Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja hogy,nem zsíros húsokon élnek.
felõlem aranytálon is osztogathatják a büdös rizses halukat algába csavarva, attól még egy szaftos steak-nek a közelébe sem fog érni soha...
(Dokumentum film, de több annál)
Vigyázat, tényleg megkívánod a sushit, és minden mást, amit a filmben látsz! S egyik ámulatból a másikba is esel.
Erõsen ajánlom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Úgy látszik terjed a batman betegség, azaz a készítõk azt hiszik, hogy ha menõn beállítják a fõhõst, aki menõn néz ki és mély hangon beszél, akkor az már elég egy jó filmhez...
20%
Életrevalók
Ez szinte tökéletes.
90%
A remény rabjai
Ez is szinte tökéletes!
90%
"It's coloring time in class again, YAY!!
Just like every coloring time your teacher gives everyone a random color from the crayon box. Today you got green and you draw an aligator.
The teacher loved your alligator and decided to spend the rest of the day talking about reptiles. This is a turning point in your life because you realize how much you love reptiles and that love stays with you your entire life. Fast forward 30 years and you are a world renowned biologist who specializes in reptilian behavior. The ladies adore you and you make millions of dollars every year.
Now back up. You only got green because little Sally got green yesterday and put it back in the crayon box next to the yellow that you got yesterday. And she only put it in the box next to yellow because she was the last to put her crayon away since she had to blow her nose and missed the teachers first go round to collect crayons. If she hadn't blown her nose yesterday she would have put her green crayon in first and that would have changed the order of crayons in the box. You would have instead gotten pink and drawn a picture of a heart. Your teacher loves your drawing and decides to talk about hearts. This also is a turning point in your life. You decide to study medicine and end up a renowned heart surgeon. Unfortunately you have always had a love of reptiles for some reason and while performing surgery on a patient you find yourself thinking about alligators and accidentally put their heart in backwards. Your patient sues you for malpractice. You lose your license and end up homeless and on the street.
So the outcome of your life hangs on wether or not Sally blows her nose at just the right moment when you're in kindergarten.
TL;DR If Sally doesn't blow her nose in kindergarten you're fucked."
Ez az elmélet nagyon egyszerûen.
Persze, nem teljesen fair hibának felróni, hisz csak elmélet, de a másik oldalról közelítjük, ha író lennék nem írnék idõutazós filmet, csak múltból jövõbe.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Többször is elõfordul, hogy az öreg Joe emlékszik olyan új dolgokra, amelyek a fiatal Joe-val történnek idõközben (és ilyenkor mindig mondja, hogy mekkora hülye 😊 ).
- A jövõ non-stop változik, legalább három jövõ alakul ki (amikor lelövi az öreg Joe-t és késõbb õ maga lesz az; amikor hezitál és elmenekül; és a végén amikor öngyilkos lesz). Az ilyen dolgok, mint a kép, csak a sorsfordító eseményeknél fontosak, jelentéktelen dolgok 30 év múlva semmi kihatással nem lesznek. A fiatal Joe csak azért akarja a képet látni, hogy biztosan elkerülje a nõt és így megmentse õt a jövõbeli haláltól. Akkor még nem tudja, hogy az öreg kire vadászik.
Ettõl függetlenül nyilván vannak "hibák" filmben, a szokásos paradoxonok miatt. Persze nagyon ezeken sem érdemes agyalni, mivel senki nem ismeri egy idõutazás következményeit, ezért kérdéses, hogy érdemes-e hibának felróni, amit csak mi gondolunk, hogy ennek meg annak így és így kéne történnie 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ebédlõben a múlt azt mondja, hogy rátekint a jövõbruce szeretõjére, és mivel tudni fogja, hogy ne szeressen bele, és így a kép majd jól elfog tûnni jövõbruce nyakláncából, ez ugye a "butterfly effect", mind szép és jó, de ha használják ezt az elméletet, akkor a jövõ nonstop változna és ellehetítlené a filmet.
stb.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
OFF: Polarizációban van érdekesebb dolog is. Van két 45 fokban elforgatott polár lencséd, az egyik kizárja a fotonok 50%-át, a másik a másik 50%-át. Egymás után teszed nem megy át semmi. Eddig oké. Na most ha veszel az elsõbõl még egyet és az egész után teszed, akkor hoppá átjön a fény egy része, mert "visszaforgatta" õket. No de hol vannak a fotonok a második és harmadik lencse között?
