Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC-bõl a Begins
ennyi
és még is belátom, hogy van igény rá és mennek...ezek meg jönnek a hülye teóriákkal, tuti itt is a zsidók keze van a dologban :-)
nem mindegy az ember mire költi a pénzét?? nem kell senkit sem hittéríteni, aki akarja az tájékozódik, és pedig nem fogják annyira lehúzni a fogyasztói társadalomban, ennyi.
nem ítélem el azokat akik nézik a való világot, nekik ez jön be, valakinek meg biznisz. jól teszik hogy lehúzzák a sok birkát.
imádom a marvel képregényuniverzumot kispöcs korom óta, mert szeretek elmélázni és fantáziálni ebben az univerzumában. és igen, a vásznon is hozzák a könnyed limonádé stílust aminek örülök, mert: terjed a geek kultúra! ez nem a hardcore marvel fanoknak szól, hanem inkább amolyan toborzó filmecske a tömegeknek.
mostmár ilyen szuperhõs történetekrõl beszélni nem ciki, mint pár éve magyarországon. aki meg ráfanyalodik és beszippantja a világ, az úgyis elmélyíti magát a többi történetekben, szóval úgymond "kapudrognak" kiváló ehhez a szubkultúrához.
sosem értettem miért nem lehet tiszteletben tartani más ízlését, világát, vannak dolgok amiknek én sem vagyok a célközönsége mégsem kötök bele csak azért mert nem tetszik zsigerbõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2; nem tagadom, hogy birkák az emberek, sõt én is azt mondom, csak én azt mondom, hogy mindig is birkák voltak
3; vicces egy olyan világban, ahol 10* csatorna van, hogy direkt nézetik az emberekkel a szennyet
ÉS akkor mivan?! Én pl. megnézném a Vasember 523-at is. Én szeretem és szerettem a Justice Legaue-t, az Avengerst stb. már réges-rég és nem fogok lemondani róla, mert manapság divat fikázni és másnak lenni, mert már ez a mainstream és felkapott lett.
Nem baj, ha valaki nem szereti, de nem ítélhet el mindenkit, ugyanazon kalap alá véve, merthoyg szeretik.
Puzsérnak lehet hinni, meg lehet nem hinni, de ha körülnézel a világban is, és nemcsak egy netes fórumon élsz, akkor beláthatod hogy tényalapja van annak amit mond.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
PIACKUTATÁS
Persze a marketing is fontos, az is egy része az üzleti folyamatnak, a legvégsõ lépés.
De én nem is értelek titeket? Teljesen önellentmondásban vagytok magatokkal.
Az emberek intelligensebbek és intelligens filmeket akarnának nézni, de annyira már nem intelligensek, hogy átlássanak a reklámokon és megnézetik velük a "szart" is.
1; Ti teoriákat gyártotok
2; Én tényeket írok, ne magyarázzátok már meg, hogy "x."-ik résznél tartó film és hozza a lóvét, arra nem is kíváncsiak a népek, tényleg viccesek vagytok :-)
Szerintem meg ennyire egyszerû: a lakosság igen de igen nagy százaléka filmek terén (meg úgy másban is) egyszerû mint egy bot, szereti a csihi-puhit, szereti egy kedvelt hõs további kalandjait nézni (régen is így volt)ezzel nincs is baj.
Neked tényleg kár magyarázni.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
te elképzelésedet mi igazolja? ha igazad lenne, minden 50-100 milliós marketingû film oltárit kaszálna
de nem így van, sok bukik keményen már az elsõ héten
Akkor csak felb*sznának róla egy elõzetest a tube-ra oszt kész. Pont hogy a megfelelõen publikált kínálat/reklám befolyásol sokakat hogy mire ülnek be. Ha nem így lenne, erre nem költenének egy vasat sem, nemhogy milliókat.
Pedig IMYke2000 ki is emelte neked a lényeget, de úgy látszik továbbra is képtelen vagy felfogni hogy mûködik ez a rendszer.
De szép bauxit, honnan van?
Hát bizony ez nekem tetszett. Pont a film elõtt olvastam el a könyvet, úgyhogy tudtam hogy kb. mit fogok látni, és nem csalódtam, jó lett ez. Persze, kihagytak egy csomó dolgot, de nekem pl. egyáltalán nem hiányzott a könyv végérõl a blogolós rész, meg azt már nehéz is lett volna filmre vinni. Amit viszont megcsináltak az jó lett, a súlytalanságos meg az ûrcsatás részeket többször visszanéztem. A kölykök is jól játszottak, Bean volt a legaranyosabb, de az Endert játszó srácba sem tudok belekötni.
7,5/10 (könyv nélkül azért vannak benne érthetetlenebb részek amiket jobban kibonthattak volna)
Phillips kapitány
Egy valós eseményeken alapuló jó túszdráma. Hosszú, de nem unalmas, végig izgalmas, lekötött. Tom Hanks szokásosan jó, de a "szomáliai" kalózok is elég hitelesek. Élõben azért tényleg kemény lehetett, volt spiritusz a fickóban.
