106446
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Sam Neill lesz Octopus?!?!?!?!
    Hát ez tré.
  • Efreet
    bizonybizony... :))
    Randy Poffo .... Bonesaw McGraw (as Randy Savage)
    http://uk.imdb.com/Name?Poffo,+Randy

ja, és:
    Spider-Man 2 (2004)

Tagline: The Spider Will Return (more)

Plot Outline: As Spider-Man continues to pine for Mary-Jane, two new villains come up against him: Dr. Octopus and the Lizard.

Credited cast overview:
    Tobey Maguire .... Peter Parker/Spider-Man
    Kirsten Dunst .... Mary Jane Watson
    Sam Neill .... Dr. Otto Octavius/Dr. Octopus
  • Efreet
    néztem, néztem, és egyszerüen nem jutott eszembe... ez a hülye csontfürészes baromság összezavart :) aztán majdnem felvisítottam amikor megszólalt, és végre meglett, hogy ki is az :))
  • Jano
    Régen legalábbis...
  • Jano
    WWF rulez.
  • Ramza
    Oh yeah! :)
    Egész jól tartja magát a srác, kb. 12 éve láttam utoljára, de nem sokat változott :)
  • Efreet
    najó, azzal azért ne hasonlítsuk össze :))) de akkoris PP gyártotta... meg a rablós-pankrációs részt is átírták :(

viszont nem tudom ki emlékszik még Randy "Macho Man" Savage-re :))) tökjó volt látni újra :))

az mondjuk télleg szomorú volt, hogy elsö végignézésre találtam benne bugokat :(
  • FREAK
    hehe, kicsit soxor lóg be a képbe a mikrofon

láma banda :))))))))
  • Efreet
    addig jó, amíg nem mutatnak újat (sajnos megtették, mert átírták rendesen az eredeti "mitológiát" :(( )
  • Garrett
    Nah tegnap megnéztük a pókembert. Nem tudom nekem tetszett. Ez a film már kicsit eltér a szokásos szép erős szuperhősmegment mindenkit és utánna ővé lesz álmai asszonya sablontól.
    Valahogy a főhős is közelebb állt a szivemhez, hogy nem volt olyan tökéletes :)
    Viszont az tényleg nem volt jó, hogy egy az egyben a rajzfilmsorozatra /képregyényre épült a cselekmény. Valami újat s mutathattak volta.
  • FREAK
    na Blasta megnyugtatására a legtutibb új film

• Blasta
    BASSZAMEG!
    (bocsi, fel vagyok dúlva)

Most jöttem ki a 40 nap, 40 éjjszakáról! Ma csajos mozinap volt! Már bánom! EMBEREK, AKI MÉG NEM LÁTTA, AZ MEG NE NÉZZE, MÉG HA OLTÁRI ORÁLPARTY-T IS IGÉR A PARTNER A FILM UTÁN! EZ NEM ÉR ANNYIT SEM!
    Egyszerüen iszonyat gáz! Annyira elegem van ezekböl a filmekböl, hogy na! Hány ilyen jön még??? Eme filmek stilusjegyei, amik már megöritenek:
    "A srác tesz egy barom fogadalmat, hogy megyszerzi/a bankettig megdugja/40 napig nem dugja meg/kékre festi a haját/leszopatja/bálkirájnöt farag a NÖBÖL! Ami szépen is megy, de a film 3/4-énél a csaj úgyis rájön/elmondja neki a srác haverja/elmondja neki a srác ellensége/elmondja neki a srác ex-nöje/olvassa az interneten, és felháborodva a következö szavakat modja: (kivétel nélkül mindegyik müben) ÉS ÉN MÉG BÍZTAM BENNED!!!

Ezek után a szerencsétlen krapek (hiszen ö már szarik a fogadalomra és igazából fallin' in love a csajba) ahelyett, hogy ész érvekkel megmagyarázná a picsának, hogy mi is történt, hagyja, hogy az elrohanjon, kibögje magát és majd csak a film vége elött 2,45 percel bocsássa meg az egészet, a srác BORZASZTÓAN ROMANTIKUS, SHAKESPEARE-I MONOLÓGOKKAL ÉS SZÓVIRÁGOKKAL TELETÜZDELT "ÁJLÁVJU"-JA UTÁN!

