Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam, hogy Õ még nincs elveszve. A meztelenkedésén felül is, a Melancholiában nagyon jól alakított.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Mondjuk Kirsten Dunst felbukkan muveszfilmekben/kiskoltsegvetesu fuggetlen filmekben is (Melancholia, All good things, Eternal sunshine...) es semmi baj nincs vele azokban. Nekem mondjuk pont mint "bombano" nem jon be, amilyennek probaltak beallitani.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg sokat nyom a latban igen az eléggé réteg-kedvelt Alkonyat-sorozat is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Nem is írtam, hogy színészóriás lesz. Talán fõszereplõnek kevés, de szvsz a megítélésében sokat nyom ez a közutálat az Alkonyat irányába.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
* Kristen Stewart, bocs.
Bár, írhattam volna akár Kirsten Dunst-ra is. De, azért neki még akadhat babér késõbb.

IMYke2.0.0.0
Szubjektív véleményem: Kirsten tehetségtelen.
Van nem egy színész az amerikai színész porondon, aki teljesen hétköznapi munkásból lett színészóriás. Ez a lány esélytelen. Egy egész élet kevés lesz a számára.

Tyler1
Azért az Alkonyat elõtt is viszonylag foglalkoztatott színésznõ volt már egész fiatalkora óta, nem rég a tv-ben láttam egy filmet amiben még kis lapátfülû kislányként játszott valami megerõszakolt csajt, Út a vadonban c. filmben is játszott, Hipervándorban is cameozott. Hófehérben meg alapból az összes karakter nevetséges, Therontól is majdnem agygörcsöt kaptam.

"Edward" meg szerintem még lehet jó színész, az elefántos filmjében(aminek nem jut eszembe a címe és nincs is kedvem rákeresni) egész jót alakított.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
megnéztem a hófehér és a vadász címû filmet,kifejezetten azért,hogy meglessem Kristen Stewart a twilight-on kívül milyen alakítást tud lehozni...hááát...maradjunk annyiban,hogy ha anno nem õt választják ki a castingon a vámpíros filmre,akkor õ most egy sokadosztályú,maximum csokoládé reklámokban szereplõ tucat "színész" lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
a könyv csak jobb lehet a twilight filmeknél,még az alaptörténet nem is rossz,a lehetõ legtöbbet hozták ki belõle,csak a BÛNGYENGE,harmadosztályú színészi "alakítások" ölték meg kompletten az egész szériát,és a 14-16 éves lány korosztály tagjain kívül ez mindenkinek nyílvánvaló is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Blasta
Nincs azzal semmi baj, Bruce altalaban mindenkit lelö 😄

Cuchulainn
Bazz és tényleg. 😄
Az elején a 2044et elnéztem 2440-nek...

Ellenben még egy dolog eszembe jutott ami zavaró. A jelenet amikor Brúszvilisz egyszercsak mindenkitlelõ abszolút nem illik a filmbe, logikátlan és semmi más célt nem szolgál, mint hogy folyjon egy kicsit a vér...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Seth
"nagyon nem tûnt úgy, hogy 400 évvel járunk a jövõben"

hát mert nem járunk 400 évvel a jövõben 😄

PSN ID.: Beegabor

Cuchulainn
Looper

Ez jól sikerült, nagyon tetszett, hogy nem az idõutazásra fûzték fel az egész sztorit, mint ahogy vártam volna. Ugyanakkor ötletesen használták fel a történet elõregördítéséhez, és nagyrészt elkerülték a paradoxonokat egyszerûen azzal, hogy nem említették õket - és a karakterek jellemével simán hihetõ volt, hogy õk sem foglalkoznak velük.
Kicsit talán lehetett volna látványosabb, nagyon nem tûnt úgy, hogy 400 évvel járunk a jövõben, és ami CGI volt azt sem vitték túlzásba.
Egy olyan logikai bakit találtam ami kifejezetten zavaró volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ilyen bõdület nehéz megölni bárkit a jövõben akkor kicsit fura a fõhõs fegyveres rabló karrierje, és a feleség mellékes lepuffantása is.

Mindent összevetve egy nagyon fasza, néhol elgondolkodtató akciófilm.

8/10

elképesztõen hatalmas film:

http://www.youtube.com/watch?v=RkAgPoiHCEg

cylonflatus
John Dies at the End

Óriási marhaság... viszont jó kis marhaság, nekem nagyon bejött.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

tomsolo
Rurouni Kenshin (2012)

Kicsit féltem, mert ódzkodok az ilyen lányos képû fõhõsöktõl. (A mangát nem ismertem.) Ehhez képest egész érdekes lett. Sok minden elnagyolt, kisarkított karakterek meg ilyenek ehhez képest egész fogyasztható köszönhetõen az érdekes alapvetésnek valamint a cuki ázsiai színésznõknek. <#finom> 😄

6,5/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
a Twillight könyvben sokkal jobb mint filmben - ez nem azt jelenti hogy könyvben ultra jó, de sokkal kevesebb zavaró momentum van benne

Egyébként - imho - nincs baj azzal, hogy tágabb értelemben kezelik egyes sszerzõk a Vámpír kérdést vagy jelleget, csak legyen benne tartható logika. (Pl. Anne Rice - míg sikerült magát ehhez tartani 😄.)

