Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Többször is elõfordul, hogy az öreg Joe emlékszik olyan új dolgokra, amelyek a fiatal Joe-val történnek idõközben (és ilyenkor mindig mondja, hogy mekkora hülye 😊 ).
- A jövõ non-stop változik, legalább három jövõ alakul ki (amikor lelövi az öreg Joe-t és késõbb õ maga lesz az; amikor hezitál és elmenekül; és a végén amikor öngyilkos lesz). Az ilyen dolgok, mint a kép, csak a sorsfordító eseményeknél fontosak, jelentéktelen dolgok 30 év múlva semmi kihatással nem lesznek. A fiatal Joe csak azért akarja a képet látni, hogy biztosan elkerülje a nõt és így megmentse õt a jövõbeli haláltól. Akkor még nem tudja, hogy az öreg kire vadászik.

Dynamic
Pedig pont van erre utaló jelent is a filmben, vagyis, hogy Levitt tetteit látja Bruce, mert emlékként megjelenik a fejében.
Ettõl függetlenül nyilván vannak "hibák" filmben, a szokásos paradoxonok miatt. Persze nagyon ezeken sem érdemes agyalni, mivel senki nem ismeri egy idõutazás következményeit, ezért kérdéses, hogy érdemes-e hibának felróni, amit csak mi gondolunk, hogy ennek meg annak így és így kéne történnie 😊
Ams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Furcsa volt nekem, hogy a múlt sérülései hegként megmaradnak a jövõbeni bruce-on, de a múlt memóriája már nem.

Az ebédlõben a múlt azt mondja, hogy rátekint a jövõbruce szeretõjére, és mivel tudni fogja, hogy ne szeressen bele, és így a kép majd jól elfog tûnni jövõbruce nyakláncából, ez ugye a "butterfly effect", mind szép és jó, de ha használják ezt az elméletet, akkor a jövõ nonstop változna és ellehetítlené a filmet.

stb.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

PetruZ
Például? (Lehet, hogy csak én nem vettem észre valamit. 😊 )
Ennek ellenére panel és panel sem egyforma gyártón belül.

Ams
én meg pont a szokásos csapdák miatt nem tudtam élvezni.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

PetruZ
Looper (2012): Teljesen rendben volt, nekem nagyon tetszett, szerintem kellõen "okos" volt, hogy kikerülje a szokásos idõutazásos csapdákat. 8/10
RelakS
én úgy tudtam, hogy a passzív paneleket csak az LG gyártja, szóval sok variáció nemigen van 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
A fény is anyag. Ez alaptétel 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát pedig ez egy létezõ kísérlet és pont az a lényege, hogy pofán veri azt aki ragaszkodik még a materialista szemlélethez. Amúgy meg mondhatnám, a foton nem anyag, de az igazság az, hogy anyagi részecskével is meg lehet csinálni és a harmadik és második "szûrõ" között nincs jelen semmi, még is a negyedük átjut a harmadik vonalon ... de ez most nagyon OFF, és ennél sokkal furább dolgok is vannak.

IMYke2.0.0.0
Az anyag nem vész el... szerintem, egyszerûen visszaverõdnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért gondoltam, hogy bonyolultabb, mert pl. gyártón belül volt olyan, hogy nem a monitorhoz való szemüveget csomagolták el, hanem másik készülékhez valót (LG) és nem mûködött rendesen. Persze gyártó cserélte ha nem volt töketlen a vevõ és szólt.

OFF: Polarizációban van érdekesebb dolog is. Van két 45 fokban elforgatott polár lencséd, az egyik kizárja a fotonok 50%-át, a másik a másik 50%-át. Egymás után teszed nem megy át semmi. Eddig oké. Na most ha veszel az elsõbõl még egyet és az egész után teszed, akkor hoppá átjön a fény egy része, mert "visszaforgatta" õket. No de hol vannak a fotonok a második és harmadik lencse között?

Megnéztem a Prometheus-t. Hát oké, nem lett a kedvencem. Oké, tényleg nem az év filmje. De miért utálják ezt ennyien? Miért mondják hogy így szar, úgy szar?
Nem szar ez!
Igen, a karakterek érdektelenek. Egyik színész játéka se fogott meg. Sablonos vacak karakterek, kicsit a robot volt érdekes, és annyi.
A történet, kiszámítható. Az is kissé sablonos, sejteni lehetett, mikor ki fog meghalni, most mészárlás lesz, most húha lesz.

