Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidd el, a kövi részek is jók lesznek. Nekem is nagyon tetszett a Hobbit
I met God. She's black
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
sci-fibe oltott társadalomkritika with paul verhoeven <#eljen>#eljen>
Egyébként készültek szörnyûséges folytatások, tényleg nagyon rosszak, próbálkozni se érdemes velük. Bénácska animációs sorozat is volt. Na meg ott a könyv (Robert A. Heinlein), ami egy elég régi scifi és nagyon más a filmtõl, de érdemes egyébként elolvasni, ha olyanod van. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ilyesmiket:
Arthur(1981):
Hat igen,ez gyermekkorom egyik legmeghatarozobb vigjateka volt,kivancsi voltam hogy ennyi ido utan ugyanakkorat durran e Dudley Moore,Liza Minelli es John Gielgud.O igen,ugyanakkorat,sot.Moore frenetikusan nyomta a reszeget es bar ugy remlik hogy anno a magyar szinkron is uberfaszan sikerult,eredeti nyelven verhetetlen.Lehet hogy a nosztalgia miatt,lehet hogy a szineszek miatt is,de ezt nagyon elveztem.A masodik resz beszerzese folyamatban.
8/10
Red(2010):
Ez sem volt rossz.Egyszer anno mar lattam,es gondoltam ujranezem mielott a masodik reszt meglessuk.Egeszen szorakoztato volt ahogyan Malkovich-ek bohockodnak.Azota is azon gondolkozom hogy Mary-Louise Parker hogy a francba nezhet ki ilyen jol ennyi idosen :O
6/10
Pain and Gain:
Fuha ezt eleg nehez ertekelni.Vegig viccesen,jatszogatva probalnak megjeleniteni valamit ami kurvara nem vicces,se nem jatek.Valahogy a stilusok viszont egeszen jol keverednek,magaval ragadja az embert a tortenetmeseles.Ed Harrist jo volt vegre viszontlatni valamiben,a Szikla-nak pedig a bugyuta testepito szerepe all messze eddig a legjobban az osszes kozul.Erdekes alkotas,de nagyot neztem mikor a vegen kiirtak hogy directed by: Michael Bay.Szoval nem teljesen retardalt ez a faszi,tud ha akar.Erdemes megnezni mindenkeppen.
7/10
Starship Troopers(1997):
Azt kell mondjam ezt elegge alurtekeltem anno,csak egy tucatscifinek tunt.Hat nem az,ennyi ido elteltevel sem.Jo volt ilyen fiatalon latni ezeket az arcokat,bar sztem Dina Meyer mindig szebb volt mint Denise(a fel fejemet elfoglalja a szam)Richards.Kicsit gagyinak tunhet a CGI,de ez sem akadalyozott meg abban hogy vegig elvezzem a filmet.Plane mivel meg a fel perces mellekszerepekben is ilyen Amy Smartok villantottak,de mondhatnam akar Neil Patrick Harrist,Michael Ironsideot is.Jo hosszu film,mindenkeppen a jobbak kozul valo.Kar hogy nem keszult belole tobb resz vagy akar egy sorozat ezekkel az arcokkal.
7,5/10
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kellemes felüdülés volt ez a film..
Mindenkinek ajánlom, de leginkább azoknak, akik nem tudják a választ.
10/10.<#eljen>#eljen>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
a filmek jók filmként, a könyvek jók könyvként, a maguk mûfajában kiemelkedõek és megismételhetetlenek, a haterek meg bekaphatják a bránert. LotR az egyik legjobb. és pont.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Abban már van Bombadil Toma is? :D
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
XD
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A nyár legjobb filmje! Persze egy szar nyáré, de egy erõsebb mezõnyben is megállná a helyét! A legordenárébb igaz történet feldolgozás a világon, de Bay pont ezért tökéletesen választott! Az egyik, ha nem A legjobb filmje, az elsõtõl a legutolsó pillanatig szórakoztató, pörgõs, gyomorforgató és letaglózó, minden lehetséges értelemben!
5|5
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
az extended meg zseniális
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
TH viszont nem teljesen jó példa, mert sorozat volta miatt jóval kisebb a költségvetés, tehát ott kell spórolni ahol lehet. Ezért (is) sok a beszéd és kevés az akció (mondjuk a könyvben is sok csatáról csak beszélnek, hírek jönnek, valaki hallott valamit róla, szóval nem vagyunk ott mindenhol). Ettõl még az is egy nagyon jó sorozat <#eljen>#eljen>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A LOTR extra vágatlan verzióban is vannak olyan jelenetek ahol több mint fél órán át csak beszélnek. Meglehetett volna persze csinálni 1,5 órában is a filmet és akkor biztos pörgösebb lett volna de látni, hogy Jackson minél többet meg akar mutatni ebbõl a világból annak ellenére hogy az elõzménykönyv jóval rövidebb.
Másik jó példa a Trónok Harca mint fantasy. Ott is javarészt csak beszélnek néha talán van egy harc vagy valami hasonló, de mégis néha a dialógusok elviszek a hátukon egyes részeket. Persze kinek mi jön be
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Elég sok negatív kritikát olvastam minden felõl ezzel a filmmel kapcsolatban. Imádtam a LOTR-t és szerintem a trilógia az egyik legjobb filmsorozat ami valaha készült. Ehhez a magassághoz a Hobbit elsõ része nem tudott felnõni viszont még így is a legjobb fantasy filmek egyike. Az az igényesség ahogyan Jackson készíti ezeket a filmeket, nem hiszem hogy bárki más ilyen odaadással képes lenne adoptálni Tolkien regényét. A történet hosszú, de nekem egy percre se volt vontatott, a színészek mind rendben, a látványvilág pedig csúcskategóriás. Egyszerre terveztem megnézni az összeset mint anno a LOTR-t mert az nagyon meghatározó filmélmény volt számomra, de most, hogy nem bírtam kivárni legalább tudom mit nézek idén és jövõ karácsonykor a moziba.
9.5/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
komoly horror/thrillerre számítottam, mert már elfelejtettem a kritikákat amiket olvastam róla. egy rövidítéssel tudnám jellemezni: WTF?!?!?!?!!?!?!?
vígjátéknak elmegy.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Gyenguska kezdet után jó befejezés. Elég karácsonyias a hangulata.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Megalol
Szerintem, ha valaki a fiatalabb generaciohoz tartozik es megnezi a filmet mai szemmel, akor kb. szarra rohogi magat rajta. :P
Message from Space - series trailer
Tévedés kizárva, idióta fehér ruha kipipálva, szarvas maszkos ellenség kipipálva, sok szárnyú bigyó ûrhajó zöld vilámokkal kipipálva, béna robotok szintén :D
Aztán kiderült, hogy egy trailer (vagy inkább tévé reklám) :)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Antonioni legjobb filmje. Mastroianni ezüstérmes filmje (8½). Moreau egyszerûen ELBÛVÖLÕ; Vitti pedig felkészül: L'eclisse és Il deserto rosso.
Spaceman from Pluto (1985)
A zárómondatok zárómondata:
Ilyen mondat után ennyire gagyi zenét berakni...
Egyszerûen elrepült (mit elrepült, elröppent) ez a két óra. (Igaz, fõszereplõnk családjából mindenkit kinyírtam volna.)
A két folytatást már nem kellett volna megcsinálni; a 2. rész egy (gyenge) tévéfilm szintjén mozog, a szánalmas 3. részre már szavak sincsenek.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egyetértek amúgy a piros karakterrel :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.