Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nyilván a kissebbséghez tartozom, de engem kifejezetten taszít, rém gyenge film volt a Ted.

DarkSector
nem tudom nem figyeltem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Szerintem a két tesó közötti kapcsolat nem volt túl jól kidolgozva.
Nem olvastam az Andersen mesét, de én máshogy képzeltem volna el a "jégszívû" királynõt.

TBlint elgondolása 2014-bõl: van a Királynõ (Elsa), aki elsõszülött gyermek volt, így rettentõ módon elbabusgatták, megkapott mindent amire csak vágyott (Királyi felmenõk miatt), majd mikor a húga (Anna) megszületett, a szülõk Annára koncentráltak és már nem Elsa volt a "fontos". Így Elsa "féltékeny" lett a húgára és ezért nem szerette/nem állt szóba vele/nem fogadta el õt - amit Anna sem értett, viszont õ elfogadta és szerette nõvérét. Ehhez még azt is hozzá lehetne venni, hogy Anna elõbb talált férj jelöltet és ez szintén szemet szúrna a nõvérének. Aztán a sztori nagy vonalakban a már ismert dolog lenne - úgy, hogy a végén Anna "feláldozná" magát a nõvéréért és így olvadna fel Elsa jég szíve. De ez csak saját elképzelés, a Disney féle megvalósítás sem rossz, csak nem tûnik nekem a mesében annyira jégszívûnek Elsa.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tyler1
Ez a magyar fordítás megint pázzmeg... <#wow3>
Muszáj volt a hülye magyarnak kiemelni a Ted-et egy fajta olcsó szójátékot gyártva belõle, hogy bemenjen a moziba, mert értelmes címmel ki megy manapság be egy vetítésre, nem?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fresh Duke
Grudge Match

Fos/10.

A heavy cost. I pay it gladly.

Bokafix2
Kéjutazás 3 (2014)

Rusty idén is visszatér és keményen móresre tanítja a fiatalokat Amerika porlepte útjain.

Az elõzõ részek színvonalát nagyjából hozza a film. Parádésra sikeredtek a kivégzések is, nem volt unalmas a film, bár minél több rész jön ki annál inkább látszik rajta a rókabõr, de én elnéztem ezt a készítõknek mert szórakoztatott.

Azért is bírom a Joyride movie-kat mivel itt nincs különösebb motivációja a gyilkosnak sõt nem is lehet rá haragudni, mivel mindig az áldozatok kezdik a hepajkodást, õk kezdik szívatni a gyilkost õk kötnek bele mindig, aztán végül csúnyán ráfáznak.

A Wolf Creek második részéhez tudnám hasonlítani a filmet, és ha arra 7-est adtam ennek is jár ugyanennyi.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tigeroo
lehet nem neked szólt a jégvarázs.

szerintem egy dizni mesének elment, bár nálam a pocahontas és az oroszlánkirály az etalon (de én ezeknél voltam kisgyerek jó hogy másabb az érzés mint az újaknál)
kaposi1
Egy nagyon jó barátom lánya is elénekelte. <#fogmosas>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=eF7r0LQjszk

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jakuza1
Raadasul az allando kornyikalas, meginkabb nezhetetlenne tette az egeszet.

LasDen
akkor legalább nem vagyok egyedül a véleményemmel. pedig már felkészültem hogy leleszek ugatva, hogy márpedig mennyire istenkirály 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kongy
Mert benne volt a "Let it Go" <#buck>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dynamic
A Jégvarázs kurva gyenge valami. Egyszerûen semmi nincs benne, ami miatt csak kicsit is emlékezetessé vagy "karakteressé" válna, mint mondjuk a Shrek, vagy a Szörny Rt. Elképesztõ és érthetetlen számomra, hogy vezethette hetekig a toplistákat világszerte.
Sir Quno Jedi
Nekem is jobban bejött az aranyhaj. A másik az uncsi volt és nyálas is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ugyanezt akartam kérdezni. Nemrég megnéztük az Aranyhaj címût, és az jobban tetszett a gyereknek is.

