Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulissza titkok?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tomsolo
Szerezd be a DVD-t, azon van egy kommentáros videó Darabonttal amellet, hogy eszméletlen jó fej a pali sok dologra fényt derít.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Úgy amúgy a párbeszédek a karakterek, alakítások a korszak és a monológok tették ezt a filmet naggyá, a börtön hangulatról (amit ugyebár õk maguk tettek otthonossá) nem is beszélve.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Börtönigazgatót képen töröltem volna Gunton is nagyon jó volt ebbõl látszik...ezt a filmet nagyon összehozták Darabonték. Szinte majdhogynem ez a tökéletes film mintapéldája. 2 dolog zavart csak. Az, hogy sikerült neki kiütnie 1 éjszaka alatt a csatornán egy lukat és azt is úgy, hogy a vihar hangjával szinkronban (ami okos dolog csak szerintem 1 éjszaka nem lett volna elég rá)

az öreg Brooksot alakító színészt és Gil Bellowst sajnáltam...

Jakuza1
Akkor vigyazz a vermergezessel a sineken 😛

cylonflatus
Van bitófád? Nekem sajnos nincs ilyen luxusban részem, viszont a közelben fut egy vasútvonal, 10 percre van a sín. Csak az olyan mocskos, bár legalább nem otthon kell majd utánam takarítani...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Ja, sejtettem.

Synchronous
Van hozzá felirat, de szemernyit nem javít a filmen a jó fordítás, mert maga a film alapból rossz.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IMYke2.0.0.0
Alapvetõen én is ilyen vagyok.
A Django esetében lusta voltam angolul nézni - mindjárt a fejemre húzom a csuklyát és elindulok a bitófa felé...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cylonflatus
Én nem vagyok egy ilyen "szigorúan mindent eredeti nyelven" hozzáállású ember, de vannak filmek, amik úgy nyújtanak tökéletes élményt. A Django szerintem ilyen.

cylonflatus
Amúgy melyik rilízt nézted? Van hozzá magyar felirat? Én még akkor néztem meg, amikor nem volt, de olyan sokról azért nem hisze, hogy lemaradtam. Fú, baromi nagy csalódás volt nekem a Skinwalker Ranch. Nagyon vártam, az elõzetes piszkosul fölcsigázott, no nem azért, mert van benne valami nagyon meggyõzõ, hanem érdekel a téma, és sokat olvastam a valóságban történtekrõl amin a film alapszik. De áh...

IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, most hogy már ismerem a filmet-történetet, elmondhatom, hogy ezen a filmen nem javított volna, ha hallom, milyen ízesen káromkodik angolul, tennessee-i akcentussal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Pedig eredeti nyelven ez jobban átjön. Samuel L. Jackson beszéde félelmetes. Kevesebb élményt ad magyarul. Ez pont az a film.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Synchronous
Skinwalker Ranch 2013

Vegyes érzéseim vannak a film kapcsán, fõleg ha kézikamerás, dokumentarista stílusú movie-ról van szó.

Készült már ebben a stílusban film zombikról (REC), Godzilla-szerû vérjetikrõl (Cloverfield), banyákról (Ideglelés), szellemekrõl (Paranormal activity/Grave encounters), és meg kell mondjam érdeklõdéssel kezdtem neki hogy most végre UFO-król lesz szó, de a végeredményt tekintve összezavarodtam...

Mi akart ez lenni? Kissé olyan érzésem volt, mintha összegyúrták volna a Negyedik típusú találkozásokat, az Odaát-ból a Wendingót, és a Conjuring-ot és tessék fogyasszad.

Ez a film kicsit minden akart lenni... kicsit kísérteties, kicsit ufós, kicsit vérfarkasos... Nem értem miért kell ennyiféle irányba elmenni, nem lehetne megmaradni egy fõvonalnál és azt követni?

