Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is óriási elvárásokkal ültem le a SW7 elé - aztán egy baxott nagy csalódás lett a vége.
Nem azt mondom, hogy a képregény filmek kivétel nélkül jók, de hogy "inkább 100 ilyen, mint..." - az túlzás.
Inkább 100 ilyen mint még 1 képregény film...
Utoljára szerkesztette: hapi, 2016.12.18. 23:05:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Próbáltam korrektül hozzáállni, mert nem rajongok a magyar filmekért. Ezzel a filmmel csak annyi gondom volt, hogy nem volt elég tempós... Az 1 órás játékidő nagyon kevés, eléggé lekorlátozza a lehetőségeket, és erre még rájött az, hogy alig volt történés a filmben. A színészeket nem éreztem tehetségtelennek vagy rossznak, egy átlagos magyar filmhez képest jobban teljesítettek, viszont alig történik valami a filmben.
Szinte nincs semmi akció, csak céltalan járkálás, és unalmas hosszú dialógusok. Egyszerűen nem tudták elhitetni velem a filmben szereplő 8-10 ember bemutatásával, hogy ez most egy világháború. Tényleg, szinte két kezemen meg tudnám számolni hány szereplő játszott benne összesen.
Aki tömeges összecsapásokat, látványos tankcsatákat, vagy Rambó szintű zúzást vár, az el se indítsa a lejátszót... tényleg kár hogy ennyire kispórolták az izgalmakat.
Viszont az utolsó filmbeli akciójelenet remek volt... azt mondom, ha több ilyen lett volna még akár 3 ponttal is többet adnék... az uccsó jelenetet tényleg adrenalintól fröcsögőre és izgalmasra dolgozták ki... pedig abban sem szerepelnek sokan. De ahogy megkreálták azt a szituácót, az remek volt. Szóval lenne itt tehetség, csak lehet kevés volt a pénz.
5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Van egy urhajo aminek "Rogue 1" van az oldalan vagy a
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyetértek. Tőlem még ennyit sem kap! Amikor végre elindulna valami, megakasztják folyton olyan párbeszédekkel, mintha nem is a filmbe illett volna, vagy illik, de nem akkor és nem most. Kb úgy éreztem, hogy másfél órát kellett ülnöm, néha már-már idegesítő unalomban, hogy kapjak félóra igazi látványos SW akciót, de ekkor már úgy tele volt a f...m az egésszel, hogy az sem tetszett igazán, de valóban voltak benne lebilincselő látványosságok. Egy SW fan főleg emiatt ül a moziba elsőként. Azért itt látszik, hogy Lucas nagyon tudott valamit, végig fenn tudta tartani még idióta párbeszédekkel is hangulatot, hát itt maga a hangulat nem volt meg, szinte sehol.
Az egészet még DW sem mentette meg, bár jó volt látni...
Egyszer bőven elég volt...belőle.
3/10
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.18. 15:25:16
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2016.12.18. 12:13:14
Why so serious?
Na, talán már ráérzel, hogy miről is szólt a korábbi hozzászólásom... Talán...
Why so serious?
mintha a "paprikáskrumpli" fanoknak csináltak volna egy "paprikáskrumpli újragondolva" ételt a menüben. mi szokott ilyenkor történni?
1. lesz olyan aki paprikás krumpli fanként értékeli ezt is, és megtalálja benne azt, ami kiegészíti a paprikás krumpli felé a rajongását, tágítja az ismereteit, még jobban elmélyülhet a paprikáskrumpli univerzumában, amelynek bemutatta a másik oldalát is ez a film, öööö paprikáskrumpli (mint például én)
2. lesz olyan paprikáskrumpli fan, akinek ez a spinoff már sok lesz, nem találja a helyét, ő inkább visszaréved a nosztalgiába, és nem érti, hogy milyen irányba halad a kedvenc témája.
