Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor mit várhatunk még a világtól?
Lassan ciki lesz "egyenes"-nek, és bűn nőimádó férfinak lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként az egyenjogúság nem az, hogy bárki fojtogathat bárkit? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az nem zavarja a barmot, hogy a nő kék, a plakáton van egy X-MEN felirat... Á, nincs kontextus. A rohadt szemét, jól felhúzott. :-D
A ProGabe által #93755 -ben belinkelt "Ismeretlen, erdekes (esetleg jo) filmek tavalyrol" listában találtam a filmet (köszönet érte).
Kiváló színészi alakítások voltak benne. Margot Robbie, szerintem telitalálat volt erre a szerepre,
jó volt látni végre egy vidéki lány szerepében, ahol nem a szépsége van előtérbe helyezve. A film komótosan meséli a
történetet, túl sok történés nincs benne inkább a szereplők párbeszédeire épít. Maga a film ötlete tetszett, a megvalósítás is jó volt, a film tempója is rendben volt, egyedül a vége lett számomra összecsapva, hirtelen ért véget, nem volt semmi komoly lezárás, csavar vagy bármi, amit a lassú történetmesélés felvezetett volna, pedig a történetben lettek volna még lehetőségek. Olyanoknak ajánlom, akiket nem zavar a lassú tempó és a kevés szereplős filmek.
6/10
(2016.06.05) (118 perc, dél-koreai)
Tae-Sik (Kim Rae-Won) - az egykor rettenetes verőember, akiről mindenki tudta, hogy részegen nem szabad szembeszállni vele - 10 éves börtönbüntetését leülve hazatér, és normális, visszafogott életet kíván élni.
Fogadott anyja és húga, az éttermük, az időközben talált munkája és az élet apró örömei boldoggá teszik őt. Sajnos, a baj mégis megtalálja őt, még pedig egy az éttermük helyére éjszakai bárt építeni kívánó gengszter képében.
Tae-Sik megfogadta, hogy sosem fog sírni, sosem fog inni, és sosem fog verekedni. De nem hagyják, hogy élete végéig megtarthassa az ígéreteit... "Ha bűnt követsz el, bűnhődnöd kell érte."
//Kim Rae-Won - pl.: <2015>2015> - (Gangnam 1970) 7/10)
//Egy kicsit feszesebbre húztam volna a sztorit - nem volt ez olyan rossz, mint a pontszámom sugallja -, én csak a nem várt vége miatt nem tudtam jobb pontot adni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A poén az, hogy maga a játék is majdnem egy Alien-utánzat lett... ugyanis az id először egy Alien-es horrort akart készíteni, csak korlátozásokba ütköztek volna a szerzői jogok miatt, és nem kaptak volna teljes alkotói szabadságot a játék programozásakor... milyen jó hogy végül dobták az ötletet és Alien helyett pokoli kreatúrák lettek.
Valójában rengeteg szörnyet kihagytak... a bossfight pedig Urban és Rock között... hát elég gagyira sikerült. Végülis olcsóbb volt így, mint behozni a Kiberdémont, aki akkora mint egy hegy, és csak a lélekkockától hajlandó megcsuffadni.
(A Doom 3-hoz tartozik még + 1 kieg. a Lost Mission... ezt a BFG Editionbe találod, elég hosszú és vannak benne újdonságok is.)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Wazz, erre már nem is emlékszem... 😊(
Megnéztem a mostani játék hype miatt. Végigjátszottam ismét a Doom 3-at és a kiegészítőjét is annyira felcsigázott a legújabb Doom. Na mondom üljünk le a film elé is. NEM kellett volna. Az extended verziót néztem, igazából az FPS jelenet lett megnyújtva, ha emlékeim nem csalnak. De csak zombulás volt (meg impekhez hasonló átalakulás...) Kár hogy nem voltak elég tökösek, és csak egy szimpla vírus lett a pokolból. Sehol egy cacodemon, incubus 😞 Pedig lehetett volna kurvanagy zúzás, sztori így sem volt, valóban csak egy harmadrangú, harmatgyenge Alien-utánzat lett. Töketlenek voltak a stúdiónál, nem merték bevállalni az eredetiséget, hű maradva a játékhoz.
