106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1019 kölll
kölll
kölll
nagyon kölll -
#1018 Yess -
#1017 neked magyar divx Blasti? -
#1016 nemiiiiiiiiiiiis
mindent letagadok :))) -
#1015 leszarom.
legalább +lesz.
amúgy angol, de feliratot könnyen találok.
magyarul nem is találtam meg. -
#1014 Drágaságom!
Te javitottál ki engem, a 997-ben!!!
Amikor én a 981-ben javitottam magamat!!!!!!
Onnan indult ki az egész ami már nagyon hosszura nyúlt! -
#1013 divx is fukk
svcd max jó meg a déévéédéé -
#1012 Deaz ugyis sokkal szarabb mint a DivX bebebeee!
véháes bénaaaaaaa -
#1011 nekeeeem meg VHS kaziiiiiiin van már jórégóta ááááááááááááááám! -
#1010 De nekeeeem már réééég megvaaaan, bebebeeeeeee! -
#1009 legalább magyarul? -
#1008 mér én nem azt mondom hogy padló? -
#1007 vitatkozzatok csak, már csak 200 mega és lejön Biran élete divX rip -
#1006 DE ITT MINDENHOL PADLÓT MOND ÉS ÉN ARRA JAVITOTTAM MAGAMAT A #981-BEN!!!!!! -
#1005 "Jaa igeeeen. Dobjátok a padlóla kéllek!" -
#1004 nem az rész, hanem
üsd meg zsázados de nagyon dulván!
jaj
és dobjuk a padlóla?
he?
és dobjuk a padlóla?
ja igen, és dobjátok a padlóla
jaj
-
#1003 Most néztem bele!
"-csak egy túlélö maradt!
-áááá. dobjátok a padlóla!
-hogy?
-hát dobjátok a padlóla, le!"
-
#1002 megnézhetem
de szerintem dobjátok/lökjétek a padlóla -
#1001 Csekk #981 -
#1000 mirő szó? -
#999 Most néztem meg a Hűtlent(Richard Gere,Diane Lane),hát mit ne mondjak,kib*szott jó volt....Kényes témát feszeget,és eléggé tanulságos... -
#998 Meglestem a Kung Pow-ot:) nagyon debil film:))))))))))))))) moziban nem érdemes meglesni de otthon egész jo kis dilis film:))))))
Whhe-oww-ooww-whee!!:)))))))))))))) -
#997 Nem igaz!
Lökjétket a padlóla! -
#996 Ne aggódj ezt teszem csak mostanában DivX-en keresem a mesterműveket!
Előitéleteim pedig minden "baljósan kasszasiker, hihetetlen megaprodukció" film elött vannak, tehát nem kizárólag a RD-nal szemben!
A szereplőgárda mondjuk kihúzhatja a csávából a filmet a szememben!
De több szó ne essék róla!:-) -
#994 amúgy ha egy kicsit is tetszett bármelyik is, vagy legalább a stílus, akkor érdemes a trilógiát elolvasni könyvben. szokás szerint fényévekkel jobb a filmeknél. (nem saját tapasztalat, mert nekem a filmek nagyon nem jöttek be - nem szeretem az ilyen stílust, így nem olvastam a könyvet sem - de bátyám és faterom igen, és nekik nagyon tetszett.) -
#993 Köszi, ezt nem tudtam. -
#992 Mellesleg miért kéne minden filmre ráizgulni, amiben iszonyat bariton hangu jenki bácsi szövegel veszélyesebbnél-veszélyesebb dolgokat és a leglátványosabb jeleneteket rakjánk a szemünk elé, hogy rohanj a premierre????!!!
Engem ezek már nem vonzanak. Láttam már annyi thrillert aminek a bemutatóján felállt a hátamon a szőr, megnézve pedig unalmasan ültem végig a filmet, mert semmi új ötlet nem volt benne!
A Hannibal alatt pl. elaludtam. Pedig nem szoktam film közben ilyet tenni.
Hát ezért szólok le ilyen projecteket már a megjelenés elött.
