106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Garfield #443 Denzel Washingtonnak a nyomába sem ér. A Training day abszolúte kenterbe veri az Egy csodálatos elmé-t.
Viszont Jennifer Connelly RuLeZ! -
Garrett #442 kössz asszem megnézem :)
jah tegnap láttam a Halálos fegyver I-et már vagy n+1 szer,meg a predátor2-t :) -
RaZoR #441 Látta már valaki a K-Pax című filmet Kevin Spaceyvel? Miről szól a film, ha tud vki infót róla, ne kíméljen, írja le:) Mert ha nem jó, nem is töltöm le. Csak egy részletet láttam belőle, de az meggyőző volt. Meg a zenéje is jó. -
#440 Szerencsémre "csak" letöltöttem minap a Megint egy Dilis Amcsi Film-et,nagyon örülök,hogy nem moziban néztük meg ezt a szemetet...A reklámja szerint minden tinifilm paródiája,csak szerintem pont a humor hiányzik belőle...Katasztrófa az egész úgy ahogy van,semmi ötlet,arcátlanul átvett "poénok"(Tök Alsó - szenvedélyesen anyázó madár),stb...Említésre sem méltó....
Ellenben ha már szóbakerült Denzel Washington,leadja az RTL kedden,a Visszakézből c. filmjét,ami mellesleg az egyik nagy kedvencem...Kötelező darab mindenkinek,csak ahogy a bemutatóban néztem,valszeg a szinkront "ertéelesítették"(tehát lényegesen szarabb mint a "tékás").... -
#439 ma volt centrifuga2őn a Brilliáns CSapda, nekem nagyon bejött, máyer filmecske volt :) -
#437 remélem az mer meg akarom nézni -
Garrett #436 az a pánik szoba vagymi az jó film? -
#435 hehe egjöttem.. egnézten a filmet.. it is ondjak?:)))))
nem volt rosz de szvsz közepes 10 es skálán 5... jo volt rosz volt.. egy kicsit eröltették a dolokat voltak szar poénok is...jo poénok is... a szinkron változatsság kedvéért most is szar volt... -
#434 egaszond meg ha egjöttél :-) -
#433 majd egaszondom ha megjövök -
#432 na és milyen ? -
#431 ma este nézem meg a skorpio king et -
Garrett #429 jah és aki nem tette még az nézze meg legalább egyszer a Terminátort Szolvákul!!! a szlovák adón hetente legalább 1x leadják!! NAGYON ISTEN! -
Garrett #428 mostanában láttam a Tévében azt a Swarcis filmet amiben 11 órája van hogy megmentse a lányát :))))
Az a film a filmtörténelem egyik legigénytelenebb filmje a Harry Potter után!
jah és tegnap néztem meg a Piszkos 12-őt kb 8adszorra!!!!! -
#427 sok , fater a legdrágább csomagot vette , abba van magyar hang , felirat , meg minden szar , itt vette belgába de kb.34 ezer forint -
#426 és én nem láttam még....mennyi volt az ára ? -
#425 fater megvette DVD , bőrkötésba a keresztapát , mind a 3 cd + 1 ajándék , plussz
nagyon komoly film , igy még jobban , hogy a szoba telefan kis hangfalakkal , dts , d sorround , ISTEN FILM -
#424 nagyon komoly, ma láttam Amerikai Pite 2 DVD változatot, adnak hozzá 1 ingyen óvszert :-DD -
#423 A Matáv intézkedések elleni demonstráció koordinációs oldala.
http://www.nyoc.hu/matav -
#420 A lé meg a Lola lesz m2-ön holnap tíztol. -
#419 Igazad van,botrány jó film,és sajnálom,hogy nem kapott Oscart Russel Crowe....Sokkal jobban megérdemelte volna,mint a Gladiátorért,vagy mint jelen esetben Denzel Washington a Kiképzésért...Gondolom az lehet mögötte,hogy sokan "pofáztak",hogy Hollywoodban elég eljátszani egy testi fogyatékost,és máris megvan az Oscar....És sajnos ez pont mostanra csúcsosodott ki... -
RaZoR #418 Az Egy Csodálatos Elmét nem látta senki? Még meg sem említettétek.
Tegnap néztem meg, k..va nagy film! Russel Crowe hatalmasat alakított benne.