De látványos volt, nem volt unalmas. Logikátlan volt néhol persze.
Mind ezt el lehet rá mondani, de erz a film nem egy rossz film

Simán érdemel egy 7 pontot tízbõl. Nem fogom évente újra nézni, de szórakoztató volt, szóval nem értem ezt a fene nagy utálkozást, amit nagyon sok helyen olvastam a filmmel kapcsolatban.

Zephyr Retiring
A Corvin mozi már 3D-s?<#nevetes1>
Vagy 20 éve jártam ott. Vagy még több is. Talán a Breakin'-t néztük meg akkori cimborámmal Halállal. Az ürge azért kapta a becenevét, mert szó szerint csont és bõr volt. Cigin sörön és zenén élt. Te jó ég, de rég volt!

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

RelakS
ilyen gondom nem volt 😄

Inception: Mindkettõ körpolarizált. Azt viszont nem tudom megmagyarázni, hogy ha egyszer már pl a bal üveggel polarizáltam a fényt, akkor ha mögé teszem a jobb üveget (több szemüveget adnak a tv-hez ugyebár), akkor miért nem kapok fekete képet? O_o Annak az üvegnek megfelelõ sorokat látom ugyanis, amit a tv-hez közelebb helyeztem el...

Csocso: itt Gödöllõn aktív szemüveges mozi van <#zavart1> Azzal a szemüveggel viszont tényleg van baj, mert túl keskeny, nagyon felül a dioptriás szemüveg keretére...

PetruZ
Szerintem fel sem merült, hogy másoltak volna egymásról (tökmindegy, melyik melyikrõl), annyira más közegbõl származó filmek, és az ilyen zárt épületes sztorikat sem õk találták fel.
Dynamic
A tévedések elkerülése végett, a Dreddet 2010-ben kezdték forgatni, a script meg már jóval elõtte készen volt. A Raid meg 2011-es film. Mondjuk részemrõl inkább a Dredd látványvilágára és hangulatára szavazok, mint egy átlag "karate filmre", ahol ráadásul az összes látványosabb ütést-rúgást ellõtték a trailerben.
Sir Quno Jedi
Starship Troopers Invasion 2012

Korrekt animációs film, jobb mint sok élõszereplõs. Jobban épül az elsõ részre, mint az eddigiek és egyszer mindenképpen érdemes megnéznie annak, akinek az eredeti elsõ rész tetszett.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PetruZ
Dredd (2012): Vltak jó pillanatai, felvillanásai, a megalkuvás nélküli piros 18 karikás jelenetek is bejöttek, de túl szürke és jellegtelen az egész (és igen, erõsen The Raid érzésem volt nekem is). 5/10, az eredeti valamivel jobb volt (bár az sem a filmmûvészet csúcsa).
Dredd (2012)

Elõrebocsátom, hogy a sokak által lehúzott és zsékategóriásnak minõsített, Stallone féle Dredd bíró nekem tetszett. Igaz, hangulat kell hozzá, de a mai napig idézgetünk a haverokkal az átokföldi redneck banda, Csókos, Kócos és Apppa egysorosaiból.

Az új Dredd teljesen más, mint a régi volt: mocskos, véres, sokkal kevésbé steril. Dreddbõl nem egy makulátlan igazságosztó, hanem egy kíméletlen, megrögzött zsaru lett.

A történet faék egyszerûségû, és eléggé a The Raid/Serbuan Maut, egyébként kiváló csihi-puhi indonéz filmre hajaz. Ellenben az új Dredd már nem a lightos akciófilm kategória, néhol meglepõen brutális lett: bõven kijár neki a 18+ plecsni.

A látványvilág helyenként kifejezetten tetszett: végre egy olyan sci-fi, ahol a messzi jövõben sincs mindenkinek a kezébe integrált telefonja, és nem csillog minden sterilen.

Jobban élveztem, mint az új Emlékmást: míg ott a lélek egy szikrája sem volt meg a mesterkélt világban, és szinte végig untatott, itt a készítõk részérõl legalább a lelkesedés érezhetõ.

Nem csodálkozom hogy sokaknak nem tetszett, mert erõsen rétegfilm - viszont messze nem nézhetetlen.

10/6
precision
én a Corvinban voltam
nem azzal van a baj, hogy nem jön fel a szemüveg a szemüvegre (glassception! 😊) hanem, hogy kényelmetlen... nyomja az ember orrát, mindig meg kell igazítani mert lecsúszik a helyérõl...stb.

Bazinga!

