106446
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Efreet
    a Blade Runner fantasztikus film... a Bicentennial Man szintén jó, bár azt is inkább olvasva lehet élvezni, a filmböl kimaradt a legnagyobb része, meg elamerikaisodott... látszik, hogy nemrég készült.
  • Goodwill
    Most néztem a Behind enemy lines-t. Nem volt rossz, de ez is olyan tipikus "1szer kell megnézni oszt kalap" kategória. Gene Hackman ezért most nem kap Oscart.
    Tipikus amerikai film. A harci jelenetek viszont nagyon profik voltak, 'a la Ryan.
  • CSOCSO
    ehh sokak szerint egy nagy fos film!!!
    én méh nem láttam de kiváncsi vagyok rá..vki látta már a traffic ot a panic room ot agy a pokembert??
  • Coine
    Ma végre megnéztem a Black Hawk Down-t (A sólyom végveszélyben) és hát mit mondjak : hatással volt rám a film és maga a megtörtént események.
    Ebben a filmben VÉGRE nem éreztem az "éljenamerikamindenkitlenyomokaszabadságnevében", hanem sokkal fontosabb volt az igazi válsághelyzet és maguk az emberek.
    Mondjuk a zárómondat az osztagvezetőtől nem tetszett, azt igazán ki lehetett volna hagyni, mert elbaxta az egész film záróhangulatát, amit sikerült megteremetni.
  • Blasta
    AI:
    A film után azt mondtam az asszonynak, hogy "egyszer".
    Aztán amikor gondolkodtam rajta, egyre inkább a "többet ne lássam" dolog jutott eszembe.
    Én nem értem, milrt kellett egy Pinokkió sztorit cyborg korszakba "átírni".
    Nem tudom, mi jelenti benne a mély gondolatokat. Az, hogy egy mecha gyerek elkezdi keresni a kék tündért hogy igazi gyerek lehessen és ez a script "goto 10"-zel kezdödik elörröl ameddig csak energia van a srácban??? A többi mecha miért nem rohant a vörös herceghez, hogy öt is változtassa át??? Vagy miért nem rakták bele ezt a programjukba???
    PL: -Hogy lehetek igazi gyerek?
    -Menny anyádhoz és mond neki, hogy mennyetek a bázisra.

Vagy mittudom én. Ez a rejtett üzenet a 3d információban annyira gyenge. "Tudtam, hogy ide fogsz jönni és elrejtettük ezt az üzenetet. Hát nem lett volna egyszerübb valami mesterkóddal kikapcsolni csórikámat és szépen elmenni érte? Annyira abszurd a történet. És ezért nem jött be. Mesének OK. Pinokkió nagy mese. De miért akarnak ilyet eladni felnötteknek azzal a dumával, hogy "szpilberg"?????? Meg "hüüüü, Kubrik". Hát nem. Nálam egy nagy NEM a film.
  • Coine
    Ma suliban +néztük Amikor a farok csóválja c. filmet és hát beszarás jó volt :D
  • Ramza
    Az "iszonyatosan szar"-tól az "eddigi legjobb rész"-ig terjednek a vélemények EpII-vel kapcsolatban :)
    Szóval nézd meg, aztán majd elhelyezed magadat a skálán :)
  • Efreet
    kis fúziós erömü elfér bennük... azzal nincs gond millióévekig.
    mély a film, nagyon korrekt dolgok vannak benne, mégse tetszett. ezvan :) nem lehet minden kaviár.
  • Laalee
    hogy tecchet vlami botranyosan? :D uvoltoztel a moziban hogy hujjdejo meg ilyenk? :D
  • Alien!
    Egyetértek,nekem is botrányosan teccet a film,a kiskölyök előtt le a kalappal ennyi idősen ilyet alakítani....Egyébként sokaknak azért nem jön be,mert iszonyú mély a film,nekem pont ezért tetszett...A 2000 évvel későbbi világ pedig szerintem teljesen reálisra sikeredett....

