106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Efreet
    ízlések és... :)
  • Lantee
    Hát kérem...mélységesen le vagyok sújtva!
    Tegnap este sikerült megnéznem moziban az EPISODE II-t. Ha egy szóval kellene jellemeznem > FOS!!!
    Annyi köze van a Star Wars feelinghez, mint a nagyanyámnak a party-drogokhoz!!!

Képi világ --> Már túlságosan is csilli-villi, néhol meg egyenesen gagyi. Amikor pl. Anakin "mocizik" a sivatagban...vleee...az jutott róla eszembe, amikor a régi filmeken az autós jelenetek mögé vetitették a tájat. Borzasztó!

Történet --> Csak annyit kérdeznék: "MI VAAAN???"
    Össze vissza csapkodnak! A végén nem is volt igazán tiszta, hogy miért tört ki a háború?! :))

Szereplők --> Natalie Portman szépsége az egyetlen jó a filmben. Semmitmondó monológok, párbeszédek, borzalmas játék a szereplőktől, vleee! ("Csak egy Jedi törölhette az adatot az adatbázisból....Majd meditálok rajta!" .. by Joda) NA BAZD MEG!!!!

Összegzés --> Életem legszomorúbb napjává nyilvánitom június 11-et!

Ehhez képest a Baljós Árnyak egy mestermű!!!

PEACE
  • CSOCSO
    Nah meglestem a Driver-t, a Stallone filmet.. nem 10 pontos film de szvsz jo volt!szal nem kéne kihagyni de nem az a film amit 10 szer fox megnézni!
  • M@niac
    Nincs meg valakinek cd-n a film??
  • Alien!
    Brain Dead...És az a Peter Jackson rendezte, aki a Gyűrük Urát....Jó mi???....
  • mateos
    Cruel Intentions Rulezzzzzz
  • Jano
    Deadline
  • Efreet
    http://uk.imdb.com/Title?0103873
  • FREAK
  • Jano
    :DDD
    Hát ez hullajó! :DDD
  • FREAK
    nem furcsa, beteg :D
  • Efreet
    látod, milyen furcsa a világ...
  • FREAK
    nem értem, hogy lehet, hogy EZ A CSODA nem tetszik valakinek.............

SZINGAJA!!!!!!!
  • Jano
    Ezt ne akard bemesélni magadnak! :D

Ez a film übereli a legnagyobb alámondásos zombifilmeket is.
  • Efreet
    nem tetszett a film, na.
  • Jano
    Alapvető mű. Úgy kaptam meg, hogy nem mondtak róla semmit, csak hogy nézzem meg, mert jó. Akkor kezdett gyanússá válni, amikor már az elején kiírják a speceffektek megvalósítóinak nevét...
    :-E
  • FREAK
    no comment, ha mindez komoly lenne

de nem hiszem, hogy pont te nem fogod fel a lényeget
  • Efreet
    mint a videótékában a kazidoboz hátulján:
    "színes szinkronizált új-zélandi vérbentocsogó"
    ...
    no comment.
  • Jano
    :D

A HULLAJÓ A VILÁG LEGJOBB FILMJE, ÉS EZT TE IS TUDOD!!! :D

Vér, mint statiszta. (Micsoda mondatokat tudok kitalálni!)
  • Ramza
    Braindead-et nem bántani! :)
    Legjobb!
  • FREAK
    hullajó ALAPMŰ :)
  • FREAK
    mer buta vagy :PPPPPPPPPP

A tágra zárt szemek egy külön kategória. Amikor először megnéztem, sírtam a fájdalomtól, de kb. ötödik alkalommal már volt türelmem figyelni a részletekre, és elkezdett érdekes lenni a film. Még meg kéne nézni vagy tízszer, de szerintem akkor is maradna pár kérdőjel....
  • Efreet
    a hullajót neeee...az beteges... bár, ha az a film (mármint a rendezöje) nincs, akkor most nincs Gyürük Ura film :))
  • FREAK
    ICEAGE RULZ!!!!!!!!!!

