106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#688 a Blade Runner fantasztikus film... a Bicentennial Man szintén jó, bár azt is inkább olvasva lehet élvezni, a filmböl kimaradt a legnagyobb része, meg elamerikaisodott... látszik, hogy nemrég készült. -
#686 Most néztem a Behind enemy lines-t. Nem volt rossz, de ez is olyan tipikus "1szer kell megnézni oszt kalap" kategória. Gene Hackman ezért most nem kap Oscart.
Tipikus amerikai film. A harci jelenetek viszont nagyon profik voltak, 'a la Ryan. -
#684 ehh sokak szerint egy nagy fos film!!!
én méh nem láttam de kiváncsi vagyok rá..vki látta már a traffic ot a panic room ot agy a pokembert?? -
#683 Ma végre megnéztem a Black Hawk Down-t (A sólyom végveszélyben) és hát mit mondjak : hatással volt rám a film és maga a megtörtént események.
Ebben a filmben VÉGRE nem éreztem az "éljenamerikamindenkitlenyomokaszabadságnevében", hanem sokkal fontosabb volt az igazi válsághelyzet és maguk az emberek.
Mondjuk a zárómondat az osztagvezetőtől nem tetszett, azt igazán ki lehetett volna hagyni, mert elbaxta az egész film záróhangulatát, amit sikerült megteremetni.
-
#682 AI:
A film után azt mondtam az asszonynak, hogy "egyszer".
Aztán amikor gondolkodtam rajta, egyre inkább a "többet ne lássam" dolog jutott eszembe.
Én nem értem, milrt kellett egy Pinokkió sztorit cyborg korszakba "átírni".
Nem tudom, mi jelenti benne a mély gondolatokat. Az, hogy egy mecha gyerek elkezdi keresni a kék tündért hogy igazi gyerek lehessen és ez a script "goto 10"-zel kezdödik elörröl ameddig csak energia van a srácban??? A többi mecha miért nem rohant a vörös herceghez, hogy öt is változtassa át??? Vagy miért nem rakták bele ezt a programjukba???
PL: -Hogy lehetek igazi gyerek?
-Menny anyádhoz és mond neki, hogy mennyetek a bázisra.
Vagy mittudom én. Ez a rejtett üzenet a 3d információban annyira gyenge. "Tudtam, hogy ide fogsz jönni és elrejtettük ezt az üzenetet. Hát nem lett volna egyszerübb valami mesterkóddal kikapcsolni csórikámat és szépen elmenni érte? Annyira abszurd a történet. És ezért nem jött be. Mesének OK. Pinokkió nagy mese. De miért akarnak ilyet eladni felnötteknek azzal a dumával, hogy "szpilberg"?????? Meg "hüüüü, Kubrik". Hát nem. Nálam egy nagy NEM a film. -
#679 Ma suliban +néztük Amikor a farok csóválja c. filmet és hát beszarás jó volt :D -
Ramza #678 Az "iszonyatosan szar"-tól az "eddigi legjobb rész"-ig terjednek a vélemények EpII-vel kapcsolatban :)
Szóval nézd meg, aztán majd elhelyezed magadat a skálán :) -
#676 kis fúziós erömü elfér bennük... azzal nincs gond millióévekig.
mély a film, nagyon korrekt dolgok vannak benne, mégse tetszett. ezvan :) nem lehet minden kaviár. -
#675 hogy tecchet vlami botranyosan? :D uvoltoztel a moziban hogy hujjdejo meg ilyenk? :D -
#674 Egyetértek,nekem is botrányosan teccet a film,a kiskölyök előtt le a kalappal ennyi idősen ilyet alakítani....Egyébként sokaknak azért nem jön be,mert iszonyú mély a film,nekem pont ezért tetszett...A 2000 évvel későbbi világ pedig szerintem teljesen reálisra sikeredett....
Azt,hogy mért nem lehetett reggeltől-estig minden nap felébreszteni valakit,azt megmagyarázzák a filmben,csak nézzétek meg mégegyszer...Viszont azt,hogy honnan merítik az energiát a robotok,azt már nem.... -
#673 en mar a focimnel erre gondoltam :D -
#672 abban is... meg az egész túlcsicsázásban... kár, hogy nem tudjuk mit csinált volna belöle a mester :)
A Clockwork Orange az egyik kedvenc filmem lett rövidtávon -
Ramza #671 Pedig én pont ennél a résznél gondoltam, hogy forog Kubrick a sírjában :))) -
#670 a 2000 éves folytatás az gondolom az eredeti novella része, amit nem lehetett kihagyni belöle. -
Ramza #669 HÁt nagy vitába nem akarok belemenni, de nekem nagyon tetzszett a film, egy dolog idegesített benne nagyon, mégpedig az, hogy amikor a kissrác bekerül a víz alá, akkor folytatódik a film. Szvsz ott kellett volna abbahagyni, nekem úgy lett volna kerek a sztori.