A szereplõk egysíkúak, nem nagyon van emlékezetes karakter, kivéve egy szõke kislányt, de az sem a konkrét sztori része... Még mindig szívesebben megnézem ilyen témában az X látogatókat inkább, mint egy ilyen zagyvaságot.

Volt pár érdekes feszültségkeltésnek szánt effekt, de semmi olyan amit ne láttunk volna unalomig. Ráadásul az egész sztoriból semmi nem derült ki, semmit nem magyaráz el mi miért van, minek mi az oka, hanem egyszer csak megjelenik a stáblista. Én meg csak ülök ott a fotelben a kis joghurtommal a kezembe és nézek hogy most mi van? Már vége? És akkor hogy van ez, meg hogy van az?

Semmit nem tudtam belõle kivenni, mit akart mondani ez a film... Üres volt és hatásvadász.

3/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

bakkerman
remekmû,nem sok 10/10-es film van nálam,de ez a kevés egyike,én is megnézem szerintem valamelyik nap

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
The Wolverine

Szép, látványos, az akciók is tûrhetõek, Jackman bádija is brutál, de a sztori valahogy nem nyert meg. Nindzsák, japánok, jakuzák, triádok, családok, robotok, szamurájok, harakiri, kamikázék, a létezõ összes gagyi ázsiai kulturális sablon megjelenik benne. Mint egy Jet Li film amibe betévedt Jackman. 1,5 óráig még nem is volt nagy bajom, de az utolsó fél órában még akkora baromságot is csináltak belõle, hogy fontolgattam egy azonnali shift+delt. Mondjuk számítottam rá mikor a trailert megláttam, hogy ha ez Japánban fog játszódni, akkor irdatlan baromságokra kell felkészülni, pedig annyi lehetõség lenne ebben a karakterben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A remény rabjai 1994
FSZ: Tim Robbins, Morgan Freeman, William Sadler, Bob Gunton

Nincs mit hozzáfûzni és magyarázni rajta...10/10

Halálsoronnal egyenértékû film annyival elõzi meg talán, hogy a története még fordulatosabb és a krapek zseniális volt benne...

Bucser
Ez most trolling lvl 0?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hírek szerint mindketten teljesen összeégtek az autóban, így nem valószínû hogy ez igazi

fifi
az volt, hogy bennégtek az autóban...
ebbõl gondold tovább.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jakuza1
Te meg nem tudsz elvonjatkoztatni tolem, de megsugom neked veled ellentetben en a lanyokat szeretem. <#mf1>

kaposi1
Van ennél sokkal szõrnyûbb is , hogy igaz-e vagy sem én nem tudom, de ha valós akkor szégyelje magát aki feltette.<#sir><#duhos2>

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1463142_257241734428664_1698934604_n.jpg

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Bokafix2
Sajnos tényleg megihletett pár hülyét a dolog... csak linkben mert elég sértõ ez a tragédia után egy nappal... sokan mindenbõl viccet csinálnak, ebbõl is látszik hogy egy cseppnyi részvét sincs bennük.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bucser
Te pedig ismet porogsz mint a fold tengelye akihez mindenkinek igazodnia kell😊<#eljen>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jakuza1
Az elobb neztem meg en is a This is the End cimu borzadalyt.
Ez a film ertekelhetetlen. A primitiv idiotizmus tokeletes bemutatasa.
Humor az semmi nem volt benne annak ellenere, hogy allitolag ez egy komedia, de szerintem a tragikomedia az igazan talalo szo vele kapcsolatban.

Aki teheti, kerulje el messzirol ezt a filmet.
Az IMDB pontszam ami szinten komikus. 7.0 Tenyleg ??? Erre a fosra ?

a.carkey
Durrdefektjük volt, és sajnos ami rossz megtörténhetett, az össze is jött nekik.

A medve nem játék.

Tyler1
Hát ennél még hozzá nem értõ ember is komolyabb dizájt hoznának össze 15 perc alatt, azért gondoltam, hogy valami okos nethuszárt egybõl megihletett a tragédia.

