Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi értelme ezzel próbálkozni! Én ugyen ebbe a hibába estem pc játékoknál mikor a dlc mint üzleti modell kezdett elterjedni, írtam mindnehol mindenkinek hogy bazz ne vegyél meg egy ku..a nadrágot a fõhösödnek 5 dollárért mert, ha rájönnek hogy hülyék vagytok, úgy is kezelnek majd, és én is szopok de hiába. Azóta a DLC elfogadott még úgy is hogy az eredeti tartalomból vágják ki és adják el dlc-ként...
Sir Quno Jedi
A film, mint olyan egy szórakoztatási forma is és nem csupán nyers mûvészet. Ergó ha egy filmen ÉN jól szórakozok, akkor nagyívben leszarom, hogy ki mit gondol és magyaráz bele. Annak tart aminek akar és azt hisz, amit akar. Felõlem fel is fordulhat, az sem zavar, csak ne én szagoljam a hullabûzt... 😄 Túl szubjektív dolog ez ahhoz, hogy egyértelmû ítéleteket mondjunk. Persze nyilván azért lehet tanulságokat levonni stb., de óvatosan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

QuippeR
vannak például zsánerrajongók. õk elvileg egy középszerû filmen is jól szórakoznak, ha abban a zsánerban készült, amely rajongásuk tárgya. (tipikus példa erre a scifi, de a képregényfeldolgozás is ilyen irányba mozdult el szerintem az utóbbi pár évben.) nekik például annyi a bûnük, hogy még képesek lelkesedni valamiért. szörnyû dolog ez, le is lehet belõle vezetni, hogy a világ a vesztébe rohan, és mindenki idióta, aki nem pont ugyanolyan mint mi.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jakuza1
Hm, tehat a te troll irasod, nem szep munka. 😛
Persze itt gondolom nem magadra akartal mutogatni, mert gondolom, te nem a kozepszeru filmeket szereted nezegetni , csak vedelmedbe vetted azokat a szerencsetlen flotasokat, akiknek szamara a kozepszeruseg a jo az eltorzult ertekitelete miatt,es nem a muremek, ami jo.
A'la Guernica effekt.

Tehát most konkrétan leidiótáztál mindenkit aki idõnként szeret beülni egy agyatlan látványfilmre és neadjisten még élvezni is merészeli azt. Szép munka.

Why so serious?

Blasta
Ezt mondom mar egy ideje: szuperhosfilmek, a trailer alapjan tortenetuket A-Z-ig megismerheto IQ light CGI latvanyfilmek, sokadik folytatasok, nyari akcio-blockbusterek = KALAP TRAGYA!
12 eves kor felett ne varjon ezektol SENKI tartalmas szorakozast, mert annak a felnottnek akinek egy krumplinal komplexebb agymukodese van, annak bizony ez kurva keves lesz!
Tovabbra is javaslom: ne lepodjetek meg azon, ha ultralatvanyosnak igerkezo amerikai blockbustereken elkezdtek unatkozni, amikor a latvany, az akcio egyszeruen keves lesz ahhoz, hogy az erdeklodeseteket 90-120 (neadjisten 160) percen keresztul fenntartsa.
Es a legfontosabb: semmi esetre se menjetek el ezekre a filmekre moziba! Mert nem erdemlik meg a bizalmat, hiszen 1-tol 1-ig csalodast okoznak, akkor miert elolegeztek meg egy ujabb Mc.Gee-nek vagy Shayamalannak bizalmat es dobtok ki az ablakon egy rakas penzt?
Ha nem kezdjuk el bojkottalni, hogy ilyen forgatokonyvvel/joizlessel/rendezessel nem rendelkezo moslekokert penzt fizetunk, akkor sosem lesz vege.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Nálam az ilyen filmek jó, ha a teljes trailer végignézéséig eljutnak.
De, még így is beakadt pár olyan film a hálómba az elmúlt évtizedek során, aminek beszoptam a trailerét, és nagy csalódás volt.
Sõt, olyan is volt, mikor még városban éltem, sok mozi között, hogy hagytam a francba, és kijöttem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
de mit vársz, ha látványra költenek akkor nem fognak a forgatókönyvre, ez simán futószalagos biznisz. a jónépnek látvány kell meg dirrdurr és kész, mûködik a dolog.

