106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#597 Ugyan.
21 órányi pókerarcozás után én nem tom milyen arcot vágnék! Nem piskóta! -
bulis #596 Kössz, és bocs! -
#595 Malkovich :)
Ismét megnéztem Ford Fairlane kalandjait eredeti szinkronnal (magyarhangja Nagy Feró). Király. -
bulis #594 Az, John Markovitch-nál jobb embert nem is találhattak volna. (reméllem jól írtam le a nevét)
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy rám és a cimboráimra akkora hatást tett a film, hogy havonta egyszer (azért csak egyszer, mert szét vagyunk széledve az országban)összeülünk egy hatalmas pókerpartyra. A rekord 21 óra volt eddig. -
Ramza #593 Mind a két filmet nagyon szeretem, a Pókerarcokban KGB felejthetetlen :) -
bulis #592 Látta valaki a Pókerarcok c. filmet? Nagyon nagy ász. Aki egy kicsit is szeret kártyázni annak nagyon be fog jönni.
Egyébként a Macskajaj mindent üt. -
#591 ugyan! ki vont téged felelősségre
csak kicsit rácsodálkoztam dedós dolgaid egyikére :) -
#590 "Beru has brown eyes here, but in episode 4, in the scene where she's working on some vegetables in the kitchen, she looks towards the camera, and has blue eyes" - azért van néhány elvakult fanatikus....
http://www.movie-mistakes.com/film.php?filmid=2254
gyülnek, gyülnek... -
Ramza #589 Megnéztem másodszorra is az Episode 2-t.
Minősíthetetlen volt :( A Mammut 5-ös termében MONÓBAN !!! adták végig, azt hittem kimegyek jegyárat visszakérni, annyira idegesített.
Kb. mintha egy szórakozóhelyen szar minőségű mp3-akat nyomnának két 20 wattos hangfallal... ebbe a moziba nem megyek többször az biztos :(
Amúgy a film maga másodszorra is ütött, most már lassan ideje lesz beszerezni otthonra is, mert rengeteg képkocka van a végén, amit ki szeretnék elemzni :)
Pl. Fett kétszeri halála :) Ami nem bug, csak aranyos. -
#588 van benne dobo kata?:) -
#587 bazzeg ezt nem hiszem el:) esküszöm egyre jbban biztoi vagyok hogy én vmi UFO vagyok:) ha akrjátok mesélek róla... pl én is ma néztem meg new hope-ot:))))
és még ezer dolog van amit előre megmondtam vagy hasonlo ( elöveszem telcsit megszolalok hogy csörögj és csörgött és az hivott akit akartam hogy hivjon engem.. vagy mi! ez többszöt is bejött.. stb.. -
#586 nyah ma újra megnéztem az SW 4. epizódját, az Új Reményt. -
#585 te csak ne vonj engem felelősségre ! -
#584 azt hittem már nagy fiú vagy
(ez most komoly!) -
#583 most mé' ? olyan ördögi volt :) -
#582 nemtom ez a dart maul eleg idiotan nezett ki piros fekete tuskes fej, mar eleve tok idiota volt, azt kb 5 percet szerepelt egesz filmben... -
#580 Darth Maul az über, kár, h. csak kevés szerep jutott neki :( -
#579 Blasta: Ray Park profi harcmüvész, és az a film hatalmas mázlija, hogy engedték kibontakozni, és nem valami Dooku-s okossith szerepet próbáltak ráhúzni. Nagyon szépen mozog, bár kicsit olyan néha, mint Jet Li, vissza kell fognia magát sebességileg a társai és a kamera miatt. Az X-Ment amikor a moziban néztem, ott is rögtön ... "nééé, ez tiszta DarthMaulos mozdulat volt :))" - aztán tényleg :) -
#578 Mault (számomra) nem übereli semmi! Sajna iszonyat Maul fan vagyok, így nem tudtok az ellenkezőjéről meggyőzni! Az EP1-ben nem is nagyon tetszett más.
Efreet:
Újszülöttnek minden vicc új! Nekem borsódzott a hátam amikor a moziban megjelent bekapcsolt pengékkel és utána is végig!!! Ahogy az a gyermek mozog (Ray Park) az nekem már tánc. Szóval tök mind1, hogy mekkora shaolin iskolát látunk a filmben! Maul egyszerüen az über nálam!!!
