106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#549 Én meg a holnapot!!! Este fél 8, 9.-ik sor, pláza! -
#548 most megy a hogyan készült az ep2:) nagyon várom már a pénteket:) -
#547 Én meg nem is néztem Conant! :-))))))) Még 15 éve sem! -
#546 Nekem meg a Conan után eszembe sem jutott barbár filmeket nézni...Úgy 15 éve.... -
#545 Na ebben különbözünk. Nálam nem üti meg a korház a város szélén-t sem! -
#544 Hát én is remélem hogy vicceltél!! hány éves vagy?
én 18 de maximum közepes film! -
#543 Most ugye vicceltél????????????
Remélem, mert ha nem..... -
#542 Most néztem meg a Skorpió Királyt a moziban negyon joo film sokk poéénnnal:)))) -
#541 Pedig Oldman narkós cuccai bődületesek a Leonban! -
spR #537 Az alien-eket (mint fajt) Dan o Bannon és Ronald Sushet találta ki. (remélem jól irtam le a nevüket.) -
#535 Hans-Jürgen Spídermann :) -
#534 Jaaaa. Most néztem meg a pókment! Gyermekkorom nagy álma vált valóra! Elő is szedtem a régi kandi lapjaimat! Uhh. De rég volt! -
#533 Jaja! Ő volt a titkosszolgálat francia (!) guruja! Kurva jól nyomta, amikor amerikainak akart látszani a rendőrök előtt, a Hummer-ben! Nem emléxel? -
#532 miért, játszott benne???? -
#531 Persze attól még tud az lenni, nem vitatom! -
#530 Baze! Reno még abban a szar Godzillában sem volt átlagos! -
#529 Oldman nem tud szarul játszani
Reno sem, de ő tud átlagos lenni :))))))) -
#528 mindkettő állat abban a filmben! -
Garfield #527 Nem is tudom, ki a jobb benne: a Jean Reno vagy Gary Oldman. -
Garfield #525 Én nem is magáról a nőről beszéltem, csak a s*ggéről.
A gagyiságról meg annyit, hogy nálam multitaszkban ment a két film: JaJar Binks feltűnik a képernyőn, so let'go check Anaconda. Komolyan mondom, hogy ha egyszer a Disney sci-fit fog csinálni, akkor az valami olyasmi lesz, mint az EP 1. -
Garfield #521 Most őszintén: olyan nagyon sokkal gagyibb az az Anaconda az EP I-nél?
Az Anacondában legalább nézhetted J-Lo haaaaaatalmas s*ggét... -
#519 bazzeg most evszem észre hogy megy az sw az rtl en.. nemtom mé ezt a gagyi szar anacondát nézem:)))))))))) -
#518 pff:) hát mégsem lenne jo film:) ez egy rohadt gagyi film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#517 most kezödött az Anaconda... jo lennea film ha ez a lomha anaconda nemlenne gyórsabb egy gepárnál... -
#516 most kezdödött el a 6.érzék.. mikor bejött a zene azhittem Alien film lesz!! full ugyanolyan parázó zene:) nagyon komoly de sajna nem alien:( -
#514 StarWars Ep2
nagyonnemrossz :) -
#513 K-PAX nekem is qrvára bejött! Gáz, hogy semmit nem hallottam róla, hogy hozzák-e Mo-ra!
Pedig megérdemelné! -
Garfield #512 K-Pax istencsászár! -
#510 Nem az a lényeg, hogy van AvP könyv!
Hanem, hogy (állítólag) az első Alien előtt is létezett már ilyen. Csak nem volt képi világa, Giger még nem tette bele a saját elmebeteg tehettségét!
Csak én abban kételkedem, hogy egy AvP könyből készítenek 2 teljesen különálló sztorit, amit majd később újra összehoznak játékok meg könyvek formájában! Ez nekem kissé nonszensz. -
#509 megjeent az ep2 topicbol -
#507 hackers rulez:) nekem nagyon tetszik az adatrablók c. film:) -
#506 ma megnéztem CD-ről a Kardhalat, még mindig bejön, igényes akció az biztos kiber elemekkel ;-)
-
#505 felirat.sg.hu -n van
nézte már vki az Ep II-t? Vagy még csak letöltötte? :) -
#501 Fejlemény az általam megfogalmazott "...megfilmesítik az egyikről szólót, aztán majd a másikról is csinálnak és ha mindkettő bejött, akkor majd 20 év mulva jöhet a közös film????????"
Tennap hallottam egy csávótól, hogy a haverjának van valami iszonyat régi AvP könyve!!!!! És ő el is olvasta, nagy vonalakban a sztorit is elmesélte. Persze nem a Giger féle szörnyekről van szó, hiszen sztorik képi világa akkor még nem létezett. Normális fazonnak látszott, akár igaz is lehetne, de én igencsak kételkedem. Mondta, hogy ő is kételkedett, de aztán meggyőzték!
Állítólag kölcsön adja a könyvet! Na azt megnézem mikor lesz!
-
#500 tud valaki feliratot a penge 2-höz? köszike. -
#499 Aha,ezt már hallottam én is.
Mondjuk,az emberek is próbálkoztak már hasonlóval,de ők eddig mindig megszívták.(lásd AvsP 2) -
#498 Az első két rész nagyon ott volt de a többi már nem dob akkorát. -
#497 Kiraknak egy pár tojást egy bolygóra aztán várnak egy kicsit és indulhat is a vadászat. -
#496 Ja,most megy a német Rtl-en az Alien 4.
Így németül kicsit másabb :)) (angol nyelv rulzz:)) -
#495 A könyv szerint a predatorok néha tenyésztik is az alieneket.