LasDen
Jégvarázs

Nem vágom miért volt ekkora hype körülötte. Voltak jó karakterek, meg jó kapcsolatok köztük, de kb ennyiben kimerül miért jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Az csak klasszikus zs kategória, de hogy ez mi a búbánatos "szar", és miért csinálnak emberek ilyen filmeket, azt nem tudom <#fejvakaras>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mondok jobbat

Lázadás a börtönbolygón <#banplz><#ejnye1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sir Quno Jedi
Demona

Jó volt, bár egy gyerek ezen összeszarja magát élve, nem véletlen tették be az egyik jelenetbe Jolie saját lányát, mert a többi kisgyerek szénné sírta magát, mikor meglátta! 😄

Inkább afféle meseszerû dark fanatsy, némi giccsesnyállal nyakonöntve (szerencsére nem sok helyen).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Synchronous
Ez nagyon így van. Ez tényleg folytathatatlan lett volna már így... annak alapján amit Morpheus a hajóban elmondott Neonak a kiválasztott képességeirõl, azt is megtehette volna hogy egyszerre felébreszt mindenkit és kiürül a Mátrix... maximum csak a programok maradtak volna benne.

Tehát elvileg ezekkel a képességekkel neki már nincs kihívója, kvázi felesleges az ügynökök elleni harc, felesleges a repülés és úgy amblokk az összes kínlódás a Merovingivel az ikrekkel meg a többi hülyével.

(Az milyen már hogy a való világban is képes megállítani a gépeket? Pedig az a valóság és õ megállítja õket... akkor már nemcsak a Mátrixban az Egyetlen? De akkor minek megy el a gépek városába és minek kínlódik az elszabadult Smith-el mikor a gépek elkezdik támadni Zion-t? Pont õ az, aki képes lenne a gépeket a jobb mancsa felemelésével leállítani erre elmegy onnan hagy kínlódjon a sok baromarcú a harci robotokkal... á nagyon logikától mentes filmecske volt a 2 és a 3-dik rész, és akkor még finoman fogalmazok.)

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

tomsolo
nekem az egész máátrix alapötletben az tetszett, hogy kellet a gépeknek a powa és egy olyan eljárás bizonylt a leggazdaságosabbnak amihez még több powa kellett <#idiota>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Azt meg már meg sem kell említeni hogy Neo az elõzõ részben kb ISTEN lett. Megértette Mátrix lényegét és úgy manipulálta ahogy csak akarta. Nekem legalábbis ez jött le. Gondolom ezzel be is akarták fejezni, de csak kelett az a fránya folytatás.

Az alapján ami az elõzõ részben történt Neónak még csak KÜZDENIE SEM KELLETT VOLNA AZ ÜGYNÖKÖKKEL! Egy laza intésére porrá kellett volna omlaniuk. Nem kellett volna repülnie mert egy adatvilágban ott teremhet ahol akar egy másodperc alatt stb...

Elméletileg BÁRMIT megtehetett volna miután kiválasztott lett de õ ehelyett papi reverendában vív hosszú unalmas csatákat és Supermanként rópköd helyi templomok felett... (a la Vektor)

TBTPumpa
WTF. Sikerült a korai verziót beillesztenem! <#idiota>
Mindegy, a lényeg átjön!

TBTPumpa
The Wolf of Wall Street - A Wall Street farkasa

Sok és felkavaró volt ez a film mindenféle szempontból, viszont mégis élveztem.

Leo, amit lemûvelt, az fantasztikus volt. Baromi hitelesen hozta mind a komoly részeket, mind a vicces részeket, mind a drámai részeket. Sõt a szerelmi szálakban látszott a szemében a "szikra" - míg a nõi karaktereknél nem - de ezt majd késõbb.
Egyszerûen fantasztikus ez a srác. Már rég kijárna neki valami díj, de tényleg! Szegény srác a "legalulértékeltebb" színész az egész világon. Még a vergõdõs és totál beszívott részeket is hitelesen elõadta - talán már van benne tapasztalata?
A szereplõk fantasztikusak - még Jonah Hill is, talán ez az elsõ "értelmes" filmje a srácnak. Persze alpári volt itt is, de elnézzük neki - mert a szerep kedvéért csinálta.
Jordan (Leo) karakterének a Faterja (Mad Max) mindent vitt. Azok a szövegek!!!

- Ki a faszom hív a kedvenc sorozatom közben?
- Ó, halló, jó napot, kezét csókolom! 😄

A két fõ karakter - Leo és Jonah - dramaturgiája is jó. Van karakterfejlõdés, amit nagyon hitelesen és jól hoz mindkét srác, de ez kell is, hisz a film jelentõs részében „kisgyerekeket” személyesítenek meg.