(csak úgy a móka kedvéért: Akinek megvan az X MEN, az nézze meg újra azt a részt, amikor a végén a "békaember" lelöki a "doktornőt" a liftaknába, majd az ajtókat kitámasztó botot felkapja!!! Hát azért olyan gizda az a rész, mert a "békaembert" is Ray Park játsza!)
Freak:
Én télleg nem voltam SW fan kiskoromban! Megnézegettem a filmet, mert mindenki azt nézte, de nem akartam soha Luke vagy Han (de még Leia sem:-)))) lenni. Engem a régi játékok fogtak meg és tettek majdnem fan-ná. Az X-wing, a Tie fighter meg ami ezután jött. Azokkal sikerült beleélnem magam a sztoriba. A majdnem rajongásom tul.képpen a játékok óta tart!!! -
Garrett #577 1 vagy 2 mert az 1 fosnak fog tűnni mert tudod, hogy hamis... de mondom annak a filmnek hangulata volt!!!! -
#576 nemsokára lesz a blér vics megnézem végre azt kiderű' hogy tényleg fos-e... -
Garrett #575 joda MESTER übereli a maulos vívást !!!
Nagyon jól kente a vén gengszter a fénykardozást!!! -
#573 a komoly filmek csak eredeti nyelven jók, sajnos -
#572 Még annyit, hogy a film 2/3-a elég uncsi, volt, hogy jobbra-balra dőltem a székben, hogy alhassak, az utolsó 1/3-ad viszont elég pörgős. -
#571 Nahát pénteken megnéztem másodszorra is, most már angolul. Így már egész jó volt. :)A primitív szöveg angolul nem zavart - legalább megértettem. A történet folyásában semmiféle meglepetés nem ért, így már nem zavartak olyan dolgok amik először igen. Hát igen, a hangulata is más volt. :)
Tehát mindenki inkább nézze meg angolul, ha már látta magyarul akkor mégegyszer, aki meg nem, az rögtön azzal kezdje! Azért az annyira furcsa, ugyanakkor jellemző is, hogy a behozott 38? (36) tekercsből mindössze 1 digitális, és 1 feliratos.
Nem tudom miért hiszik azt, hogy eredeti nyelven való filmnézegetés hazánkban marginális jelenség.
-
#570 "de ez azért lehet, mert nem voltam soha akkora sw fan, még kiskoromban sem"
JUJ :)))))))))) Asszem most omlott össze Blastáék háza :))))))))))))) -
Ramza #569 Megnéztem én is a SW2-t. Azt hittem, hogy ha leírom a véleményemet, akkor ezerrel nekem fog ugrani mindenki. Erre Balsta megelőz, és leírja ugyanazt :)))) Szóval szerintem is a legjobb rész, annak ellenére, hogy voltak benne idegesítő dolgok, de összességében a legerősebb sztorival rendelkező SW film szvsz. Nálam, ott van a Birodalom visszavág mellett a trónon! A romantika nekem is egy kicsit túl sok volt, C3PO helyettesíti Jar-Jar-t idegesítésben, de ettől eltekinte istencsászár a film! Aki ezt enm moziban látta előszőr, az szerintem nagyon-nagyon sokat vesztett. Az utolsó háromnegyed óra belenyomott a székbe, csak néztem-néztem-néztem.... és ámultam. -
#568 Blasta: a Maul-os Jedi párbaj 1-2 plusz mozdulattól eltekintve az alap Shaolin hosszúbot és egyeneskard formagyakorlat. (kb az energiafalas-elzárós részig) minden mozdulatot szépen beleépítettek, a fejjel ijesztést, a forgásokat... így könnyü :))) -
#567 Na jó, de a Jedi párbaj Maullal a FŐSZEREPBEN a legkirályabb vivójelenet az egész SW sztoriban!!!!!!!!!! -
#566 Tegnap láttam én is az Episode II-t.(csak,hogy írjak vmit én is:))
Szerintem messze szebb és jobb az első résznél.Vannak benne jó poénok is.Pl.:amikor Obi-Van azt mondja Anakinnak,hogy egyszer még a sírba fogja vinni :))
Amúgy nagyon tetszett a film,régen láttam már ilyen igényes filmet.Lehet,hogy elfogult vagyok,de én imádom a Star Wars-t,imádom az összes részét,az elsőt is,mert akkor is jó,bárki bármit is mond rá!