De mondhatnám a Darren Shawn könyveket is - Õ pl. nagy kedvenc.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Csakazertse, IQ harcosokkal nem

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jakuza001
Csahos, te csak huzz bort a fogadra, olyan normalis embereknek ugatsz be mint Imike, azt meg neked all feljebb.

Blasta
Az amerika verzio sztem nagyon tragya lett sajnos, a sved filmet viszont kedveltem, sajatsagos hangulata volt

Én meg elõször a filmet láttam és valószínüleg sokat vártam a könyvtõl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Cuchulainn
Huh, elbizonytalanítottatok, meg is nézem majd ha haver visszaadja a könyvet. Azért furcsa, mert emlékszem, hogy olvastam kritikát a sztoriról és ott sok párhuzamot felhozott a Necroscope-al amiben a vámpírok szintén valami parazita miatt vámpírok.

Amúgy érdekes, nekem a könyv sokkal jobban bejött, mint akár a svéd akár az amerikai film, lehet azért mert én a könyv alapján nagyon másképp képzeltem el sok szereplõt.

Blasta
Bazmeg, az ilyeneket nem hiszem el. Mindenki abbafejezte mar orak ota, EN MAGAM KERTEM, hogy hagyjuk abba, a kedelyek szepen lenyugodtak, erre bejon megegy idiota es beugat. Agyam dobom el baszki...

Jakuza001
VAUUUUUUU. Ne csaholj mar ennyit!!!

Valószínüleg különbözöképpen interpretáljuk a történéseket, de hát épp ez a szép egy könyvekben. 😊
Mondjuk speciel én akkorát csalódtam a könyvben. A svéd film nekem kedvencem, imádom. Aztán megjelenéskor megvettem a könyvet és, pfuj... Örülök, hogy a rendezõ ebbõl a történetbõl egy ilyen remek filmet csinált.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Blasta
Ahhh, semmi szukseg erre, felejtsuk el, legyen vilagbeke
<#szeret><#love11><#wave>

Blasta
"Eleg alacsony lehet az ingerkuszobod..."

HOL VAN EBBEN AZ IRONIA B+???? Melyik betu, melyik pont a harombol jeloli az ironiat, vilagosits fel, kerlek!

Varj, mutatok en is hasonlo ironiat:

"Nekem már a trailer is rettenetes élményt nyújtott."

Talan mert biztosan nem reg engedtek csak ki a Petho Intezetbol es emiatt meg uj neked ez a vilag...

Na? Kapisgalod mar?

IMYke2.0.0.0
Nyilván, átment volna az irónia, ha 12 szmájlit teszek a mondatok (netán minden szó) mögé.
Bíztam benne, hogy vagy annyira intelligens, hogy észrevedd - tévedtem. Van ez így.

Blasta
Jogyerekek vagunk mind Magassagosur! 😊

Sir Quno Jedi
Hé! Imike jógyerek, Blasta is jógyerek, szóval tessék szeretni egymást!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Igy van, ezert szoltam, hogy legkozelebb gondolkozz kirol mit nyilatkozol. Plane, hogy nem is Veled beszelgettem, csak bebofogtel a beszelgetesbe nonszensz baromsagot.

IMYke2.0.0.0
Továbbra is alpári vagy. Szánalmas.

Blasta
Elveszitem a stiluserzekem, ha vmi degeneralt egy olyan dologgal kapcsolatosan "alacsony ingerkuszobozik" le, amit konkretan le sem szarok.
Gondolkozz legkozelebb mielott beszolsz!

IMYke2.0.0.0
"Meszpicsaba" te, stílustalan fórumozó társam.

Blasta
Jaja, reszemrol is ez az ertekeles.

The Impossible / A lehetetlen

A 2004-es Dél-ázsia térségében történt cunamiról szóló, igaz történet alapján készült dráma egy amerikai család szemszögébõl. Nem is igazán magával a katasztrófával foglalkozik, inkább az azt követõ káoszt, szétszakadt családtagok keresését mutatja be. A látvány hatásos, a szereplõk nagyot alakítanak (fõleg Naomi Watts), kétségtelenül nagy hatású film - de mégsem tetszett maradéktalanul. Már csak a témájánál fogva is mindenki ontja rá a 10/10, és hasonlóan kiváló pontszámokat, leírja hogy komplett zsebkendõ csomagokat sírt tele, de miért is?

A film elõnye, hogy igaz, és tényleg meghökkentõ történet, de a spanyol rendezõ eszköztárának lapossága miatt hiányoznak az átütõ, katartikus részek. A filmzene egyedül abban a pár jelenetben hatásos, amikor egyáltalán méltóztatott komponálni valamit a zeneszerzõ - sokszor csak a síri csend fogad. Drámainak drámai, csak éppen nem ettõl lesz jó.

10/6
Cuchulainn
Ez lemaradt.