bár ezeknek a trailere után nemis értem hogy mit vár az ember...<#wow3>
tigeroo
az kb. 6 krumplit jelent értékelésnél
IMYke2.0.0.0
A felsoroltak közül egyiket sem láttam - és nem is tervezem.
Az Avengers elég volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem direkt középszerû filmeket csinálnak, mert a nép azokat élvezi

Jakuza1
Pacific Rim
4.5/10

Nemregiben beszeltunk az Avengersrol, hogy egyesek szerint milyen semmitmondo a film, nos ez a film szerintem sokkal rosszabb.
Gyakorlatilag egy Transformers tipusu film, joval gyengebb kivitelezesben, csak ebben a filmben transformersek helyett, az emberek mecha-val es godzilla tipusu lenyek ellen harcolnak. Igazan tartalmas tortenetet, ne igazan keressunk a filmben, mert ez az a film ahol gyakorlatilag lehetett volna 20 perces a film,csak a harcokkal es a hulyeseggel nyujtottak mint a retestesztat.
Mint ha itt is csak a CGI-re hegyeztek volna ki mindent.
Szamomra nagy csalodas ez az ev eddig, mert hasonlo gyenge/kozepes filmek jonnek ki a sci-fi kategoriabol Hollywood muhelyeibol.
Ha visszaemlekszem a Wolverine,R.I.P.D,After Earth,G.I. Joe Retaliation,World War Z stb. mind-mind ez a kozepszeruseg jellemzo.

Dynamic
200%<#conf>
Bachstein
Nálam pont fordítva van a dolog, szerintem az Elysium köröket ver a District 9-ra. 😊
Elysium
a D9 nálam 200%, ez meg olyan 70%... de csak jóindulattal
sajnos 😞

Zephyr Retiring
Mi bajod a Trancsírákkal? 😄

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Ninotchka (1939) - Mindig ingadozom, hogy elsõ helyre tegyem-e Garbo filmjei közül. Ha a telefonkönyvet olvasná fel Greta, akkor is levenne a lábamról. Nehéz a rajongó élete 😊 Lubitsch és Wilder szerencsére itt félretették szokásos manírjaikat. Mit is mondhatnék?

K Ö T E L E Z Õ.

On a volé la cuisse de Jupiter (1980) - Habkönnyû, de milyen csodálatos ízû ez a hab! Girardot és Noiret parádésak. (Az elsõ résznél százszor jobb.)

Hajolj bele a hajamba (1987) - LDP erre született. Jó kis film.

K.O. (1977) - Életszagú. Cserhalminak akkora a kisugárzása, hogy csak na. Jácintot érdekes módon addig nem kedveltem, amíg meg nem halt.

Fast Five (2011) - Nagy nulla az egész film, de ez a rész fantasztikus:

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

WhiteStar
valószínûleg az aki a többit is szokta , sajnos <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Tucker and Dale vs Evil (2010)

Jóféle mûfaj paródia, nekem jobban bejött mint a Cabin in the wood.
Miért nem kéne túl sok horrort nézni?
Miért nem kéne elõítéletesnek lenni és hülyét csinálni magunkból?
Miért nem kéne az "alfa hímet" követnie egy csapatnak, ha az sík hülye?

8/10

P.S. Ki volt a nagyon nem normális, aki a magyar címet adta neki?

