Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6/10
A kozepesnel valamivel jobb film. Lehetett volna talan valamivel jobb is, de sok mindent elrontottak benne, foleg a veget velemenyem szerint.
Tobb volt benne, amit nem aknaztak ki, igy marad egy atlagos mozi.
Egyszer viszont nezheto.
Huuuha ez eleg erdekes film.Nem igazan latvanyos es nem is igazan akciodus,de ahogy Tom Hardy jatszik mar azert megerte megneznem.Ez a srac nem csak a hatizmai miatt marad szamomra emlekezetes,az most mar egeszen biztos.Tehetseges szinesz,remelem sok filmben fogom meg latni.
7/10
PSN ID.: Beegabor
Nem vagyok horror fan, nem is hiszek ezekben az idejét múlt keresztény gyermekmesékben (még ha igaz történetnek is kiáltják ki), de ez hosszú évek óta az elsõ jó horror film amit látok. Újat nem mutat, viszont a klisékkel jól dolgozik, remekül megírt, felépített, és rendezett film. Engem végig odaszegezett a képernyõre, és tette ezt annak ellenére, hogy egyetlen percre nem tudott félelem hatása alá helyezni. A klasszikusokra emlékeztetett, arra a mûfajra ami kb. 30 éve halott.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
a legénység más véleményen van….
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Darabja volt vagy 40 kiló vasággyal."
Ember te tisztában vagy vele hogy Szomáliában mekkora az éhezés? Nézzél már meg egy pár hivatalos adatot! Sokuk még 40 kiló sincs!
De szép bauxit, honnan van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
somali pirate (bezony, nem esznek minden nap rendesen (nem tudnak))
Jelzõrakéta kell, de ugye a mai technika meg tudja könnyíteni a dolgunkat, de nem várhatod el hogy 100 darabot ott tároljanak a hídon, hogy majd a kalózokat lövöldözzék velük.
itt pár kép a hajóról: kép, kép2 - amint látod nem derékig van a vas ami mögött elbújhatnak (amit a kala amúgy továbbra is átlõ)
A fegyveres kíséret nekem is eszembe jutott a film nézése közben, de hamar túltettem magam rajta, van hogy nincs ilyesfajta kíséret.
Ezeket vedd figyelembe, és értékeld szépen újra a filmet :D (ha nem tetszett persze elfogadom, de hogy olyan dolgok miatt csalódj egy filmben amik így vannak, de te máshogy gondolod, kicsit,.. zavar(?))
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nézz meg egy-két dokumentumfilmet is azért a témában és lehet más lesz az elképzelésed errõl a filmrõl is...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A szomáliai kalózok meg nem éppen dúskálnak a földi javakban, szóval nem Swarcik de kb semmi sem ér nekik az emberi élet...
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nagy várakozással vártam ezt a filmet.
Már csak azért is mert Tom Hanks kedvenc,de számomra ez a film teljesen hiteltelen lett.<#shakehead>#shakehead>
Talán spoiler de nem hinném!
Nem igazán tudom elképzelni hogy a Szomáliai kalózok így nézzenek ki.<#nyes>#nyes>
Darabja volt vagy 40 kiló vasággyal.
Azt se nagyon tudom elképzelni hogy egy több száz millió dollár árut szállító teherhajó összesen kettõ jelzõrakétával induljon útnak egy ilyen köztudottan veszélyes vizekre.
Az egyik legröhejesebb dolog számomra az volt benne hogy a tûzoltó tömlõkkel össze vissza locsoló hajó mellé odaparkolnak és egy vaslétrával "megszigonyozzák a hajót. Nem értettem hogy szarhatnak be négy csenevész gyapotszökevénytõl még ha azoknak fegyverük is van. Persze amikor a hajón voltak akkor már igen , na de addig? A hajónak ugye van egy pereme ami mögött megvárhatták volna hogy a létra beakad aztán mikor az elsõ majom felmászik vele együtt kiemelni a létrát, még mindig takarásban a golyók elõl és agyõ. Aztán vakarhatták volna a fejüket hogy hogy kerüljenek fel a hajóra. De nem ezek hanyatt homlok menekültek le a gépházba bezárkózni. Különben is egy ilyen hajón miért nincs egy olyan fegyveres aki mondjuk távcsövessel kényelmesen leszedheti ezeket az idiótákat amíg azok a vízen hadonásznak.Ez csak pár momentum ami miatt számomra csak mókás volt ez a mások által annyira nagyra értékelt film.