Cuchulainn
Az európai folklórban a vámpír olyan ember és/vagy tetem akit éjszakánként megszáll egy gonosz démon és vagy megeszi az embereket vagy a vérüket szívja (a vérszívás késõbbi). Nappal normális emberek vagy normális halottak és nem pusztítja el õket a napfény de csak éjszaka tudnak elõjönni.

A "modern" vámpír elsõ példája a Bram Stoker féle Drakula, aki nem tud alakot váltani napközben és gyengébb is kivéve DÉLBEN amikor a legerõsebb. (Nem emlékszem fejbõl hogy ez mivel volt megmagyarázva)

Azóta irgalmatlan mennyiségû vámpír volt, némelyiket azonnal elpusztítja a nap, van amelyiket csak megégeti, van amelyiket csak zavarja és van amelyikre semmi hatással nincs. A legtöbb vért iszik valamilyen formában, de változó, hogy bármilyen vért csak embervért, csak egy bizonyos típusú ember vérét issza, és vannak olyanok amik teljesen mást (a keleti vámpír gerincfolyadékot iszik, sok régi vámpírmesében halottakat esznek vagy emberhúst esznek). A nemrégiben felkapott George R.R. Martin vámpírtörténetében pedig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenféle növényekbõl-ásványokból összeállított koktéllal tudják helyettesíteni a vérivást

Blasta
Meszpicsaba!

Vegszokent hangsulyoznam: LE SEM SZAROM SEM A VAMPIRFILMEKET/MITOSZT, SEM A ZOMBIFILMEKET/MITOSZT, elhangzott itt 1-2 kijelentes az I am Legend illetve a Let he right one in kapcsan, amiket nem tartottam igaznak es azokra reagaltam tegnap, plusz a Twilight kapcsan hoztam egy peldat, hogy reszemrol az mar a nonszensz kategoria, aki azt a filmet elfogadhatonak, mitobb kurvajonak erzi annak intezetben a helye (a keszitokkel egyetemben). A Warm Bodies-t valszeg meg sem fogom nezni, ugy gondoltam, hogy jelen kontextusban nem emlithetjuk meg, mert az a film egyfajta fricska a trailer alapjan (amit kb. fel szemmel neztem, mert ugyan ugy nem erdekel mint a tobbi idiota, utolso rakas szemet amirol itt szo volt)

Remelem vilagos voltam, ha megsem, irjatok, megprobalom a tobbi IQ fighter ertelmi szintjen is elmagyarazni.

IMYke2.0.0.0
Hopp - ez nem is jutott eszembe 😊
Nekem már a trailer is rettenetes élményt nyújtott.

genndy
Nem az ingerküszöbe alacsony, a fájdalomküszöbe magas <#nevetes1>
Ettõl a filmtõl én se várok sokat, de nem sikerült eldöntenem, hogy komolyan gondolják-e, vagy csak paródia. Félek az elsõ lehetõségtõl.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
"A Warm Bodies-t viszont a trailer alapjan viccnek, viccesnek szantak"

Eléggé alacsony lehet az ingerküszöböd... S azoké is, akik beülnek majd erre a filmre.

Blasta
En azt mondom, hogy ertem mirol beszel, vilagos, hogy sokfelekeppen kepesek az alkotok ertelmezni egyik-masik mitologiai lenyt, de reszemrol a Twilight tul messzire ment, lasd a Darth Vader-es peldat. A Warm Bodies-t viszont a trailer alapjan viccnek, viccesnek szantak, azzal nincsenek komolyabb problemak sztem.

Guren
"Oke, melyik europai/akarmilyen folklorban birjak a vampirok a napfenyt/csillognak es nem halnak meg a napfenyben/vegetarianusok???"

lent még azt írtad, hogy érted mirõl beszél. ezek szerint mégsem.

Blasta
"Azért kiváncsi lennék mekkora nyígás lenne, ha mondjuk a farkasemberek az ördögtõl kapott varázskenõccsel kenegetnék magukat átváltozás elõtt(klasszikus európai folklór)"

Oke, melyik europai/akarmilyen folklorban birjak a vampirok a napfenyt/csillognak es nem halnak meg a napfenyben/vegetarianusok???

Blasta
Ehhh, jogos (bar sztem nem igazan irtam meg le ezt a szot 😄)

Blasta
En? Miert? Kulonosebben nem erdekel a vampir/farkasember tema, megcsak kedvenc filmem sincs a temaban, csak beszelgettunk egy temarol.

Blasta
Csak ido kerdese es Darth Vader is lehet mitologiai alak, ne ebbe kossunk bele sztem. Vicces pelda volt.

Cuchulainn
Darth Vader egy kitalált személy és nem egy mitológiai lény. Nem volt a Star Wars elõtt rengeteg másik mese, monda, könyv, film amiben mind máshogy ábrázolták Darth Vadert. Nem igazán összevethetõ a kettõ.

Azért kiváncsi lennék mekkora nyígás lenne, ha mondjuk a farkasemberek az ördögtõl kapott varázskenõccsel kenegetnék magukat átváltozás elõtt(klasszikus európai folklór) - szerintem kb. ugyanennyien hördülnének fel, hogy "Nem is igazzy farkasemberek!"