106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lteebee
    És ebben van sok, ugye?
  • Efreet
    az csak a külcsín... nem az a fontos egy filmben, hanem a mondanivaló.
  • Lteebee
    És akkor nem is lesznek benne effektek, meg szex?
  • Efreet
    készülj fel valami rendkívül összetett, bonyolult történetre, rengeteg gondolati mondanivalóra, és logikai csavarra...
  • Laalee
    valami vicceskedvü marha felrakta webre a mumia2 t skorpiokiraly neven... jol le is toltottem :)
  • Efreet
    húúú úgy várom ezt a scorpion king nevü csodát... pankrátor mint jellemszínész, múmia mint világ... viszont a zene nagyon állat :)
  • Laalee
    akkor mar 10 böl 2 pontos?:)
  • Efreet
    nekem is megvan vhs-en, de van 1 biztonsági másolat DVD-n, az nem romlik el :))
  • Efreet
    ...és vélemény róla?

én macskafogót néztem itthon képernyön.
  • CSOCSO
    kircsi...
  • Spenser
    Én most láttam a BLADE 2.
    Nagyon jo film 2x jobb mint az elsőőőőőőő!!!!
  • CSOCSO
    Nah megnéztem a tök állatot:) komoly a film de néha tulzásba viszi az ember az állatoskodást.. pl akkor volt idegesítő mikor ott beugrott a vizbe majd mikor megtapsolták ott ugrál fejeseket meg szarakodott.. nah az már idegesítőbe ment át..
  • mateos
    alul semmi
  • Blasta
    Most néztem meg egy hasonlót! Nagyon régi film. The Dead Zone. Stephen King regénye alapján! Nem rossz, csak az old school azért érezhető rajta!

(Bocs srácok az alábbi stílusért, de az ilyenektől nagyon kivagyok! Sorry!)
  • Aquli
    Végső állomás
    Nagyon erdekes film nezzetek meg. Egy gyerek elkezd meglatni ilyen dolgokat meg halaleseteket nagy jo.
  • Blasta
    Pearl Harbor szerintem:
    Na ez a tipikus ellentéte a BHD-nak! Egy amerikai nyáladzás, háborús-szerelmi-megaprodukció!
    Ha már a szerelmi szálat nem lehetett kihagyni, akkor miért kellett a bombázás után folytatni a filmet??? Miért nem lehetett ott abbahagyni! Valamelyik titán kinyiffan és jóccakát! A végén meg én voltam az első, aki kiment a moziból, meg sem várva a vége főcímet! Iszonyatosan hányok ezektől a movie-któl! Mint a Titanic. Ott is egy bugyuta szerelmi játékba kellett szőni a 20.század egyik legnagyobb katasztrófáját! (szept 11-e előtt természetesen). Engem ezektől a filmektől már a hideg kiráz!

Mellesleg visszatérve a Pearl Harbor-ra, én nem emléxem ilyen megtorló hadműveletre utána! Lehet, hogy nem figyeltem a töriórán, de még a törimegszállott apám sem tud hallott ilyesmiről! Pedig a WW2 a mindene! Én inkább hiszek neki, mint a pénz és hatásvadász USA producereknek!
    A bombázás viszont csillagos ötös! Csak ezért írtam ki CD-re a filmet! Ha ott megállnak, akkor még el is ment volna nálam! Sajnos így csak a 35. a sorban! (mondjuk)

Mummy returns-t hagyjuk! Egy nagy költségvetésü kaki az egész! Az első rész unikumát teljesen elrontották ezzel a folytatással! Nem volt az sem valami über, de a folytatás nagyon gyengére sikerült szerintem! Egyszer is sok volt belőle a moziban! SZVSZ
  • Blasta
    Oksa! Peace meg minden! Számomra csak az "ellenfél" egyoldalú bemutatása nem jött be! Azonkívül alapműként kezelem!
    Nézz meg egy behin the enemy lines-t (ha még nem láttad) és hasonlítsd össze a kettőt!
    Nagy név, (Gene Hackman) szintén komoly konfliktushelyzet, kevés pénz, no name rendező. Kapsz 1.5 órányi jól fényképezett usa maszlagot! Na az a film ficces! És miért nem reagáltak rá? Mert nem volt kiirva az elején, hogy megtörtént események alapján! Pedig a szerb háború megtörtént! A sztori kitalált. Rendben van! Nade szegény szerbek. Azért közöttük nem csak tömeggyilkos van! Ők miért nem emelik fel a hangjukat a film kapcsán? (lehet, hogy megtették, csak nem tudok róla..:-))))
    Esetleg a németeknél miért nem tiltották be a Schlinder listáját? Nem haláltáborokban melózott az összes német! Nem küldött minden náci katona százezreket a kamrákba! Schindler meg ráadásul egy alkoholista volt! Akkor hol itt az objektivitás????
  • FREAK
    pedig ez az egy fontos pozitívuma van a filmnek, hogy nincs büszke lobogó a végén........ ez egy amerikaitől olyan, mintha levágná a saját lábát......
  • Blasta
    Hát igen!

