106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    álcázott őszinteség :))
  • FREAK
    és te is ki akarod húzni? :((((((((((

(a "sziporkázok" kicsit erős volt :)))))
  • Roby
    Latta mar valaki a Behind Enemy Lines cimu alkotast??

Mindenesetre delutan meglesem..:)
  • Gery1980
    Végre megjelent DVD-n az egyik nagy kedvencem a M.A.S.H. című alkotás.Meg is rendelem izibe:)..Kinek mi a véleménye a filmről?..remélem senkinek nem kell bemutatni!!!!
  • FREAK
    meg ne próbáld kihúzni!!!! most olyan jóóóóóóóóóóó ott bent!!! :DDDDDDDDDD
  • Ramza
    Öööööö.... Ajánlhatom figyelmedbe a Gumiszoba egyik topikjának első hozzászólásait? :) A címét egy hölgynek inkább nem írom le :)
    Amúgy nem kell komolyan venni: egyszerűen csak a munkaidőt próbáljuk kihúzni valahogy nap mint nap itt az SG-n :)
  • FREAK
    legalább van önkritikád :)))))
  • Ramza
    Hát ja, Freak koma ízlése néha furcsa
  • Laalee
    vegülis nem minden isten szép
  • Laalee
    amugy a film tanulsaga, ha latsz egy idiotat motoros ruhaban, vagy öltönyben görtdeszkázni, akkor tuti szuper hacker :)
  • FREAK
    mindig is anyaistennő volt :)
  • Laalee
    ha nem mondjatok hogy ez a joli nem ismerem meg... kikupalodott szerencsejere :)
  • FREAK
    pár év eltéréssel ez is stimmel....... kb. olyan, mintha az USA szept. 11-re 2005-ben válaszolna........
  • Ramza
    Gagyi horror nagyon rulez :) Azt a sorozatot a harmadik résztől elb*ták, mire számítottál a tizedik résztől? :)
  • Sir IvanHoe
    Bocsi, akkor ezek szerint hazudtak a Spektrumon is meg a Discovery-n is. Ugylatszik akkor nem szabad nezni ezeket a csatornakat. :(
    Ugyanis minda2 csaitnak volt kulon musora PH-rol es ott ugy mondtak, hogy Doolitte-ek keszultek az elso bosszu csapasra. Es hogy aztan dobtak le az atomot rajuk, de azt is azert, hogy kiprobaljak valahol elesben es hogy milyen fasza lesz mondani a vilagnak, hogy PH-ert most vegre eljott a vendetta ideje.
  • CSOCSO
    nemtom
  • Pheel
    Mit nem értesz? :)
  • CSOCSO
    mivan?:)
  • Pheel
    A Hackers A. Jolie-val az, amikor a gyerek 60 mp alatt felnyomja a Pentagon vagy az FBI legtitkosabb szerverét egyből a rootpassworddel olyan felületen, ahol a root-ot alapból be sem engedik? És ezek után annyit mond, hogy megsejtette? Meg amikor a hekkelés ilyen gömbök forgatása a virtuális micsodában? Az is ROTFL :))))
  • Pheel
    Bízd hackerre. Ez volt a címe. Én ezt hordom le orrba-szájba. :)
  • CSOCSO

ott vana buzi a con air ből.. ot van az a dilid aki azuj mostani horrorflmbe szerepek..imádom a csáveszt.. ott van a 3. aki a HBO-n valami zsiványikban játszik azhem..
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    pheel emtom miről irt de a ackersben angelina jolie játszik.. 95 ös film gamezk még egy két ismerős sztár nemtom a nevüket... nézd meg nekem nagyon tetszik egyik kedvencem... jok a zenék is nagyon a 2. része nemjelent meg eu ban:((((((( 2000 ben készült..
  • Pheel
    A Cruel intensions (Kegyetlen játékok talán?) menőcsávója a főszereplő, mellette a női főszerepet az A csaj nem jár egyedül női szépsége vette magára. Mindketten kiemelkedően átlagosan alakítanak. A film 2000-es vagy 2001-es. Inkább utóbbi.
  • Blasta
    Ebben a Hackers-ben ki játszik? Mikori film?
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Pheel
    Ez nekem olyan volt, mint bírósági filmet nézni jogászként. Gááááz :)
  • CSOCSO
    akkoris Hackers rulez!!!!!
    kéne a második része:(((
  • Blasta
    Köszönöm a kiigazítást!

TWN!
    Köszönöm, hogy szóltál ügyemben!

Hart háborúja:
    Na ez az a film, amitől már a bemutatójától elhányom magam.
    Hihetetlen, hogy a létező összes "rambós" klisét belerakták már a bemutatóba is, nehogymá véletlenül azt higgyem, hogy valami jót fogok látni!
    NEM-NEM!
    Az ilyen "ez az én háborúm, akár náci táborban vagyok-akár nem" sztorikat hihetetlen, hogy nem lehet már mellőzni!
    Könyörgöm.
    Rambo már elég régen volt!
  • Gery1980
    1X meg lehetett nézni!
  • Pheel
    jaja! Hekkelek jobbra, hekkelek balra, hekkelek előre is meg hátra is egy kicsit és én leszek a naaagy hekker. Kábé ennyire valósághű az a film :)
  • CSOCSO
    most volt a Tv ben a skorpio király film bemutató.. elég pici volt a mozi bemutatóhoz képest:) a magyar hang fos volt de nagyon a zenéje jo volt..omádom ez enigmát:)
  • CSOCSO
    meglestem a bízd a hackerre... át a film kircsi de egy kurva hacker szócska sem hangzik el a filmben:))))))))))
  • Sephi
    Monte-Cristo Grofja!

Eszmeletlen film!!
  • Gery1980
    Mike...Megnéztem a JasonX trailert.Hát nem tom mit mondjak!Elég gagyi szaga van a dolognak nem?
  • FREAK
    le se töltsem?
  • Mike
    Hart haboruja

unalmas, tortenet nincs
    szineszi jatek kozepes
    moziban draga, max vhs

pontszam (1-5) 3
  • FREAK
    nyilván (lásd atom...) de ebbe ne menjünk bele

lényeg, hogy Tokyo nem PH megtorlása volt, hanem egy sima bombázás évekkel később
  • FREAK
    bocs, hogy én is beleugatok (megtehetem, TWN az én oldalamon áll :))))), de Tokyo bombázásának SEMMI köze Pearl Harborhoz, bár a filmben közvetlenül utána történik, a valóságban még lezajlott a két időpont között egy fél háború.....

Erről ennyit. Nem hazudtak, csak nem mondtak el mindent....
  • Efreet
    hát, a bemutató alapján...