106446
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Efreet
    nekem is megvan az Xmen dvd.

tökjó, sorban jönnek a szuperhös-filmek, jókis rágógumi mind :) majd lesz biztos FantasticFour is, meg Amerikakapitány, meg Xmen2, meg.... van alapanyag, kb 50 év képregénytermése
  • Laalee
    :D

ittvan dvdn :D
    kivancsivagyok a hulk ra :D az is tuti remes lesz :D
  • Efreet
    inkább megnézem az Xment :) az kicsikét jobb lett :)
  • Laalee
    efreet nezd meg mallrats ot benne van a pokember rajzoloja is kb 5 percre :D
  • Efreet
    nem teljesen, mert nem örülök neki, hogy ilyen gyengus lett... de nagyon örülök neki, hogy végre egy pókemberfilm :)
  • FREAK
    tehát a film létezésének ténye teljesen háttérbe szorítja a minőségét???? (bár csak sejtem, milyen lehet, megnézni nem fogom)
  • Efreet
    történetet jól átírták az eredetihez képest... a többi nagyjából stimmel, de akkoris... pókemberfilm! rengeteg éve újra :)
  • Laalee
    spiderman ritkaszar film :D az animacio borzalmas, tortenet a szokasos 20 eve ismerjuk, akcio nulla, csopoges meg bazisok :D
  • br0me
    Memento rulez
  • FREAK
    nem tom, nekem nem tetszett a plakáton a "0-6 éves korig" warning :DDDDDDDDD
  • Efreet
    Nya megnéztem a Spidermant... nagyon amerikai :( de naggggyon tutttiiii :))) Szpájermanus rullllaaa :D (bocsi, rajongó vagyok... pedig a film nemtúljó)
  • FREAK
    no problem, annyira nekem se jött be, csak az amcsiellenes duma nem tetszett
  • FREAK
    "az amcsi szereplőknek sincs kidolgozott jelleme"

mivel nem filmdráma, így talán nincs is rá szükség

ők CSAK katonák, akik egy iszonyatos parancsnoki hiba miatt haltak meg, ennyi

ez a film csak és kizárólag ezt akarja elmondani, hogy hiába a hi-tech cucc, a modern fegyverek, ha ész nélkül berontasz az oroszlánbarlangba...
  • FREAK
    "én rohadtul nem az amcsiknak szurkolok"

hát ja, végül is a másik oldal, akik lelövik a saját éhező népüket sokkal szimpatikusabb ugyebár.......

no comment, itt egy újabb példa arra, hogy a többség nem látja a lényeget a filmben, és azt hiszi, hogy megint egy amcsi hősfilmet lát....
  • CSOCSO
    szvsz az episode 2 fos folytatásnak de szvsz filmnek nagyon is joo!! szép meg jo.. nem a legjobb de azért jo!! bizti meglesz dvd-n..
    mglestem a black hawk down vagy mit.. szal a solyom végveszélyben.. A FILM KIRÁLY!! szvsz... nekem nagyon tetszett... vannak benne kis hibák pl amikor az ember fut lönek rá de csak a földön látszik a golyozápor de se hang meg hasonlok..igaz ehet hogy az scvd volt a szar mert néha elcsuszik a hang a felirat a kép zizeg stb:)
  • FREAK
    ja, ott legalább lehet rosszalkodni is, ha szar a film :)
  • Jasmin
    hát ez az!!!! A Corvinba szoktunk járni....de már megtaláltuk a megoldást: LEGUTOLSÓ SOR!:)
  • Mike
    Régebben volt hogy lézereztek, volt hogy röpködött a kukoricásbödön, kiscsákó üvöltözött, hogy a melette ülő haverja elővette, és hasonlók.
    a legrosszabb azonabn nem is ez, hanem amikor a sok paraszt bekiabal, meg rohog, amikor nem kene, pl. ilyen volt az AI, vagy a Sarkany nemtommi ahol röpködtek a szereplők össze-vissza, és egy társaság hangosan röhögött
  • FREAK
    a Corvin egyik termében pl. el sem lehet érni a másik sort :DD
  • Efreet
    kellett neked nagyobbra épülni a szabványnál :)
  • Laalee
    na jo de nemfer el a labam es ha zsibbad kenytelen vagyok mozgatni, az meg egyutt jar avval hogy beglogdosom a szeket, szarok ezek a mozik kossuth4 az a jo :D
  • Jasmin
    amúgy a témához hozzászólva,szerintem alap és nem esik az imidzs, hogy ha beméssz a moziba, legalább néma üzemmódba nyomod a telcsit (ha már annyira nélkülhetetlen személyek vagyunk, hogy nem bírja a külvilág nélkülünk 2 óráig)...ya és még azt is utálom, hogy ha a fotel hátát rugdossák, kedvesen és kultúráltan felhívom a figyelmét, hogy egy "kicsit zavaró a dolog"...
  • Efreet
    azótais mindennap megkapja a napi betevöt :)
  • Jasmin
    eltaláltam, mi? balkezes!
  • Jasmin
    saját tapasztalat mi....jobb oldali pofin mindig anyuci praclinyomát viseled, mi?:)
  • Laalee
    napi 2 pofon az egeszseges neveles titka :D
  • Efreet
    azon meg, hogy 5 év múlva mi lesz, egyedül nem lehet mit kezdeni, mert nem a mi gyerekeinkröl van szó, akik meg vannak "nevelve". innentöl meg szociológiai eset...
  • FREAK
    ugyan már.......... ezzel nem oldod meg a problémát, max a mozi után lesz egy fightclub élményed, ha nincs szerencséd