Zephyr Retiring
Hogyan lopjunk felhõkarcolót?
Három alternatívám is van..
1) Hogyan lopjunk felhõkarcolóból?
2) Hogyan lopjunk Ferrarit egy felhõkarcolóból?
3) Rablás a toronyból (Tower Heist)

A címétõl eltekintve ez egy tipp-topp kis film<#eljen>
Aki emlékszik még és akinek tetszett a
Farris Bueller szabadnapja (amit miért is ne: "Meglógtam a Ferrárival" címmel vetítettek annó<#nevetes1>) annak ez is fog tetszeni.
Ez megint egy jó film jó színészekkel és jó sztorival.
10/9.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

n000rbi
+1

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

CSOCSO
Mozikban passziv azaz polarizalt szemuveges / elem nelkuli szemcsi van.
Ha az otthoni tvnek a szemcsijebe kell elem akkor az infras. Ha nem akkor az passziv polarizalt.
+1

Egy ruppótlan moslék az egész! Ha nem Dredd címen, hanem mondjuk a "Nagyon kemény zsaruk visszavágnak 12." címen adják, akkor talán a Story TV megvenné hétfõ délelõtti mûsorsávba. Dredd marad a Sly féle, ez kuka.
Lehet én tudom rosszul, de moziban nem kör polarizációt használnak, a passzív TV-nél meg nem?

RelakS
rövidlátó vagyok
Szemüveg + passzív 3d szemüveg (cinema city) teljesen jó.
Ha a mozis szemüveg nem passzolt a tiédre, de találsz passzív 3D tv-hez való, neked megfelelõ méretût, menj be azzal.

Samsara 2011 10/8
IMDb
Gyönyörûen fényképezett (70 mm -es) film, de nekem a Baraka jobban tetszett.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willenbrock
When World Colllide (1951) 10/8

Remek sci-fi,magyar rendezõvel,a korhoz képest egészen szép trükkökkel.Kiváló remake-et lehetne ebbõl csinálni,fõleg most hogy itt a Nibiru hisztéria.

Amikor megállt a Föld (1951) 10/6

precision
utálom a kontaktlencsét... 😊

Bazinga!

CSOCSO
Dredd

Egyaltalan nem volt ubergaz. Kozepesnel jobb volt de valoban nem sikerult olyan jora mint vartam. Neha nagyon veresen van megcsinalva mikor kiszakad az ember feje vagy szetloccsan a homloka. Mondjuk ez nekem oke volt de a felesegemnek nam tetszett.

legyen 7/10

Total Recall jobb volt szerintem.
Magnum PI
Cloud Atlas: 6/10

Alapvetõen a film minden mondanivalóját láttuk már más filmekben jobban kifejtve. Itt kb 30 percet kaptunk mindenbõl. Teljesen megértem azokat akiknek nem tetszett (nekem sem). Szerintem sok embernek azért tetszett mert többet gondol bele a filmbe mint amirõl szólt. Elvarázsolja õket, hogy a színészek több eltérõ szerepet játszottak eltérõ történetekben és ezért több kapcsolatot gondolnak a dolgokba mint ami benne volt. Viszont kihagyni nem érdemes mert biztos sok beszélgetés alapja lesz ha másért nem is akkor azért mert megosztja az embereket 😊.

U.I.: Volt pár maszk ami nagyon gagyira sikerült :S

Totti5
Hobbit

Epic volt, jól tettük hogy tegnap megnéztük a Lotr részét így naprakész, friss élmény volt annak a bevezetése ami ugye kapcsolódik ennek a kezdéséhez.

Filmrõl mit is lehetne mondani. Ugyan olyan jó, ugyan olyan szép, ugyan olyan brutál a zene és ugyan olyan hangulatos, magával ragadó a világ mint a Lotrnál. Én nem éreztem hogy ez gyerekesebb vagy mesésebb lenne, attól mert törpök és egy hobbit a fõszereplõ? és? a csaták komolyak voltak és nagyon jól néztek ki. Poénok kellõ mennyiségben és kellõ helyzetekben lettek ellõve, bár éreztem a félrefordításokat, hogy "trendibb" legyen.

Szinkron ettõl függetlenül magas minõségõ volt.

48 fps meg a 3D... õszintén? jó is volt meg nem is. Csatáknál CGInél jó volt a magas frém, máshol nem. Elején nagyon béna volt az egész mintha kézikamerával vette volna fel valaki meg a gyors mozgások... aztán megszokja az ember, de sose lesz jó. Jó a folyamatosság, de elvesz az élménybõl. Konkrétan alig éreztem az epic tájak bevágását hogy az tényleg epic... valahogy nem jött át a dolog és ez rossz volt. 3D az hasonló mint az Avatarnál, 1szer volt pofába mászás de akkor mindenki felhördült és ez jó, váratlan és hatásos! Amúgy meg fasza volt az egész.

