Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze lehet fokozni: rárak egy 48 pixeles sárga feliratot és csodálatos a minõség.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Minden6ó.
Az este megnéztem újra.
Ez a Carrey mindig mosolyt csal az arcomra.
Ez most is így történt 😛
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A film üzenete: Hogy alázzon meg, és tegyen bûnbakká a társadalom egy kvázi hõst.
Értem én azt, hogy a drog rossz, de ahogy keverik a két szálat (200 embert megmentõ hõs/alkesz) az teljesen inkonzisztenssé teszi a filmet.
Legalább akkor olyan szituációt találjanak ki a film elejére, ami megosztó, ne pedig hõst csináljanak belõle, amit utána még tovább fokoznak a morálisan a béka segge alatt levõ retardáltak elítélõ viselkedésével.
Ezek a komikus jelenetek amúgy megérnek egy misét:
"-szerinted hibás voltam?
-dehogy, megmentettél 200 embert egy bravúros manõverrel, kibaszott jó pilóta vagy, amúgy meg a kurva anyád, mert alkesz vagy ezért te tehetsz róla, h. lezuhant a gép."
wtf?
Ezt nem így kellett volna megoldani...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
jó kis film
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...viszont 4:3-as képarányú cuccot 16:10-es monitorra rádobni általában "korrekt", vertikálisan sosem olyan elvadultak az alkotok, és amúgy is dugjon meg egy tarajos sült aki ilyen képarányt használ.
"The trees move. Do you not see it?"
Az ugye meg van, hogy rengeteg fizikus vett részt anno a sorozatok, fõleg TNG készítésében, sõt némelykor segítettek epizódok megírásában? Ráadásul a WARP meghajtásról nemrég adott ki Dr. Whiteman pamfletett amiben leírja miért lehet nagyságrendekkel kevesebb energiából megcsinálni. Más kérdés, hogy a hajó és hajtómû alakja tök más lenne. 😄
Ennyi erõvel a Star Trek is faszság mert fizikai képtelenség ahogy a szekerek mûködnek az ûrben meg a robbanások és a többi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor nem csak én tartom röhejesnek ezt a vitát, de én nem mertem megszólalni 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elnézést az offért, de én ugy tudom, hogy a kétuléses gépeket VADÁSZBOMBÁZÓNAK hívjuk, az 1 ulésesek a szimpla vadász/elfogó gépek.
A Vadász/elfogó gépeknek azért nem kell 2 fos személyzet, mert nincs szukség bombázó tisztre, lévén foleg légiharc/elfogó szerepuk van. F-14-et sem vetették be sehol légiharcban, mert nagy es lomha, hiába az állitható szárny. Léteznek persze tobbfunkciós gépek is (pl. F-16, ami ido kozben kapott bombázási képességet), ezeknél 1 személyzet is képes légiharcra illetve bombázni is, de azok a gépek amelyek 2 ulésesek, kimondottan a bombázási képességuk miatt tobbszemélyesek, ergo vadászbombázók.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tényleg azon vitatkoztok, hogy most 1 vagy 2 ember irányítson egy FILMBEN, egy SCI-FIBEN FELHÕKARCOLÓ MÉRETÛ ROBOTOKAT akik a Földet megtámadó SZÖRNYEK ELLEN KÜZDENEK?!
Nem k**aszott k**va mindegy?!?
Egy Apache pl. más, ott kell hogy két ember legyen benne, az egyik repül, a másik lõ, máshogy nem is megy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Bár, maga a film engem nem izgatott fel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. a mecha animék 99%(!)-ában egyszemélyes óriás robotok vannak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Harci helikoptereknél már jó a példa (pilóta+operátor).

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
http://www.magicmix.hu/termekek/538.jpg

<#bohoc>#bohoc>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo