Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ismer, tudja, hogy nem szívlelem a mainstreamet meg a gagyit, de ezen szétröhögtem magam.
Nem csak ilyen plázás humor van benne, hanem vicces is és jók a színészek.
Üti az 1-et na.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Dencel vasington elég nagyot alakít benne, asszem ez az 1. szerepe, ahol negatív figurát jáccik, de talán a legjobb alakítása is eddig!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
ez a kedvenc filmem se egy szörny se egy õrült gyilkos még vér sincs benne mégis halálraijedsz ha megnézed
COOOOOL
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
ellenben a MIB2 eszmeletlen jo😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt,hogy mikor lesz a hazai mozikban, azt nem tudom.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
egyébként a fõhõs nagyon szimpatikus...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
KUNG POW ENTER THE FIST c. filmet?
Tegnap végre megkaptam a példányomat, és végignéztem. Totál elmebetegség, iszonyat. Egy régi kung-fu filmbe (anno láttam az eredetit) van montírozva a fõszereplõ, és teljesen el van idiótásítva az egész film. Nagyon nagy.

Hát ez nagyon komoly!!

Most nem érdekel ki mit gondol róla, de Sam Neill számomra egy óriási tehetséggekkel megáldott színész, elég az Örület torkában-t említenem ha valaki emléxik rá, vagy ott a Halálhajó.
Na de nem is ez a király benne, ha tényleg ö lesz, hát nézzetek már rá. Nem kiköpött octopus a feje, hát dehogynem, mintha ö lenne lerajzolva a képregényben, persze ez nem lehetséges, de valami véletlen folytán tisztára ikertestvére Octopusnak. Pedig amig ezt itt nem olvastam el addig észre se vettem, mindazonáltal valóban így van. Nagy mágus lehetett aki öt gondolta a szerepre.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
látvány ok, egyébként elég gayi. A fõszereplõ csaj 2 óra alatt 4 pasiba zúg bele. Ultragagyi gialógusok. Meg kell várni amig adja az HBO, vagy kivenni tékából. Az a színvonal.
De azért meg lehet nézni.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egyébként most láttam a Szajrét (The Score - Robert de Niro, Edward Norton). Elég átlagfilm, bár vízzel történõ széfnyitást még nemigen láthattunk eddig. 😉
Colorado-bogár, azt mehet krumplit zabálni egész nap.
Abba belegondoltatok már mi van, ha pókembert nem pók harapja meg, hanem pl valami jelentéktelen állatka : muslica vagy valami ilyesmi? 😊)
koszontem.
Hát ez tré.
Randy Poffo .... Bonesaw McGraw (as Randy Savage)
http://uk.imdb.com/Name?Poffo,+Randy
ja, és:
Spider-Man 2 (2004)
Tagline: The Spider Will Return (more)
Plot Outline: As Spider-Man continues to pine for Mary-Jane, two new villains come up against him: Dr. Octopus and the Lizard.
Credited cast overview:
Tobey Maguire .... Peter Parker/Spider-Man
Kirsten Dunst .... Mary Jane Watson
Sam Neill .... Dr. Otto Octavius/Dr. Octopus
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Egész jól tartja magát a srác, kb. 12 éve láttam utoljára, de nem sokat változott 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
viszont nem tudom ki emlékszik még Randy "Macho Man" Savage-re 😊)) tökjó volt látni újra 😊)
az mondjuk télleg szomorú volt, hogy elsö végignézésre találtam benne bugokat 😞