Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
A kozosségi élmény ahol barátokkal/ismerosokkel/idegenekkel zárt/elsotétitett térben szórakozol, az a DISZKÓ!

A mozi az egy filmSZÍNHÁZ, ahol egy ALKOTÁS megtekintésére váltasz borsos áron jegyet. Csak szólok, hogy azért ne keverjuk.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

öregharcsa
Battleship

Könnyed szórakozás, némi humorral nyakonöntve, kecijó kinézettel. Marha nagy történetet nem vártam egy Torpedó játékból készített filmnél. Nekem bejött...
7/10

http://pspfilez.extra.hu/

Grand Theft Auto IV - The Trashmaster

mint amatõr machinima: erõs közepes

Sir Quno Jedi
B@szki, én azé rakom fel a szemüvegemet, mert különben szart sem látok a filmbõl! 😄 Nem azé, me sznobkodok! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De ez így egy nagy marhaság ! <#ejnye1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyárban az apjáék a futószalagon tervezték Parkert, hog õ legyen a Pókember ? <#wilting>
Seth
Én ennek örülök,végre nem a tucatszor elmesélt eredettörténet

PSN ID.: Beegabor

Marc Webb rendezõ megmásította pókember háttértörténetét !<#szomoru2><#levele>
Megváltoztatták Pókember eredetét A csodálatos Pókember mozifilmben<#szomoru1><#falbav><#fejvakaras>
"Nem a pókharapás adja Peter Parkernek a képességeket, csupán aktiválja azokat, melyeket az apja helyezett bele a genetikai állományába. Nem a véletlennek köszönheti szupererejét, hanem így tervezték”.

Marc Webb rendezõ elárulta, miért döntött úgy, hogy nem pofája lesz a Gyíknak:
“A képregényben többféle külalakja van a Gyíknak” - magyarázza. “Van, amelyiknek pofája van, de én olyat szerettem volna, amelyik jobban ki tudja fejezni az emberi érzelmeket, meg szerettem volna tartani Rhys színészi játékát a lényben.”
<#beka3>
A hírinnen van.
mflex
😄!

What about the forests?

Atisz
Te mikor voltál utoljára magyar moziban? 😊
Már itt sincs feltétlenül vetítõbirizgálás és pattogatott kukorica dobálás (már csak azért sem mert a pk ára megközelíti egy középkategóriás étterem fõfogásának árát). Egyébként szerintem ez a mozihoz hozzátartozik(/-na), mindig is zavartak a szemüveget felrakó (!) megfeszítetten érdeklõdést mutató emberek a mozikban.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ne érdekelne a film (mivel arra nem ülök be logikusan), hanem azt, hogy a mozi azért elsõsorban közösségi élmény.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jakuza001
Az ero kronikaja
3/10

Hulladek kategoria.

LoSA
Csont nélkül
6/10

Nekem tetszik, aranyos kis film.

QuippeR
chronicle
egyszer nézhetõ / 10

nem volt vele semmi különösebb gond, nem is csöppentem el tõle.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

berczely

Amazing Spider Man képregényben A Gyík. Teljesen hasonló a feje szóval korrekt.

Sir Quno Jedi
Ha dumál lefejeljük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TaRka0107
Hát nagy a pofájuk akkor úgy mondom.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

CSOCSO
bekepzeltseg nem tudom honnan jon de mas a kultura.... Szerencsere nem dobaloznak kukoricaval 😄 Engem zavar az itteni mozizas. Valszeg ot is zavarna a halal kuss a magyar moziteremben 😄 Alig birna vegig ulni a filmet gondolom 😄
aabyssx
Köszi, az is megvan, megnézem majd.

www.youtube.com/aabyssx

Szabi84
A Yellow Sea egy tök frankó koreai film, szerintem nézd meg.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LoSA
Ezt a filmet nem ismerem, de szívesen megnézném! 😊

Egy olasz film volt hasonló, sajnos nem tudom a címét vagy 20 éve láttam, de zseniális vígjáték volt. A Napoli sztárjátékosát aki kb. Danny DeVito alkat volt és nagy vörös bundesliga sérós haja, elrabolják birkapásztorok, mert fogadtak a mecsre. De találnak egy hasonmást (arra már nem emlékszem miért kell) aki parókával tök ugyanolyan és kínos kalandokba keveredik a focisták szállodájában, mert a focista bomba nõje mindig dugni akar, többen ki akarják nyírni stb.
hatalmas vígjáték volt, aki tudja mi ez megköszönném
DeerHunter01
Engem is megfogott, el is b@szta a napomat 😄
Én is ajánlom, de tényleg többször nem tudnám megnézni. Ahogy mondod, zárt helyen, hosszú idõ elteltével lehet ilyenek lennének az emberek, de szerintem akkor még csak pár napja voltak ott, max 3. és már így megváltoztak, az szerintem túlzás volt.