Azt,hogy mért nem lehetett reggeltől-estig minden nap felébreszteni valakit,azt megmagyarázzák a filmben,csak nézzétek meg mégegyszer...Viszont azt,hogy honnan merítik az energiát a robotok,azt már nem....
  • Laalee
    en mar a focimnel erre gondoltam :D
  • Efreet
    abban is... meg az egész túlcsicsázásban... kár, hogy nem tudjuk mit csinált volna belöle a mester :)
    A Clockwork Orange az egyik kedvenc filmem lett rövidtávon
  • Ramza
    Pedig én pont ennél a résznél gondoltam, hogy forog Kubrick a sírjában :)))
  • Efreet
    a 2000 éves folytatás az gondolom az eredeti novella része, amit nem lehetett kihagyni belöle.
  • Ramza
    HÁt nagy vitába nem akarok belemenni, de nekem nagyon tetzszett a film, egy dolog idegesített benne nagyon, mégpedig az, hogy amikor a kissrác bekerül a víz alá, akkor folytatódik a film. Szvsz ott kellett volna abbahagyni, nekem úgy lett volna kerek a sztori.
    Nem mondom, hogy világrengető film, de szerintem nem rossz.
  • Efreet
    én nem vártam semmit. a sztori annyira végtelenül bárgyú kidolgozással lett elöadva... az egyetlen igazán korrekt szereplö benne Joe volt, de neki sincs értelmes indoka arra, hogy segítsen a srácnak, amikor ö egy Gigolo-mecha. mi köze hozzá azon kívül, hogy fogta a kezét? meg ilyesmik... az eleje nagyon tuti volt, amíg be nem lett vésve, korrektül viselkedett a kiskölyök. de utána nagyon el lett rontva. újabb jó jelenet amikor ott akarja hagyni... aztán a kétezer évvel késöbb részröl jobb nem is beszélni (apropó miböl állna valakit minden reggel "feltámasztani" estig? - ez egy kicsit kimaradt az indoklásból...)
  • Efreet
    passz, lehet, hogy más hangulatomban engem is idegesít.
  • Laalee
    engem halalba idegesitett :D egesz filmben nyavajgott, azt meg ki nem allom
  • Efreet
    a kissráccal nagyrészt nem volt gond, nagyjából tartotta magát az Asimov-i robottörténetekhez... úgy az egész sztori nem jött be.
  • Laalee
    az a baj hogy ezeknek a forgatokonyvet szakbarbarok szoktak irni, azert lesz ennyire borzalmas :D
  • Laalee
    es milyen idegesito volt a szuperinteligens robotgyerek :D
  • Efreet
    megnéztem, ennyi. legalább túlvagyok rajta. pedig mekkora sztorit lehetett volna belöle alkotni :(
  • Laalee
    ugye ugye en megmondtam :D
  • Efreet
    megnéztem az AI-t. háááááát... izé. Kubrick mester forog a sírjában szerintem :(
  • FREAK
    "The one: szerintem szar, de neked be fog jönni szvsz"

és no comment :)))))))))))))))))
  • Dikkma
    40 nap 40 éjszaka egész jó volt. Megvan vcdben is de nem néztem bele, a mozi után lepődtem meg rajt, egész szép képe van.
  • Efreet
    a neve Jet Li, és nem Lee
    http://www.jetli.com/hungary/index.php
  • CSOCSO
    jet lee-t szeretem egylt jelenettel a plafonra másznék mert irtozatosan gagyesz!
    attól mertmég a fight club rendezője csinálta a panic ot az nem bizti hogy ugyanolyan szar lesz:))) amuyg a panic room ötlete tetzsik..szal az lehet hoyg tetszeni fog
    a traffic ast sem tom melyik csak meg akarja nézni egy csaj, stb.. szal érted:)
    ice age viszont tetszik!! nem a hosszu trailer hanem a 2-3 kicsi... amikor a hóban szarakodik me amikor megy el a fára:) hát én széjjel röhögtem magam milyen fejet bír vágni:))))
  • CSOCSO
    pánic rúm? traffic? vagy the one? mizu ezekkel? jók?
  • Alien!
    Csakhogy a topicnál maradjunk,40 nap 40 Éjszaka,nálam egy jó közepes,semmi több...Egykétszer röhögtem rajta...
  • CSOCSO
    :)
  • Z
    mátrix 2 tréler....
    húdeazbesztmegbasztaabüdöskurvavilágot......
  • CSOCSO
    Dikkmának irtam csak...mit balhézol? mivan fáj ha ide irom amit irok? mivan nem sikerült vmi?
  • CSOCSO
    kontakt:)))))))))))))))
  • CSOCSO
    még nem feejztem be de elkezdte nézni az atlantisz c. mesét! szvsz baromi jo kis mese.. a kiscsaj is jol meg van rajzólva..tetszik hogy olyan fehér haja van és világít a szeme..zoralul néz ki... kéne egy lyan kontakt lencse:)
  • Blasta
    Hú bazze, Csocso. Mpst ide miért kellet ezt a szart benyomatnod? Hogy még véletlenül se jöjjünk rá, hogy neked GC-böl van a fejed belsö része????
    A buta pc-s játékokban mehet ez a szar, de máshol ne please!!!!!!!
  • CSOCSO
    doom 3ban nemis lesz oylan sok poligone gy karakteren... 3-4 ezer lesz csak.. mig GC-naz etrnal darknessban 5.5 ezer lesz! csak a doom 3 ban rá van húzva egy két okosság (pl bump maping)
  • Coine
    megjött a gémer :D
  • FREAK
    aha :)))))))))
  • Dikkma
    A Doom 3-nak is lesz ilyen grafikája :-)