106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#494 És egyéb,"átvezető":) képek:
-
#493 Íme egy "in-game" kép a játékból:
-
#492 azé elég fura hogy ott volt egy alien koponya:)))
szerintetek melyik az erösebb alien vagy a predator? persze csak verekedés számit... nem arról hogy a predi 300 méterről kilvi az alient :)))))))))
hiába láthatatlan hisz az alien akkor is látja az auráját... az alien gyorsabb... én szvsz jobban fosnék egy alientől ha személyesen találkoznék vele:)))))))) de a legzoralab a nagy fehér cápa:))))))))))))) thx spielberg:) -
#491 Játékautomatán(és persze pc-n emu-n:) van egy ilyen AvsP játék,olyan oldalra scrollozós-lövöldözős,de szerintem tök király.
A története az,hogy egyszercsak valami becsapódik a Földbe,és mire az emberek feleszmélnek,a fél világot ellepték az alienek.
Az emberek elkeseredetten harcolnak a szinte elpusztíthatatlan idegenek ellen,mikor nem várt segítség érkezik: a Predatorok.És innen már egy kicsit egyszerűbb a helyzet...
Na ugye milyen király sztori?
De látszik,hogy a Predatorok intelligens lények,mert a Pred.2 végén is odadobja a vezér a stukkert Danny Glovernek. Csak azt a szar szinkront tudnám feledni! :)) -
Garrett #490 visszatérve az AVP hez: nem lenne rossz egy a játék alapján készített aVp film... én lehet hogy megnézném! egy igényes storyval, //és nem a szokványos: az izmos amerika ultrakatona megmenti az egész világot, hanem valami eredetibb ötlettel még sikeres is lehetne!
ha a szpájdörmen kasszasiker lett akkor ez is sikerülni fog! -
#489 MIB 2 nem jön le -
Garrett #488 jah a www.hardwired.hu -n van MÁTRIX 2 MIB2 előzetes képek mindenki nézze meg ha nem látta volna még!!! -
Garrett #487 ÉRV:
az nem lehet hogy ugye megcsinálták az ALIEN 1 et és abba elképzeltek egy predato nevű fajt...
amit később különálló filmben megfilmesítettek?
ELLENÉREM SAJÁT MAGAMRA:
Az alien 1 sztorija 2300 körül vagy mikor jáccódik.. a predátor pedig valamikor a mi időnkben. Tehát a földön már ismerniük kellett volna a predatort mint fajt és nem ISMERETLEN űrhajóba szálltak volna be a alien film elején!
Nah ez kicsit zavaros lett de remélem értitek -
#483 ha valakinek David Lynch neve nem elég, hogy egy filmet megnézzen, az ne nézze meg, mert nem fogja érteni... :) -
Ramza #482 Nézd meg a #377-et. Nem sok, de valami :)
Mondjuk ezt a "sötétség útját" nem tudom hol láttad, mert Mao-n is Mulhulland drive címen fut...
És ajáánlom figyelmedbe az előző Filmvilágot, van benne 8-10 oldal Lynch és Mulholland elemzés, megéri elolvasni :) Tanul belőle az ember, meg hát egy lehetséges értelmezést is ad a filmhez :-O -
#481 Hát az az ürhajó qrvára NEM predátor ürhajó! Mondjuk kezdésnek azért, mert nem is úgy néz ki a megkövült idegen, mint egy pred.
Folytatásnak pedig azért nem Pred. hajó, mert akkor még nem is volt Predátor film (Pred 1 1987, Alien 1 1980 elötti) És ugye nem gondolja senki, hogy egy olyan sztoriból (tegyük fel papiron már létezett az AvP szori) amiben 2 idegen létformáról van szó, megfilmesítik az egyikről szólót, aztán majd a másikról is csinálnak és ha mindkettő bejött, akkor majd 20 év mulva jöhet a közös film???????? -
Garrett #480 és akkor az a nagy genyó ami ott ül a székben az egy predator, csak belekövült a székbe? -
#479 Jajaja ! -
Garrett #478 van már alien 5!!
címe: a halál neve halál.. miskolcon forgatták... :))))) nem sámli film!!!
jah ma megnézették velünk a HÍDEMBER...
most már tudom miért tették kötelezővé: hogy valami bevételük is legyen... -
#477 Az Alien 1-be van az amikor találnak egy idegen ürhajót az elején, na az egy Predator hajó. -
#476 Most néztem +újból CD-ről a Horrorra Akadva 2őt, halálra röhögtem magam :-D -
#475 Látta már valaki a Sötétség útja c. filmet?