Emberek! Ez hányás...
  • mateos

cruel intentions

TUTI FILM

• Waterhorse
    Ja és nézd meg a 70-es pókember filmeket, arról is mondj véleményt, érdekelne, ez most nem oldás tök komolyan érekel azt milyennek látjátok, de bárki leírhatja aki látta valamelyiket.
  • Waterhorse
    Ööö...hogy is mondjam....egy film tetszési indexe nem attól a két magyar embertöl függ akiknek esetleg nem jön be.
    Meg míg Magyarországon a képregényből 150 vag mennyi füzet jött ki. addig Amerikában több ezer különbözö címeken, és persze ott nem 10 hanem 40 éves múltja van a Pókembernek. Lehet, hogy a közönség 70%-ának nem jön be, de mivel ekkora kultusza van az anyaországban ezért sokan kiváncsiak rá.
    Ha már a Street Fighternél tartunk korántsem rendelkezik ekkora multal és birodalommal mint a pókember, nyilvánvalóan nem fog rekordokat döntögetni mert mondjuk az Amerikai 45 éves csalédapa azt hiszi az anyját szidják ha megghallja a Street Fighter nevet, míg a pókembert még ö is ismerheti.

Egyébként például még ott van a SW Episode 1 amit biztos nem csak 10-en néztek meg és mégis mindenki leugattja.

Na csak azt akartam mondani, hogy nagy multja van és hosszú várakozás előzte meg, ezért biztos, hogy millióan kiváncsiak rá.
  • Punker
    tényleg jó film volt a pókfaszi viszont nagyon tréé
  • Coine
    Megnéztem a Spidermant, hát elég gyerekes film.
    0-6 éves korig nem ajánlott az télleg nagyon komoly :D

Kicsit fura az, h. maga a film elég gyerekes és primkó, míg mondjuk a "ribanc" bekiabálásokat nem vágták ki....sebaj, ezektől eltekintve 1x jó volt újra lengeni a házak között 1 szálon ;)
  • Efreet
    egy jó osztály, egy rendes oszt.fönök... jóvolt :))
  • Mike
    mázlista
  • Efreet
    mi Mars Attacks!-ot :)))
  • Mike
    mi iskolai látogatás címén, mindig qrvaszar filmeket néztünk
  • Mike
    nagyon szar volt?
  • FREAK
    ez engem eléggé elszomorít...... ez az amit nem kéne....
  • FREAK
    OK ;)
  • Efreet
    ezt ne itt intézzétek jó? a palotaforradalmakra ott van a sajátfórumok rész :)
  • Mike
    amely nem sikerülhet, hiszen én teljes mértékig mindnben Padre-t támogatom.

Mike JÓARC™ SENATOR
  • FREAK
    Csak úgy megjegyezném ám TÁBORNOK™ úr, hogy nem kerülte el a figyelmemet az utóbbi időben tanúsított beszólogatós magatartása, és figyelmeztetem, fel vagyok készülve a puccskísérletekre, ha ilyesmin törné a fejét :)
  • FREAK
    különbség csupán hajszálnyi :)))

végül is tök ugyanaz szurkolni (ingyen) egy csapatnak, meg ezer forintért kellemes szórakozást remélni......
  • Ramza
    "tehát a film létezésének ténye teljesen háttérbe szorítja a minőségét????"

Ezen csodálkozol Freak? Te ugyanígy vagy az olasz focival. Ugyan minősége nincs, de legalább továbbjutottak és még ott vannak.
    Sajnos.
  • Efreet
    kuplung: szintén rajongó? :)
  • Efreet
    DEDEDEDEEEEE :))) büntessük a népet!
  • FREAK
    na azt neee :)
  • Efreet
    az se rossz ötlet.. vagy EdEddEddy :D
  • FREAK
    dexter nem lesz?
  • Laalee
    :D

az tapolna :D
  • Efreet
    az nemgond :) aszittem már valami elmebeteg nekiállt filmetforgatni... akkor már csak a cowNchicken film hiányzott volna, és teljes az életem :)
  • Laalee
    az 5 perc is tulzas lenne :D
  • Laalee
    aszem rajzfilm lesz, de egesz estes :D
  • Efreet
    PPG FILM???? :DDDDDDDDDDD hogy szereznek 50centimagas kislányokat? :DDD
  • Laalee
    meg jon a powerpuff girls is :D

azt a borzadajt :D