Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem olvastam az Andersen mesét, de én máshogy képzeltem volna el a "jégszívû" királynõt.
TBlint elgondolása 2014-bõl: van a Királynõ (Elsa), aki elsõszülött gyermek volt, így rettentõ módon elbabusgatták, megkapott mindent amire csak vágyott (Királyi felmenõk miatt), majd mikor a húga (Anna) megszületett, a szülõk Annára koncentráltak és már nem Elsa volt a "fontos". Így Elsa "féltékeny" lett a húgára és ezért nem szerette/nem állt szóba vele/nem fogadta el õt - amit Anna sem értett, viszont õ elfogadta és szerette nõvérét. Ehhez még azt is hozzá lehetne venni, hogy Anna elõbb talált férj jelöltet és ez szintén szemet szúrna a nõvérének. Aztán a sztori nagy vonalakban a már ismert dolog lenne - úgy, hogy a végén Anna "feláldozná" magát a nõvéréért és így olvadna fel Elsa jég szíve. De ez csak saját elképzelés, a Disney féle megvalósítás sem rossz, csak nem tûnik nekem a mesében annyira jégszívûnek Elsa.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Muszáj volt a hülye magyarnak kiemelni a Ted-et egy fajta olcsó szójátékot gyártva belõle, hogy bemenjen a moziba, mert értelmes címmel ki megy manapság be egy vetítésre, nem?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rusty idén is visszatér és keményen móresre tanítja a fiatalokat Amerika porlepte útjain.
Az elõzõ részek színvonalát nagyjából hozza a film. Parádésra sikeredtek a kivégzések is, nem volt unalmas a film, bár minél több rész jön ki annál inkább látszik rajta a rókabõr, de én elnéztem ezt a készítõknek mert szórakoztatott.
Azért is bírom a Joyride movie-kat mivel itt nincs különösebb motivációja a gyilkosnak sõt nem is lehet rá haragudni, mivel mindig az áldozatok kezdik a hepajkodást, õk kezdik szívatni a gyilkost õk kötnek bele mindig, aztán végül csúnyán ráfáznak.
A Wolf Creek második részéhez tudnám hasonlítani a filmet, és ha arra 7-est adtam ennek is jár ugyanennyi.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
szerintem egy dizni mesének elment, bár nálam a pocahontas és az oroszlánkirály az etalon (de én ezeknél voltam kisgyerek jó hogy másabb az érzés mint az újaknál)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem vágom miért volt ekkora hype körülötte. Voltak jó karakterek, meg jó kapcsolatok köztük, de kb ennyiben kimerül miért jó...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lázadás a börtönbolygón <#banplz>#banplz><#ejnye1>#ejnye1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jó volt, bár egy gyerek ezen összeszarja magát élve, nem véletlen tették be az egyik jelenetbe Jolie saját lányát, mert a többi kisgyerek szénné sírta magát, mikor meglátta! 😄
Inkább afféle meseszerû dark fanatsy, némi giccsesnyállal nyakonöntve (szerencsére nem sok helyen).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tehát elvileg ezekkel a képességekkel neki már nincs kihívója, kvázi felesleges az ügynökök elleni harc, felesleges a repülés és úgy amblokk az összes kínlódás a Merovingivel az ikrekkel meg a többi hülyével.
(Az milyen már hogy a való világban is képes megállítani a gépeket? Pedig az a valóság és õ megállítja õket... akkor már nemcsak a Mátrixban az Egyetlen? De akkor minek megy el a gépek városába és minek kínlódik az elszabadult Smith-el mikor a gépek elkezdik támadni Zion-t? Pont õ az, aki képes lenne a gépeket a jobb mancsa felemelésével leállítani erre elmegy onnan hagy kínlódjon a sok baromarcú a harci robotokkal... á nagyon logikától mentes filmecske volt a 2 és a 3-dik rész, és akkor még finoman fogalmazok.)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az alapján ami az elõzõ részben történt Neónak még csak KÜZDENIE SEM KELLETT VOLNA AZ ÜGYNÖKÖKKEL! Egy laza intésére porrá kellett volna omlaniuk. Nem kellett volna repülnie mert egy adatvilágban ott teremhet ahol akar egy másodperc alatt stb...
Elméletileg BÁRMIT megtehetett volna miután kiválasztott lett de õ ehelyett papi reverendában vív hosszú unalmas csatákat és Supermanként rópköd helyi templomok felett... (a la Vektor)
Mindegy, a lényeg átjön!
Sok és felkavaró volt ez a film mindenféle szempontból, viszont mégis élveztem.
Leo, amit lemûvelt, az fantasztikus volt. Baromi hitelesen hozta mind a komoly részeket, mind a vicces részeket, mind a drámai részeket. Sõt a szerelmi szálakban látszott a szemében a "szikra" - míg a nõi karaktereknél nem - de ezt majd késõbb.
