Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A spicces pilóta pedig még részegen is toppon volt!
csak egyvalamit kérdezek ti nagyonokosak: kivel repültetek volna? Denzellel vagy a Ministránsfiuval?
szánalmasak vagytok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jóság 😊 néha leült, de mikor beindult akkor rohadt jó volt, leginkább a zene miatt, chemical brothers odatette magát, és nagyon jól rávágták a zenére a filmet, a menekülésnél és a kikötõs jelenetnél leginkább😊 A sztori nem nagyon kötött le, mert kb sejthetõ volt minden, de azért jó film volt, szép képekkel!
7/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
értem én kell a feszkó meg minden,de ez egy rollert sem tudna elvezetni! Hogyarákba lehet ez egyáltalán pilóta?!
nah sry nézem tovább,de kikellett irni magamból😊))
(Mindenesetre Valentin Napra szerintem jó program barátnõvel...)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tegyél egy filmbe jól kinézõ tiniket, akik legyõzik az idõsebbeket, illetve akiknek minden sikerül, és kész a siker, bármilyen rossz a film. XD
Milyen könnyû befolyásolni a fiatalokat. 😞
Szigoruan eredeti hangon persze.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mia san Mia
Imdb: Females 13179 8.6
Females Aged 18-29 8678 8.7
Females under 18 355 8.6
Akadnak még elvétve ilyenek szerencsére.
Teszed és hiszed amit nem kéne 😄
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ennyi a film. Miközben õ, gyakorlatilag csak a szerelméért csinál mindent.
Hááát.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Minden kérdésre megérkezik a megfelelõ válasz."
Az indiai filmek kicsit másak, mint amiket eddig megszoktunk.
De a sztori attól még elgondolkodtató:
Ha Te ülsz a székben, és ha Te tudod a megfelelõ válaszokat a kérdésekre, és ha Te nyered meg a játékot, akkor hogyan tovább?
Lesz, aki elhiszi, hogy nem csaltál?
Mert ugye ez a lényeg: hiába a sok pénz, ha oda az erkölcs. Egy "hazug" ember, nem ember többé, hanem kitaszított..
Nekem ennyi jött le belõle.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Boyle-tól többet vártam volna, de igaz, a sztori sem volt ász.
😄DDDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"..miközben cuccoljátok hátulról a csajt, úgy tesztek, mintha elmentetek volna. És akkor..." 😄
Kész voltam. Ez a gyerek zakkant és elmebeteg 😊
Ennyit rég röhögtem egy film alatt 😊
Megjegyzés: A film 2008-ban mindenhonnét lehúzó és negatív kritikákat kapott.
Ennek ellenére (vagy pont ezért?) az akkori filmbevételi listát a 3. helyen zárta.
Ami meglepõen jó eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy csak szeptember közepén mutatták be elõször.
Kihagyhatatlan filmremek 😊
Kedvenceim tõle: Az én szép kis mosodám (1985)
Szoba kilátással (1986)
A bal lábam (1989)
Az utolsó Mohikán (1992)
A bunyós (1997)
Vérzõ olaj (2007)
Kilenc (2009)
Volt még több filmje is, de én csak ezeket láttam. Tetszett is mind 😊
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Flight
Jó film. Maga a "kényszerleszállás" tényleg rettentõen hatásos lett, szó szerint rettentõen. Denzel ismét kiváló alakítást nyújtott, megkérdõjelezhetetlen a jelölése, bár én sem õt tartom befutónak. A sztori kicsit belassult néhol, meg a keresztény maszlag is néhol már röhejes volt, de összességében tetszett. John Goodman kb. 5 perce pedig hatalmas.
Hotel Transylvania
Fél órát bírtam belõle...
nice legs. what time to open?
Mire lehet számítani...mennyire érdekes és jó a történet...mert nyilván ha akarnék se kereshetnék benne akciót
hát ez valami rohadt jó volt, annak ellenére hogy felhúzott a vége, ez így volt jól befejzve.. 8/10
GAMER
borzalom...
Mia san Mia
Ez a jelenet már megér egy Oscart😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De ha újra nézed az Utolsó Mohikánt-t akkor majd beugrik ki is õ.
Mia san Mia