Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan mondom ne töltsd le hülye ovltam hoyg megnéztem ezt moziban kellett volna egnéznem sőt! meg is nézem hétvégén😊 állat ez a tucker a végén a bakik kuvra jók..akiknek meg nem tezstet azok olyanok mint a haverom ö azt mondta a gyűrűk urára hogy a legszarabb film a világon..ö is bolond ti is azok vagytok😊)))))))))))))))))
kurva jó a film!!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
De a poénok annak is jók aki nem olvasta.Ez aszt jelenti hogy mindenkinek melegen ajánlom.tudtátok hogy az egészet ujzélandon forgatták.
vannilla sky <-- nem érdekel
viszont a Blöff+Ravasz az agy és a két füstölgő puskacső egyben kiadva dvd-n jól hangzik, ha mozi a téma.
)de a grafika talán még többett ér.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

más: megnéztük a TheOne-t soksok JetLi-vel... háááát... kb 2 jelenet van a filmben ami korrekt (amikor ugyanazt a formagyakorlatot csinálják északi és déli stílusban, és a végén a küzdelemben van pár kellemes stílusgyakorlat)... a film vacak nagyon, JetLi kb annyira színész mint Bruce Lee volt, viszont nagyon korrekt harcmüvész.
Asszem ennyire könyörtelenül még egy film sem mutatja be a háborút és annak borzalmait.
A partraszállás is pokolian jól meg lett csinálva,a legkeményebb jelenet szerintem mikor az egyik katona a leszakadt alkarját keresi...
Nem is csodálom,hogy öt oscart kapott,nagyon jó film remek szereplőkkel.
Szerintem nem baj,hogy Spielberg beleszólt a MoH:AA készítésébe,mert vannak olyan részek a filmben,melyeket vétek lett volna kihagyni a játékból.
Most mindjárt megyek és megnézem a Jég és föld között című filmet.Remélem abban sem csalódok... 😊))
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

De komolyan, szépek és elgondolkodtatóak az ilyen szoros barátságok.
szal átéreztem a nőügyes részelet...
Hááááát,most is verem a fejem a falba,hogy annak idején kihagytam a moziban. 😞
Ja,most akarom megnézni a Ryan közlegény megmentését. Tudjátok, a Medal of Honor fíling miatt 😊))
Egyébként én valahogy éppen fordítva vagyok a könyv vs film párosítással. Az általam olvasott történetek ( könyvek ) sokkal izgalmasabbak mint a filmes megvalósulásuk. Mondjuk az tény hogy nem Fable-t vagy Robin Cook-ot olvasok , de ez csak izlés kérdése.
Nem akarlak megbántani , de rájöttem miért ilyen kuszán és zavartan írsz:
Mivel olvasotságod ( állitásod szerint is ) egyenlő a nullával nem tudsz fogalmazni mert a szavakat, mondat szerkezeteket , ragozást nem ismered. Igaz az ember az iskolában megtanul irni , olvasni, de mindezt fejleszteni filmekből nem lehet, ehez OLVASNI kell.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
HU de jó köny volt jo sztori meg hasonlo mást nem nagyon lehet rá mondani és amikor egnézel egy filmet hu de jol nézett ki az a jelenet és milyen jól szót meg minden..olvass el egy Alien könyvet aztán nézd meg..alien..hm aranyos szép lasan elolvasod és akkor jön a köcsög és belemászik a csáveszbe..mig ez filmbe olyan hogy az embert látod egy fél sötét helyen az ember full fél, látod rajta mire csörömpölés a dög megjelenik és ráugrik az emberre.. 1) ez jol néz ki)
2) még meg is ijedhetsz ha jo kis házimozin nézheted!
Ja és ha már a vámpiroknál tartunk: Holnap jelenik meg videón egy Új vér című film. Nem nagyon érdemes megnézni oltári nagy marhaság ( legalább is az én szememben ) Bar Adrian Paul jól nyomta benne amugy a film C.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Milyen szar is lehetett mondjuk az embereknek ugy 100 évvel ezelőttakik csak olvasni tudták és elképzelni a történeteket mert még nem találták fel a mozgóképet.
mindegy.. a Final Fantasy meg nem igazán mese...és nem a mozi filmről beszélek hanem a gamezok videoirol...kurva jó zenék meg hasonlok..nekem bejönnek..
hja amugy egy haveromnak megvan a Gyűrűk ura azt mondta hoyg végig szenvedte a filmet... anyniar szar szerinte a film hogy ilyen filmet nehezen lehet felülmulni a gagyiságban..hm...
Na meg a Gyűrűk úra film is állat volt
a filmváltozat meg állítólag Dizniéknél készül(t), és a Mester halálakor épp nagyban tervezgettek...
En az ejjel neztem meg a Galaxis Utikalauz Stopposoknak c. tv-filmet es marha jo volt😊 Ahoz kepest hogy '81 ben csinaltak tok jol nez ki😊 Aki olvasta a konyvet ajanlom figyelembe mert nagyon fogja elvezni!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"