Bachstein
Nem, ez tényleg ennyire minõsíthetetlen...
IMYke2.0.0.0
Viccen kívül: elõször azt hittem, hogy valaki Windows 7 Paintben ügyeskedett... <#falbav>

Bachstein
Már novemberben tudni lehetett, hogy ezt a borítót tervezik a DVD-hez, franc se gondolta még akkor, hogy mi fog történni Paul-lal. De már csak azért is érdemes lenne lecserélni, mert ez így ritka fosul néz ki, a morbid szövegrõl az alján nem is beszélve.
Tyler1
Bazd meg...ez komoly vagy valami gyökérbarom ilyen morbid humorérzékkel rendelkezik? Ha elõbbi akkor remélem nagyon gyorsan áttervezik.

IMYke2.0.0.0
2012 - "Django Unchained" - 7/10

No, tegnap este sor kerülhetett egy szinkronos 2 és 3/4 órás Tarantino agymenésre.
Christoph Waltz jól nyomta, de mindenkit felülírt Leonardo DiCaprio. Nélküle az egész film egy fabatkát sem ért volna, számomra.
Az eredeti Django, Franco Nero cameoja tetszett.
Itt-ott rendkívüli módon hatásvadászra sikerült, kicsit túlerõltette a 70-es évek stílusában filmforgatást (a "de hát poénnak szánta, a nagy limonádé westernek iránti rajongása miatt"-dolgot nekem nem kell).
Az eredeti szinkronhoz semmi kedvem nem volt, eléggé fáradt voltam ahhoz, hogy ne legyen kedvem az angolhoz igazítani a buksimat.

This is the End: most vagy én öregedtem meg qrvára, vagy nem voltam megfelelõ hangulatban, de ez ritka szar volt. De tényleg!

IMYke2.0.0.0
Pár Kurosawa Akira filmhez volt már szerencsém.
A teljes hagyatékát persze nem láttam még - de majd szép lassan 😊

Kmarha
ehh bocsánat, ebbe nem akartam bele folyni. Nem a színész ellen kommentelek, csak az összehasonlítás szúrta egy kicsit szíven.
Mindenk úgy gyászol és nem gyászol ahogy akar. A kommentek meg pár nap alatt lefolynak, kár ezen sokat rugózni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Senna versenypályán halt meg, verseny közben!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

CSOCSO
Ertem mit akarsz mondani de akkor is tudott vezetni a csavo. Ennyi erobol Senna se tudott vezetni igaz?
extra sensory
"...már a japók sem a régiek. Szeretnék azt hinni, de már korántsem olyan fegyelmezettek és elkötelezettek, mint évszázadokkal ezelõtt"

Még mindig magasan rávernek az európai színvonalra... Ott nincs olyan hogy nem adják meg a tiszteletet az idõseknek, mint itt, meg hogy megverik a tanárukat, meg leköpik illetve gúnyosan röhögnek rajta a háta mögött, mit ahogy a mi nyegle kis elkényeztetett fiatalságunk teszi, (tisztelet a kivételnek) akik azt se tudják mi a tisztelet...

A meghajlás sem csupán formalitás náluk, hanem a tisztelet jele... beszéd közben tiszteletlenség egy idõsebb ember szemébe nézni, sõt még az árnyékára sem léphetsz rá...

Azt hiszem Európának lenne mit tanulni tõlük, mert ilyen alacsony erkölcsi színvonalon kevesen vannak mint nálunk.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Sir Quno Jedi
???? Mármint a vöröshajú kiscsajra gondolsz?! Az végig azt csinálta, amit mondtak neki eredetileg. Mivel fingja sem volt, hogy él a mestere, õ végigharcolta a temetését. A legvégéig nem mondta el ezt nekik senki, csak mikor a rosszarcú fejetlenkedett, max. akkor derülhetett ki. ÉS akkor sem volt semmi sem biztos, parancsot sem kapott és nem is harcolt vele ugyebár, csak a kígyót intézte el, aki szerinte megmérgezte a mestere elméjét (is). Neki amúgyis Mariko-t kellett védeni az élete árán is és mivel Logan is ezt tette szó nélkül és õt is megmentett, így számára õ egy jelkép volt. Persze ha a mestere vette volna a fáradtságot, hogy irányítsa, akkor jött volna a komoly dilemma, ugye, de erre nem is került sor, mivel nem ítélte õket veszélyesnek kis barátunk.