-Alig volt pár marsi exterior jelenet. Szinte azt sem tudjuk, hogy a marson vagyunk, csak díszletek. Sehol sem volt a komplexum megmutatva, hogy mennyire beteges és klausztrofób lehet ott elviselni az életet, mindenhol csak laborokat, meg irodákat mutattak csak, ahol a munka folyik. Az ásatásról semmi kép nem volt, ami a Doom3-ban azért émelyítő hangulatot adott sokszor.
A "pokol elszabadul" érzésből lett "pár katona és a probléma, meg a konfliktus egymás között", de tényleg, miért nem lehetett tartani a pokolidézést, miért kellett szupervírus? 😞 Oké, a pinky demonnak azért örültem (amikor bemutatkozott a csávó, hogy ő pinky, akkor nyomtam egy ilyen mosolyt
)
Nah szóval, kár érte. A szörnyek, és az egyedüllét érzete nélkül túl meddő lett a film. Csak díszletek vannak, félig megvilágítva. De azért van benne 1-2 jó dolog, egy bugyuta akciófilmezésnek elment.
3/10
+1-et kap azért, mert a bögyös nőnek látszanak a mellbimbói
Jesszus Mária ez mi volt? Egy nulla az egész film. Nulla történet, erőltetett káromkodások, erőltetett szexjelenet.
Bánom hogy időt szántam rá.
2/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most volt valamelyik adón a TV-ben. Minden szempontból kellemes meglepetés, a látvány, zene, sztori. Jó film!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem volt olyan borzalmas, mint az elsőre gondoltam. Főleg akkor hagytam hátra minden reményt, mikor a legelején azok a nagyon béna photoshop képek pörögtek. Aztán azért De Nironak volt néhány "heh", vigyorgós poénja. De sajnos az egész film alatt nyomta a szart, így azért ez nem menti meg. A sztori meg szar...
4/10
Már rájöttem miért nem szeretem a magyar filmek nagy részét... mert rohadtul nyakatekert a sztori, legtöbbször egy semmitmondó marhaság és borzalmasak a hozzájuk tartozó párbeszédek. Mintha mindenki prózát mondana fel. Ilyen a jelen filmünk is, és bár hiába próbálta Mátyássy direktorúr szolgai attitüddel másolni a tengerentúli akcióthrillerek jól bevált receptjeit, a "leves" amit főzött még az extrém kajákban gazdag kínai konyhán is külön figyelmeztetéssel lenne tálalva.
Az "íze" kb. olyan mint a poshadt kajáé, és bármeddig forgatod a szádban lenyelni nem tudod csak visszaköpni. Pedig van itt minden: szex, vér, erőszak... de valahogy egyikkel sem nagyon tud mit kezdeni a rendező... a motivációk nagy része ködös és érthetetlen. A karakterekről keveset tudunk, és felépítve sincsenek jól. A forgatási helyszín visz egy kis színt a történetbe, de megmenteni nem tudja.
Az egy dolog hogy a mi Dorkánk karaktere nem tud megkülönböztetni egy embert egy állattól pár méterről, de hogy egy szíven lőtt mukit hellózással és pár pofonnal akar az életbe visszaimádkozni, az felér egy arany málnával... de a többit se kell félteni a Darwin díjtól... messziről nekirohanni egy baltával annak akinél pisztoly van... hát bátor dolog. Vagy csak szimplán ostoba... mindenki döntse el maga.
A megbízó gorilláját üldözik vagy 30-an, ő kicsinál közülük négy-öt embert utána megpróbál a társaikkal egyezkedni... mit gondolt hogy ezek után mennyi esélye lesz szép szóval...? Áh hagyjuk is mert fárasztó volt... a végén meg hogy mit keresünk Indiában... fene se érti.