Nem szar ez!
Igen, a karakterek érdektelenek. Egyik színész játéka se fogott meg. Sablonos vacak karakterek, kicsit a robot volt érdekes, és annyi.
A történet, kiszámítható. Az is kissé sablonos, sejteni lehetett, mikor ki fog meghalni, most mészárlás lesz, most húha lesz.
De látványos volt, nem volt unalmas. Logikátlan volt néhol persze.
Mind ezt el lehet rá mondani, de erz a film nem egy rossz film
Simán érdemel egy 7 pontot tízbõl. Nem fogom évente újra nézni, de szórakoztató volt, szóval nem értem ezt a fene nagy utálkozást, amit nagyon sok helyen olvastam a filmmel kapcsolatban.
Vagy 20 éve jártam ott. Vagy még több is. Talán a Breakin'-t néztük meg akkori cimborámmal Halállal. Az ürge azért kapta a becenevét, mert szó szerint csont és bõr volt. Cigin sörön és zenén élt. Te jó ég, de rég volt!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Inception: Mindkettõ körpolarizált. Azt viszont nem tudom megmagyarázni, hogy ha egyszer már pl a bal üveggel polarizáltam a fényt, akkor ha mögé teszem a jobb üveget (több szemüveget adnak a tv-hez ugyebár), akkor miért nem kapok fekete képet? O_o Annak az üvegnek megfelelõ sorokat látom ugyanis, amit a tv-hez közelebb helyeztem el...
Csocso: itt Gödöllõn aktív szemüveges mozi van <#zavart1>#zavart1> Azzal a szemüveggel viszont tényleg van baj, mert túl keskeny, nagyon felül a dioptriás szemüveg keretére...
Korrekt animációs film, jobb mint sok élõszereplõs. Jobban épül az elsõ részre, mint az eddigiek és egyszer mindenképpen érdemes megnéznie annak, akinek az eredeti elsõ rész tetszett.
Elõrebocsátom, hogy a sokak által lehúzott és zsékategóriásnak minõsített, Stallone féle Dredd bíró nekem tetszett. Igaz, hangulat kell hozzá, de a mai napig idézgetünk a haverokkal az átokföldi redneck banda, Csókos, Kócos és Apppa egysorosaiból.
Az új Dredd teljesen más, mint a régi volt: mocskos, véres, sokkal kevésbé steril. Dreddbõl nem egy makulátlan igazságosztó, hanem egy kíméletlen, megrögzött zsaru lett.
A történet faék egyszerûségû, és eléggé a The Raid/Serbuan Maut, egyébként kiváló csihi-puhi indonéz filmre hajaz. Ellenben az új Dredd már nem a lightos akciófilm kategória, néhol meglepõen brutális lett: bõven kijár neki a 18+ plecsni.
A látványvilág helyenként kifejezetten tetszett: végre egy olyan sci-fi, ahol a messzi jövõben sincs mindenkinek a kezébe integrált telefonja, és nem csillog minden sterilen.
Jobban élveztem, mint az új Emlékmást: míg ott a lélek egy szikrája sem volt meg a mesterkélt világban, és szinte végig untatott, itt a készítõk részérõl legalább a lelkesedés érezhetõ.
Nem csodálkozom hogy sokaknak nem tetszett, mert erõsen rétegfilm - viszont messze nem nézhetetlen.
10/6
nem azzal van a baj, hogy nem jön fel a szemüveg a szemüvegre (glassception! 😊) hanem, hogy kényelmetlen... nyomja az ember orrát, mindig meg kell igazítani mert lecsúszik a helyérõl...stb.
Bazinga!
Három alternatívám is van..
1) Hogyan lopjunk felhõkarcolóból?
2) Hogyan lopjunk Ferrarit egy felhõkarcolóból?
3) Rablás a toronyból (Tower Heist)
A címétõl eltekintve ez egy tipp-topp kis film<#eljen>#eljen>
Aki emlékszik még és akinek tetszett a
Farris Bueller szabadnapja (amit miért is ne: "Meglógtam a Ferrárival" címmel vetítettek annó<#nevetes1>#nevetes1>) annak ez is fog tetszeni.
