106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Garfield
    Denzel Washingtonnak a nyomába sem ér. A Training day abszolúte kenterbe veri az Egy csodálatos elmé-t.

Viszont Jennifer Connelly RuLeZ!
  • Garrett
    kössz asszem megnézem :)
    jah tegnap láttam a Halálos fegyver I-et már vagy n+1 szer,meg a predátor2-t :)
  • RaZoR
    Látta már valaki a K-Pax című filmet Kevin Spaceyvel? Miről szól a film, ha tud vki infót róla, ne kíméljen, írja le:) Mert ha nem jó, nem is töltöm le. Csak egy részletet láttam belőle, de az meggyőző volt. Meg a zenéje is jó.
  • Alien!
    Szerencsémre "csak" letöltöttem minap a Megint egy Dilis Amcsi Film-et,nagyon örülök,hogy nem moziban néztük meg ezt a szemetet...A reklámja szerint minden tinifilm paródiája,csak szerintem pont a humor hiányzik belőle...Katasztrófa az egész úgy ahogy van,semmi ötlet,arcátlanul átvett "poénok"(Tök Alsó - szenvedélyesen anyázó madár),stb...Említésre sem méltó....

Ellenben ha már szóbakerült Denzel Washington,leadja az RTL kedden,a Visszakézből c. filmjét,ami mellesleg az egyik nagy kedvencem...Kötelező darab mindenkinek,csak ahogy a bemutatóban néztem,valszeg a szinkront "ertéelesítették"(tehát lényegesen szarabb mint a "tékás")....
  • Coine
    ma volt centrifuga2őn a Brilliáns CSapda, nekem nagyon bejött, máyer filmecske volt :)
  • CSOCSO
    remélem az mer meg akarom nézni
  • Garrett
    az a pánik szoba vagymi az jó film?
  • CSOCSO
    hehe egjöttem.. egnézten a filmet.. it is ondjak?:)))))
    nem volt rosz de szvsz közepes 10 es skálán 5... jo volt rosz volt.. egy kicsit eröltették a dolokat voltak szar poénok is...jo poénok is... a szinkron változatsság kedvéért most is szar volt...
  • Coine
    egaszond meg ha egjöttél :-)
  • CSOCSO
    majd egaszondom ha megjövök
  • Coine
    na és milyen ?
  • CSOCSO
    ma este nézem meg a skorpio king et
  • Garrett
    jah és aki nem tette még az nézze meg legalább egyszer a Terminátort Szolvákul!!! a szlovák adón hetente legalább 1x leadják!! NAGYON ISTEN!
  • Garrett
    mostanában láttam a Tévében azt a Swarcis filmet amiben 11 órája van hogy megmentse a lányát :))))

Az a film a filmtörténelem egyik legigénytelenebb filmje a Harry Potter után!

jah és tegnap néztem meg a Piszkos 12-őt kb 8adszorra!!!!!
  • JarŁ
    sok , fater a legdrágább csomagot vette , abba van magyar hang , felirat , meg minden szar , itt vette belgába de kb.34 ezer forint
  • Coine
    és én nem láttam még....mennyi volt az ára ?
  • JarŁ
    fater megvette DVD , bőrkötésba a keresztapát , mind a 3 cd + 1 ajándék , plussz
    nagyon komoly film , igy még jobban , hogy a szoba telefan kis hangfalakkal , dts , d sorround , ISTEN FILM
  • Coine
    nagyon komoly, ma láttam Amerikai Pite 2 DVD változatot, adnak hozzá 1 ingyen óvszert :-DD
  • Alexease
    A Matáv intézkedések elleni demonstráció koordinációs oldala.
    http://www.nyoc.hu/matav
  • Waterhorse
    A lé meg a Lola lesz m2-ön holnap tíztol.
  • Alien!
    Igazad van,botrány jó film,és sajnálom,hogy nem kapott Oscart Russel Crowe....Sokkal jobban megérdemelte volna,mint a Gladiátorért,vagy mint jelen esetben Denzel Washington a Kiképzésért...Gondolom az lehet mögötte,hogy sokan "pofáztak",hogy Hollywoodban elég eljátszani egy testi fogyatékost,és máris megvan az Oscar....És sajnos ez pont mostanra csúcsosodott ki...
  • RaZoR
    Az Egy Csodálatos Elmét nem látta senki? Még meg sem említettétek.
    Tegnap néztem meg, k..va nagy film! Russel Crowe hatalmasat alakított benne.
    Még megfogom majd nézni a Training Day-t, hogy összehasonlítsam, hogy ki érdemelte volna meg az Oscart.
  • Gery1980
    Ismerős a dolog:)
  • Blasta
    Alap múvi, az már biztos!
    Hátmég a zenéje!
    Azóta is az egyik kedvencem a 2. cd-ről a
    PF Project - Choose life -ja!
    Egy kis tudatmódosító szer meg ez a zene, és teljesen készen vagyok!
    Ajánlom minden "szálós" zene kedvelőnek!
  • Coine
    /még ma is az...
  • Coine
    Trainspotting jó film volt !
  • Blasta
    Trénszpotting az hepiendes!
    :-))))))))))))))
    Meg az 5. elem is!!!!!!!!
    (aztat én nem is kultiválom annyira)
  • FREAK
    én a Trainspottingot néztem meg soxor meg az 5. elemet meg blöfföt meg a ravaszazagyéskétfüstölgőt meg ponyvaregényt meg mittomén

