Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. TED
2. Warrior
3. Dark Knight Rises
4. A diktator
5. MiB 3
Legnagyobb csalodas: The Bourne Legacy
Nagy kedvencem volt a Bourne trilogia,franc tudja hanyszor lattam mar ugyhogy a 4. reszt nagyon vartam. Tegnap ejjel megneztem es oriasit csalodtam. Teny,hogy Matt Damon hianyzott (de nagyon!) de ezt meg valahogy eltudtam volna viselni HA! nem remunalmas a sztori. Az akciok jok voltak,nehol meg latvanyos is,de hianyzott belole az a brainstorming ami az elozo 3 reszt vegigkiserte. Ha mondjuk ez lett volna az elso resz,amit latok,akkor adnek ra egy 7-est,de a regebbi reszeket is figyelembe veve egy joindulatu 4/10-et kap. <#gunyos1>#gunyos1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. Looper / A Jövõ Gyilkosa
2. Warrior / A Végsõ Menet
3. The Grey / Fehér Pokol
4. The Dictator / A Diktátor
5. TED
+1 Dark Knight Rises
A Pi élete sajnos eddig kimaradt, és csak jövõ év elsõ 1-2 hetében pótolom majd a moziban. Ez módosíthatna némileg a listán, már ha tényleg olyan jó, mint a legtöbb kritika szerint. A Looper-rõl úgy jöttem ki a moziból, mint akit fejbevágtak - azzal az érzéssel, hogy jobb filmhez nem volt idén szerencsém. A sztori, a hangulat, a karakterek, minden nagyon egyben volt.
A nyári nagy blockbusterek szinte mindegyike csalódás volt, az új Pókember, a Csatahajó, a Bosszúállók, az Éhezõk Viadala, stb nem jöttek be túlzottan.
Az év csalódása:
Prometheus
1-The Dark Knight Rises
2-Life of Pi
3-Contraband
4-Skyfall
5-End of Watch
6-Into the White
7-The Amazing Spider-Man
8-Get the Gringo
9-The Avengers
10-Looper
(Érdekes,hogy se 9 se 10 pontot nem adtam idei fimre az IMDBn)
Színes állatok,növények,égbolt stb.
Megéri azt a pár száz Forint pluszt.
a PI életét van olyan aki látta?
Csak annyi kérdésem lenne,hogy érdemes 3D-ben megnézni vagy sem? Csak mert hallottam,hogy van 1-2 film aminek semmi értelme 3dben nézni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imádnivaló mennyire megosztó film lett, vagy 7+/10 értékelést látsz róla, vagy "mi a szar volt ez?" típusút <#nevetes2>#nevetes2>
szerintem kurvára szórakoztató lett (bár nem 8.5 mint elõször értékeltem, de egy 7.5-t simán megér), itteni házigazda morgott is miatta (bár szinte mindenkire) <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
Ez most valami paródia volt? Nem tudom elképzelni azt a jelenetet, ahol a Lionsgate egy konferenciatermében hosszú tárgyalóasztalánál, befolyásos öltönyös emberek társaságában ennek az ötletét valaki tök komolyan felvázolja, amire még valaki rá is bólint. Vagy Lionsgatenél mi lehet a koncepció mostanában? "Rúgjunk be is csináljunk szar filmeket"? Dredd után nem lehet véletlen, hogy megint ennek a stúdiónak a baromsága égeti ki az agyamat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Skyfall: Jó volt ez. Megvolt aspeciális hangulata,olyan letisztult,semmi nagy speciális látványosság. Ami akció volt azt jól tálalták,megvolt a maga drámaisága is.
Teljesen más világú ,mint a régi Bondok,de ezt eddig is láthattuk.
Totall Recall : Ebben kellemeset csalódtam,sok lehúzós komment,és összehasonlítás a régi Arnold féle változattal. Pedig alapjában véve nem sok hasonlóság volt a kettõ között. Kellõen mozgalmas,látványos,nagy gondom nem volt vele,kikapcsolódásnak tökéletes volt. Persze nem egy világmegváltó alkotás,de bõven nézhetõ.
Go Jeff Go!!!!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nos én a régi film nagy fanjának számítottam (csak moziban láttam 11x), de ettõl függetlenül ez is tetszett. Voltak benne égbekiálltó hülyeségek de alapvetõen kellemes kis akcióscifi volt. Épp eléggé más a sztori részleteiben ahhoz, hogy így is szórakoztató marad, hogy mondhatni "remake".