Bachstein
Képtelen vagyok elhinni, hogy akár csak egy részét is komolyan veszi annak, amit csinál. Bár az is lehet, hogy olyannyira egyedi látásmóddal rendelkezik, amit mi, mezei, halandó filmimádók képtelenek vagyunk befogadni, és csekély esztétikai érzékünkkel és képességeinkkel megfelelõ módon értelmezni szofisztikált mûalkotásait...
Vagy tényleg annyira ostoba, hogy szarik bárminemû kritikára, nem hajlandó tanulni és fejlõdni, csak ontja magából a baromságait. De mondom, akad azért köztük 1-2 szórakoztató darab is. Csak nem szabad túl nagy elvárással nekiülni. 😊
tomsolo
Ez nem teljesen igaz, inkább egy szerencsétlenség csak simán a faszi.

Nekem a Rampage tetszett - pedig elcseszte nem kicsit - de fõszereplõ színész gyerek nagyon jól nyomta (más filmekben is.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Engedj be! (Lat den rätte komma in/Let the Right One in) 2008
Hallottam már a filmrõl, de csak most láttam, szerintem elég összetett, fura hangulatú, elgondolkodtató film volt. És nem akart mindent szájba rágni.

10/10

Valamiért nem érzek késztetést, hogy megnézzem a remake-jét ...

igenigen, szuper kis film volt a Br-.
link

Bachstein
Uwe Boll már-már asylumi mélységekbe taszította a filmgyártást, bár õszintén be kell, hogy valljam, az elsõ BloodRayne illetve a Holtak háza engem anno kurva jól elszórakoztattak.
Ott a megfejtés😄

Nálam a Top Vérszopó film az a 30 nap éjszaka.
Ha pedig készülne film a legacy of kain sorozatból is film az marha jó lenne, kivéve ha Uwe boll ott garázdálkodn a környéken.

Bachstein
Nem igazán hasonlítanám egymáshoz a három alkotást, szerintem elég szûk a közös keresztmetszet, több aspektusból is vizsgálva.
Bachstein
Mégis mi a búbánatos lófasz ez, kérem szépen?
Hát, nemrégrõl láttunk már errõl a partvonalról jobb alkotást is.
-FelhõAtlasz.
-Inception

Bachstein
Több pozitív kritikát olvastam már a filmrõl, a hozzászólásod egy újabb löket volt hozzá, hogy most már tényleg meg is lessem. Páran az Engedj be!, illetve az Interjú a vámpírral filmekhez hasonlították (hangulatilag), nem tudom, ez mennyire állja meg a helyét, ugyanis a fent említett kettõ nálam abszolút a top vérszopó filmek között foglal helyet, de már az a tény maga, hogy a film mellõzi a gyémánttestû mûköcsögöket (haha), mindenképpen bizalomgerjesztõ a számomra.
Bosszúfilmnek ez nagyon gyenge.
De ha törni akarod rajta a fejed, a rendezõ mit miért gondolt akkor már emészthetõbb a szellemi elit számárára, gondolom.

Hasonló Klippem van az õ számukra, ezen is lehet agyalni.

WhiteStar
+1

Byzantium (2012)

meglepõen, már már élvezhetõ vámpíros film! hétköznapi fejû színészekkel, nem gyémánttestû mûköcsögökkel, inkább misztikusba hajló történettel. elég lassan pörögnek az események, ennek ellenére nézhetõ alkotás. 6,5/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eleanor és Clara, a két rejtélyes fiatal nõ egy erõszakos bûncselekmény helyszínérõl a egy angol tengerparti kisvárosba érkezik. A lepusztult parti hotelek egyikében próbálnak szállást szerezni. A gyakorlatias Clara a testét árulja, hogy pénzt keressen. Hamarosan megismerkedik a félénk és magányos Noellel, aki befogadja õket a valaha jobb napokat látott motelbe, a Byzantiumba, melybõl Clara hamarosan bordélyt csinál. Az ártatlan iskoláslány, Eleanor pedig találkozik a rokonlélek Frankkel, akinek akaratlanul feltárja az igazságot életükrõl: õ Clara lánya, 1804-ben született, és mindketten vámpírok. A csendes kisvárosban hullani kezdenek az emberek. Ám a múlt, mely elõl a két nõ olyan régóta menekül, hamarosan utoléri õket - megdöbbentõ következményekkel.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