Igazából az Ep.1-ben nagyobb/izgalmasabb jelenet nem sok volt(viszonyítva immár a 2.részhez) Volt a Pod verseny,a csata és a Jedi párbaj.
De itt,az Ep.2-ben sokkal több ilyen jelenet volt,melyek nagyon de nagyon tetszettek!
Azt mondta Réz András filmesztéta a filmre,hogy jó-jó,de inkább marketingfogás az egész.És,hogy már megszoktuk a "csodákat".Vagyis már nem lepődünk meg a számítógépes jeleneteken,mint pl. a Birodalom visszavág-ban a lépegetők(At-At a szerk.:)) és a lázadók csatáján,ahol bizony kemény modellezés és makettezés folyt a háttérben.
Nos ez igaz.De...amilyen remekül ábrázolják az Ep.2-ben a különféle lényeket,a csodálatos világokat(nagyon szép a Naboo is,mégha kicsit rózsaszín is az a jelenet),nos az tényleg lenyűgöző.
Lehet,hogy sok a gépes jelenet,de ezeket a jeleneteket egyszerűen nem lehetett volna ilyen mértékben megvalósítani a sz.gépes technológia nélkül.
Szal nekem nagyon tetszett,tutira megnézem még párszor és közben készülök a 3. részre :)) -
#565 C3po halál a jedikre beszólása nagyon ott volt.
De hol van Jabba? -
#564 Ma nézem 3. a Gyűrűk Urát, most váltottam CD-t :) -
#563 Nézegettem a szétrobbanó meteorokat, de nem sikerült észrevennem lefelé eső darabokat!
Ha mégis van ilyesmi, akkor annak a magyarázata a TÖMEGVONZÁS. Mivel a Droid bolygó gyürüében repkednek. -
Garrett #562 nah nekem is sikerült megnézni!
Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban:
Teccett:
-a kivégzéses jelenettől kezdve a végéig,
-Joda mester harcmodora (KURVA JÓ VOLT) az eddigi legjobb harcjelenet!!!!
-a repülős üldözős jelenetek
-a klónozók bolygója
-a GRAFIKA ha szabad így fogalmazni!!! elismerésem a rajzolóknak
NEM teccett:
- a film elején közepén lévő "nyálas jelentek":
amkor anakin meg amidala ingerlik egymást...(hátulról be is kiabált valaki hogy DUGD MEG NE SZAROZZ!!!
-Amidala magyarhangja (mint egy 6 éves kisgyerek
-a nyomokban fellelhető műanyag feeling...
egyébkén én is vártam mikor esik ki a fej a sisakból :)))
jah és hogy van az hogy az űrben a szétrobbant meteor lefelé esik? -
#561 na itt a cucc : http://free.x3.hu/coine/STAR WARS Episode III.V (The-Dark-Redemption).mov
amúgy ma este megnéztem végre a Gyalog Galopp-ot is, eszméletlen nagy volt, Szt. Kézigránát über :-D
-
#560 mocsok tár.hu szarozik, nem műxik, úgyhogy most nyomom fel X3-ra... -
#559 amúgy KazaA-val ma leszedtem egy nagyon nagyon érdekes video-t !!!!!
ez a fájl neve : STAR WARS Episode III.V (The-Dark-Redemption)
mindjá feltöltöm vhova, aztán szedjétek le és mondjatok véleményt !
-
#558 ugye ? én is vártam :-D -
#557 "Egyértelmű az a jelenet, amikor felemeli apja (saját maga) sisakját!"
én vártam, hogy kiessen belöle az apja feje... morbid? -
#556 Nem mindenben értek egyet (ahogyan leírtam) de nagy vonalakban egyezik a véleményünk! Azt , hogy Boba Fett kinyírja Windu-t, már a film közben odasúgtam a b.nőmnek! :-))))))))))
Egyértelmű az a jelenet, amikor felemeli apja (saját maga) sisakját!