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amióta megvan, már vagy 5-szer belekezdtem, de pár perc után vmiért mindig feladtam: nem kedvelem az ilyen direkt karikatúraszerûre vett karaktereket az animációs filmekben, valószínûleg ez zavart. A nagy múltú képregényt sosem olvastam, én leragadtam anno a Góliátnál és a Rózsaszín Párducnál. 😊
Spielberg animációs filmje le sem tagadhatná a rendezõjét: a döcögõs kezdés után lépten-nyomon Indiana Jones utalásokba botlunk, csak úgy árad a régivágású kalandfilmek hangulata. A zene, a fényképezés, minden a dicsõ múltat idézi, nem is rosszul. A bazári üldözéses snittnél konkrétan az állam leesett, amikor vágás nélkül követi a nézõ az eseményeket perceken keresztül - zseniális epizód. Bár a mai, 'élõszereplõs' filmekben alkalmaznának ilyen sima és látványos kameramozgást az operatõrök az irritáló shaky-cam helyett! A Tintin látványvilága helyenként elképesztõen kidolgozott és részletgazdag, izzadhattak a grafikusok vele rendesen, ill. a munkaállomások a renderelésnél.
A történet egyszerû mint egy faék, akár csak a karakterek, mégis a film egy kellemes, látványos, bár világot nem megváltó Spielberg kaland. Bár az Indy 4 lett volna legalább ilyen jó..
10/7
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Könnyed kis szellemes vígjáték<#nyes>#nyes>
Egyszer nézhetõ alkotás.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
-Timberlaket bírom,a lopott idõben is jól játszott,ebben is jó volt. Mila Kunis miatt eyecandy 😄 Sztori lájtos,vannak elég jó poénok,egyszer nézõs,tipikus hideg téli délutánokra 6/10
Amerikai história X (1998)
-Hirtelen nem is tudom mit írjak,eszméletlen film,totál beszippantott,simán 10/10,és bánom hogy eddig miért nem néztem meg...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A nyomozó
kellemes kis magyar film volt 8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BTW: Margin call: én azóta olvasok ilyen jellegû könyveket, ha van rá lehetõségem. Alapvetõen csak érdekel, mert akarom érteni. Nem értem, de azt már tudom, hogy bonyolult.
Gyerekkel Karácsony nagyszülõknél vidéken: Boomerang TV bármelyik idõpillanatban 5 percre bekapcsolva: agyamat ellopták / 10.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Magic Mike ennyire jó lenne, hogy 7. hely?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindegy! Megnézném a filmet mert amit írtak róla az alapján valóban nagyon érdekes lehet
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a film: aki szereti a gyûrûk urát, valószínûleg ezt is szeretni fogja, aki nem, az pedig ezzel sem fogja megkedvelni. szerintem egyébként valamivel gyengébb az eredeti trilógia részeinél (egyrészt nagyon sok újrahasznosítás van, másrészt jelentéktelenebb dolgokkal megy az idõ - néha unatkoztam is, illetve néha gyerekeknek szánt viccek is vannak - ilyen jellegû humor szerintem nem volt ennyire jelen korábban)
a techológia: a cg ok, a díszletek NAGYON szépek (részletesen ki van dolgozva sok hely, jó nézni) és ami a legfontosabb: aki szerint a 48fps bármilyen szempontból rosszabb, vagy akár csak megkérdõjelezhetõ a 24-hez képest, az buta. elképesztõen szépen kijöttek vele a mozgások, az egész film "tiszta" érzést keltett, mintha élesebben láttam volna.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ja hogy,nem zsíros húsokon élnek.
felõlem aranytálon is osztogathatják a büdös rizses halukat algába csavarva, attól még egy szaftos steak-nek a közelébe sem fog érni soha...
(Dokumentum film, de több annál)
Vigyázat, tényleg megkívánod a sushit, és minden mást, amit a filmben látsz! S egyik ámulatból a másikba is esel.
Erõsen ajánlom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Úgy látszik terjed a batman betegség, azaz a készítõk azt hiszik, hogy ha menõn beállítják a fõhõst, aki menõn néz ki és mély hangon beszél, akkor az már elég egy jó filmhez...
20%
Életrevalók
Ez szinte tökéletes.
90%
A remény rabjai
Ez is szinte tökéletes!
90%