Nem mondom, hogy világrengető film, de szerintem nem rossz. -
#667 én nem vártam semmit. a sztori annyira végtelenül bárgyú kidolgozással lett elöadva... az egyetlen igazán korrekt szereplö benne Joe volt, de neki sincs értelmes indoka arra, hogy segítsen a srácnak, amikor ö egy Gigolo-mecha. mi köze hozzá azon kívül, hogy fogta a kezét? meg ilyesmik... az eleje nagyon tuti volt, amíg be nem lett vésve, korrektül viselkedett a kiskölyök. de utána nagyon el lett rontva. újabb jó jelenet amikor ott akarja hagyni... aztán a kétezer évvel késöbb részröl jobb nem is beszélni (apropó miböl állna valakit minden reggel "feltámasztani" estig? - ez egy kicsit kimaradt az indoklásból...) -
#665 passz, lehet, hogy más hangulatomban engem is idegesít. -
#664 engem halalba idegesitett :D egesz filmben nyavajgott, azt meg ki nem allom -
#663 a kissráccal nagyrészt nem volt gond, nagyjából tartotta magát az Asimov-i robottörténetekhez... úgy az egész sztori nem jött be. -
#662 az a baj hogy ezeknek a forgatokonyvet szakbarbarok szoktak irni, azert lesz ennyire borzalmas :D -
#661 es milyen idegesito volt a szuperinteligens robotgyerek :D -
#660 megnéztem, ennyi. legalább túlvagyok rajta. pedig mekkora sztorit lehetett volna belöle alkotni :( -
#659 ugye ugye en megmondtam :D -
#658 megnéztem az AI-t. háááááát... izé. Kubrick mester forog a sírjában szerintem :( -
#657 "The one: szerintem szar, de neked be fog jönni szvsz"
és no comment :))))))))))))))))) -
#656 40 nap 40 éjszaka egész jó volt. Megvan vcdben is de nem néztem bele, a mozi után lepődtem meg rajt, egész szép képe van. -
#655 a neve Jet Li, és nem Lee
http://www.jetli.com/hungary/index.php -
#654 jet lee-t szeretem egylt jelenettel a plafonra másznék mert irtozatosan gagyesz!
attól mertmég a fight club rendezője csinálta a panic ot az nem bizti hogy ugyanolyan szar lesz:))) amuyg a panic room ötlete tetzsik..szal az lehet hoyg tetszeni fog
a traffic ast sem tom melyik csak meg akarja nézni egy csaj, stb.. szal érted:)
ice age viszont tetszik!! nem a hosszu trailer hanem a 2-3 kicsi... amikor a hóban szarakodik me amikor megy el a fára:) hát én széjjel röhögtem magam milyen fejet bír vágni:)))) -
#651 pánic rúm? traffic? vagy the one? mizu ezekkel? jók? -
#650 Csakhogy a topicnál maradjunk,40 nap 40 Éjszaka,nálam egy jó közepes,semmi több...Egykétszer röhögtem rajta... -
#649 :) -
#648 mátrix 2 tréler....
húdeazbesztmegbasztaabüdöskurvavilágot...... -
#647 Dikkmának irtam csak...mit balhézol? mivan fáj ha ide irom amit irok? mivan nem sikerült vmi? -
#646 kontakt:))))))))))))))) -
#645 még nem feejztem be de elkezdte nézni az atlantisz c. mesét! szvsz baromi jo kis mese.. a kiscsaj is jol meg van rajzólva..tetszik hogy olyan fehér haja van és világít a szeme..zoralul néz ki... kéne egy lyan kontakt lencse:) -
#644 Hú bazze, Csocso. Mpst ide miért kellet ezt a szart benyomatnod? Hogy még véletlenül se jöjjünk rá, hogy neked GC-böl van a fejed belsö része????
A buta pc-s játékokban mehet ez a szar, de máshol ne please!!!!!!! -
#643 doom 3ban nemis lesz oylan sok poligone gy karakteren... 3-4 ezer lesz csak.. mig GC-naz etrnal darknessban 5.5 ezer lesz! csak a doom 3 ban rá van húzva egy két okosság (pl bump maping) -
#642 megjött a gémer :D -
#641 aha :))))))))) -
#640 A Doom 3-nak is lesz ilyen grafikája :-)