\"Erről van szó!\"

bexinho
Elég nyomasztó volt a hangulata. Kis költségvetésû film volt, látszott is az egyszerû kellékeken, viszont nekem annyira megfogott, hogy merem ajánlani ismerõsöknek. Elég durva volt, amit a vége felé csináltak, de viszont teljesen elképzelhetõ szituáció! Zárt helyen, hosszú idõ elteltével a betegebb személyiségek felerõsödnek, és állattá képesek változni... (film is jól bemutatta)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

tigeroo
sztem a csont nélkül 😄
DeerHunter01
3 mp google keresés volt 😄
tessék

\"Erről van szó!\"

LoSA
Srácok... Van egy film, nagyon régi!

Nem tudom a címét, sajnos se a szereplõket. Arról szól, hogy egy pasas egy Boston Celtics játékost "elrabol", mert azt akarja talán, hogy a másik csapat nyerjen? Vagy azért, mert megharagudott rá, mert kikaptak?! Nem tudom már pontosan. Ez egy vígjáték egyébként. Nem ismeritek véletlenül? 😊

Már meg is találtam... Csont nélkül

DeerHunter01
The divide
nem tudom értékelni, a film nagyon jónak indult, de aztán kurva beteg dolgokba ment át az egész...
az már túl sok volt, mikor befogták szex rabszolgának azt a nõt, meg lenyírták a hajukat és úgy néztek ki mint valami elvetemült MM rajongók

egyszer érdemes megnézni, de többször nem nézném meg, még ha fizetnének se...

\"Erről van szó!\"

bexinho
Chronicle 6/10

Kicsit csalódott voltam a végén, de átgondolva nem volt rossz. Viszont mégegyszer nem tudnám megnézni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

tigeroo
teljesen korrekt szvsz, ember is, gyík is, ha elcseszett, akkor jó.
Ilyen elcseszett feje lesz a Gyíknak az új Pókember filmben...<#szomoru1>
aabyssx
Múltkor kérdeztem japó, vagy koreai mobster filmeket, kaptam is párat, meg is néztem párat. Tetszettek, érdekeltek / 10.

Street Mobster - ez régi, de nézhetõ, habár hangulat és gyomor azért kell hozzá;
Battles Without Honor and Humanity - ez is régi, nagyon nehezen nézhetõ, hosszú is (vagy 5 film), ennek ellenére zsúfolt, de én simán végignéztem;
Outrage - ez nagyon könnyen nézhetõ, már modern, új film, simán jó film, szövõdményes sztorival, nem találtam ki elõre, hogy mi lesz (Kitano az egyik fõszereplõ amúgy).

www.youtube.com/aabyssx

TaRka0107
Akkor Amerika tényleg tele van beképzelt faszokkal?😄

Nekem a legutóbbi ilyen élményem tavalyra tehetõ, a Méh (Womb) c. filmet néztük rohadt nagy kussban, igaz voltunk vagy 5en rajta, ebbõl ketten mi a csajommal😄
Mondjuk a végén már kínosan éreztem magam már mindenhogy feküdtem a székben de nem volt jó. A film se.

Golyo69
Avangers

A 3D -tõl nem estem hasra de a film az tetszett 😊
Tegnap este néztem én is a moziba és sztem is sötét volt! A jelentek látványosak voltak! A legnagyobb Vasember és Hulk 😄 Jókat röhögtem rajtuk 😄
10/8

GGMU

Szabi84
Itt nálunk nem is volt benne 3d ráadásul a szemüveget is megvetették velem.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sir Quno Jedi
Két képet vetítenek a vászonra különbözõ polarizációval és egy-egy szem ebbõl csak az egyiket látja. ERGÓ fele fényerõt kapsz ahhoz képest, mint amit a vetítõgép odatol neked a vászonra. Ha szemüveg nélkül néznéd 2D-ben, úgy hogy ugyanannyi fényerõt tol a vetítõgép, akkor dupla fényerõt fogsz tapasztalni, mert mindkét szemed ugyanazt érzékeli.

CSOCSO
Lezeres szemcsik vannak othon vagy polaris??? Nalam itthon a lezeres szemcsi valoban sotetebb kepet ad. A moziban a polaris szemcsi nem zavart meg egyszer sem. Nem tunik fel, hogy sotetebb lenne. Avatarban volt eleg sotet resz, semmi gond nem volt vele. Amugy nem a 3D miatt akadtam ki, hanem a DVD minoseg miatt.
Sir Quno Jedi
Abba igaza van feltétlen, hogy a 3D-s film sötétebb, mert fele fényerõ jut a szemedbe a technológia miatt és nem tudják dupla fényerõvel vetíteni, mivel a gépek nem erre vannak eredetileg felkészítve. Thornál a sötét jelenetek alig látszanak pl. míg szemüveg nélkül teljesen rendben vannak.

CSOCSO
loooooooooooool. Itt csak olyan van, hogy magyarok maskor is nevetnek mikor az amerikaiak nem. Avagy nem nevetunk mikor ok nevetnek.
CSOCSO
Jezusom... milyen mozikba maszkaltok magyarorszagon?
Atisz
Nem, itt Magyarországon csak az élõ szereplõknek (értsd: színház, opera - vagy ha a premiervetítésen ott van egy a film készítésében résztvevõ személy) jár a taps.