ahol sok a drog meg a fegyver én nincs hepiend, az jöhet
  • FREAK
    Final Fantasyt a napokban néztem meg. A sztori valami hulladék, rég nem csináltak ilyen szart (persze a skorpióboj vezet), viszont a hangulat és a látvány kegyetlen. Viszont annyira, hogy EZÉRT megéri megnézni.
  • Ramza
    Ha csak mozi számít, akkor:

Star Wars 4-6: 20+ alkalom (gyerekkoromban kéthetente kellett vinni rá :) - videóval együtt több mint hatvanszor láttam összesen a három részt
    Mátrix 4*
    Gyűrűk ura 3*

De a mai árakkal nem nagyon nézek meg többször moziban semmit, inkább divx vagy dvd a második alkalom. Meg néha sok jó film jön egyben, és akkor inkább mindet egyszer.
  • Ramza
    Nem akarok megbántani senkit, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy hurkás/pufidzsekisek.
  • Mike
    Ki mit látott legtöbbször? Irjatok toplitát (csak a mozi számít!)

Matrix 9x
    Toy Story 2 4x (főleg a Dinosaur előzetes miatt)
    Starwars I. 4x (2x szinkron, 2x eredetiben)
    Gyürük Ura 3x
    rengeteg filmet 2x
  • Mike
    kik azok a hurkásfiuk?

egyébként én erre azt találtam ki, hogy mindig a leglehetetlenebb időben megyek moziba, délben vagy éjjel. Akkor már nincsenek kiskölykök. Csak a jegy kurvadrága
  • Ramza
    Final Fantasy múvi: megvettem dvd-n. Most sem tetszett jobban, mint moziban :) De a látvány döbbenetes, szerintem a valaha kiadott legjobb képminőségű dvd, az extrák minősége és mennyisége pedig jó mintaként szolgálhatna minden kiadónak...

Csak hát ugye: ne keverjük a japán kultúrát az amerikaival, mert ez lesz belőle :(
  • Blasta
    Na végre egy rendes szakértő!
    Velem is ez volt! Egymás után kellett megnéznem párszor! Egyszerüen igényelte a szervezetem!

to alkoholista:
    Dr. Szöszi a kategóriájában tényleg nem rossz, csak nekem már hányhatnékom van magától a KATEGÓRIÁTÓL!
  • Blasta
    Bázz! Te még csak most láttad?????
    Aszittem már rég túl vagy rajta!
  • Coine
    ennyire ?!
    Gyűrűk Urát idáig 2x láttam, pedig........
  • Garrett
    Black Hawk Down most néztem meg 5. ször :))) nem tudom abbhagyni
  • CSOCSO
    megnéztem a gyűrűk urát..fuu tetszik csak furcsa hogy nem volt vége a filmnek...
  • Alien!
    Mondjuk úgy,hogy egy elnagyolt piackutatás eredménye...:)

Freak:

Leslie Nielsent ne általánosítsuk,mert neki is vannak igen szar filmjei(Dr Magoo,Drágám Add az Életed,Dracula),amik kifejezetten szarok lettek,és ezen még ő sem tudott segíteni....A ne légy barom is pontosan az első részig tetszett,aztán ott is elindult az ámokfutás....
    Ha már néger-filmek akkor inkább a Martin Lawrence,de még inkább Eddie Murphie(még mindíg)...Hogy a topicnál maradjunk,a Showtime,egész emészthetőre sikerült.....

Illetve a The Mothman Phropecies(Megszólít az éjszaka),nekem nagyon bejött...