Konklúzió: másztszí, HFR és 3D csak a teknó kedvéért, ha felhõtlenül bejön akkor szerencsés vagy, ha nem akkor... akkor nagy erõkkel várni kell a Blúréjt és újra megnézni, meg újra és a látvány jobban fog ütni standart frémmel.

( az ilyen mû volt és látszottak a maszkok meg a dekorációk a 49 fps miatt, az egyszerûen nem igaz... )

Elõre megvettem a jegyet a két következõ részre! Csak gyõzzem kivárni!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

engem valahogy nem érdekelt ki rendezte, a filmet élveztem és nekem bejött ! Természetesen az elsõt nem tudja überelni szerintem, de nézhetõ kategória a második is, nem nevezném szarnak...
az elsõt már vagy 4 szer láttam de mielõtt megnéztem a második részt elõtte újból pótoltam az elsõt újból.

szabadúszók
10/9
érdekes, picit gondolkozós, pörgõs a rendõri korruptságról és szennyrõl szóló film! Nekem bejött.

apaég
10/8
Adam Sandlert picit fura volt ezzel a filmbeli frizurával látni ,de jól hozta a formáját.
egész korrekt kis film, még nevettem is 1-2 jeleneten 😄

total recall
10/8
az eredeti filmet nem láttam (mindenképp pótolni fogom) de nem volt rossz. a végét nem értettem!
végül az elképzelt világban él vagy nem? :S

sokan emlegették a carlito útját, így következõnek szerintem ezt a filmet nézem meg.
következõ a sasszem lesz, aztán pedig a csillagok háborúja 2-3,at is pótolni kéne már...
daver88
The Millionaire Tour (Hiénák)

Fergeteges a magyar cím, legalább annyira, mint az egész film..😞

Alacsony költségvetésû, erõsen B kategóriás thriller (akció).
A film nagy része egy taxiban játszódik, elrabolnak valakit, akit ki akar fosztani két piti bûnözõ, mielõtt átadják õt a nagyobb halaknak egy bosszú kedvéért. Sorra járják az ATM-eket, hogy pénzt vegyenek le a kártyáról (ezt nevezik ugyebár "milliomos túrának"). Aztán persze kiderül, hogy senki sem az, akinek hisszük, elég gyenge tálalásban. A végén ismét jönne egy csavar, de a teljes kiszámíthatóság miatt inkább már csak kínszenvedés volt...Szerencsére csak 70 egy két perc a film...
5/10

u.i.: 2.0-ás angol (!!!) és magyar hangsávval érkezett, nem tudom, hogy ez végleges-e, de manapság ez már elég ritka...

szucsy89
A HFR verzióról valakinek valami tapasztalat?
Szabi84
Vagy kontaktlencse😄 Az Avatart én is szemüvegben néztem, de nem zavart.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

precision
The Hobbit

Teljesen korrekt, simán hozzá a Gyûrûk Ura színvonalat. Nekem nagyon tetszett 😊 Meg lesz majd nézve itthon is feliratos HD -ban, ha megjelenik.
3D verziót néztem... már megbántam. Mostmár tényleg nem fogok beülni 3D filmre addig míg be nem jön a szemüvegnélküli technológia. Rövidlátóként borzalmas, normál szemüvegre rávéve kényelmetlen és idétlen, szemüveg nélkül felvéve pedig homályosan lát a rövidlátó ugye... szóval sehogy sem jó. De ez már csak az én bajom, ez nem von le a film értékébõl semmit.

9/10

Bazinga!

Most adja a Film+ a Valami Amerikát. Hogy a fenébe lehet ilyen elb*szott akcentussal eljátszani a nagy amerikai producert!? <#banplz>
Tyler1
Ma este AXN-en A Hatfield - McCoy viszály premier este 9-tõl. Costner és Paxton 2 Emmy és 3 Primetime díjas wester minisorozata, aki szereti a mûfajt, az ne hagyja ki, az idei év egyik legjobbja.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"mert az átlag ember egy kategórián belül csak egy mûfajt akar"
Érdekes módon ázsiai filmekben és animációkban elmegy, az ottani fogyasztók ilyenek. Meg nekem is bejön.

Tatyla
végül is nekem az a véleményem neked az és én ezt tiszteletben tartom hiszen már évtizedek óta nem hiszek semmilyen kritikának,én magam megnézem és vagy tetszik egy film vagy nem,sajnos mostanában elég sok szar filmre pazaroltam el a drága idõt 😄
meg a vélemény ugye olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

daver88
Pontosan errõl van szó, amit írsz, egyszerre túl sok mindenrõl akar szólni a film, és ha végiggondoljuk a 6 sztorit, megkockáztatom, a 6-ból 4-5-öt simán el tudnám képzelni önálló filmként is...de így együtt sok.