Én ezt így csak egy 10/5-re tudom értékelni sajnos.<#sir>#sir>
Nagy várakozással vártam ezt a filmet.
Már csak azért is mert Tom Hanks kedvenc,de számomra ez a film teljesen hiteltelen lett.<#shakehead>#shakehead>
Talán spoiler de nem hinném!
Nem igazán tudom elképzelni hogy a Szomáliai kalózok így nézzenek ki.<#nyes>#nyes>
Darabja volt vagy 40 kiló vasággyal.
Azt se nagyon tudom elképzelni hogy egy több száz millió dollár árut szállító teherhajó összesen kettõ jelzõrakétával induljon útnak egy ilyen köztudottan veszélyes vizekre.
Az egyik legröhejesebb dolog számomra az volt benne hogy a tûzoltó tömlõkkel össze vissza locsoló hajó mellé odaparkolnak és egy vaslétrával "megszigonyozzák a hajót. Nem értettem hogy szarhatnak be négy csenevész gyapotszökevénytõl még ha azoknak fegyverük is van. Persze amikor a hajón voltak akkor már igen , na de addig? A hajónak ugye van egy pereme ami mögött megvárhatták volna hogy a létra beakad aztán mikor az elsõ majom felmászik vele együtt kiemelni a létrát, még mindig takarásban a golyók elõl és agyõ. Aztán vakarhatták volna a fejüket hogy hogy kerüljenek fel a hajóra. De nem ezek hanyatt homlok menekültek le a gépházba bezárkózni. Különben is egy ilyen hajón miért nincs egy olyan fegyveres aki mondjuk távcsövessel kényelmesen leszedheti ezeket az idiótákat amíg azok a vízen hadonásznak.Ez csak pár momentum ami miatt számomra csak mókás volt ez a mások által annyira nagyra értékelt film.
Én ezt így csak egy 10/5-re tudom értékelni sajnos.<#sir>#sir>
En ezen bealudtam kicsit es nem is nagyon izgatott, hogy bepotoljam a kimaradt jelenetsort. Egyszer nezheto, de eleg gyengecske lett. Fullra Mo-on forgott a film amugy, valahol a Bakonyban. A crew (szineszeket es a main production team-et leszamitva) is total magyar volt, Lada Nivat hajtanak az erdoben es a drotkotelekbe szorult statiszta magyar akcentussal "pliiiiiiz help"-ezik. :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem is tudom, hogy mit mondjak, ilyen dolgot én még életemben nem láttam. Nemhogy filmet, dolgot!
Ugyanolyan elborult örömfilm (jó értelemben véve), mint az 1 volt. Sztori van, viszi elõre a cselekményt, de egyik fordulattól sem estem hasra. A színészek viszont kiválóak, Malkovich egy zseni, Hopkins csuklóból megoldja, Mary-Louise Parkert meg mindig is csíptem (Angyalok Amerikában-ból maradt meg bennem leginkább, a Weeds éppen kimaradt). Itt különösen az autós üldözésnél cuki :) Lupint is jó volt viszontlátni.
7/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De szép bauxit, honnan van?
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Nem tudom, nekem egyáltalán nem volt vicces, inkább szomorú, már az elsõ résszel is így voltam. Nem vicces a téma egyáltalán. Inkább drámai. Ez most nem ütött akkorát nyilván, de egyáltalán nem volt rossz. Talán túl rövid volt, össze volt zanzásítva, így nem volt elég idõ megkedvelni az új karaktereket (mint anno BD-t). Jim Carrey jól tolta annyi szent. Várjuk a folytatást.