Az unokája ölte meg végülis, mivel õ úgy vélte, hogy a nagyapja halott és ez itt csak egy szörnyeteg, semmi más, egy gonosz szellem, akit el kell ûzni. Nem járt messze az igazságtól.

Még a butaarcú nindzsafindzsa barátunk is csak kérte a mestert, hogy nem ez a módja (mivel szerelmes volt szegín Mariko-ba ugye gyerekkoruktól) és nem próbált meg nyíltan szembeszállni vele. Látta, hogy a mester "nincs jól", szó szerint. Amúgy meg õ is azt gondolta végig, hogy a Vipera megmérgezte a mestert (az agyát is), ennek hangot is adott menet közben ugye.

Amúgymeg már a japók sem a régiek. Szeretnék azt hinni, de már korántsem olyan fegyelmezettek és elkötelezettek, mint évszázadokkal ezelõtt. Nyílván vannak erõsen hagyományõrzõ csoportok, pl. a Jakuzák, de állítólag már õk is felhígultak manapság. A fiatalok meg már nem tisztelik a régi módit... (még szerencse)

Szóval nem volt egy túl eszes film ez, de annyira nem is volt vészes.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

véletlenek nincsenek...tulajdonképp a szerepébe halt bele.

Nem is tudom fordult e már ilyesmi "incidens" bármely másik színésszel...

Akkor nezd csak meg azokat a Kurosawa filmeket amiket leirtam, ha az Onibaba-t kedveled.
Egyik jobb mint a masik. Foleg azoknak akik a japan kultuurat kedvelik.

Eppen ezert is volt nagy talany a szamomra a Wolverine legutolso resze, ahol a keszitoknek fogalma sem lehetett a japan emberek lojalitasanak es tradiciokat apolo erzelmeinek, ahol olyan kretenseget akartak szemleltetni, hogy egy gyereket a hajlektalansagtol megmento es lanyanak fogado embert, tobb mint egy evtized kapcsolata utan, az egyik pillanatrol a masikra elarulja, egy vadidegen ember miatt.

Kozuk nem volt a japan kulturahoz es az ott elo emberek erzelmi kesztetesenek valos abrazolasahoz.
Bachstein
A sors fintora, hogy a Select Video most decemberben jelenteti meg Walker egyik filmjét, az alábbi borítóval...
RIP nagyon fiatal volt😞((

desigo
"pro versenyzo" nem száguldozik közúton
egy idióta volt inkább...
CSOCSO
pro versenyzo vezette az autot... nem egy senki akinek volt manija az autora.
Prisoners

9/10

Nagyon jó film, torkon ragad és nem ereszt el. Lassan csordogál, de így is izgalmas, a szereposztás pedig parádés, minimum Oscar-jelölés kellett, hogy bekerülhess<#vigyor2>
Tikal
Red 2

jobb volt mint az elsõ rész.. Malkovich vitte a filmet, na meg Hopkins is jó volt, bár a végén elõjött belõle Hannibal 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Azumi 1-2 igen és Shinobi is megvolt már.

mégvadabbdisznó
Shinobi? Megvolt-e? És Azumi? Ezek sztem még érdekes filmek a mûfajban.

De szép bauxit, honnan van?

IMYke2.0.0.0
Onibabát szerettem.
Lehet, este megnézem újra, ha már Zatoichikat nem tudok nézni 😞