Egyszerûen fantasztikus ez a srác. Már rég kijárna neki valami díj, de tényleg! Szegény srác a "legalulértékeltebb" színész az egész világon. Még a vergõdõs és totál beszívott részeket is hitelesen elõadta - talán már van benne tapasztalata?
A szereplõk fantasztikusak - még Jonah Hill is, talán ez az elsõ "értelmes" filmje a srácnak. Persze alpári volt itt is, de elnézzük neki - mert a szerep kedvéért csinálta.
Jordan (Leo) karakterének a Faterja (Mad Max) mindent vitt. Azok a szövegek!!!
- Ki a faszom hív a kedvenc sorozatom közben?
- Ó, halló, jó napot, kezét csókolom! 😄
A két fõ karakter - Leo és Jonah - dramaturgiája is jó. Van karakterfejlõdés, amit nagyon hitelesen és jól hoz mindkét srác, de ez kell is, hisz a film jelentõs részében „kisgyerekeket” személyesítenek meg.
Pénz, kábítószer, szex és munkafüggõk – akik késõbb jelentõsen megváltoznak. Legalábbis Jordan, hisz lemond a drogról (film vége fele már csak alkoholmentes sört ivott) és szexmentes életet is él 3 évig – ugye a börtön miatt. Donnie (Jonah Hill) pedig egy sunyi, hátba támadós gerinctelen üzletember lesz – ahogy ezt az üzleti életben már megszoktuk.
Viszont a függõség "menekülést" (is) jelent, és a film végéig a Leo által formált karakter is menekül minden elõl (ezért az a sok függõség). De a végén már nem csak lelkileg akar menekülni, hanem fizikailag is. Le akar lépni a kislánnyal, de aztán meggondolja magát (mégsem megy el) és elfogadja sorsát (nem ellenkezik, amikor elkísérik a zsaruk). De ott volt az elõjel - mondták neki, hogy Monnyonle, de mégsem mondott le - továbbra is vezetni akarta a cégét. Így aztán rácseszett - a sokat akar a szarka, de nem bírja a farka, tipikus esete. Pofára is esett a karakter.
A dialógusok nagyon jól vannak megírva. Leo-nak rettentõ jó beszélõkéje volt - adott jeleneteknél tényleg lelkesítõen adta elõ a szövegét.
Én akkor nevettem, amikor - a Leo által formált karakter - Jordan kimentette Svájcba a pénzt (20 millió dolcsi) a Londoni kapcsolatával, aki a feleségének a mamája volt – aztán a kapcsolata hirtelen meghalt.
A feleség mondja: el kell mennünk Londonba a temetésre.
Jordan: elõbb Svájcba kell mennünk, aztán majd elmegyünk Londonba is. A mama már úgyis MEGHALT, megvár minket, nem megy sehová. Az az arc, amit akkor a feleség lenyom. Ezen a jeleneten szakadtam.
A rendezés 10/10. Érezni, hogy az öreg már maga mögött tud jónéhány filmet.
Nem tudok belekötni, a képi világ, a vágás, a fényképezés és az operatõri munka mind-mind csillagos ötös!
És amiért mégsem tudom maximálisan szeretni ezt a filmet:
Túl sok volt a kábszerezés és a kefélés.
Egyszerûen egyik jelenetben vagy ez, vagy az volt. Unalmas és alpári volt már a film végére.
És a beszívott emberkék "haláltusája" is megér egy misét. 1x még elmegy egy rövid ideig, de hogy többször és KÖZEL FÉL ÓRÁIG Leo és Jonah vergõdését és nyáladzását kell nézni az már sok!
Illetve Jordan "életében" is van nálam egy kérdõjel.
Az egyik pillanatban még nincs gyereke, a másik pillanatban pedig már van egy X éves kislánya. Ha már a betépettség mutogatására volt idõ, akkor a gyermek születésére miért nem volt?
Fõként úgy, hogy a gyerek a film vége felé "fontos" szereppel bír.
Nincs megfelelõ nõi karakter. Vannak benne nõk, de nincsenek rendesen kidolgozva. A dialógusuk megfelelõek, de összességében a karakterek semmilyenek.
És a film is úgy állítja be õket, hogy a nõket csak azért tartják a férfiak, mert csöcsösek és meg lehet kefélni õket - sok-sok pucérkodás volt a filmben. Ezt még Kovi is megirigyelné. És ez baromi rossz üzenet. Persze kell a buli, kell a lazulás, be kell tépni és kefélni is kell, de ebbõl álljon a film 80%-a!!! És ne ilyen üzenetet "hordozzon". Oké van más üzenete is, de ez a legszembetûnõbb! Basszus a nõ, az nem egy kiló hús!
Megnéztem volna egy megfelelõen kidolgozott nõi karaktert. Mert akiket a film felvonultatott egyik sem mutatott hiteles nõi képet - tényleg csak arra voltak jók, mint a filmben.