Még megfogom majd nézni a Training Day-t, hogy összehasonlítsam, hogy ki érdemelte volna meg az Oscart. -
#416 Ismerős a dolog:) -
#415 Alap múvi, az már biztos!
Hátmég a zenéje!
Azóta is az egyik kedvencem a 2. cd-ről a
PF Project - Choose life -ja!
Egy kis tudatmódosító szer meg ez a zene, és teljesen készen vagyok!
Ajánlom minden "szálós" zene kedvelőnek! -
#414 /még ma is az... -
#413 Trainspotting jó film volt ! -
#412 Trénszpotting az hepiendes!
:-))))))))))))))
Meg az 5. elem is!!!!!!!!
(aztat én nem is kultiválom annyira) -
#411 én a Trainspottingot néztem meg soxor meg az 5. elemet meg blöfföt meg a ravaszazagyéskétfüstölgőt meg ponyvaregényt meg mittomén
ahol sok a drog meg a fegyver én nincs hepiend, az jöhet -
#410 Final Fantasyt a napokban néztem meg. A sztori valami hulladék, rég nem csináltak ilyen szart (persze a skorpióboj vezet), viszont a hangulat és a látvány kegyetlen. Viszont annyira, hogy EZÉRT megéri megnézni. -
Ramza #409 Ha csak mozi számít, akkor:
Star Wars 4-6: 20+ alkalom (gyerekkoromban kéthetente kellett vinni rá :) - videóval együtt több mint hatvanszor láttam összesen a három részt
Mátrix 4*
Gyűrűk ura 3*
De a mai árakkal nem nagyon nézek meg többször moziban semmit, inkább divx vagy dvd a második alkalom. Meg néha sok jó film jön egyben, és akkor inkább mindet egyszer. -
Ramza #408 Nem akarok megbántani senkit, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy hurkás/pufidzsekisek. -
#407 Ki mit látott legtöbbször? Irjatok toplitát (csak a mozi számít!)
Matrix 9x
Toy Story 2 4x (főleg a Dinosaur előzetes miatt)
Starwars I. 4x (2x szinkron, 2x eredetiben)
Gyürük Ura 3x
rengeteg filmet 2x
-
#406 kik azok a hurkásfiuk?
egyébként én erre azt találtam ki, hogy mindig a leglehetetlenebb időben megyek moziba, délben vagy éjjel. Akkor már nincsenek kiskölykök. Csak a jegy kurvadrága -
Ramza #405 Final Fantasy múvi: megvettem dvd-n. Most sem tetszett jobban, mint moziban :) De a látvány döbbenetes, szerintem a valaha kiadott legjobb képminőségű dvd, az extrák minősége és mennyisége pedig jó mintaként szolgálhatna minden kiadónak...
Csak hát ugye: ne keverjük a japán kultúrát az amerikaival, mert ez lesz belőle :( -
#404 Na végre egy rendes szakértő!
Velem is ez volt! Egymás után kellett megnéznem párszor! Egyszerüen igényelte a szervezetem!
to alkoholista:
Dr. Szöszi a kategóriájában tényleg nem rossz, csak nekem már hányhatnékom van magától a KATEGÓRIÁTÓL!
-
#403 Bázz! Te még csak most láttad?????
Aszittem már rég túl vagy rajta! -
#401 ennyire ?!
Gyűrűk Urát idáig 2x láttam, pedig........ -
Garrett #400 Black Hawk Down most néztem meg 5. ször :))) nem tudom abbhagyni -
#399 megnéztem a gyűrűk urát..fuu tetszik csak furcsa hogy nem volt vége a filmnek... -
#398 Mondjuk úgy,hogy egy elnagyolt piackutatás eredménye...:)
Freak:
Leslie Nielsent ne általánosítsuk,mert neki is vannak igen szar filmjei(Dr Magoo,Drágám Add az Életed,Dracula),amik kifejezetten szarok lettek,és ezen még ő sem tudott segíteni....A ne légy barom is pontosan az első részig tetszett,aztán ott is elindult az ámokfutás....
Ha már néger-filmek akkor inkább a Martin Lawrence,de még inkább Eddie Murphie(még mindíg)...Hogy a topicnál maradjunk,a Showtime,egész emészthetőre sikerült.....
Illetve a The Mothman Phropecies(Megszólít az éjszaka),nekem nagyon bejött...