Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így egyszerűen.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De hogy az alkalmazott nem hallott még a Kevin Smith filmekről, az komoly szegénységi bizonyítvány.
Amúgy én se hallottam a film bemutatójáról,pedig elég nagy nevek vannak benne,a legújabb részét tavaly télen adták a mozik.
Még a tékákban sem hallottak róluk(több rész is van,a szereplőgárda majdnem ua.,csak más a szereposztás),legfeljebb engem néztek hülyének :)))
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
de tök johogy ahogy gondolok vmire az tuti lesz vhl:) pl a moonwalker-t meg akartam szerezni..rá két hétel eadták az rtl klubon:)))
mostmeg ez:) igaz egy honap és nem két hét de mindegy...
most volt a Szikla c. film a német RTL-en.. bazeg imádoma filmet a zenéje rohadtul hasonlít a metal ear solidhoz (igaz egy csávesz irta)
de ezek a köcsög németek egy tök softos jeleneteket is kivágták a filmből!!!!!
amikor a végén az a köcsög és a godspeed verekednek és a godspeed a szájába teszi a másik férfinak azt az egyik gyöngy darabot majd a csáevsz meghal ö meg szivenbassza magát az injekcióstűvel és rángatozik egy kcisit....neh ezt ők ful kivágták.. ugy volt a film hogy a godspeed betette a kis lyukba a gyöngysort.. jött mézön és lebaszta a tetöröl a niggert aki lödözött a világitótoronyra ahol godspeed volt.. aztán muttaták a köcsögöt aki be akart menni oda de nemtudodd és egy baltával leverte a lakatot vagy hasonlo volt.. aztán köv részlet hogy godspeed begyujta a zöld fényt és csumi:))))))))))) ennyire csicska népet!!! mindezt 11 kor:) cenzurázzák.. fu nem akark végignázni egy német alien-t vagy légy 1-2-t!!! maga a film a cenzura.. alien arról szólhat hoyg leszálnak majd látnak valamit árnyékot elrohanni keresztbe megijednek gyorsan kilövik magukat egy mentőkabinban.. ennyi lehet a film...
felvaltva aludtunk el rajta a parommal.
Nem toom, de szerintem Wilis bá jo sok penze valalhatta csak el...
Gondoltam, jó lesz.
Ennél unalmasabbat nem láttam régen.
Ma megyek az asszonnyal...
Hatalmas bulis film volt, szétröhögtük magunkat, le a kalappal !
nincs eu forgalomba:( nemtom mé több éevs a film.. nincs magyar felirat sem..gondoom azt küln csinálni lehetetlenség..gondolom rip elik ezeket:)
amugy most néztem meg a gyalog galoppot megint:) megszereztem eredetiben... meg megvan az A.I. meg a tomb raider meg a sárkány csókja is csak nincs időm megnézni..mind eredeti kazi:)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Imádom....az én rendezőm...az én stilusom!!!
Csak jó lehet!
Denzel Washington hatalmasat alakit benne!!
NAgyon kemény film! Mindenkinek kötelező!!
Harry Potter
Rat Race
Lord Of the Rings
Igen,nem vagyok "gyűrükurarajongó",így abszolút nem fogott meg.Sőt a környezetemből sokmindenkit nem....
A Rat Race meg egy szánalmas ocska blőd baromság,sztárokkal teletömve,pedig a Zucker név miatt felcsillant a szemem,de sajna Csupasz Pisztoly szintű filmeket tőlük már nemigen fogunk látni az is biztos...
Továbbá nem fogott még meg a Tripla vagy semmi,illetve a Ne szólj száj se...
Csocso:
A Rush Hour filmeket nem nevezném Jackie Chan filmeknek,mivel erőteljesen háttérbe szorul a szélesszájú,full laza,engem már sokszor idegesítő Chriss Tucker-rel szemben,pont az első részéből hiányoltam is a verekedéseket,mert kevés volt belőlük....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
-Jó a film, csak az uccsó 10 percről gyere ki, mert az tipikus amcsi nyáladzás.
és milyen igaza volt