Jordan második felesége - Naomi - a filmben gyönyörû csaj, de üres a karakter. Az anyaszerep is "kimerül" annyiban, hogy védi a gyereket. Azért egy anya ennél sokkal többet tesz a gyermekéért.
De lehet, hogy direkt van így?
Elõször azt hittem arról róla, hogy egy 20-as éveinek végén, 30-as éveinek elején járó színésznõrõl van szó, de aztán megláttam, hogy csak 22 ÉVES!
Basszus a filmben teljesen úgy néz ki, mintha 30 éves lenne. Komolyan nem hittem el, hogy az a csaj a 20-as éveinek elején jár.
Ezek szerint ügyes volt a sminkes vagy a sok cigi a civil életben. Ráadásul a szemében egyszer sem lehetett látni a vibrálást – ami a szerelem szikráját jelentené a férje iránt. Oké, ez betudható annak, hogy még fiatal a csaj (talán emiatt is volt "semmilyen" az anyaszerep), bele kell tanulnia a dolgokba.
Viszont: Egyszerûen fantasztikus teste van a csajnak - azokban a ruhákban is amiket viselt - nameg pucéran fõleg! Azok a mellek, azok a lábak - és amikor a két lábát szétette az EPIC jelenet volt. Férfiszemmel nézve 10/10. Best jelenet evör!
Összességében nem érdemes kihagyni, de mivel hosszú és vontatott - érezhetõen nyújtott a film - sokan megunhatják és kikapcsolhatják idõ elõtt. Tudom ajánlani a filmet, mert nagyon egyedi alkotás, amilyenre még nem igazán volt példa.
Viszont azt is el kell mondani, hogy közel sem ez Leo és Scorsese kettõsének legjobb munkája. Sõt, amilyen filmeket maguk mögött tud ez a páros, talán eddig ez a "leggyengébb” közös alkotásuk. Önmagában viszont korrekt film – csak „házon belül” nem az.
Ennek ellenére nagyon jó indulattal:
8/10
Az ügynököket nem tudja Neo-n kívül senki elintézni, itt meg már úgy megfordultak a szerepek mint a szar. Nagyon átestek a paci túloldalára a 2-ben már, meg külön ótópákyát építeni annak egy egy 5 perces jelenetnek, hát kész... legalább munkát adtak pár embernek.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Egyébként ezeket a dolgokat a troma már régen kimaxolta, csak manapság már a 9gag-en felnõtt nemzedék osztja az észt.
Chupacabra vs the Alamo és a többi hasonló tripla zs filmmel karöltve.
Ezeket már csak a kivitelés miatt is érdemes végignézni.
Next PC upgrade: 2022
Engem legjobban egyébként játékokban szokott zavarni, ha alternatív endingeket is csinálnak, de az más tészta.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy szóval nem írtam csak hogy rühellem az ilyet. Én vagyok az az ember aki az imdb 0.1-es filmet is megnézem.
Minden másban helyén volt, szerintem.
//A Monica Bellucci-val közös jeleneteiknél azonban Carrie-Ann mintha a képen se lett volna - számomra 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Tudni fogod mert tudnod kell"
The end.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagyis tök értelmetlenül voltak benne...
Õk viszont gyorsan akartak kaszálni, ez van 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ilyen filmek is mennyire szarok, hogy az embernek meg van utana kedve/indittatasa beszelgetni/gondolkozni rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kár hogy Wathowskiék olyan remek lore-t alapoztak meg pl Régi szörny-fatnasy-utópia világi programokkal vagy a kulcsokkal (Csak a kulcsos rendszerbõl egy film lazán kitelt volna) és aztán hagyták francba/elfelejtették az egészet és és átmentünk dragon ball-ba.
Ezekbõl az ötletekbõl egy ilyen pár évados HBO minisorozat lazán kitelt volna.
//Durva volt, amikor az extrákban megszólalhattak, és elmondták, hogy szinte az elsõ részen nõttek fel, és lám, a folytatásban már benne is lehetnek.
Mitha egy sárkányt átmentenél a Dragon Age játékból a GTA-ba, jóaaaaz! 😄DD
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A sci-fi sosem volt könnyû mûfaj, épp az a lényege, hogy elgondolkoztasson. Akinek az hiányzik, nézzen VV-t...
Ez miez már?
Magyarán egy rakás szar film mert nem értette az ember.... Az ilyen filmeket gyûlölöm a legjobban. Van valami azt fejezd be paraszt az agyadba ahogy akarod...<#falbav>#falbav>
A végén a gyõzelmi ünnepségen pedig miközben Ritával táncol amolyan StarWarsosan megjelenik neki Ron L. Hubbard szelleme és bölcsen-mindentudóan mosolyog, miközben Tomék integetnek neki.
The End