WhiteStar
na ha már itt járok írok pár sort az elmúlt napok filmjeibõl:

Iceman (2012)

érdekes film, megtörtént esetet dolgoz fel, egy bérgyilkosról, a 70'es évek amerikájából. nekem személy szerint nagyon átjött, az állandó sötét hangulat, és ez az "icecold" hozzáállás.
7/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Millennium Films elkészítette az elsõ elõzetest a The Iceman címû, megtörtént alapokon nyugvó thrillerhez, aminek fõszereplõje Richard Kuklinski (Michael Shannon) a maffia bérgyilkosa, akinek számlájára 1964 és 1986 között több mint 250 ember halálát írják. Kuklinski családja és közvetlen környezete semmit sem tudott valódi munkájáról, átlagos üzletembernek gondolta mindenki. Gúnynevét – a jégember – arról kapta, hogy áldozatait lefagyasztja, ami miatt a rendõrség képtelen megállítani a halál beálltának idõpontját.

The Last Will and Testament of Rosalind Leigh (2012)

Ez a film, egy szar. komolyan, aki tervezi hogy megnézné, az ne tegye. Az elején már már amikor azt hinnéd hogy történni fog valami, hirtelen vége lesz, és nem történt semmi, és nem jöttél rá semmire, és ennyi.
1/10 és még nagylelkûen.

Bachstein
<#vigyor><#hehe>
WhiteStar
hehe... elsõ két hsz-en szétestem:

iovitza1982 2 hete

Really nice movie. Just perfect for an evening with family.

Mathcoregamer666 1 hete

A better lovestory than Twilight

Bachstein
Persze, ez tipikusan az a film, ami után ha felteszed a teoretikus kérdést, hogy mégis "Mi a FASZ volt ez?!", a válasz benne foglaltatik a kérdésedben.
Végignéztem, bírtam, viszont nem tartom arra érdemesnek, hogy mélyebben elgondolkodjak róla, esetlegesen bármi mögöttes tartalmat keressek benne. Lehet, hogy igyekszik feszegetni erkölcsi és szociális kérdéseket, de mindezt olyan explicit, naturalisztikus módon, ami már túllép azon a bizonyos határon. DE, legalább az end creditsnél jó a zene .
WhiteStar
😊))) yt-n "néztem meg" fél perc beletekergetéssel végig, és padlót fogtam. pedig rendszeres látogató vagyok a büntitopikban is <#idiota>

Bachstein
Már láttam. Kétszer. Ebéd közben.
WhiteStar
ha ennyire nem akarod elutasítani ezeket a próbálkozásokat, akkor nézd meg a szerb filmet 😄D

Bachstein
Úgy ahogy írod, a film szimplán szimbólumokból építkezik. Van, aki fogékony erre, és szeret mélyebbre tekinteni, a tettek és momentumok mögé, van, aki viszont nem.
Ámde mindebbõl arra következtetni, hogy a rendezõ elmebeteg lenne...
Inkább élje ki az ilyesfajta érzéseit, dühét egy filmben, mint a való életben. Nemde?
Meg tudom érteni, akinek nem tetszik ez a film, ugyanis ténylegesen jóval közelebb áll mûvészi, átvitt értelmû képek és mozzanatok sorozatához, mint egy átlag nézõtõl elvárt, normál filmhez, mindazonáltal nem szabad élbõl elutasítani az effajta próbálkozásokat.
Zephyr Retiring
Csak Isten bocsáthat meg.
"Az egyik leginkább félre-, ill. meg nem értett, néha pedig leleplezett kortárs zseni kapcsán állandó kérdés a filmes körökben zajló diskurzus során, hogy: ez most komoly?"

