106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Én meg a holnapot!!! Este fél 8, 9.-ik sor, pláza!
  • CSOCSO
    most megy a hogyan készült az ep2:) nagyon várom már a pénteket:)
  • Blasta
    Én meg nem is néztem Conant! :-))))))) Még 15 éve sem!
  • Alien!
    Nekem meg a Conan után eszembe sem jutott barbár filmeket nézni...Úgy 15 éve....
  • Blasta
    Na ebben különbözünk. Nálam nem üti meg a korház a város szélén-t sem!
  • CSOCSO
    Hát én is remélem hogy vicceltél!! hány éves vagy?
    én 18 de maximum közepes film!
  • Blasta
    Most ugye vicceltél????????????
    Remélem, mert ha nem.....
  • Spenser
    Most néztem meg a Skorpió Királyt a moziban negyon joo film sokk poéénnnal:))))
  • Blasta
    Pedig Oldman narkós cuccai bődületesek a Leonban!
  • spR
    Az alien-eket (mint fajt) Dan o Bannon és Ronald Sushet találta ki. (remélem jól irtam le a nevüket.)
  • FREAK
    Hans-Jürgen Spídermann :)
  • Blasta
    Jaaaa. Most néztem meg a pókment! Gyermekkorom nagy álma vált valóra! Elő is szedtem a régi kandi lapjaimat! Uhh. De rég volt!
  • Blasta
    Jaja! Ő volt a titkosszolgálat francia (!) guruja! Kurva jól nyomta, amikor amerikainak akart látszani a rendőrök előtt, a Hummer-ben! Nem emléxel?
  • FREAK
    miért, játszott benne????
  • Blasta
    Persze attól még tud az lenni, nem vitatom!
  • Blasta
    Baze! Reno még abban a szar Godzillában sem volt átlagos!
  • FREAK
    Oldman nem tud szarul játszani

Reno sem, de ő tud átlagos lenni :)))))))
  • Blasta
    mindkettő állat abban a filmben!
  • Garfield
    Nem is tudom, ki a jobb benne: a Jean Reno vagy Gary Oldman.
  • Garfield
    Én nem is magáról a nőről beszéltem, csak a s*ggéről.

A gagyiságról meg annyit, hogy nálam multitaszkban ment a két film: JaJar Binks feltűnik a képernyőn, so let'go check Anaconda. Komolyan mondom, hogy ha egyszer a Disney sci-fit fog csinálni, akkor az valami olyasmi lesz, mint az EP 1.
  • Garfield
    Most őszintén: olyan nagyon sokkal gagyibb az az Anaconda az EP I-nél?

Az Anacondában legalább nézhetted J-Lo haaaaaatalmas s*ggét...
  • CSOCSO
    bazzeg most evszem észre hogy megy az sw az rtl en.. nemtom mé ezt a gagyi szar anacondát nézem:))))))))))
  • CSOCSO
    pff:) hát mégsem lenne jo film:) ez egy rohadt gagyi film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    most kezödött az Anaconda... jo lennea film ha ez a lomha anaconda nemlenne gyórsabb egy gepárnál...
  • CSOCSO
    most kezdödött el a 6.érzék.. mikor bejött a zene azhittem Alien film lesz!! full ugyanolyan parázó zene:) nagyon komoly de sajna nem alien:(
  • Efreet
    StarWars Ep2

nagyonnemrossz :)
  • Blasta
    K-PAX nekem is qrvára bejött! Gáz, hogy semmit nem hallottam róla, hogy hozzák-e Mo-ra!
    Pedig megérdemelné!
  • Garfield
    K-Pax istencsászár!
  • Blasta
    Nem az a lényeg, hogy van AvP könyv!
    Hanem, hogy (állítólag) az első Alien előtt is létezett már ilyen. Csak nem volt képi világa, Giger még nem tette bele a saját elmebeteg tehettségét!
    Csak én abban kételkedem, hogy egy AvP könyből készítenek 2 teljesen különálló sztorit, amit majd később újra összehoznak játékok meg könyvek formájában! Ez nekem kissé nonszensz.
  • CSOCSO
    megjeent az ep2 topicbol
  • CSOCSO
    hackers rulez:) nekem nagyon tetszik az adatrablók c. film:)
  • Coine
    ma megnéztem CD-ről a Kardhalat, még mindig bejön, igényes akció az biztos kiber elemekkel ;-)
  • Dikkma
    felirat.sg.hu -n van
    nézte már vki az Ep II-t? Vagy még csak letöltötte? :)
  • Blasta
    Fejlemény az általam megfogalmazott "...megfilmesítik az egyikről szólót, aztán majd a másikról is csinálnak és ha mindkettő bejött, akkor majd 20 év mulva jöhet a közös film????????"
    Tennap hallottam egy csávótól, hogy a haverjának van valami iszonyat régi AvP könyve!!!!! És ő el is olvasta, nagy vonalakban a sztorit is elmesélte. Persze nem a Giger féle szörnyekről van szó, hiszen sztorik képi világa akkor még nem létezett. Normális fazonnak látszott, akár igaz is lehetne, de én igencsak kételkedem. Mondta, hogy ő is kételkedett, de aztán meggyőzték!
    Állítólag kölcsön adja a könyvet! Na azt megnézem mikor lesz!

• Punker
    tud valaki feliratot a penge 2-höz? köszike.
  • Hitm@n
    Aha,ezt már hallottam én is.

Mondjuk,az emberek is próbálkoztak már hasonlóval,de ők eddig mindig megszívták.(lásd AvsP 2)
  • Punker
    Az első két rész nagyon ott volt de a többi már nem dob akkorát.
  • Punker
    Kiraknak egy pár tojást egy bolygóra aztán várnak egy kicsit és indulhat is a vadászat.
  • Hitm@n
    Ja,most megy a német Rtl-en az Alien 4.
    Így németül kicsit másabb :)) (angol nyelv rulzz:))
  • Punker
    A könyv szerint a predatorok néha tenyésztik is az alieneket.