Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remek cast, közepes forgatókönyv, borzalmas digitális kamera, ocsmányul néz ki.
Brolin, Penn nagyon jó, Grosling minimalista mint mindig (nem szeretem a játékát). Rendezõ kókler, ez van. Zene jellegtelen. Nem ér fel a klasszikusokhoz, de nem rossz film. Újabb gengszteres filmek közül, azért ez tetszett eddig a legjobban.
6/10
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszönet érte az alkotóknak is.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nagyon kellemes kis romantikus film. Hogy eddig miért maradt ki... nem tudom. De most a kódolatlan Filmbox hétnek, bepótoltam...
Nos 2D-ben és eredeti nyelven azé egész jóak volt ez kéremszépen. Ugyan sok benne az üresjárat, néha kicsit le is ül, de végülis jól megalapozza a történéseket.
Ugyan máig nem értem minek kell közelharcban püfölni a meleeonly ellenfeleket, ha messzirõl is le lehet õket pukkantani, de ez má csak így van...
Kíváncsian várom, vajon mennyit fogja magát kéretni Stark az Avengers 2 elején ezután. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kellems retró scifi western. Mivel semmi újat nem mutatt ( amit 73 óta milliószor ne láttunk volt ) és minden jelentet elõre tudott az ember, hogy az hogy fog történni nagy meglepetések nem voltak benne, sõt egy sem, viszont meglepõen idõtálló film.
Jó volt látni megint Yul Brynner-t.
Így is egy erõs 8as.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hosszabban, Az eredeti történést gondolja tovább a film, Megmutat egy lehetséges megoldást az ott halt emberek tragédiájára.
Tekintve hogy Mozifilmrõl beszélünk és nem egy Discovery 40 perces Dokufilmrõl ezért kicsit elszállós lett a sztori, (illetve a mai világban bármi megtörpénhet, így nem is olyan hihetetlende nekem marhára bejött...
A Végén a csavar egy Pillangóhatás - Az elveszett jézus videó nyomában c. Filmek féle Vattafuckkal ér fel, Ultrabrutál😊
Szóval, Igen érdemes megnézni.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Apropó, a Dylatov Pass-t (magyar c. Halálhegy, talán?) látta valaki? Ha igen, milyen?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Én nagyon csipázom, sorozatban is. Ez is jó volt, kicsit itt-ott nyálas ugyan. Parádés a szikronszínészek szereposztása (mármint az eredeti angol). Tigress odabax. Kíváncsian várom a harmadik részt.
Minden jelenlegi és jövõben ornitológus számára ez alapmû.
Érdemes elgondolkozni azon, mit milyen áron érhetünk el és mi változik ha elértük.
365 napos verseny kezdõdött el és tart szebbnél szebb tájakon..
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Így valahogy.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mia san Mia
Ez olyasmi, mint amikor Tarantinó saját bevallása alapján lop régi kínai kung-fu bosszú filmekbõl vagy spagetti westernbõl.
Cigány-veszély odab*sz !
Elég sötétnek és nehezen emészthetõnek tûnik egyelõre.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A borítószövege szerint ez minden idõk legjobb többszörösen díjazott horvát háborús filmje.
Az semmi kétség.
Csak a rengeteg káromkodás kicsit rontott az összképen.
Ettõl függetlenül máskor is elõveszem majd még..
(nem most néztem hanem tegnap, de gondoltam jelzem.)
(Ál)dokumentum film - megtörtént események alapján, kicsit a discovery-n menõ felderítõs filmekhez lehet hasonlítani. Eltûnik egy 13 éves fiú, rá pár évvel felbukkan Spanyolországban, csakhát - ez már az elején kiderül - nem stimmel vele egy csomó dolog.
Mitõl lett más színû a szeme, miért van francia akcentusa, és ezek miért nem tûnnek fel a családjának?
Kajak jó volt, ha rendes film lett volna akkor azt mondtam volna, hogy zseniális a sztori - de hát mint kiderült az élet írja legjobbakat 😊
Kurvára ajánlott/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
2011-ben a Drive mutatott valami hasonlot,az is tetszett.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sajna csak ennyi van belõle (
hátha valaki ismeri kösz
Movie 43 SPOILER lehet...Van benne heregolyós nyakú (szó szerint kell érteni!) Hugh Jackman, Anna Faris, aki le akarja szaratni magát, kapunk is szart a kisfilm végére (ugyancsak szó szerint). Hasonló fasságok vannak végig 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Teljesen jó volt. Engem a nyomozós rész jobban lekötött, a végét már kicsit hosszúra nyújtották. A klisékkel baromi jól játszott szvsz, nem félt - a néhol már abszurd - öniróniától sem(fürdõszobás, buszmegállós, "eldobom a fegyvert, hogy kézzel verekedjünk meg" jelenetek). Jók voltak a karakterek is, a színészek is. Nem hibátlan, de ami elvárásom volt, azt teljesítette.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Melyik az igaz?
Ööö... érdekes volt, meg beteg, meg gusztustalan... Vicces? Az már nem igazán. Nem tudom mi volt ezzel a cél, kicsit olyan érzésem van, mint az ABC's of Death után. Pár színészt/színésznõt azért jó volt látni.
Pontozni nem fogom, nem is nagyon lehet, inkább leírom melyeket találtam értékelhetõnek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ másfél óra után azt mondtam hogy felsem érhet az elsõ két részhez....
De az utsó fél óra számomra annyira epikus volt hogy ajajj....Rendesen bosszúállók feelingem volt....
10/9
Nekem tetszett,bar a vege egy kicsit sok volt. 7/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mondjuk a vége elég gagyi lett, de összességében elment
10/7-et megért
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Youtube
Volt régen a Cartoon Network-ön egy ilyen ûrlényes mese, hogy volt benne egy Tomi nevû fiú meg 3 ûrlény (egy kis zöld, egy magas vékony kék, meg egy dagadt rózsaszín) és egy világító toronyban laktak. Talán valamikor 2003 és 2006 között adták de ez nem biztos.
Valaki esetleg megtudná mondani a címét?
(tudom hogy nem ide illik de azt mondták itt talán választ kapok a kérdésemre 😄 )
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.