Idézet a Port.hu-ról a film kapcsán.
Mellesleg a film tartalmát ott jobban kifejtették: ez inkább afféle bosszúfilm.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

dartonita
Nagyfiuk 2:
Az elsot nem lattam,es ezt vegigszenvedve gyanitom nagyon is jol tettem.Ilyen rosszat reg nem lattam.Steve Buscemi mit keres egy ilyen alkotasban? 😞
1/10 amiben az 1 az Salma Hayek.

Only God Forgives

A kézfetisiszták alapköve lehet ez a film.
Csodálatos vélemények születtek a filmrõl(Fõleg a torrent oldalakon😛) a Spiritualizmus, Szimbolizmus mezsgyéjén lépkedve.
De bazdki, ez egy Szado-Thrash film, a kéz fetisiszták legnagyobb örömére.
El nem tudom képzelni rajtuk kívûl kinek tetszhet ez a film.

A fõ szál a Drive Gerincébõl lett lecsapolva, a Film sodra ugyanolyan, egy kis KillBill mókával megspékelve, de nem olyan Happy massza a film.

Ezt nem lehet filmként értékelni, ez vmi klippes Zsigeri undor a rendezõ részérõl.
El nem tudom képzelni mi járhat a fejében, vagy milyen lehet a hétköznapokban a faszi.
Szóval aki egy ilyen filmet leforgat, az reggelente macis papucsban viszi a reggeli kávét a szeretõ feleségének?
És utána viszi oviba a srácokat.
Hát kurvára nemhiszem.
Sztem az alagsorban egy vájatban gyerekeket rejteget, és rajtuk próbálja kiélni azt amit a filmekkel már nem tud kielégíteni magában.

Van olyan film, aminek egyes részei nagyon jók, másik részei nagyon gyengék, az összhatás közepes néha rosszabb.

WhiteStar
a közepes film mióta véglet? 😄D

Jakuza1
R.I.P.D.
4.5/10
Gyakorlatilag Marisa Miller csocsein kivul nem sok jot lehet elmondani a filmrol. Klise,klise hatan bugyuta tortenettel, amihez MB humort probaltak vegyiteni, nem sok sikerrel es na persze kismillio CG, ami a mostani filmekre annyira jellemzo. Egyszer nezheto, mert mint ujdonsag annyit hoz a film, hogy nezheto legyen, de nem tobbet.

A nagy Gatsby
6.5/10

Valahogy nem tudom, hova tenni a filmet, a ket veglet kozott talalhato a jo es a kozepes film kozott.
Ezt az erzest pedig a film eleje es a vege kozotti szoges ellentet okozza.
Velemenyem szerint maga a film eleje valahogy olyan pocsek, hogy tobbszor kedvem lett volna abbahagyni a megtekinteset, a modern zenek teljesen szurrealissa tettek a regi kosztumoket es annak az erzeset, amit azok keltettek. Es nem azzal van a baj a film elejevel, hogy vontatott vagy sok a monolog ill. a parbeszedek jellegtelensege, hanem egyszeruen az egesz valahogy olyan gyegren kozepesre sikerult. Ellenben viszont a befejezese zsenialis, ami megmagyarazhatattlanna teszi a gyenge kezdest.

ZilogR
Chronicle
Butaság. 2/10

The Smurfs - az elsõ mozifilm 2011-bõl
Háát, láttam anno a Garfield-et, ami csapnivaló volt, na akkor ez ahhoz képest remekmû. És tényleg szórakoztató volt. Sztem maga kategóriájában megéri a jó besorolást. 8/10

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Bachstein
Azt nem láttam.
Willenbrock
Europa Report,lehetett volna ebbõl egy sci-fi-horror is,így csak sci-fi de elég jó. kb 8/10

Willenbrock
Nem volt rossz,de eléggé hajaz a Helyõrségre az alap ötlet.