Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pánikba esik? AKKOR ALKALMATLAN BAZZEG! olvassatok utánna,mert a másodpilótának ilyen esetben BASZOTTMÓD JOGA VAN ÁTVENNI A PARANCSNOKSÁGOT,de mivel az a kis nyámnyila fajankó befosott / ami alapjaiban rombolja le az elméleteiteket,mert NEM ALKALMAS pilótának emiatt!! ergó miafaszt keres egy pilótafülkében? és igen aztse tudta hova kapkodjon annyira balfasz volt!/
A spicces pilóta pedig még részegen is toppon volt!

csak egyvalamit kérdezek ti nagyonokosak: kivel repültetek volna? Denzellel vagy a Ministránsfiuval?

szánalmasak vagytok

szerintem kicsit elvagy tévedve😄 mert hülyeségbe kötsz bele, alaptalak okokkal...azt is mondhatnám, h sok baromsággal 😄

Tyler1
Ne magyarázz bele olyat, ami nem igaz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ismerte a mûszereket, tudott repülni, de fiatal MÁSODpilóta(tehát még tapasztatatlan pilóta tanonc) lévén valószínû ez az elsõ igazi életveszélyes helyzet, amiben az összes protokoll szabályzatot amit tanítottak neki, felrúgja az alkoholtól bûzlõ pilóta, miközben a gép darabokra esik és irányíthatatlan zuhan a föld felé. Ezenfelül, mint késõbb megtudjuk még erõsen vallásos is, tehát a legkevesebb, hogy pánikba esik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
hát persze...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bullshit még a mûszereket sem ismerte bakki😛

Tikal
HANNA

jóság 😊 néha leült, de mikor beindult akkor rohadt jó volt, leginkább a zene miatt, chemical brothers odatette magát, és nagyon jól rávágták a zenére a filmet, a menekülésnél és a kikötõs jelenetnél leginkább😊 A sztori nem nagyon kötött le, mert kb sejthetõ volt minden, de azért jó film volt, szép képekkel!

7/10

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mirõl beszélsz ember? talán annak a fosó gépnek feltûnt hogy a pilota BE VAN BASZVA, te talán nem lennél ideges? <#falbav>

elkezdtem nézni a Flight-ot ,de szétbasz az ideg a kibebaszott nulla aggyal rendelkezõ, fosógép , használhatatlan másodpilótától b+!!

értem én kell a feszkó meg minden,de ez egy rollert sem tudna elvezetni! Hogyarákba lehet ez egyáltalán pilóta?!

nah sry nézem tovább,de kikellett irni magamból😊))

szucsy89
Ja, hogy IMDB-n még ilyen megoszlás is van? Köszi egyébként😊
Hali! Akkor még egyszer beszúrom ezt a trailert. Kíváncsi vagyok, mi az elsõ benyomásotok róla! Valami katasztrofális Alkonyatszerûségnek vélitek, vagy gondoljátok, hogy a remek Oscar-jelölt forgatókönyvíró és rendezõ (Richard LaGravenese), és a két nagyszerû színész - Jeremy Irons és Emma Thompson - valami egészen klasszat hozott össze? :-D Én bevallom, szerettem a könyvet, mert srác a fõszereplõje, és õ jön össze egy úgymond "boszorkány" csajjal. Elég gyakran kihangsúlyozzák az alkotók, hogy a misztikus-romantikus körítésen kívül semmi köze az Alkonyathoz...

(Mindenesetre Valentin Napra szerintem jó program barátnõvel...)

ProGabe
Ne etessétek a trollt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Voltak benne jól kinézõ tinik? Nekem egy sem rémlik, csupa átlag brit arc.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fifi
a 28 days later-rõl beszélsz?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

??? Ezt ki tudnád fejteni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

28 nappal késõbb

Tegyél egy filmbe jól kinézõ tiniket, akik legyõzik az idõsebbeket, illetve akiknek minden sikerül, és kész a siker, bármilyen rossz a film. XD

Milyen könnyû befolyásolni a fiatalokat. 😞

dartonita
D.D. Lewis miatt neztem meg mar annyiszor a New York bandait.Mondjuk azt elsore nezve is ledobbentem az eroszakon,es a szineszek jatekan,de tobbszor is erdemes,mindig felfedezek benne valami ujat 😊
Szigoruan eredeti hangon persze.