Leri róla a pénzszag az ötlettelenség ill. Hálivúd mélypontja. -
#991 könyvben létezett először az egész Hannibal-trilógia (és jelent meg nálunk is), és csak később lett filmesítve. először a Sárkány, de az nem lett sikeres, aztán a BH, és a Hannibal, és most megint a Sárkány az "új" szereplőgárdával. -
#990 Hát azért mert nincs megszámozva attól még sorozat!!!! Méghozzá a harmadik része! Ha elöbb játszódik akkor is (mellesleg kiderül a bemutatóból, hogy a Sotl elött játszódik)!
A gondom abból adódik és azért szólom le már jóelőre a filmet, mert az én világomnak nem lenne erre szüksége!! Aki egy kicsit is igényes film szinten, az belátja, hogy egy hatalmas sikerü film szarul sikerült folytatása után egy harmadik részt készíteni ráadásul teljesen a bárányok hallgatnak receptje szerint, az minden csak nem érdekes project!
Kitalált idézet a producerektől:
"-baze nem lett jó a Hannibal. Cask 120 milliót kaszáltunk rajta. Most mi legyen? Temessük el ezt a hízódisznót???
-lófaszt! A Bárányok hallgatnak sikeres volt? Akkor iratunk egy forgatókönyvet az alapján és megint dőlni fog a zsé!!!"
Nem értem miért van Sir Anthony-nak erre szüksége. Nagyobb kaliberü színésznek tartom ennél!
Desperado az El mariachi remake-je. De ezzel nincs is semmi baj, hiszen ordít a filmekről, hogy egy csóró kezdő rendező első remekművéről ill. egy befutott, pénzel teli rendező, újrafeldolgozásáról van szó!
Ez a téma télleg sehol nem konvergál a Hannibal sztorival! -
#987 "....és hogy menjünk mester?"
:D
hatalmas film volt, most szedem le éppen KaZaA-val... -
#986 Bőven elég volt ez az iszonyatosan komoly, új ötletekkel telezsúfolt, veszett nagy parát igérő trailer is!
Már ezer ilyet láttunk mint ez, (de egyet biztos, az első részt) plusz nem tudom minek kell sorozatot csinálni ebből a remekműből mint a SotL.
Ez a kiábrándító...
Nekem ennyi elég!
A filmre már nem is vagyok kiváncsi!
-
#984 Most láttam a Red Dragon bemutatóját és másodpercenként estem be a fotel alá!!!!
Na nem a speciális effektek vagy a szinészi gárda miatt!!!! ÁÁÁÁ!
Én nem hiszem el, hogy hálivúd ennyire nagy kurva lenne!!! Legalább is eddig nem hittem el!
POntosabban a hálivudi szinészek a kurvák, a filmgyár csak a strigó!
Hihetetlen, hogy Anthony Hopkins-t rá tudták venni egy Bárányok Hallgatnak remake-re! Ráadásul egy ilyen trágya Hannibal után! Aztán Edward Norton (személyes kedvencem) is játszik eme monumentálisnak igérkező műben! Ráadásképp Harvey Keitel-t is megvették!!!!
Norton-t még csak-csak elfogadom.
De egy Sir Anthony Hopkins-nak miért kell ilyesmibe részt vennie??? Nem hiszem, hogy nincs elég pénze!
Full kiakasztó!
És ezek a frankó bariton hangon történő kommentek:
...before Silence of the lambs....
...before Hannibal.....
A brand new fearing.... (vagy valami hasonló)
Kiábrándító, komolyan. -
#983 Nem vagyok a ti messiásotok!
Menjetek a picsába! -
#982 :) -
#981 Hopsz, elbasztuk mindketten:
"dobjátok a padlóla le" -
#980 Háát pelszeee!
Dobjátok a földle kéllek!
-Megyek almondom a húsvéti köszöntőmet!
-Veled megyek Ponciusz hogy kéznél legyek válatlan klizisz eszetén! -
#979 "ledobjuk a földre újra?" :D -
#978 -