106446
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#1206 Heat
v. magyarul : Szemtől szemben
faja kis eksönfilm volt Al Pacinoval és Robert de Niroval ! -
#1205 Kis menő és Austin powers beszarás jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sokat röhögtem mind a kettőn!!!haverokkal kötelező meglesni:)))) -
#1204 Eszembe jutott valami, ami tetszett a Milliókért a pokolba-ban:
Amikor a feka gyerek meghal az elején, látszott, hogy Costner kurvára kiborul (aztán meg balga mód kilökik a halott társukat a kopterből. Ez alap hülyeség. Hamarabb eljutnak hozzájuk, ha megtalálja a rendőrség...)
Nézi a vért, és látszik, hogy eléggé kivan, aztán meg minden gond nélkül saját maga lövi le az egyik társukat...
Aztán amikor a zsaruk elemzik, mondják, hogy felcser volt vietnámban....
Hát ezért az ingadozó lelkiállapot és ezért viseli meg a vér ill. a meg nem mentett társ halála....
Ez bejött... -
galocza #1201 deuces wild:
jól kezdődik, megnyugtató szereplőgárda. aztán ellaposodik. ebben a műfajban ott a wanderers, ami igazi klasszik. -
#1200 ja Különvélemény kúl hétvégén a Milliókért a Pokolba-t csekkolom... -
#1199 és az aranyszerszámot? -
#1197 Megnéztem megint a Mavericket.
Aki nem látta még, annak ajánlom. -
#1196 :) -
Lantee #1195 Na most már én is qrva kiváncsi lettem, úgyhogy rohanok is moziba! Talán a matiné előadásra kapok jegyet! :)) -
#1193 Különvélemény
szerintem ez egy ujjabb hatalmas kihagyhatatlan mozi!!
eszméletlen szép egész jó történet és én is akarok olyan Lexust!!!:))))))))
baromi jó film! -
#1192 Jóbarátok sorozat mindenek felett! :)) -
#1191 szombaton nézem nagyon várom már.. és a hosszúság nálam nembaj.. 2 ora az cool! -
#1190 Tennap meglestem a Minority Report-ot...
Az után a bárgyu Pinnocchio Future sztori után kész felüdülés volt.
Kellemes Scifi-psicho-thriller-eksön múvi....
Csak (ahogy SS-nél szokás) marha hosszú. De legalább nem unalmas. A felénél azt hittem, hogy "na itt a végkifejlett", aztán mégsem...
Mondjuk 10-bő 7,5-et adnék rá... -
#1189 RTL klub ismét....Ölve vagy halva,újraszinkronozva,jól megvágva....rossz nézni/hallgatni...
-
#1188 vki tud vmit erről a hülye yonggary ról? vmi dinós film... igy gépen meglesve a trailert iszonyat gagyi lesz de mikor vmelyik mozi műsorban ment a tv ben régebben tök cool volt... -
#1186 Biztos a hülye fiúktól. -
#1185 valahonnét ismerős a szöveg!:-) -
#1184 de -
#1183 Ez is csak azért van, mert a lányok mind hülyék. -
#1182 abba nem Cameron Diaz szerepel ? -
#1181 most néztem meg az "édes kis semmiséget"! van benne pár durva dolog, kicsit bugyuta, de egy limonádénak elmegy. amúgy a fura az, hogy mi nekûnk (csajoknak) tetszett, a pasik meg mahjd' szétunták a fejüket rajta! ki érti ezt? -
#1180 Mostani favoritom:
Brother!
Nagyon cool! -
galocza #1179 jó, akkor nem csak nekem jutott guy ritchie eszembe a filmről...
THE BOONDOCK SAINTS
emberek nézzétek meg! kicsit guy ritchie-s, de komolyabb, kevesebb poén, de legalább olyan jó...
nem olyan szar almásolatálhelyettespótlóutánzat, mint az ocean's eleven...
RUUUUULZZZZZZ -
#1178 Asterix és Obelix, volt pár vicces cucc benne, de hát Istenem nő ezt akarta nézni... -
#1177 Legutsó filmet Coineal és G@boral néztem meg ami a MIB II volt -
#1176 hehehe -
#1175 Ja, nem egyszeru! szétrohogtem magam, mert egy kicsit beszivtam melo elott :) -
#1174 ehh meg az a nő:)))milyen darázs dereka volt?:) -
#1173 Nézi valaki az énekes izompacsirtát? hát ez a mozgás bazz, meg a hogy énekel... nem semmi.:)) -
#1172 Troy Duffy vagy ki. :)
amúgy itt még fenn van ha minden igaz...
-
#1171 Ki rendezte azt? -
#1170 The Boondock Saints nagyon tetszett. Nem mai film (99es asszem). Stílusa hasonlít a blöff-höz, de szerintem jobb annál, nagyon nagy. -
#1167 OK. Ha Bandibá mondja, akkor elhisszük.... -
#1165 Oké. Valahogy csak lenyugszom....:-)))) -
#1164 Pár napja néztem meg a Wasabit.Mit mondjak, 1x meg lehet nézni, de nem hagyott bennem mély nyomokat a film.Nagyon rövid volt(bár ezt már megszokhattuk a taxiknál) és a történet sem volt annyira egyedi.De azért jól szórakoztam rajta. -
#1163 majd fennlesz valahol! nyugi -
#1162 kb olyan lesz mint az Evolució. Azon a filmenhalálra röhögtem magam a haverokkal ugyhogy ezt is csak azért szerzem meg mert hasonlít :D
BÁr nem tudom az arachnofóbiámmal hogy fogom bírni ideggel :D -
#1161 Az ugyan az az én szempontomból...
:-))))))
Azé thx -
#1160 Ja, gondolom DC-ről nyomatod, mi???? -
#1159 private FTP sorry :D