grafikailag stabil ezüstérem a FF mögött, sztoriban egy átlag dizni shit színvonal, de van benne pár akkora poén, hogy kidőltem a moziból... :))))))))
  • Jano
    Patkánymókus?
    Ez a patkánymajomra emlékeztet a Hullajó-ból
  • Ramza
    Meg is kapta érte tavaly a legjobb férfi mellékszereplő oscarját. Ez is tök jó, hogy két év késéssel megérkezett a film végre.
    Amúgy a véleményünk egyezik róla.
  • Efreet
    IceAge2 privjú :)
  • Laalee
    a vege a legjobb :D
  • Efreet
    Blasta: a Kubrick "életmü" 8dvd-ben ezek a filmek vannak, szerintem láttál belöle mást is:
    Lolita , Dr. Strangelove , 2001: A Space Odyssey , A Clockwork Orange - Mechanikus narancs , Barry Lyndon , The Shining - Ragyogás , Full Metal Jacket - Acéllövedék , Eyes Wide Shut - Tágra zárt szemek
    http://uk.imdb.com/Name?Kubrick,+Stanley

nya. tennap megnéztük az IceAge-t. hát... aranyos, meg vidám... de meglehetösen gyerekes. semmilyen mélyebb, elvontabb gondolat... nagyon matiné :) pár aranyos képi humor, egy "szeressükegymástgyerekek" mondanivaló... érdekes rajzi megvalósítás. szerencsétlen patkány-mókus az egyetlen tuti figura
  • Blasta
    Nézd! A 3 filmböl egyedül a Blade Runner vehetö komolyan!!! A Bicenntennial Man 1 a 100-ból Disney mozi, akármit is feszeget (a könyv biztos jó, nem olvastam), a AI-ról meg csak az jutott eszembe, hogy "na majd most a nagy Spielberg megmutatja, hogy ö hogyan fogja fel" és az egész egy koppintás, egy mese átirat felnötteknek. Számomra vontatott és semmi újat nem mond. Persze nem is tudna, de nekem akkor is bugyuta. A képi világ rendben van, de semmi több...
    Mellesleg lehet, hoyg velem van a baj, mert Kubrik "mester" utolsó "nagy" müvét, a Tágra zárt szemeket is a hátam közepére kivánom.
    Viszont más Kubrik filmet nem láttam, ezlrt lehet, hogy vele szemben a késöbbiekben változni fog a véleményem!
  • Blasta
    Ma láttam a Traffic-et!
    ELég cool-os drogellenes film!
    De ne készüljetek hatalmas akciókra meg örült bagy happy end-re! Olyan easy elgondolkodtatós, de nem akarja MINDENÁRON az arcodba vágni, hogy a drog szar!!!!
    Egy kis mexikói kartell-háború, meg biróság meg narkózó fiatalok.
    Összegezve nagyon nem rossz, de nem egy alapmü. A mexikói zsaru nekem nagyon bejött!!!! Ö Frankie Fuckin Four Fingers a Blöffböl!
    Jó a srác nagyon!
    A többi szereplö átlagos.
    Viszont 2 nagyobb sztár is feltünik kb 2-3 percre.
    Banjamin Bratt (asszem igy irja) és az istencsászárnö SALMA!!!! Szeretem amikor jelentéktelen szerepekre nagy sztárokat válogatnak be!!
  • PetruZ
    Igen, a trailer alapján biztos.
  • CSOCSO
    nah meséld milyen volt mert érdekel:)) a bemutatókon széjjel röhögtem magam ( nem ami a moziban van hanem az ami a web en van fent amikor jön a gleccser meg mászik a fára:))
  • CSOCSO
    a the summ of all fears az a tom clancys TSOAF-féle film?
  • Efreet
    én úgynézki ma megyek jégkorszakot nézni... most hívtak :)
  • Jasmin
    megnéztem a Jégkorszakot...nagyon tetszett
  • Efreet
    a Blade Runner fantasztikus film... a Bicentennial Man szintén jó, bár azt is inkább olvasva lehet élvezni, a filmböl kimaradt a legnagyobb része, meg elamerikaisodott... látszik, hogy nemrég készült.
  • Goodwill
    Most néztem a Behind enemy lines-t. Nem volt rossz, de ez is olyan tipikus "1szer kell megnézni oszt kalap" kategória. Gene Hackman ezért most nem kap Oscart.
    Tipikus amerikai film. A harci jelenetek viszont nagyon profik voltak, 'a la Ryan.
  • CSOCSO
    ehh sokak szerint egy nagy fos film!!!
    én méh nem láttam de kiváncsi vagyok rá..vki látta már a traffic ot a panic room ot agy a pokembert??
  • Coine
    Ma végre megnéztem a Black Hawk Down-t (A sólyom végveszélyben) és hát mit mondjak : hatással volt rám a film és maga a megtörtént események.
    Ebben a filmben VÉGRE nem éreztem az "éljenamerikamindenkitlenyomokaszabadságnevében", hanem sokkal fontosabb volt az igazi válsághelyzet és maguk az emberek.
    Mondjuk a zárómondat az osztagvezetőtől nem tetszett, azt igazán ki lehetett volna hagyni, mert elbaxta az egész film záróhangulatát, amit sikerült megteremetni.