Sose értettem ezt a hülyeséget, hogy ilyenkor mit tapsolnak és miért? A vásznat? Vagy a mozigépészt?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ha a Ravasz, az Agy... és a Snatch után nézed meg, akkor jóindulattal is csak unalmasnak mondható 😊

ProGabe
Az egyik legjobb ilyen élményem még anno a Mátrix alatt volt.
Kisvárosi mozi, a film elején mindenki vihog, száll a levegõben a pop-corn, mindezt a durva nyitójelenet ellenére. Gondolom csak félszemmel nézték a gyökerek. Aztán egyre jobban elhalkult a terem, ahogy haladt elõre a történet.

Eljutottunk arra a pontra (vigyázz, spoiler, ááááá! 😄), amikor Moprheus ül Neo ágya mellett és megkérdezi: "Akarod tudni, mi az a Mátrix?". Pár másodpercig kb. nem lélegzett senki! Totál kuss volt! "Végre megtudjuk, ezért jöttem!" Órási volt!

Hozzáteszem, manapság ez sajnos elképzelhetetlen, hiszen túl sok mindent lelõnek a trailerek. Talán az új Batmannél tudok hasonlót elképzelni: biztos vagyok benne, hogy Nolan tartogat valami pofátlanul nagy fordulatot, ill. érezhetõen nem lõttek le még semmi poént. A másik reményem meg ugye a Prometheus, ha csak az ígéretek fele igaz a sztorit illetõen, akkor nagy kussolások lesznek a teremben.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
Igen a kesoi idopont jo valasztas.
Legkomolyabb elmeny a Gran Torino utan volt.
Nemcsak a film alatt volt vegig csend de a film vege utan is tobb tucat ember maradt a moziban es csak pislogott ki a fejebol.Sose felejtem el azt a par percet.
Kellene szervezni sgs kozos mozizast.
Film utan egybol mehetne a fight xD
Totti5
Eddig 2 film volt amit kulturáltan végigültek... Batman és az Avatar, ahol egy szisszenés nem volt olyan döbbenten nézte végig a közönség a filmet, pedig csurig volt a nézõtér. Lehet este 10re kell menni, mert a huligánok olyankor már ágyban vannak...

A Silent Hill alatt ami korai vetítés volt, a kis suhancok elkezdtek röhögcsélni mindenen... már oda kellett szólni nekik, hogy kuss legyen.

Persze általánosítani nem lehet, mert hülyék mindenhol vannak és bármikor felbukkanhatnak...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo

desigo
Viszonylag kulturaltak a magyar nezok.
Inkabb az a zavaro,hogy a poen egyes gyengebb kepessegunek kesobb esik le es akkor kezd el nevetni mikor mar a kovetkezo jelenet megy.
Tobbszor elofordult,hogy nem hallottam par szot a faziskeso nevetok miatt.
Shep
Tegnap megnéztük az Avangerst, jobb híján 3D-ben. A film jó, karakterek hozzák azt amilyenek a képregényekben de a képminõség egy gyalázat volt. DVD szintet sem ütötte meg, ráadásul tök sötét volt az egész. Nem értem miért kell a 3d-s szart erõltetni, normális képminõség helyett?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kaposi1
Magyarországon max röhögést , meg csámcsogást hallasz a film alatt a nézõktõl.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

CSOCSO
Avengers

Eddigi legjobb akciohos film. Igazi csihipuhi cucc! 3D ben neztem es a hangrendszert NAGYON feltekertek! Majd szet esett a haz! OMG nagyon jo volt!

Egyedul azt utalom ezekben a filmekben, hogy valaki mindig alkot valami durvat es kozben csalodunk a masikban, hogy ugyan mar ennel erosebbnek kene lenned. Mindenesetre egy-ket osszecsapasnal orgamus kozeli allapotba kerult az egesz moziterem 😊 Szerintem ujra nezem IMAX ban majd. <3
3D nagyon zsir volt. Ketszer volt csak zavaro 1-1 jelenetnel...

Egy valamit magyarazzatok meg nekem ( SPOILERRRRRRRR!!!!) Magyar mozikban is tapsoltak meg eljeneztek az emberek mikor hulk leverte az elso nagy kukac szornyet???? vagy mikor megjelent az elso szuperhos? Olyan idegesito az amerikai nezo, hogy le tudnam uvolteni HULK hajat fel tudovel! Rendesen tomboltak egyes resznel! Mikor az egyik ember felallt, hogy o nem terdel le Loki elott rendesen felboztuld a tomeg, meg beszoltak emberek hogy yeah meg amen meg ilyenek. Mikor a hulk emberi formaban felkiabalt es a csaj ratartotta a pisztolyt megszolal mogottem a feka csaj, hogy Oh, snap! Azon kivul, hogy mindenki mas vihoraszott meg beszolt vmi mast.... AAAAAAAAAAAAARGHHH! ruhellek moziba menni.
TaRka0107
Én is láttam, már másodjára, de megint nagyon jó volt.