Miért, szerinted olyan, hogy bajtársiasság nem létezik? Mellesleg mutass már nekem EGY olyan háborús filmet, aminek nem ez a mozgatórugója! (Ha válogatni van kedved, egy-két jobban sikerült alkotás: Híd a Kwai folyón, Ryan közlegény, A szakasz, Das Boot)
    A lényeg a BHD-nal kapcsolatban:
    Egy USA rendező régóta nem vállalta fel, hogy high-tech harci osztaguk nem csak győzni képes!

A Malájoknak nem tetszik! Bazze! Hát ilyet! Most mi lesz? Ridley Scott PONT a Maláyokra nem gondolt! Ejnye Ridley! Ez azért csúnya dolog volt!

Tudod, azért ezt mindíg szerettem: Otthon ücsörgő nagypofáju emberkék (nem rólad van szó) nehezményeznek dolgokat az ENSZ vagy az USA csapatai ellen! Hogy azok miatt meghal ennyi meg ennyi anyuka és kisgyerek, hogy mennyire nem megfontoltan jártak el amikor azt a repülőt le lőtték-arra nem gondolván, hogy egy civil házra eshet le....stb
    Basszus! Nem már ők legyenek megint a rosszak, amikor az ENSZ segélyszállítmányokat vitt be és azok védelmezésénél a Szomik rájuklőttek! Ha az USA Rangerei és Deltásaimentek be 1-200 emberrel (nem emléxem pontosan) csak azért, hogy azt a 2 embert fogjul ejtsék, akkor igenis ŐK a történet szereplői. Ha a rendező azt akarja megmutatni, hogy ezekkel a csapatokkal mi történt, akkor mutassa be azt! Bementek egy fél órás akcióra, a világ leg felkészültebb emberei és egy napig bennragadtak a Szomik meglepően szervezett akciói miatt. És pont. (Mondom, a Szomáliai részt én is hiányoltam és ezt mindenképp Ridley számlájára irom)
  • FREAK
    érdekes.......... szóval a malájok mindenképpen szerepelni akartak a világ egyik legsiralmasabb katonai szopásában.......... tudod, ezt azért nem hiszem.........

másrészről a filmmel egyidőben készült egy dokumentumfilm is, volt szerencsém látni, és ez alapján 100% élethűnek találtam a filmet

ami a benszülötteket iletti........kurva nagy divat a békefenntartókat fikázni, akik azért vannak ott, hogy némi segítséget nyújtsanak a nyomorult, csóró niggereknek, akiket már rég elástak volna, ha az USA nem lép közbe

a film pedig nem egy maláj film maláj hősökről, hanem egy amcsi film egy kegyetlenül lemészárolt amcsi egységről, és PONT

ez ugyanolyan kötekedés, mint amikor Martin nehezményezte, hogy a Ryan közlegény-ben ugyen miért nem szerepel az angol partraszálló sereg..... nos azért, mert ez nem róluk szól, ennél jobb indokot nem lehet találni
  • FREAK
    jajnemennymá
    :)))

csá, szombaton gyere
  • Blasta
    Bazges, mennem kéne! A telefon csak ketyeg itt anyáméknak délelőtti csúcsban!
    Asszem majd este jövök! A szívem szakad....
    Csácsá
  • Ramza
    Felhoztuk rövid idő alatt harmadik helyre a topikot :)
    Logócsere nem lesz, mert lényeg, hogy én látom :o)
  • Blasta
    Én arra tippeltem! Nem gondoltam volna, hogy nem robotkutya...
  • Blasta
    Hű baze! Ez nagyon komoly! Még így sem látom! Mindegy. Biztos azé, mert sci-fi rajongó vagyok és nem fantasy...:-))))
  • FREAK
    cseréld ki, nem látszik semmi, ezzel az erővel egy robotkutya is lehetne, hangfallal a szájában.........
  • Blasta
    Válaszom lentebb olvasható....
  • Ramza
    Már te is kezded? :) Egy törpe harcos (feje), vállán bazi nagy kalapácssal :)
  • FREAK
    ja, sorry, most látom, ez már volt terítéken, akkor visszaszívtam (fujj de gusztustalan vagyok...)
  • FREAK
    tudjátok, mitől hányok??? (legfőképpen nutella után kaviár de filmes témában maradva....)

az oceans eleventől, de sugárban!!!! :)))))
  • Blasta
    Jaaaaaaaa. Rekviem közben! Áháááá
  • Blasta
    Te figye má! Mi az a kép a logód szélén??? Nem tudom kivenni!
  • FREAK
    "mondjuk közben gémeltem"

múlt idő
  • Ramza
    De eddig egész kulturáltan filmekről beszélgettünk :)
  • Blasta
    Ne mááááá! Én csak filmekről szeretnék beszélgetni! Anyúúú! Had maradjak mééééég!
  • Ramza
    Legyek?
  • Blasta
    MIazhogy gémelsz? Otthon vagy???
  • Efreet
    a játékosok beszabadultak az általánosba :)))
  • Ramza
    Hiteles sztorija csak az Extrémeknek van ilyen témában :)))))))
    A mai napig nem tudom kategorizálni azt a filmet :)
  • FREAK
    Bandi rulez :)