Ez megint egy jó film jó színészekkel és jó sztorival.
10/9.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ha az otthoni tvnek a szemcsijebe kell elem akkor az infras. Ha nem akkor az passziv polarizalt.
Egy ruppótlan moslék az egész! Ha nem Dredd címen, hanem mondjuk a "Nagyon kemény zsaruk visszavágnak 12." címen adják, akkor talán a Story TV megvenné hétfõ délelõtti mûsorsávba. Dredd marad a Sly féle, ez kuka.
Szemüveg + passzív 3d szemüveg (cinema city) teljesen jó.
Ha a mozis szemüveg nem passzolt a tiédre, de találsz passzív 3D tv-hez való, neked megfelelõ méretût, menj be azzal.
Remek sci-fi,magyar rendezõvel,a korhoz képest egészen szép trükkökkel.Kiváló remake-et lehetne ebbõl csinálni,fõleg most hogy itt a Nibiru hisztéria.
Amikor megállt a Föld (1951) 10/6
Egyaltalan nem volt ubergaz. Kozepesnel jobb volt de valoban nem sikerult olyan jora mint vartam. Neha nagyon veresen van megcsinalva mikor kiszakad az ember feje vagy szetloccsan a homloka. Mondjuk ez nekem oke volt de a felesegemnek nam tetszett.
legyen 7/10
Total Recall jobb volt szerintem.
Alapvetõen a film minden mondanivalóját láttuk már más filmekben jobban kifejtve. Itt kb 30 percet kaptunk mindenbõl. Teljesen megértem azokat akiknek nem tetszett (nekem sem). Szerintem sok embernek azért tetszett mert többet gondol bele a filmbe mint amirõl szólt. Elvarázsolja õket, hogy a színészek több eltérõ szerepet játszottak eltérõ történetekben és ezért több kapcsolatot gondolnak a dolgokba mint ami benne volt. Viszont kihagyni nem érdemes mert biztos sok beszélgetés alapja lesz ha másért nem is akkor azért mert megosztja az embereket 😊.
U.I.: Volt pár maszk ami nagyon gagyira sikerült :S
Epic volt, jól tettük hogy tegnap megnéztük a Lotr részét így naprakész, friss élmény volt annak a bevezetése ami ugye kapcsolódik ennek a kezdéséhez.
Filmrõl mit is lehetne mondani. Ugyan olyan jó, ugyan olyan szép, ugyan olyan brutál a zene és ugyan olyan hangulatos, magával ragadó a világ mint a Lotrnál. Én nem éreztem hogy ez gyerekesebb vagy mesésebb lenne, attól mert törpök és egy hobbit a fõszereplõ? és? a csaták komolyak voltak és nagyon jól néztek ki. Poénok kellõ mennyiségben és kellõ helyzetekben lettek ellõve, bár éreztem a félrefordításokat, hogy "trendibb" legyen.
Szinkron ettõl függetlenül magas minõségõ volt.
48 fps meg a 3D... õszintén? jó is volt meg nem is. Csatáknál CGInél jó volt a magas frém, máshol nem. Elején nagyon béna volt az egész mintha kézikamerával vette volna fel valaki meg a gyors mozgások... aztán megszokja az ember, de sose lesz jó. Jó a folyamatosság, de elvesz az élménybõl. Konkrétan alig éreztem az epic tájak bevágását hogy az tényleg epic... valahogy nem jött át a dolog és ez rossz volt. 3D az hasonló mint az Avatarnál, 1szer volt pofába mászás de akkor mindenki felhördült és ez jó, váratlan és hatásos! Amúgy meg fasza volt az egész.
Konklúzió: másztszí, HFR és 3D csak a teknó kedvéért, ha felhõtlenül bejön akkor szerencsés vagy, ha nem akkor... akkor nagy erõkkel várni kell a Blúréjt és újra megnézni, meg újra és a látvány jobban fog ütni standart frémmel.
( az ilyen mû volt és látszottak a maszkok meg a dekorációk a 49 fps miatt, az egyszerûen nem igaz... )
Elõre megvettem a jegyet a két következõ részre! Csak gyõzzem kivárni!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10