cylonflatus
Akkor miért ítélkezel? Nem ismered, nem láttad, de életmûdíjat osztasz és "ki a tököm az a DDL"? Mindegy, hagyjuk.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

láttad a Lincolnt?
bfrenk
Bocsánat, megyek a sarokba és elgondolozok az életemen, mert kimaradt valami az életembõl. Írtam is, hogy majd bepótolom. Csak azt mondtam, hogy nem tudom ki az a Daniel Day-Lewis és Denzel jobban megérdemelné az Oscart. Nem azt, hogy nem érdemelte meg az eddigi 2-t amit nyert. Szerintem van különbség.

Mia san Mia

Hát D. D. Lewis az egyik utolsó színész isten
Tyler1
Akinek a filmmûvészet nem az Alkonyatban merül ki, azzal érdemes tenni egy próbát.
Imdb: Females 13179 8.6
Females Aged 18-29 8678 8.7
Females under 18 355 8.6

Akadnak még elvétve ilyenek szerencsére.

Zephyr Retiring
Ja. Másrészrõl meg ilyen a szerelem.
Teszed és hiszed amit nem kéne 😄

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tikal
csaj ismerõseimnek tetszett, a becstelen brigantikról meg fujjogva jöttek ki, fene se érti ezt 😄

TaRka0107
Hát végig niggereznek benne. Ha szereti az olyan filmeket, amiket a párbeszédekért kell nézni, akkor nézheted vele.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

IMYke2.0.0.0
Európai szemmel ez lehet a tanulság. A srác azonban eleve a kitaszított kaszt (kasztrendszer) tagja - azzal válik "hõssé", hogy nehézségein felülkerekedve gazdaggá válik - a Nép "hõse", akinek szívesen lenne a helyében 990 millió indiai...
Ennyi a film. Miközben õ, gyakorlatilag csak a szerelméért csinál mindent.
Hááát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zephyr Retiring
Talán Simon Le Bon mondta egyszer találóan:
"Minden kérdésre megérkezik a megfelelõ válasz."
Az indiai filmek kicsit másak, mint amiket eddig megszoktunk.
De a sztori attól még elgondolkodtató:
Ha Te ülsz a székben, és ha Te tudod a megfelelõ válaszokat a kérdésekre, és ha Te nyered meg a játékot, akkor hogyan tovább?
Lesz, aki elhiszi, hogy nem csaltál?
Mert ugye ez a lényeg: hiába a sok pénz, ha oda az erkölcs. Egy "hazug" ember, nem ember többé, hanem kitaszított..
Nekem ennyi jött le belõle.

szucsy89
Hali, a Django nézhetõ csajjal? Vagy unni fogja magát a sok vér miatt? 😄 Úgy értem poénok stb. sok van benne? köszi
IMYke2.0.0.0
Igen. Valahogy "nem jött" át nekem, hogy mitõl olyan "nagy" ez a film, hogy Oscar-t kapott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zephyr Retiring
Mármint a Gettómilliomost?

IMYke2.0.0.0
Tegnap megnéztem az indiai filmet... nekem nem jött be.
Boyle-tól többet vártam volna, de igaz, a sztori sem volt ász.

Jim Morrison
"this has insipired me to abandon my child"
😄DDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tomsolo
Skyfall

szánalmasanfos/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Zephyr Retiring
Spanom csaja.
"..miközben cuccoljátok hátulról a csajt, úgy tesztek, mintha elmentetek volna. És akkor..." 😄
Kész voltam. Ez a gyerek zakkant és elmebeteg 😊
Ennyit rég röhögtem egy film alatt 😊

Megjegyzés: A film 2008-ban mindenhonnét lehúzó és negatív kritikákat kapott.
Ennek ellenére (vagy pont ezért?) az akkori filmbevételi listát a 3. helyen zárta.
Ami meglepõen jó eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy csak szeptember közepén mutatták be elõször.
Kihagyhatatlan filmremek 😊

Zephyr Retiring
1 Golden Globe, 3 BAFTA és 2 Oscar díjas színész 😊
Kedvenceim tõle: Az én szép kis mosodám (1985)
Szoba kilátással (1986)
A bal lábam (1989)
Az utolsó Mohikán (1992)
A bunyós (1997)
Vérzõ olaj (2007)
Kilenc (2009)