Még annyi, hogy talán sok volt a 3 rendezõ a filmnek...2-2-2 sztorit kaptak mindhárman, és az eltérõ rendezési módok egymásba vágása tette ilyenné a filmet.

tigeroo
így van, a film sok irányba elmozdult, de nem állapodott meg stabilan egy ponton sem, a végén egy petyhüdt massza lett az egész.
tigeroo
tipikus ingerszegény amcsikápráztató film, semmilyen komolyabb feszegetés, mondanivaló nincs benne, az õslakóból kiragadott random 2 perces párbeszéd többet ér mint az a 3 órás szenvedés a moziban.

egyszerûen annyi mondanivalója van a filmnek, hogy szinte lehetetlen feldolgozni egyszerre: reinkarnáció, sors, rasszizmus, jog (klónok jogai), de még a zsidóságról is esik némi szó

namost, igen, ezeket megjeleníti, de olyan sablonosan hogy az már nekem fájt. semmirõl nem szól a film, de örülök hogyha ti ilyen pátoszi mondanivalót képzelegtek bele 😄
precision
szerintem az a baj a Felhõatlasszal amit a #71898 -ban is írtam...

túl randomszerûen vannak összekötve az egyes filmek, gyakorlatilag annyi a közös bennük, hogy ugyanazok a színészek játsszák a szerepeket, ráadásul adott színész egyszer pozitív egyszer negatív karaktert játszik, legalább ebben lehettek volna következetesek és rá lehetett volna fogni, hogy ez egy kapocs a különbözõ részek között

nekem ez a becsukódik az ajtó / vágás / kinyílik egy másik összekötés nem elég 😊

ez 6 film, egymásba van pakolva és így akar mûvészi lenni... mint amikor a mester ecsettel különbözõ színekkel csapkod egy vászon elõtt és ami keletkezik paca az az "õ mûvészete" 😊

a kevesebb néha több, sokkal jobb filmet is ki lehetett volna belõle hozni

Bazinga!

Hegi90
és ezt a sok tanulságot miért kellett egy három órás moslékba önteni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tatyla
valami ilyesmi érzést váltott ki belõlem is,gyanítottam hogy sok lesz a negatív kritika mert az átlag ember egy kategórián belül csak egy mûfajt akar csak az elméjébe fogadni,nem hogy még egyszerre minden az emberiséget alapjaiban mozgató témákat egy filmben összegyurmázni,ez olyan ha hozzá vagyunk szokva egy bizonyos étrendhez a gyomrunk nem mindig nyitott az újfajta ínyencségek befogadására...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

daver88
Cloud Atlas

Korántsem olyan szörnyû, mint azt sokan írják...egyszerûen annyi mondanivalója van a filmnek, hogy szinte lehetetlen feldolgozni egyszerre: reinkarnáció, sors, rasszizmus, jog (klónok jogai), de még a zsidóságról is esik némi szó...ezenfelül a 6 történet is teljesen más mûfajt elevenít meg: kaland, scifi, dráma, vígjáték, akció (thriller), romantika.
Sokan írják, hogy hat különbözõ, eltérõ történet van a filmben, ez így igaz is, ám ha jobban figyelünk, akkor azok a történetek valamilyen szinten kapcsolódnak egymáshoz, de legalábbis utalnak egymásra.
Szereplõk (akik amúgy nem kis nevek), remekül játszottak benne, ahhoz képest, hogy egyszerre több karaktert is alakítottak.

A lényeg tulajdonképpen az, hogy erre szokták azt mondani, hogy a kevesebb több lett volna...elképesztõen összetett film, és tényleg meg kellene nézni még legalább kétszer, hogy minden összeálljon benne...nekem két dolog jutott eszembe a végén: az egyik a Mr. Nobody címû film, a másik pedig Az ember tragédiája...
7/10

Tyler1
Dredd

Úristen ezt a gagyi szart. Totál unalmas sztori, nevetséges karakterek, filléres látvány, filléres effektek. Karl Urban még oké, bár Dreddnek rohadt gyenge lett, hiába vicsorít rendületlenül, de a 40 kilós Sarah Connor mint fõboss...röhej. Egy darabig tartottam magam, de ahogy megjelentek az álbírák, kinyomtam a csába, onnantól lett hiteltelen az egész film.
+ pont a szösziért, õ volt az egyetlen érdekes személyiség ebben a filmben, ez azt is jelenti, hogy a címszereplõt kb. le is játszotta a vászonról, ami igen szomorú.

Nálam Dredd marad továbbra is Sly, ezt meg mihamarabb elakarom felejteni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.