényes csillag az égen! Persze így most még jobban utálom rian johnsont, pedig már eddig is szívből utáltam azt a férget! Mert bár ez a rész kimondottan jól sikerült, de az a faszparaszt tönkretette a trilógiát...
A kiszólás kimondottan tetszett:
8/10
6/10
Sok hű-hó, semmi izgalom. Ami lett volna, azt meg gyorsan rehabilitálták.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem már a 7-dik résztől nem tetszik ez az egész széria, és ezzel sem tudták visszavarázsolni a kedvemet hozzá. Olyan mint egy leeresztett lufi. Kifáradt a koncepció, kár is lenne tagadni. Még a Mandalorian tartja bennem az érdeklődés pislákoló lángját, különben már hátat fordtíottam volna a teljes SW univerzumnak. Mondjuk még a Zsivány 1-es értékelhető volt. De ennyi.
De szép bauxit, honnan van?
Úgy érzem ez a film csak azért készült el, hogy Tarantino forgathasson 50-es, 60-as, 70-es évekbeli film, tv részleteket. Nem volt szar, csak nem volt benne semmi. Kivéve a végét. Ha erőszakról van szó Tarantino mindig hozza a kötelezőt. Az menő volt..
5.5/10
Eléggé fáradtan és kedvtelenül ültem be a filmre tegnap. Nem sok kedvem volt elmenni, ami nem a film miatt volt, csak egyszerűen kimerült voltam. De mivel a jegyet már korábban megvettem, így "muszáj" volt. Ami így rá is nyomta a bélyegét az egészre. Még el sem kezdődött a film, de már azt vártam, hogy vége legyen... 😄
Azért próbáltam élvezni a filmet amennyire lehet. Ami sikerült is, mert elég gyorsan elreppent ez a bő 2 óra. Persze ebben nagy segítségre volt a tempó is. A 2. fele jobban bejött, mint az első. Rey és Kylo kapcsolata ennek az új trilógiának az egyik fénypontja. Az Uralkodó visszahozatala, bár szerintem stílusos volt, hogy ő zárja is ezt az egészet, mégis látod, érzed, hogy nem rá volt ez eredetileg kihegyezve. Mindent összevetve én pozitívan távoztam a moziból, de mindenképp újra kell ezt néznem... 😄
6/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
DE azért látom így is megértetted a jelentését.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hát mint különálló film nem volt rossz, de mint a sorozat része már nem volt számomra annyira positive, főleg mint lezárás.Mert még mindig hagyott nyitott kérdéseket.
Hosszú, unalmas, néhol vérgagyi CGI. Ez a maffia korszak amúgy sem a kedvencem, de voltak már ettől jobbak is a témában.
4/10
Hobbs és Shaw
Szintén hosszú és unalmas, de ebben legalább volt eksön még ha túlzott baromság is. Idris Elba jól hozta a gonosz "fekete szupermen" figurát. El tudnám képzelni önálló filmben ugyanebben a karakterben.
5/10
The Invitation
Az első órában kb semmi nem történik, de mégis kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki belőle. A végét pedig egyszerűen lezavarják, semmi lacafaca, durr bele 😊
6/10
Kidnapping Stella
3 szereplős emberrablásos. Egynek jó volt.
6/10
Ready or not
Jobb lett, mint amire számítottam, pedig csak egy sima embervadászatos film. Jópofa 😊
7/10
Ad Astra
Jóvolt. A roveres, üldözéses jelenetet eléggé tölteléknek éreztem, de összességében tetszett.
8/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.12.17. 05:10:16
Turgistan állam kitalált is meg nem is. A 3.sz-6.századig létező Szászánida Birodalom egyik tartománya volt, amit tulajdonképpen "kölcsön vettek" az írók.
Persze nem magamtól vagyok ilyen okos, én is innen tudom.
(Mellesleg eleve hülyén adta volna ki magát, hogy létező országot állítanak be úgy, hogy véres diktatúra van, és a vezetőt meg kell ölni)
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2019.12.16. 19:21:21
Egy lepukkant erőművet és környékét földrengés rázza meg, aminek következtében bajok keletkeznek az erőműben. Aztán csak egyre nagyobbak lesznek a problémák.
Erősen érződik a filmen, hogy az eseményeket fukushima inspirálta. Bár vittek bele egy teljesen felesleges politikai subplotot, ami aztán úgy semerre sem futott ki. Amúgy tele ven over the top alakításokkal és helyzetekkel. Mintha direkt mindent így akartak volna csinálni, hogy még drámaibbnak tűnjön a helyzet. Viszont elég jól van rendezve ahhoz, hogy így is működjön a film. Elég feszes a tempó ahhoz, hogy ne nagyon lehessen unatkozni. A vége pedig nagyon erős...
8/10
Túltolod Bélám.
Csak mert megjegyzek valamit a fórumon ami szerintem hiba, akkor az már balhé. Értem.
Ahogy már említették elöttem is, tipikus Bay-film. Látványos, sztori alapszintü, láttunk már ilyet sokszor, a megfelelö helyeken vicces, viszont Bay-hez képest kicsit véres. 😊 Sebaj, jól szórakoztam rajta, lehet, hogy még elöveszem 1-2szer, majd meglátjuk.
7/10
Jumanji - A következö szint
Tegnap elmentem moziba megnézni, úgyse volt mit csinálnom. Megérte. Az elözö részt szerettem, láttam már párszor, ezt is elö fogom venni még jónéhányszor. Az elözö film színvonalát hozta humorban, a sztori ugyanaz, mint az elözöben, csak több ellenséggel meg erösebb föbossal. Kaptunk két új szereplöt Danny deVito és Danny Glover személyében, mindkettö telitalálat, ahogy bekerülnek Jumanjibe, onnantól kezdve garantált a röhögés. A filmet pedig természetesen úgy fejezték be, hogy lehet ebböl még folytatás (lesz is, ahogy a nyitónapi bevételeket nézem).
8,5/10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nem használnak létező országot? Érdekes, ezt más filmekben meg tudták oldani (Sokovia).
Bármiben lefogadom, hogy ha megkérdeznéd a film alkotóit, azt sem tudnák mi a különbség Türkisztán és Türkmenisztán között.