Volt még több filmje is, de én csak ezeket láttam. Tetszett is mind 😊

cylonflatus
Nem gáz, hogy nem tudod (dehogynem), de egy filmekkel kapcsolatos fórumon azért nem hangoztatnám 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eleve, hogy pont egy vallási gyülekezet mellé zuhant a gép, ahol isteni csodának tartották a 96 túlélõt, aztán a rákos faszi "hitbeszéde", az ügyvéd aki Isten akarataként gyõz meg egy bizottságot(egy repülõgép baleset vizsgálatánál Istennel érvelnek a 21. században), de a másodpilotás jelenet az abszolút vicc. Meg úgy mindig vissza-visszatér a dialógusokban a vallás. Nem rónám fel ezt hatalmas negatívumként, de már kicsit erõltetett volt minden 10. percben megemlíteni, hogy a döntések és történések mind Isten akarata, abszolút nem illett a film profiljához.

Tikal
a keresztény maszlag alatt mit értesz? a másodpilótás jelenet pl tényleg idegesítõ volt, de ezek ilyenek, hihetetlen birkák..

Tyler1
Ezt minimum ismerni kéne, mert amellett, hogy rohadt jó film, Day-Lewis kurva nagyot játszott benne.

Flight

Jó film. Maga a "kényszerleszállás" tényleg rettentõen hatásos lett, szó szerint rettentõen. Denzel ismét kiváló alakítást nyújtott, megkérdõjelezhetetlen a jelölése, bár én sem õt tartom befutónak. A sztori kicsit belassult néhol, meg a keresztény maszlag is néhol már röhejes volt, de összességében tetszett. John Goodman kb. 5 perce pedig hatalmas.

Hotel Transylvania

Fél órát bírtam belõle...

SASboy

nice legs. what time to open?

Lincoln-ról kérnék egy quick rivjút...gondolkodom rajta, mert a történelmi dolgokat szeretem...bár pont most na maga az a rész (plotot olvasva) nem igazán érdekel, de rohadtsok oscarra jelölték így erõsen gondolkodom rajta.
Mire lehet számítani...mennyire érdekes és jó a történet...mert nyilván ha akarnék se kereshetnék benne akciót

PetruZ
Vagy a New York bandái...
Tikal
ja igen, EDEN LAKE

hát ez valami rohadt jó volt, annak ellenére hogy felhúzott a vége, ez így volt jól befejzve.. 8/10

GAMER

borzalom...

Tikal
Se az utolsó mohikánt, se a vérzõ olajat? az ismerõseid se?? <#szomoru2>

bfrenk
Á, csak az összes kedvenc színészem, rendezõm összesen 0 Oscarral rendelkezik. Szóval ennyit az Oscarról. <#vigyor2> Biztos jó színész, de én egy filmjét nem láttam még. Megkérdeztem az ismerõseimet, és nem én vagyok egyedül ezzel. De majd pótolom.

Mia san Mia

zzeN
Ahhoz képest "alig van filmje", mégis jól áll díjak terén😊 Persze ezek nélkül is hatalmas színész véleményem szerint, Lincoln-t alig várom hogy megjelenjen.

Ez a jelenet már megér egy Oscart😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

PetruZ
o.O

Á, csak egy kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színészrõl van szó...
Tikal
Lehet nem olyan felkapott mint Denzel vagy Caprio, de akkor ajánlom a There will be blood-ot akkor majd talán megérted miért is van rá jó esélye neki is 😊

De ha újra nézed az Utolsó Mohikánt-t akkor majd beugrik ki is õ.

bfrenk
Amolyan életmûdíjként megkaphatná. De úgy is Daniel Day-Lewis fogja kapni, aki amúgy nem tudom ki a tököm...

Mia san Mia

Max akkor kaphatja meg ha a másik "Lincoln" színész az "Abraham Lincoln a vámpírvadász" -ból lenne, de a másik Lincolnból lesz, szóval sztem esélye sincs.
tigeroo
Végre lehet normálisan tv-zni!

M1-en tegnap Zsaruk becsülete és a Törvénytisztelõ polgár, ma Gettómilliomos és utána a Pénzhamisítók