3. akiket eddig nem fogott meg a paprikáskrumpli, ők megkóstolják ezt is, nagy eséllyel nem fog nekik tetszeni, mert nyomokban ugyan az mint az eredeti, de lehet hogy rákapnak az ízére és bepótolják az eredetit is.
a kérdés csak az, hogy mi értelmbe beülni nem SW fanként egy ilyen filmre? a 3. esetre kevés az esély szerintem. ez nem nekik szól
Why so serious?
Na, itt lett hirtelen az érveléssel baj - a szubjektum (az aggyal rendelkező néző) akkor és ott döntheti, hogy "jó" vagy "rossz", esetleg "langyos", amikor szembesül a végtermékkel.
Csak azért elmenni egy mozira, 10 millió légy szerint "jó", az nem feltételez agyat a szubjektum részéről.
"az szeretni kell és értékelni"
A fentiek értelmében ez is megbukik.
Hogy tiszta legyen: ez az egész részemről pusztán arra reakció (görbe tükör) és utalás, amit írtál ... alapvetően a "jó" (általános tárgy) iránti igény és annak megbecsülése szent a részemről is.
S ehhez kapcsolódik az, amire reagáltál, és amit írtam egy nem Star Wars napszemüveggel a mozira beülő írására (szucsy89): SW napszemüvegesként (és Tibi te is az vagy) sokkal jobban értékelhető egy olyan fórumozó véleménye az adott SW-produkcióról, aki bevallottan nem rajongó - hiszen, őt nem befolyásolja egy átteknózott Williams traktus, egy háttérben megszólaló gépi lihegés, vagy a filmben először kivillanó fényszablya jellegzetes hangja, amiktől egy SW-fan a pampersbe élvez és utána már majdnem mindegy is, hogy ki-mit-hol a vásznon...
Remélem, így már érthető.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szerintem az egyik legjobb
A zenét külön kiemelném: először kicsit zavaró, hogy nem a megszokott témák vannak, majd később a tetőpontnál aztán szinte mindegyik megszólal a maga módján. A történet nekem nagyon bejött. Végre nem a Jedi-Sith ellentét van a középpontban, hanem megjelennek a hétköznapi emberek. Az utalások pedig zseniálisra sikeredtek. Aki nincs tisztában az első hat filmmel kicsit mélyebben, annak persze csak a lövöldözés marad meg a kiszámítható sztorival. Na de kérem, persze, hogy kiszámítható a sztori, közel 40 éve ismert a közvetlen folytatás.
A nem Star Wars rajongókra tett hatás sokkal értékelhetőbb számomra, mint a SW-al együtt felnövőké és egyúttal rajongóké. Nehéz az ilyen filmnézőknek levenni a szemüveget.
Viszont, ha egy nem rajongót is meg tud(na) győzni a film (és a későbbi, kábé 1000 évig tartó sorozat), az már valami...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Semmi baj. Haladjunk tovabb.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.16. 23:27:39
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Zseniális, egyik, ha nem a legjobb Star Wars film.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ki kell próbálni, egyszerűen ennyi. Tényleg, máshogy ez nem megy és fikacrnyi fogalma sincs az embernek arról hogy mit is nyújt a VR. Semmi, ezt sehogy nem lehet átadni csak ha a fejeden vagy és kipróbáltad.
A jó 3D ad a film élményéhez, kiteljesíti azt. Pár film emiatt is örök, kitörölhetetlen élmény moziban. Itthon egy Micro Monsters 3D with David Attenborough meg WOW. Sok a hanyag 3D, ahol nem jó nem kell nézni se nem erőltetni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Biztosan én vagyok szűk látókörű, és nem titkoltan öreg, de én nem látom / érzem így. Annyira komoly és hosszú munkálatok állnak még a valóban szórakoztató (mindenki számára!), elérhető, és nem egészségromboló végtermékig eljutásig, hogy szép és jó lesz, ha az unokáink megérik.
Why so serious?
Why so serious?