Pénz, kábítószer, szex és munkafüggõk – akik késõbb jelentõsen megváltoznak. Legalábbis Jordan, hisz lemond a drogról (film vége fele már csak alkoholmentes sört ivott) és szexmentes életet is él 3 évig – ugye a börtön miatt. Donnie (Jonah Hill) pedig egy sunyi, hátba támadós gerinctelen üzletember lesz – ahogy ezt az üzleti életben már megszoktuk.
Viszont a függõség "menekülést" (is) jelent, és a film végéig a Leo által formált karakter is menekül minden elõl (ezért az a sok függõség). De a végén már nem csak lelkileg akar menekülni, hanem fizikailag is. Le akar lépni a kislánnyal, de aztán meggondolja magát (mégsem megy el) és elfogadja sorsát (nem ellenkezik, amikor elkísérik a zsaruk). De ott volt az elõjel - mondták neki, hogy Monnyonle, de mégsem mondott le - továbbra is vezetni akarta a cégét. Így aztán rácseszett - a sokat akar a szarka, de nem bírja a farka, tipikus esete. Pofára is esett a karakter.

A dialógusok nagyon jól vannak megírva. Leo-nak rettentõ jó beszélõkéje volt - adott jeleneteknél tényleg lelkesítõen adta elõ a szövegét.
Én akkor nevettem, amikor - a Leo által formált karakter - Jordan kimentette Svájcba a pénzt (20 millió dolcsi) a Londoni kapcsolatával, aki a feleségének a mamája volt – aztán a kapcsolata hirtelen meghalt.
A feleség mondja: el kell mennünk Londonba a temetésre.
Jordan: elõbb Svájcba kell mennünk, aztán majd elmegyünk Londonba is. A mama már úgyis MEGHALT, megvár minket, nem megy sehová. Az az arc, amit akkor a feleség lenyom. Ezen a jeleneten szakadtam.

A rendezés 10/10. Érezni, hogy az öreg már maga mögött tud jónéhány filmet.
Nem tudok belekötni, a képi világ, a vágás, a fényképezés és az operatõri munka mind-mind csillagos ötös!

És amiért mégsem tudom maximálisan szeretni ezt a filmet:
Túl sok volt a kábszerezés és a kefélés.
Egyszerûen egyik jelenetben vagy ez, vagy az volt. Unalmas és alpári volt már a film végére.
És a beszívott emberkék "haláltusája" is megér egy misét. 1x még elmegy egy rövid ideig, de hogy többször és KÖZEL FÉL ÓRÁIG Leo és Jonah vergõdését és nyáladzását kell nézni az már sok!
Illetve Jordan "életében" is van nálam egy kérdõjel.
Az egyik pillanatban még nincs gyereke, a másik pillanatban pedig már van egy X éves kislánya. Ha már a betépettség mutogatására volt idõ, akkor a gyermek születésére miért nem volt?
Fõként úgy, hogy a gyerek a film vége felé "fontos" szereppel bír.

Nincs megfelelõ nõi karakter. Vannak benne nõk, de nincsenek rendesen kidolgozva. A dialógusuk megfelelõek, de összességében a karakterek semmilyenek.
És a film is úgy állítja be õket, hogy a nõket csak azért tartják a férfiak, mert csöcsösek és meg lehet kefélni õket - sok-sok pucérkodás volt a filmben. Ezt még Kovi is megirigyelné. És ez baromi rossz üzenet. Persze kell a buli, kell a lazulás, be kell tépni és kefélni is kell, de ebbõl álljon a film 80%-a!!! És ne ilyen üzenetet "hordozzon". Oké van más üzenete is, de ez a legszembetûnõbb! Basszus a nõ, az nem egy kiló hús!

Megnéztem volna egy megfelelõen kidolgozott nõi karaktert. Mert akiket a film felvonultatott egyik sem mutatott hiteles nõi képet - tényleg csak arra voltak jók, mint a filmben.
Jordan második felesége - Naomi - a filmben gyönyörû csaj, de üres a karakter. Az anyaszerep is "kimerül" annyiban, hogy védi a gyereket. Azért egy anya ennél sokkal többet tesz a gyermekéért.
De lehet, hogy direkt van így?
Elõször azt hittem arról róla, hogy egy 20-as éveinek végén, 30-as éveinek elején járó színésznõrõl van szó, de aztán megláttam, hogy csak 22 ÉVES!
Basszus a filmben teljesen úgy néz ki, mintha 30 éves lenne. Komolyan nem hittem el, hogy az a csaj a 20-as éveinek elején jár.
Ezek szerint ügyes volt a sminkes vagy a sok cigi a civil életben. Ráadásul a szemében egyszer sem lehetett látni a vibrálást – ami a szerelem szikráját jelentené a férje iránt. Oké, ez betudható annak, hogy még fiatal a csaj (talán emiatt is volt "semmilyen" az anyaszerep), bele kell tanulnia a dolgokba.
Viszont: Egyszerûen fantasztikus teste van a csajnak - azokban a ruhákban is amiket viselt - nameg pucéran fõleg! Azok a mellek, azok a lábak - és amikor a két lábát szétette az EPIC jelenet volt. Férfiszemmel nézve 10/10. Best jelenet evör!