itt most nem az a lényeg, hogy akkor azt az egy köcsögöt hogy hallgattatod el, hanem hogy mi lesz itt 5 év múlva, ha így haladunk

egyesével kidobatni őket kb. annyi, mint a dohányzás ellen köhögéssel küzdeni........
  • Efreet
    lehet szólni a biztonságiaknak, hogy zavarja az elöadást, plusz lehet szólni neki is, hogy ne zavarjon... csendben morogni talán a legkevésbé okos dolog, csakis vérnyomás-szempontból van értelme.
  • FREAK
    neked mindegy?
  • Ramza
    Annyiban nem mindegy, hogy elrontja mások szórakozását :(
    Van akit nem érdekel, de van akit kimondottan zavar.
  • Efreet
    ha kifizette a jegyet, bemehet. bent meg, amíg nem kergetik ki a biztonságiak, addig azt csinál amit akar... ha játszik a telefonján, akkor azt... nem tökmindegy?
  • Laalee
    jellemzö csak a nokiasok ilyenek :D
  • Ramza
    Ezt nem teljesen értem. Miért nem megy ki az ilyen? Hideg van kint és fűtenek bent? Amúgy azt kell mondjam: vagy ritkán jársz moziba, vagy nagyon szerencsés voltál eddig.
  • Efreet
    és? mi közöd hozzájuk?
  • Efreet
    én 6X néztem meg a Gyürükurát 4 moziban, 6féle stílusú közönséggel... volt a dumálós bulizóstól kezdve a hangosan ijedezös éljenzösön át a csendes, szónélküliig mindenféle.
    a jégkorszakot matinén fogtam ki, az átlagéletkor 9 év körül volt. (lassan eljött az az idö, amikor már nem a diákokat, hanem a nevelöket nézegetem ;) )
  • Ramza
    Ezt mozija és nézőközönsége válogatja. Nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a Westendben (oda nem szeretek menni, mert elég paraszt közönsége van néha) sikerült úgy végignézni a Trafficot, hogy végig egy pisszenés nem volt. De nem ez az általános. Megszámoltam, a SW2 alatt 12-szer csörgött a környezetemben mobiltelefon. A Másvilág alatt közvetlenül mellettem 15 percet beszélgetett egy szűzkurva telefonon megállás nélkül. De hogy lásd, hogy mennyire nem a film minősége határozza meg a nézők parasztsági szintjét, tavaly a Művészmoziban egy francia művészfilmen a mögöttem lévő sorból a nyakamba tette egy kancsó a lábát, és úgy kellett megkérni, hogy ugyan már, vegye le onnan... Na ennyi köze van egy film értékének a nézők viselkedéséhez. Én pont emiatt már alig merek elmenni moziba :(
  • Efreet
    képzeld, hogy a Jégkorszak alatt meg hangosan merészeltek röhögni... hogy micsoda emberek vannak... rettenetes...
  • Laalee
    akit nem erdekel a film az mennyen ki de ne pofazza vegig, mert az ritka nagy parasztsag, lehet van akit erdekel
  • Laalee
    legalabb kiderult jodarol hogy egy tb csalo :D