Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A film felétõl komolyan rágtam a körmöm! Rég izgultam ennyire filmen és vártam, hogy mi lesz a vége sikerül e vagy sem! Nem egy akció film, de ha ez tényleg megtörtént így ahogy a filmben az nagyon para lehetett!
Mondjuk, ami engem zavart az a teljes végkifejlet. Jobb lett volna abbahagyni ott, a sötét utcában a sztorit, az erõsítés megérkezését követõen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem éreztem spoilernek, de ha valakit zavar, akkor sry, szerintem a formátumból evidensen adódik pár dolog. (Mondjuk a Finding Nemonál sem érezném spoilernek ha valaki beírná, hogy nem az a vége, hogy halászlét fõznek a címszereplõbõl és a teljes pereputtyából)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Nem rajongok érte, de együtt tudok élni vele. Itt viszont a film közepén, az esküvõn van egy bevágott jelenet amiben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik helyen spoiler tag mögé teszed, de a végén az egészet felfeded 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nagy kedvencem a Southland nevû sorozat, úgyhogy gondoltam az ötödik szezon kezdete elõtt megnézem ezt a filmet, mert nagyon hasonló. Nem bántam meg, bár személy szerint a sorozat nekem jobban bejön.
Ami mindenképpen nagyon jó az az életszerûség, ugyanúgy ahogy a southlandben, itt sem szuperhõsök a rendõrök, és jól bemutatja a munka "piszkosabbik" oldalát. Tetszett, hogy nagyobb idõintervallumot ölel fel a film, jobban meg lehet ismerni a karaktereket, és segített a realizmusban is, hogy nem három nap alatt történik minden.
A karakterek jók, részletesen kidolgozottak, sikerült pozitív figuraként bemutatni õket anélkül, hogy irreálisan jók lennének. Az apró nem-munkahelyi jelenetek is jól kidolgozottak, épp elég van belõlük, hogy színesítsék a filmet, de nincs belõlük annyi, hogy unalmassá váljanak.
Két komolyabb problémám volt a filmmel, az elsõ inkább a formátummal kapcsolatos: Aki kitalálta a kézikamerázást azoknál a filmeknél ahol a költségvetés nem indokolja, azt addig rugdosnám amíg mozog. Teljesen felesleges, semmit nem ad hozzá az élményhez - különösen így, hogy bizonyos jeleneteknél használják máshol meg nem - ellenben ronda és idegesítõ. Külön bõdületes baromság, hogy néhol a rosszfiúk oldaláról is kapunk kézikamerás felvételeket ami még a realizmusba is jól belepiszkál. Valószínû, hogy a gengszterek akik épp arra készülnek, hogy
A másik a szintén teljesen értelmetlen "idõben elõreugrunk" jelenet a film közepén ami konkrétan lespoilerezi a film végét. Persze zsarudrámáról van szó, nem számítottam arra, hogy a végén a két fõhõs csillámpónin ellovagol a pillangóvölgybe, de az, hogy a film közepén egy-az-egyben elmondják, hogy mi lesz a vége idegesített.
Mindent összevetve azonban még így is egyértelmûen ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az ilyen típusú filmeket, Southland rajongóknak meg kötelezõ.
7/10
Nekem valahogy jobban tetszett ez a fajta Pókember, mint a Tobey Maguire féle franchise!
Hajlandó voltam elmenni és moziban megnézni, nem csalódtam. Nagyon eredeti.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Day of the Dead..?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És õ a legszebb a vidéken...aha persze.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár, írhattam volna akár Kirsten Dunst-ra is. De, azért neki még akadhat babér késõbb.
Van nem egy színész az amerikai színész porondon, aki teljesen hétköznapi munkásból lett színészóriás. Ez a lány esélytelen. Egy egész élet kevés lesz a számára.
"Edward" meg szerintem még lehet jó színész, az elefántos filmjében(aminek nem jut eszembe a címe és nincs is kedvem rákeresni) egész jót alakított.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az elején a 2044et elnéztem 2440-nek...
Ellenben még egy dolog eszembe jutott ami zavaró. A jelenet amikor Brúszvilisz egyszercsak mindenkitlelõ abszolút nem illik a filmbe, logikátlan és semmi más célt nem szolgál, mint hogy folyjon egy kicsit a vér...
hát mert nem járunk 400 évvel a jövõben 😄
PSN ID.: Beegabor
Ez jól sikerült, nagyon tetszett, hogy nem az idõutazásra fûzték fel az egész sztorit, mint ahogy vártam volna. Ugyanakkor ötletesen használták fel a történet elõregördítéséhez, és nagyrészt elkerülték a paradoxonokat egyszerûen azzal, hogy nem említették õket - és a karakterek jellemével simán hihetõ volt, hogy õk sem foglalkoznak velük.
Kicsit talán lehetett volna látványosabb, nagyon nem tûnt úgy, hogy 400 évvel járunk a jövõben, és ami CGI volt azt sem vitték túlzásba.
Egy olyan logikai bakit találtam ami kifejezetten zavaró volt
Mindent összevetve egy nagyon fasza, néhol elgondolkodtató akciófilm.
8/10
http://www.youtube.com/watch?v=RkAgPoiHCEg
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Kicsit féltem, mert ódzkodok az ilyen lányos képû fõhõsöktõl. (A mangát nem ismertem.) Ehhez képest egész érdekes lett. Sok minden elnagyolt, kisarkított karakterek meg ilyenek ehhez képest egész fogyasztható köszönhetõen az érdekes alapvetésnek valamint a cuki ázsiai színésznõknek. <#finom>#finom> 😄
6,5/10
Egyébként - imho - nincs baj azzal, hogy tágabb értelemben kezelik egyes sszerzõk a Vámpír kérdést vagy jelleget, csak legyen benne tartható logika. (Pl. Anne Rice - míg sikerült magát ehhez tartani 😄.)
De mondhatnám a Darren Shawn könyveket is - Õ pl. nagy kedvenc.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy érdekes, nekem a könyv sokkal jobban bejött, mint akár a svéd akár az amerikai film, lehet azért mert én a könyv alapján nagyon másképp képzeltem el sok szereplõt.
Mondjuk speciel én akkorát csalódtam a könyvben. A svéd film nekem kedvencem, imádom. Aztán megjelenéskor megvettem a könyvet és, pfuj... Örülök, hogy a rendezõ ebbõl a történetbõl egy ilyen remek filmet csinált.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
<#szeret>#szeret><#love11>#love11><#wave>#wave>
HOL VAN EBBEN AZ IRONIA B+???? Melyik betu, melyik pont a harombol jeloli az ironiat, vilagosits fel, kerlek!
Varj, mutatok en is hasonlo ironiat:
"Nekem már a trailer is rettenetes élményt nyújtott."
Talan mert biztosan nem reg engedtek csak ki a Petho Intezetbol es emiatt meg uj neked ez a vilag...
Na? Kapisgalod mar?
Bíztam benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy észrevedd - tévedtem. Van ez így.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gondolkozz legkozelebb mielott beszolsz!