Összességében nem érdemes kihagyni, de mivel hosszú és vontatott - érezhetõen nyújtott a film - sokan megunhatják és kikapcsolhatják idõ elõtt. Tudom ajánlani a filmet, mert nagyon egyedi alkotás, amilyenre még nem igazán volt példa.
Viszont azt is el kell mondani, hogy közel sem ez Leo és Scorsese kettõsének legjobb munkája. Sõt, amilyen filmeket maguk mögött tud ez a páros, talán eddig ez a "leggyengébb” közös alkotásuk. Önmagában viszont korrekt film – csak „házon belül” nem az.

Ennek ellenére nagyon jó indulattal:
8/10

vérpocok
Na ez volt az egyik ami már rohattul hiteltelenné tette a szériát... hogy van az hogy a második részben a továbbfejlesztett szoftvereket gond nélkül legyõzik az emberek? Az elsõ részben az ügynök még közelrõl megvizsgáltatta Morfeusszal a wc illatosítót a kagyló alján, de a második részre már leszamurájkardozza unokatesóstul az összes pofáját... és még a kulcsost is megmenti. Hát ilyet hogy lehet?

Az ügynököket nem tudja Neo-n kívül senki elintézni, itt meg már úgy megfordultak a szerepek mint a szar. Nagyon átestek a paci túloldalára a 2-ben már, meg külön ótópákyát építeni annak egy egy 5 perces jelenetnek, hát kész... legalább munkát adtak pár embernek.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

tomsolo
akinek nincs élete annak maximum.

Egyébként ezeket a dolgokat a troma már régen kimaxolta, csak manapság már a 9gag-en felnõtt nemzedék osztja az észt.

grebber
Ezek mûvészfilmek. Sharknado, Szellemcápa,Temetõkapu,
Chupacabra vs the Alamo és a többi hasonló tripla zs filmmel karöltve.
Ezeket már csak a kivitelés miatt is érdemes végignézni.

Next PC upgrade: 2022

NandorHUN
Nekem ilyen filmekkel nincs bajom, mert a végét az emberre bízzák, ellenben vannak filmek/ szereplõk akik érdemelnének egy rendes befejezést (bár ez inkább sorozatokban).
Engem legjobban egyébként játékokban szokott zavarni, ha alternatív endingeket is csinálnak, de az más tészta.
Kongy
Meg Birdemic 1-2. Remek filmek 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kezdheted is nézni Megapiranhákat😄 garantáltan kínzás az a film

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Hol olvastál te kimaradásról?

Egy szóval nem írtam csak hogy rühellem az ilyet. Én vagyok az az ember aki az imdb 0.1-es filmet is megnézem.

Kongy
Akkor gondolom nálad a Viharsziget is kimaradt.

IMYke2.0.0.0
Trinity arcban volt picurkát kevés.
Minden másban helyén volt, szerintem.

//A Monica Bellucci-val közös jeleneteiknél azonban Carrie-Ann mintha a képen se lett volna - számomra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Áhh nekem Trin volt véznácska. A képregény verzión, amiket a concept-ekhez csináltak ott minden szereplõ hót baresz volt, aztán meg ilyen véznaidokat választottak élõben, áhhh...

Blasta
Matrix 2-3 egy mondatban:

"Tudni fogod mert tudnod kell"

The end.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Mármint hogy legyen Neo-éknak legyen pár méltó ellenfele, akiktõl még Trinity és Morpheus is fosott?!? Tudod, az ügynökök már nem voltak pálya, a sima halandók meg csak néztek ki a fejükbõl.

zorrobomber

tomsolo
juhuhuhuhú!

Vagyis tök értelmetlenül voltak benne...

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
Õk viszont gyorsan akartak kaszálni, ez van 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Ezek szerint konyvet sem olvasol, mert milyen szar mar, hogy el kell kepzelni az egesz kurva vilagot szereplostul meg mindenestul a sajat agyadban, ugye?
Az ilyen filmek is mennyire szarok, hogy az embernek meg van utana kedve/indittatasa beszelgetni/gondolkozni rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Csak minek.