3/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
10 Cloverfield Lane
9/10, Mary Elizabeth Winstead meg <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2016.06.03. 19:34:06
hát jobb lenne ha a filmben is bézbóllal döntenék el a harcot, mert kinyírni úgysem tudják egymást <#nevetes1>#nevetes1>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A horrorok jó 80%-ban ha lenne egy cseppnyi józan paraszti esze a szereplőknek, akkor el sem kezdődne a film. 😊
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
És vajon hogyan harcolnak majd? Rángatják egymás haját és egymás ,arcába hörögnek? Mert a filmekben kb. ezt csinálták. 😊
De szép bauxit, honnan van?
Ez főképp akkor látható, ha valaki megnézi a dél-koreait, utána a magyar film trailerét.
Amúgy erről a Howlingról a Fehér Isten jutott eszembe. Semmi közük egymáshoz, de valahogy...
Nem vagyok jártas az ilyesmiben, de ez még mindig egy létező dolog, hogy a tuningolt meg sportautósok összejönnek ilyen éjszakai illegális, nem illegális bulikra és menőznek a kocsikkal meg jó nők sétálnak mindenfelé? De amúgy borzalmas film. Én próbáltam, de 1 óra után lett elég. Ice Cube még jó arc, vele más filmekben sincs nagy baj, de Kevin Hart túl retard....
2/10
Mindenképpen érdekes ötlet, jól adagolja a feszültséget és a klausztrofób érzést a nézőnek. A szereplők szerintem tökéletesek, John Goodman az egyik "legcoolabb" színész, és sajnálom, hogy csak elvétve foglalkoztatják komolyabb projektekben.
2 hibája volt a filmnek, az egyik, hogy elég sok lyuk volt a forgatókönyvben, a másik pedig, hogy a csaj szinte a semmiből lett Ellen Ripley, a végére a film át is esett a ló túloldalára.
Ettől függetlenül, mint thriller nekem tetszett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(2016.06.01) (115 perc, dél-koreai)
Egy férfi halálra ég egy autóban. Sang-Gil nyomozó (Song Kang-Ho) és társai veszik kezelésbe az ügyet, de a nyomozónak nem fülik a foga hozzá, mert nagyon úgy tűnik, hogy sima öngyilkossági esetről van szó, és az előléptetéséhez a korelnöknek ennél nagyobb horderejű ügyre volna szüksége. Hogy a napja még jobb legyen, a kezdő Eun-Young (Lee Na-Young) nyomozónőt is partnerként a nyakába varrják. A csak férfiakból álló gyilkossági nyomozócsoportban sem Eun-Youngnak, sem Sang-Gilnek nincs könnyű dolga. Utóbbi nem is könnyíti meg a saját életét, amikor a nyomozás során szerzett információkat elhallgatja, hogy a saját malmára hajtsa a vizet.
Csak hogy, egyre több haláleset történik, és képbe kerül egy gyilkos farkas is - Szöulban -, ami különösen megbonyolítja az esetet. Emberek, a vadállat, és az idő közt megindul a versengés - életre-halálra.
//Won Bin felesége, Lee Na-Young baromira jól nézett ki. Az általa megszemélyesített karakternek nem volt irigylésre méltó dolga.
//A nagy öreg, Song Kang-Ho hozta a kötelezőt. Akárhányszor meglátom egy filmben, mindig eszembe jut, hogy a színészetet nem iskolában sajátította el, és ez elismerésre méltó tőle.
//Két dolog fantasztikus volt a filmben - ezek miatt is pontoztam fel leginkább: a farkaskutya és a zene. A hatásukra (jó értelemben) libabőrös lett a karom a film végéhez közeledvén - bámulatos, mennyire egyszerű és hatásos volt az anyag.
//Itt a trailere
//Itt pedig az angol feliratos, rövidebb
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.02. 12:07:16