Moat megy a mozikban, David Lynch rendezte. Eredeti címe: Mulholland Drive.
Ha láttátok mondjatok vmit róla, érdemes e megvizuálni? -
#474 Sok a pletyka mostanában, hogy lesz Predator 3 meg ALien 5, vagy AvP ? Mindenki mást mond, de hírek nincsenek, szal tovább kell várakozni :-(
-
#473 Hát szvsz az 1 sokkal jobb volt bár nekem a 2 is bejön. -
#472 de még mekkorák biza, de akkor is hatalmas lenne ! -
#471 meg az egyik alienben (asszem a 3?) is volt ragadozó-alkatrész kirakva valamelyik snittre... szóval közös az univerzum, csak szerintem senki nem mer belekezdeni, mert nagyon nagyok az elvárások... -
#467 "jo késön volt"... hát, akinek a 20:15 jó késö, akkor igen, késön volt... -
#466 A Pred 2-vel semmi gond nincs! A maga műfajában korrekt lett! Ha nem jön be, azt viszont megértem, mert eléggé szélsőséges a rendezési és fényképezési mód!
Nekem legalább annyira bejön mint az 1.
Viszont, hogy mi a bajod a játékkal, azt nem tudom! Az AvP2 a műfaj egyik legjobb alkotása lett. Egy olyan játék, ami jobb lett mint az első része! És erre nem sok képes! -
#465 :)))))))))) -
#464 a mélypont:
"ne a gumibotot biztosúr,a pisztolytáskát"..... -
#463 nekem igy is tetszik... -
#462 Ráadásul ahogy nézem meg is van nyírbálva...Kifejezetten szar lett a film...:((( -
Garrett #461 Barátok közt szinkronizálásunk amit nemrég csináltunk a legyen ön is millilomosos részből! :))) -
#460 Nézem,de ócska szar a szinkron,szerintem John Lithgow-ból semmi nem fog így visszaköszönni... -
#459 ma lesz a visszakézbő:) -
#457 hja én is láttam jo késön volt bazzeg:) sateliten ugye?:) -
#456 egy-kéthetente... de havonta legalább 1x :) meg kirándulásokon, meg mindenhol végigidézgetve... -
#454 tizedszer? nagyon le vagy maradva... legalább 2-300X láttam már... a legnagyobb :)) -
#451 tegnap este volt Macskafogó :) kivételesen bekapcsoltam a tvt :) -
#450 Látszik támában vagy :)
Na melyik filmben volt helikopter(a címben is) az utóbbi időkben, és melyik film söpörte le a Gyűrűk urát az első helyről amint kijött? Na? Segítek: BHD -
#449 miylen rekordod milyen helikopter? -
#448 Pókember megdöntötte az eddigi csúcsot amit a helikopter tartott 90 millióval. 150 millióval csak így lazán kenterbe verte. Nálunk valami junius 6-ától lesz vagy mikor? -
#447 Predator 2-öt?
Az derék! DE mikor lesz mán három talán fél éve olvastam, hogy akarnak ilyent, de lehet az lett a vége mint az AvsP filmnek. -
Otisz #445 Összeesküvés Elmélet - Mel Gibsonnal és Julia Robertsel.
Nekem ez az 1ik kedvencem. -
Garfield #444 Fickót beviszik a diliházba, mert aszondja, hogy ő a K-Pax nevű bolygóról jött.
Kevin Spacey asszem, erre a szerepre született. Nagyon kedves film, érdemes megnézni.