8/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...Sõt, a végén majd minden szuperhõs tobzódni fog egy szappanopera-folyamszerû-mozifilm-hullámzásban, és majd az ükunokáink is ilyeneket fognak nézni a retina-mozikban, 2089-ben...
... mondjuk ilyen címmel: Hangyaember 17, Vasember 34, Bosszúállók 29, stb..." én írtam, hogy "...sztem te teljesen el vagy tévedve a piacot nem a kínálat mozgatja, hanem a kereslet..."
nem is értem miért az én ízlésemre, személyemre reflektáltál én csak közöltem egy általános tényt
Érthetõbben, hogy legyen Hangyaember 17 az elõzõ 16 is sikeresnek kell lennie, ez van
+ ha személyesen meg lettem említve, pont én vagyok akinek az ízlését mások befolyásolják? <#wilting>#wilting>
sztem olvass vissza pár kritikámat
Tényleg merengj el ezen kicsit, mert érdemes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem vagyok ellene semmilyen rebootnak, folytatásnak ha az minõségi, itt majd ez kiderül
sok kedvenc filmem folytatás
amúgy engem megvettek kilóra, ahogy ki van írva a Galaxis õrzõi és megy alatta az idióta zene :-) van egy bizonyos bája, sõt fricska a mai halivúdi epic filmek felé
Nem véletlen volt õ a bosszúálok élén, mert a többiek mind túl egyénieskedõk és öntörvényûek voltak. Õ volt köztük az egyetlen IGAZI katona, ami mindig is erre vágyott és képes is volt rá. Más nem lett volna képes összetartani õket, õt viszont mindannyian megtanulták tisztelni. (még Hulk is)
Sõt, a végén majd minden szuperhõs tobzódni fog egy szappanopera-folyamszerû-mozifilm-hullámzásban, és majd az ükunokáink is ilyeneket fognak nézni a retina-mozikban, 2089-ben...
... mondjuk ilyen címmel: Hangyaember 17, Vasember 34, Bosszúállók 29, stb...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Del Toro karaktere több millió éves
építgeti a Marvel a szép nagy univerzumát
Erõsen kezdett, aztán középétõl kicsit lejtõnek indult. A legtöbb karakter túl felszínes, a történet kimenetele pedig kiszámíthatóvá válik. Gordon-Levitt jól játszott, elsõ nagyfilmes írásra és rendezésre sem rossz tõle, sõt soha rosszabbat, de többet kilehetett volna hozni belõle.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
8/10
Nagyszeru sallang mentes film az emberi gondolkodasmodrol es a szemleletek utkozteteserol egy tendenciozus targyalas kereten belul, Spencer Tracy pedig olyan zsenialis szineszi alakitast vonultat fel a filmben, amellyel keves szinesz rendelkezett vagy rendelkezik.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A filmrõl beszélünk, aminek semmi köze sincs az SG.hu fórumához.
ha már az aláírásokban is megy a fákkolás, akkor nemhiszem hogy ez logikus érv ellene
Jó hagyjuk...
gondolom lesz majd egy avengers & guardians film is késõbb
Hát semmi sem ciki hálivúdban?
Ettõl még lehet jó, bár elsõre egy olcsó F4 koppintásnak tûnik (tekintve hogy a F4 se volt annyira jó a vásznon)
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tisztességes iparos munka az öregektõl, nem a legtökéletesebb film, de nincs kirívó hiba semmi szinten (script, rendezés stb.) . Bár az is igaz, hogy valószínû többször nem nézem meg. Volt 1-2 kínosabb forgatókönyvi húzás, Arnold sztem nagyon jól nyomta, jó volt a karaktere, nem akciófilm de ami van ott minden követhetõ volt (nagy nagy + pont), Sly annyit hozott amit megkövetelt a szerep, neki volt "hálátlanabb" feladat. Volt 1-2 casting ami sztem félrement, de volt ami meglepett mert nem tudtam, hogy szerepel és teljesen jó volt (Sam Neill)
Film közben tényleg érdekelt, hogy mi a franc lesz, hol vannak, hogy sikerül lelépni stb. szóval berántott.
5/10
Szigorúan angolul. Végülis nem volt rossz. Egyszer meg lehet nézni, elég drámai is, de azért volt egy-két ultrahihetetlen rész. Nem baj én csipáztam mindig is a Bullockot, meg a Clooney-t is.
Szépen kiherélték ezt a sztorit is. Csak azért néztem meg, hogy lássam mit muveltek az alapmuvel. Brolinnal és Copley-val nem volt gond, a forgatokonyv béna, az eszkozolt modosítások feleslegesek, csakugy mint az egész remake. Végul is nem csalódtam
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"