106442
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gery1980
    Brian élete nagyon Rulez film.Nekem meg az jött be jobban mint a Gyalog Galopp, de ezen nem veszünk össze.Szerintem is állati mind a kettő.:)
  • Coine
    NA !

Ma végre sikerült megnéznem a Brian életét, és hát fantasztikus volt, fetrengtünk a röhögéstől.

De szvsz a Gyalog Galopp jobb, nekem az jobban bejön, bár mind2 fantasztikus.
  • Gery1980
    Ez kérdés akart lenni!!!:)
  • Gery1980
    Ez a Shallow Hall az amikor a srác vékonynak látja azt a kövér csajszit(Cameron D.)
  • Blasta
    Jaaaa!
    Az a Kövér csajos szori?
  • Blasta
    Ki játszik ebben a Shallow Hall-ban???
    Itthon nem játszák még ugye?
  • Gery1980
    Azt nem mondod komolyan, hogy tetszett az az idióta állatság:)
  • Blasta
    Me 2!
  • Gery1980
    K-PAX állati jó film!Nekem is nagyon bejött:)
  • Jasmin
    K-PAX:tetszett
  • Blasta
    El tudom képzelni!!!
    Ezek szerint nem csak nekem tünt fel...
    :-DDDDDDDD
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nem láttam:) mikori?
  • CSOCSO
    eddig én kazettákat vettem..1700 ft- volt egy eredeti kazi...és a videotékákkal egy idöben kaptam..néha elöbb.. de most átálltam arra hogy divx leszed..átír svcd.. igy megvan az egész 1000 bőr... (munkadíjjal eggyütt ennyi)
  • Blasta
    A DivX óta már én sem tervezek ilyesmi kiadásokat!
    Inkább cover letölt, kinyomtat, és barón néznek ki az 1-2 CD-s DivX filmek :-)))))
  • Coine
    úgyis leszarom mit gondoltok, szal nekem 8 :D
    amúgy ha lenne ennyi pénzem akkor :
    -elittam volna / parti puver
    -ruhák
    -tetkó

nem költök én dívídíre
  • Blasta
    Kész!
    Elástad magad!
    Mostmár nem mosod le magadról a tékás-fogyasztói társadalom ékes mintapéldánya megnevezést....:-)
  • Coine
    nyugi srácok ezeket csak kölcsönbe kaptam DVD-n, ezekre én se adnék ki pénzt :)
  • Lteebee
    Lobog a végén usás zászló?
  • Laalee
    huha az aztan nagyon :D

szerintem az hogy veszli sznájpsz a föszereplö eleget mond az eredetisegröl :D
  • Blasta
    A harc mesterét nem láttam!
    Az mennyire eredeti? :-)
  • Blasta
    Hú!
    Na például itt a Sebhelyek!
    Tök eredeti korrupt-zsaru vs igazságos Jack sztori!
    Elsírtam magam azon a filmen.
    Segal szinészi játéka egyszerüen frenetikus!!!!!!!
    Végig azzal az összehúzott szemöldökkel, komoly nézésével meg "soha nem látott fogásaival" ejti ámulatba a közönséget!
    Szorri Coine, nekem nagyon nem tetszett!
  • Coine
    Ma kicsit régebbi filmeket nézek meg újból, DVD-ről, tegnap a Matrix volt, még itt van a Sebhelyek, meg A harc mestere.
  • Blasta
    Hát ezek télleg hasonlóak voltak, ám nem lehet velük dunát rekeszteni! És ezek nem is voltak olyan meggyőző alakítások, mint a Training day (mondjuk az internal affairs-t nem láttam).
    Ellenben hány új zsaru-öreg róka akció/vigjátékot termelt már az álomgyár????
    Azokhoz képest igenis eredetibb és életközelibb a szori.
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Nem má CSocso!
    Hogy lehetett volna hepibb????
    A végén a fiatal gyerek is korruptálódik és kézenfogva terrorizálják a vidéket???
    Vagy kiderül, hogy a szimpi Denzel, csak tetteti, hogy korrupt és igazából csak a gyerek kedvéért csinálja amit csinál? Nevelési célzatból???
    :-)))))))))))))))))))))

Necsáld már!
    Így volt egy kissé eredeti zsaru-sztori a sok Z kategóriás hálivudi szenny között!
    Legalábbis én így látom!
    :-D
  • Laalee
    nemcsodalom hogy nemadjak magyar moziban :D
  • I.C.ram
    hehe en mar toltom is a jason x. reszet :)) egyebkent az marhara regi film de mindegy szoval esely nincs ra hogy kijojjon moziban! en is dvd ripet toltok
  • GregSB
    Igen, a játékban mindig ott van az a 2 fejű mutánsrovar izé...
  • CSOCSO
    én meg a training Day-t lestem meg..jo volt...
    bár a történet szarul alakult..szal lehett volna heppibb is a film..
  • CSOCSO
    igen van..
    MANGA ----ftp://usteam.uw.hu
    siess mert állítólag hetente törlik.. hangsúlyozom állítólag... ugy szedegetem hogy wincommanderrel felmegyek...
    fogom ezt a linket:
    ftp://usteam.uw.hu
    mögé írom az anime vagy anime 2 könyvtárat ..majd a benne lévő könyvtárat és a file+kiterjesztést..és berakom flashgetbe....
    szal pl így néz ki egy link amit most szedek:
    ftp://usteam.uw.hu/Anime/akira/cd1/Akira_restored_DVDivX_CD1.avi
    meg van a másdik cd:
    ftp://usteam.uw.hu/Anime/akira/cd2/Akira_restored_DVDivX_CD2.avi
    meg vannak feliratok is stb..de tényleg sok van..a gépem egyfolytában fog menni és animet szedek..igaz sok szar van..ami pl asf file.. meg rm.. vagy mi..
  • Coine
    Rég láttam, de ma újra megnéztem :
    The Matrix
  • Fat-R
    én meg végre megnéztem a pókembert ráadásul 2x
    nekem nagyon bejön
    meg megnéztem az X-men-t is igaz az nem volt olyan jó mint a pókember de azért jó
  • Gery1980
    Van valami konkrét címed ahonnan mangafilmeket lehet leszedni?
  • CSOCSO
    Én meg meglestem a Jin Roh c. manga filmet..
    hát..nem rosz..aki manga őrűlt szedje le..de aki nem az ne szedje le mert egy kicsit unalmas..nem valami pergős..vannak benne jo részek.. de unalmasok is..de azért jó volt..
  • CSOCSO
    fúú wincommanderbe tudod öket egyesíteni..fájl..és fájlegyesítés..vagy hasonló..
  • balee
    Szasztok!Segítsen vki!Egy szétdarabolt filmet hogyan rakok össze,hogy nézhető legyen?
  • Coine
    Megnéztem a Resident Evilt-t és mivel magát a játékot is nagyon csíptem anno, tetszett a film, DE ha nagyon kritikus akarock lenni, akkor nem, mivel a rendező 1es helyeken csúnyán elb@xta a filmet, sebaj, most bejön, tetszett.
  • CSOCSO
    akkor mindegy
  • GregSB
    Hát akkor erről csúnyán lemaradtál :) Már a HBO-n sem adják, annyira régi :) (1999 Áprilisában mutatták be Amerikában)
  • CSOCSO
    nem láttam.. most megy moziban, vagy mi?
  • GregSB
    Vagy ala eXistenZ :)