Valos ertelemben szerintem nem egy igazi horror film, inkabb egy atmenet.
Viszont az teny,hogy egy nagyszeru film es a mai napig megallja a helyet, sot magasan ki is emelkedik az atlag kategorias filmek kozul.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kiegészíteném még talán a Shutter-ral (a Korei eredetivel, de az amcsi remék se rossz szerintem). Talán még én ajánlanám a The Cabin in the Woods-t is (azért az kicsit mókás film, elég egyedi), meg én annó nagyon szerettem a The Descent-t is (az új Tomb Raider játék pofátlanul kilopott belõle pár jelenetet, de végül is jótól lopni ötletet nem akkora szégyen... :)).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csodálom hogy a listádból kimaradt az Eden Lake, mert az hasonlóan dühítõ egy film mint a Martyrs. (Ja és a Köpök a Sírodra-nak van már második része :))
#79724 - valóban annyira nem kemények, eddig még csak ebben volt részünk :)
Halálos Hallgatás, Pokolba taszítva, Félelem.com, Átok neve: Arang, Hideg csontok, Hideg préda(norvég horror), Boogeyman, Dermesztõ szél, Pihenõ a pokolban, Az abc-s gyilkos, Ház a kísértethegyen, A rettegés mélye
Vastaggal kiemeltem ezek közül mi az ami nagyon tetszett... szóval lehet válogatni. :)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Inside - À l'intérieur
Fourth Kind
Köpök a Sírodra (Ez inkább érdekes)
Human Centipide
Így kapásból.
Szombat este filmezõs estét tartunk a haverokkal. Valami keményebb horrort tudnátok ajánlani? A filmek amiket már láttunk:
- kör1,2, a szem, ragyogás, fehér zaj, ideglelés, The Conjuring, átok, paranormal activity részek. Nyilván ezeken kívül láttunk még horror filmeket, de ezek az ismertebbek.
Ezeken kívül végülis jöhet minden ami tetszett neked és kicsit parázós.
Köszi szépen elõre is.
Annyiban igazad van, hogy valóban jó lenne, ha a japók nyúlnának a saját mûveikhez, és a saját stílusuk és ízlésviláguk szerint dirigálnák le. Egy Evangelion filmért szerintem élne-halna a nagyérdemû.
Nagyon informatív jellegû kis film, hitelesen mutatja be az elmúlt évszázadokban a szamuráj hadurak ellen harcoló nindzsákat. A filmektõl eltérõen ahol a nindzsák szinte mindig profi gyilkosként tûnnek fel, itt valódi jellemük kap szerepet, és kiderül hogy legfontosabb szerepük a felderítés a kémkedés és az ellenfél megtévesztése volt.
Errõl korábban is hallhattunk már vagy olvashattunk róla, viszont ez a film egyedülállóan mutat rá a részletekre a nindzsák tudományára, képességeire és az igai háborúra is ahol egy bosszúszomjas hadúrnak az volt a terve hogy minden nindzsát kiírt Japánból.
9/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Jol indult, aztan a kozepe kornyeken Dieseltol atvettek a foszerepet a fejvadaszok, majd ezt az allapotot fenntartottak kb. 15 perccel a vege elottig. A fejvadaszok pedig nyilvan hozzak a toluk varhato ZSE kategorias, fajdalmasan ures parbeszedeket es halalosan unalmas konfliktusokat. Riddick utolso 15 percce pedig mar nem tudja megmenteni a filmet, raadasul a trukkmesterek meg bevetnek par 20 eve is cikinek hato hoover-bike trukkot, ott mar tenyleg leirtam az egesz filmet.
Kollegam szerint ugyan az mint a Pitch Black, szerintem messze nem olyan, csak eroltetett masolasa annak a korrekt sci-fi horrornak. Legalabb is en ugy emlekszem ra. Erdekes, hogy nem hozott az a film egy kulonosebben magas szinvonalat, de megsem tudtak a folytatasok meg csak megkozeliteni sem (a Dark Fury-t kiveve, de az nem jatszik).
Kar volt ezert.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"