Kár hogy Wathowskiék olyan remek lore-t alapoztak meg pl Régi szörny-fatnasy-utópia világi programokkal vagy a kulcsokkal (Csak a kulcsos rendszerbõl egy film lazán kitelt volna) és aztán hagyták francba/elfelejtették az egészet és és átmentünk dragon ball-ba.

Ezekbõl az ötletekbõl egy ilyen pár évados HBO minisorozat lazán kitelt volna.
IMYke2.0.0.0
Biza. Az ikrek pölö.

//Durva volt, amikor az extrákban megszólalhattak, és elmondták, hogy szinte az elsõ részen nõttek fel, és lám, a folytatásban már benne is lehetnek.

Sir Quno Jedi
Az pedig tök logikus volt. Mondták, még az elsõ részben is, hogy a Mátrixnak sok kezdetleges verziója volt, de egyik sem vált be hosszútávon. Próbálkoztak utópiával és nyilván mesevilágokkal, vagy kalandvilágokkal is stb., de az emberek csak elégedetlenkedtek, az agyuk nem fogadta be valóságnak, felébredtek. Namost az azokban a régi Mátrixokban kidolgozott, vagy "felcseperedett" programok közül néhányat mindig átmentettek (vagy valami backupból kihackelték) a gyûjtõk stb. ÉS mivel õk más "fizika" és szabályok szerint mûködtek, így igen hatékony szövetségesek.

Mitha egy sárkányt átmentenél a Dragon Age játékból a GTA-ba, jóaaaaz! 😄DD

tomsolo
éne ott a vámpíroknál spicceltem a falra a szürkeállományt, mai napig nem vágom mik voltak ezek és mi értelmük volt

Bokafix2
Ott vannak pl. a Mátrix folytatásai... azok meg vannak magyarázva rendesen, de köszönet nincs benne. Csak jól elbarmolták vele a sztorit. Míg az elsõ részben nem volt megmagyarázva honnan is van Neo ereje vagy mi is õ pontosan volt egy misztikuma egy varázsa az egésznek, aminek aztán a 2. részben jól a seggére vágtak.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
VV-al is az a baj nem látsz mögé és ott is agyalsz hogy maguktól ilyen taj paraszt az összes vagy mindenki csak "szar színész"...

Sir Quno Jedi
Nem. Ez a téma nagyon ravasz, senki sem tud semmi tutit az idõutazásról, annak a fizikájáról, az idõ felépítésérõl stb. Ha nézed a filmet, akkor csak annyit tudsz, amennyit a szereplõk éppen látnak, átélnek, tudnak. Ez így korrekt. Õk is csak találgatnak legtöbbször, majdnem vakon. Így van ez jól. Minden nem tudhatsz, nem érthetsz. Aztán UTÁNA (és közben) már lehet agyalni, hogy végül is valójában mi is húzódik a háttérben, kik és mik az idegenek, mi is történt VALÓJÁBAN, aminek csak egy nagyon kis részét tapasztalhatták meg a szereplõk. Ilyen egy jó film. Nem szájbarágós és meg mer piszkálni kényes témákat.

A sci-fi sosem volt könnyû mûfaj, épp az a lényege, hogy elgondolkoztasson. Akinek az hiányzik, nézzen VV-t...

grebber
"De van sokféle magyarázat, érdemes utána olvasni fórumokon, mert igen-igen érdekes adalékokkal állnak elõ egyesek (plusz a készítõk). Lehet jókat agyalni a dolgon."

Ez miez már?

Magyarán egy rakás szar film mert nem értette az ember.... Az ilyen filmeket gyûlölöm a legjobban. Van valami azt fejezd be paraszt az agyadba ahogy akarod...<#falbav>

Jobb lett volna egy olyan verzió amiben Tom a végén beveti a Szcientológus Erejét és egy level 4-es Anti-Thetán sugárral elpusztítja az idegeneket és Clear-rá teszi a bolygót. 😊

A végén a gyõzelmi ünnepségen pedig miközben Ritával táncol amolyan StarWarsosan megjelenik neki Ron L. Hubbard szelleme és bölcsen-mindentudóan mosolyog, miközben Tomék integetnek neki.

The End
Sir Quno Jedi
Jah, az õ lezárásuk hepiendes sajna, ami szvsz. nem lehet igaz. 😄